فابریک گرفتم 6 تومننقل قول:
Printable View
فابریک گرفتم 6 تومننقل قول:
دوستان کمک!
من پنج شنبه برای قیمت کردن a1200 به علاالدین رفتم و کلا 3 مغازه اونم با قیمت 250 داشتن و البته بدون رم. با تمام این تفاسیر امروز که برای خریدش رفتم هیچ کدوم نداشتند!!!
تنها مدلی که هست همون مدل چینی هست. میخواستم بدونم این مدل چینی به غیر از مشکل update نشدن مشکل دیگه ای نداره؟ یعنی برنامه روش بدون مشکل نصب می شوند و تو سرعت با باقی مدلها فرق نداره؟ اگرم کسی میدونه غیر چینیش کجا می فروشن بگه تا ما هم از این خماری در بیایم
ببخشید دیر شد ! اما باید بگم که این سیم یا دستگاهی که من میگم ( به گفته ی موبایل فروشه ) مثه یه رابط بین گوشی و کامپیوتر هستشنقل قول:
در مورد mini usb باید بگم درسته اما من گوشی بابام ( Nokia 6100 )رو که فارسی نداشتو بردم فارسی کنم با همین سوزنی ها بهش اطلاعات وارد کرد چون 6100 اصلا" mini usb نداره
از پیشنهاد خوبتون ممنونم
مرسی دوست عزیز اما من از برنامه ی Apply font خوشم نمیاد:41: می خوام گوشیم مثه بقیه ی گوشی ها فارسی بشه :42:نقل قول:
دوستان یه سوال دارم . لطفا کمک کنید .
من گوشی یکی از دوستانم رو گرفتم گفتم که بده فلشش کنم صداشو زیاد کنم روش تم بریزم و از این حرفا .
اما این کارو نکردم چون توی این همه فروم رفتم گیج شدم و ترسیدم خرابش کنم!!!یک اینکه یه firmware که شما تست کردی و مشکل نداره لینکشو بهم بدید و اینکه کار تقویت صدا رو کسی از شما ها انجام داده جواب میده ؟ و تم هم بریزی روش قاطی نمیکنه ؟
ممنون
اول از همه اگه میخوای تم بریزی و تقویت صدا کنی و غیره باید و بهتره فلش کنی و اما برای انجام این کار دونستن ورژن گوشی شما لازمه که به احتمال زیاد c2 هستش
فلش از C2 به H2 ؟؟؟ در اين صورت گوشيتون رو نابود خواهيد کرد!نقل قول:
در ضمن يه فرمور جديد اينجا اومده:
کد:http://www.motorolafans.com/forums/showthread.php?t=17812
فريمور لينك بالا رو من رو گوشي دارم محشره
ايراني هم ساخته جناب امين ادمين سايت موبايلستان
در كل رو گوشيتون از اين فريمور استفاده كنيد ضرر نميكنيد
با سلام به همگی و عیدتون مبارک _خوب من نقد این گوشی رو خوندم و خوشم اومد فقط چند تا سوال داشتم :
1.بازار نرم افزار برای این گوشی چهطوری؟
2.من صفحه لمسی برای اس ام اس زدن میخوام آیا مثل پی990 توی ساعت اس ام اس دریافتی مشکلی داره؟
در مورد ظرفیت اس ام اس یه توضیحی بدین که چه جوریهست چندتا میگیره؟
آ3.یا درسته که فونتهای فارسی رو نمیشناسه_و اینکهاین گوشی فارسی نمیشه_فارسی برای تایپ اس ام اس میخوام.
4.و من شنیدم که کلا گوشی های موتو _ خدماتی در صورت خراب شدن ندارن آیا درسته؟ من اصفهانم.
و چیزی دیگه اضافه کنم من تا حالا موتو نداشتم گوشی هام نوکیا بودن
ممکنه کار کردن باش سخت باشه برام_بینهایت سپاس گذارم و ببخشید که زیاد شد
قربانتان _امیر
دوستان برنامه ای هست که پس از نصب این امکان رو به ما بده روی application قفلگذاری کنیم؟
من v3xداشتم فروختم a1200 خریدم تا الانش راضیم ولی نمیخوام کسی به sms هام دسترسی داشته باشه
میشه مثل v3x روی هر مورد ففل کذازی کرد؟ با تشکر . راستی سال نو مبارک.:46: