بدون تعویض فن تا چه حد می شه E2180 رو اورکلاک کرد؟نقل قول:
به همین سوال در مورد E7200 هم پاسخ بدید لطفا.
Printable View
بدون تعویض فن تا چه حد می شه E2180 رو اورکلاک کرد؟نقل قول:
به همین سوال در مورد E7200 هم پاسخ بدید لطفا.
E2180 تا حدود 2800نقل قول:
E7200 رو نميدونم حدس ميزنم تا 3200
بهترين كار اينه كه اينها رو بصورت Tray(بدون فن بخري) و يه فن 30 تومني مثل coolermaster hyper tx2 باهاشون بخري
من به شخصه تلق و فن (Tray) رو پیشنهاد نمی کنم. البته اگر تری با گارانتی سازگار باشه مطمئن تره. علتش هم اینه که اگر اینا خوب بودن شرکت اینتل نمیومد کلی زیر قیمت به یک نفر بده و اون طرف هم این cpu هایی که یکی دوتا خطا موقع تست در شرکت داشتن رو با این قیمت بفروشه. علت ارزونیش فقط داشتن عیبهای جزئی است که نتونستن گواهی صحت کامل رو از بخش فنی و آزمایش بگیرن نه نداشتن فن اورژینال.نقل قول:
دوست عزيزنقل قول:
الان تو بازار cpu هاي box با جعبه هاي تقلبي خيلي زياد شده که همين tray هارو تو اون جعبه ها قالب ميکنن.
اينها ئي هم كه فرموديد مطالب كوچه بازاري هست پردازنده هاي tray هيچ فرقي با باكس ندارند به غير از نوع بسته بندي باور نداري يه سرچ تو گوگل بزن ببين چيري پيدا ميكني يانهنقل قول:
دلايل من واسه اين حرف اينه
دوستان اوركلاكر اون ور آبي غالبا Tray ميخرند با فن هاي حرفه اي هيچ مشكلي هم تو اوركلاك ندارند Q6600 رو تا 3600 اور ميكنند مثل باكس اگر مشكل داشتند مطمئن باش به صورت يكسان اوركلاك نميشدند
اختلاف قيمت تو ايران هست به دو دليل يكي اينكه ممكنه موجودي باكس كم بشه دوم واردات راحتر و احتمالا هزينه گمرك كمتر شايد هم قاچاق. يكي از دوستان وارد كنند ميگفت كه من پردازنده هاي باكس رو ميگم اون ور اب Tray كنند واسم بفرستند.
اختلاف قيمت مثلا در مورد 6600 حدود 60-70 تومن بشه ملت هم همه كاري ازش بر مييادنقل قول:
دوست عزيز
الان تو بازار cpu هاي box با جعبه هاي تقلبي خيلي زياد شده که همين tray هارو تو اون جعبه ها قالب ميکنن.
من با مادربرد EliteGroup P35T-A پردازنده E7200 رو طبق جدول زیر تا 3400 اورکلاک کردم و تازه مادربرد هم حرفه ای نیست :5:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روي اين مادربرد واقعا عاليهنقل قول:
فن استوك هست؟
سلام دوستان لطف كنيديه cpuخوب با مشخصات و قيمتش بهم معرفي كنيد(متوسط به بالا)
100 تا 120 ، cpu چي بگيرم ؟
مين هم giga p35 است.
Q6600نقل قول:
بصورت Tray حدود 170 تومن
E7200نقل قول:
100 تا 120 ، cpu چي بگيرم ؟
مين هم giga p35 است.