چند شفاف سازی جدید:نوکیا 5300 و نوکیا 5200 قرمز رنگ نیز از مشکل تیرگی کناره های در باتری رنج میبرند!!!5610 جاوا میباشد و به همین دلیل سی پی یوی قوی ندارد!!5310 نیز اینچنین است
Printable View
چند شفاف سازی جدید:نوکیا 5300 و نوکیا 5200 قرمز رنگ نیز از مشکل تیرگی کناره های در باتری رنج میبرند!!!5610 جاوا میباشد و به همین دلیل سی پی یوی قوی ندارد!!5310 نیز اینچنین است
------------------------------------------------نقل قول:
بچه ها به نظر من این گوشی 5700 خیلی خوبه گوشی خودمان رو بچسپید :5:این مدل جدید ها خیلی گرونند
ولی خدایش خوشگل هستند
ایول همینجوری ادامه بدید تا حالشو ببرید
راستی همونطوری که گفتم شکل منوی 5700 قابل تعویضه
میخواستم ببینم میشه بیشتر از این منو بگیریم یعنی از سایت ها دانلود کنیم
قشنگی رو نمیدونم اما بزرگیش رو میدونم خیلی بزرگه ...نقل قول:
بچه ها به نظر شما کدوم امضام از همه قشنگ تر بود بگید تا عوضش کنم می خواهم امضام بترکونه
کلی طول میکشه تا صفحه لود بشه !
الان400*500هست که اگر 500 رو به 300 یا 250 تغیر بری خیلی خوب میشه !
ساسان جان برای اضافه کردن حالتهای دیگه به چگونگی قرار گرفتن منوها در 5700 و ان95 فکر کنم باید منتظر فریم ویر جدید باشی!!چون تا حالا هیچ گوشی رو ندیدم که چنین امکانی رو (یعنی دانلود کردن فایلی برای تغییر چگونگی قرار گرفتن منوها داشته باشه)!!پس 5700 و ان95 نیز فکر کنم از این قاعده مستثنا نباشند(چی گفتم!!!):8::8:
در صفحه ی اصلی یک گزینه داره با نام دانلود اپلیکیشن که چون من اینترنت ایرانسل ندارم نمیتونم واردش بشم!!ممکنه در این گزینه امکان دانلود حالتهای مختلف دیگه برای قرار گیری منوها داشته باشه!!البته فکر نکنم نیازی برای این کار باشه چون 5700 برای تغییر حالت منوها چندین حالت داره که قبلا هم توضیح دادم!!:چرخشی دایره وار-سم اسبی-حالت لیستی و حالت معمولی-که حالت چرخشی و سم اسبی بسیار زیبا هستند و تا حالا توی گوشیهای دیگه مانند ان73 ندیدم.ولی فکر کنم ان95 هم این حالتها رو داشته باشه چون سیمبینش مثل 5700 هست!!
بچه ها به اواتار حاج ساسان نگاه کنید!!یک ان95 که از قسمتهای مختلفش به زیبایی عکس گرفته شده و پشت سر هم نمایش داده میشه!!اگه شما هم بتونید یک چنین چیزی درست کنید که قسمتهای مختلف 5700 رو در تاریکی نشون بده خیلی عالی میشه!!فکر کنم سیروان جان بتونه این کار رو کنه!!در ضمن همین امضای شما که یک اسکلت به جای حرف دوم نوکیا قرار گرفته خیلی زیباتره!!
یه برنامه Gif Animator نیاز داره !نقل قول:
نه بابا برای ساختن همچین چیزی نیازی به این برنامه های عجیب و غریب نیست
فقط کافیه از نرم افزار imageready فتوشاپ استفاده کنید
حالا آواتر چطوره
ببخشید که 5700 نذاشتم چون میخواستم یه جورایی گوشی خودمو گذاشته باشم
عالیه!!ساسان جان شما میخواهید 5700 بگیرید؟؟؟یا اینکه چون 5700 داداش کوچیکه ی ان95 هست به همین دلیل بهش احترام میزارید؟؟؟!!!