متوجه هستم. منم منظورم اینه که همین دانلود منیجر گاهی وقتا تا 2 مگ هم دانلود می کنه.نقل قول:
Printable View
متوجه هستم. منم منظورم اینه که همین دانلود منیجر گاهی وقتا تا 2 مگ هم دانلود می کنه.نقل قول:
این مشکل فقط از پنج شنبه هفته قبل تا حالا هستش.....یه طرح شبانه 10گیگ گرفته بود....تا صبح خوب بود..نزدیک ظهر خراب شد...رفتتم طرح بخرم گفت شبکه با مشکل مواجه است..ولی الان نمی نویسه..نقل قول:
اون قسمت همیشه خالی بوده...امروز صبح2جی خوب بود ولی تی ری جی نه... عصر تست می کنم دوباره می گم
متاسفانه شبکه 3gدر کاشان وصل میشه ولی اینترنت نداره ولی شبکه 2g مشکلی نداره و کانکت میشه
چندین بار گوشی رو خاموش و روشن کردم و حتی کانکشن ها رو پاک کردم و دوباره گرفتم ولی دریغ از یک اتصال در 3g
سلامنقل قول:
متوجه شدید ما رو هم خبر کنید
مرسی
احتمال زیاد لینک دیتای 3 جی رو هنوز وصل نکردند. توی سامانه 195 طرح شکایت کنیدنقل قول:
- - - Updated - - -
احتمال زیاد لینک دیتای 3 جی رو هنوز وصل نکردند. توی سامانه 195 طرح شکایت کنیدنقل قول:
چندین ماهه که 3g کاشان رسما وصل شده ولی از چند روز پیش وصل میشه ولی اینترنت ندارهنقل قول:
چرا اول از همه متوصل میشید به شکایت ؟نقل قول:
با 700 تماس بگیرن پیگیری میکنن. اگه به نتیجه نرسیدن به 195 شکایت کنن.
دوستان قیمت سیم کارت 4G چقدر هست؟
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام چی هست؟
یه مودم هم لطفا پیشنهاد بدین :
سیم کارت 4G ایرانسل بخوره
اینترنت رو به صورت وایرلس به خونه پخش بکنه
نیازی به قابل حمل بودنش ندارم و توی خونه و یه جای ثابت استفاده خواهم کرد بنابراین با برق و آداپتور کار بکنه
نیازی به داشتن باطری و قابل شارژ بودن و یا قابل حمل بودنش ندارم
انتن دهی قوی داشته باشه و حتی اگه به صورت ایستاده و اندازه بزرگ هم باشه ایرادی نداره
مرسی
قیمت رو که تو سایت خود ایرانسل زده، برای اعتباری با 2000 تومن اعتبار اولیه 15 هزارتومن. سیم کارت دائمی هم با حد اعتبار 50000 تومن به قیمت 120 هزارتومن.نقل قول:
مدارک هم فقط شماره ملی میخواد و موقع تحویل کپی کارت ملی.
برای مودم هم من خودم سؤال دارم. این دو تا مدل رو دیدم اما نمیدونم کیفیتشون چه طوره. تقریبن هر دو تاشون ویژگیهای مد نظر شما رو دارن:
Huawei E5577 به قیمت حدود 400 هزارتومن
TP-Link M7350 اونم به قیمت حدود 390 هزارتومن
دوستان دیگه اگه با این مودمها کار کردن لطفن درباره کیفیت دریافت آنتنش و قدرت وایرلسش نظر بدن.
درود
وضعیت اینترنت منطقه گلستان خیابان فروردین ( اصلی گلستان ) در شهر اهواز بسیار وحشتناک است. دائما روی 2G و بعضا روی 3G و خبری از 4G نیست با اینکه منطقه بالایی هست و پر از دانشگاه و موسسه است.
میتونید وضعیتی از این منطقه اعلام نمایید؟ چون سرعت هم اصلااااا جالب نیست