من فقط با وب گردی تو 3 روز 2 گیگ تموم کردم آیا همچین چیزی امکان داره..؟همین جوری روی 500 - 600 مگ برای من میزنه فقط هم وبگردی میکنم قبلا 2 گیگ میگرفتم یک ماه منو میبرد بازی آنلاینم میکردم..؟
Printable View
من فقط با وب گردی تو 3 روز 2 گیگ تموم کردم آیا همچین چیزی امکان داره..؟همین جوری روی 500 - 600 مگ برای من میزنه فقط هم وبگردی میکنم قبلا 2 گیگ میگرفتم یک ماه منو میبرد بازی آنلاینم میکردم..؟
خوب این معلومه که داره حجم میخوره با یه برنماه کنترل پهانی باند اندازه بگیر.منم با 4 گیگ مخابرات تا آخر ماه داشتم دانلود هم میکردم.ولی آسیا 6 گیگ گرفتم تا وسط ماه بدون دانلود تمام شده یه لظه مودم رو خاموش میکردی میدیدی 100 مگ کم شده 4 تا صفحه باز میکردم فقطنقل قول:
الان مشکلم اینه که مودم وایلرس هست و مدیریت پهنای باند هم بگیرم فقط تو pc خودم کاربرد داره راهی هست کاری کنم اصلا وایلرس مودم کار نکنه ؟
........................نقل قول:
واقعا چرا اينترنت اينقدر گرونه واقعا چرا ؟ اين برميگرده به سياستي كه نميخواد ما اينترنت داشته باشيم وگرنه اين بازي حجمي رو فقط اينا تو ايران از خودشون در آوردن يا يكي دو تا كشور ديگه وگرنه اينترنت رو نبايد محدود كرد و فقط محدوديت زماني و نوع سرويس از لحاظ سرعت داشته باشه و كلا نامحدود باشه اينجا با همه جاي دنيا فرق ميكنه البته اينم بايد بدونين كه اينا پهناي باند كم دارن در كل كشور و مخابرات گرفته گلوگاه اينترنت رو تو ايران بسته و به اين شركت ها اينترنت رو خيلي گرون تر از معمول ميده و سياستشون اينه كه مردم با اينترنت كار نكنن و سانسور كنن خلاصه تا از بالا اين طرز فكر درست نشه نميتونيم اميد داشته باشيم اين شركتهاي خرده ريز زير دستي درست بشن فقط ياد گرفتيم تو سري خور باشيم از كشور هاي توسعه يافته ياد بگيريم يه اعتصاب ميكنن و پدر اون شركت رو درميارن نيازي هم به درگيري نيست فقط كافيه طرف رو ترك كني خودش مياد التماست ميكنه خلاصه بايد اصولي همه چيز از بالا عوض بشه و مخصوصا طرز تفكر ها عوض بشه تا نتونن يه عده از مردم سوء استفاده كنن و جيبهاي خودشون رو پر پول كنن موفق باشيد
دوستان من می خوام بیا اسیا تک بگیرم.ازش تعریف شنیدم.اما راجع بهش زیاد اطلاعات ندارم.نمی دونم چه طرحی وچند ماهه بگیرم.دوستانی که دارن لطفا راهنمایی کنند؟من ماهانه بین 10 الی 20 گیگ مصرف دارم.
اول 1 ماهه برای تست بگیرم یا 3 ماهه؟
در ضمن سرعت برای من مهمه و می خوام سرعتم پایین نباشه؟دوست دارم بین 300 الی 400 کیلو بیت بر ثانیه باشه؟
دانلود شبانه برام مهم نیست.
خلاصه یه راهنمایی جامع بفرمایئد؟
یک ماهه بگیرید اگر راضی بودید بعدا مدت زمان بیشتر بگیرید.نقل قول:
وایرلس مودم را از توی تنظیمات مودم خاموش کنید/بعضی از مودمها هم روی مودم دکمه خاموش و روشن کردن وایرلس داردنقل قول:
با عرض سلام
یه درخواست از شما دوستان دارم
لطفا به آدرس زیر برید که مربوط به سازمان رادیویی است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و شکایت خود را ثبت کنید
شاید چند دقیقه از وقتتون رو بگیره
ولی ضرر نداره
من میگم 99.99 درصد جواب ندن
ولی لطفا برید شکایت کنید تا لااقل بگیم شکایت کردیم و هیچ کاری نشد
ضمنا اگه سایت شرکتی که ازش اینترنت گرفتید بخش ثبت شکایت داشت اول باید برید و شکایت رو تو سایت خود شرکت ثبت کنید و منتظر جواب باشید بعد اگه جواب دادن و مورد قبول واقع نشد
شماره شکایتتون رو تو سایتی که بالا معرفی کردم قرار بدید تا در جریان شکایت شما قرار بگیرن
عزیز هرجا هستی فقط آسیاتر نیا از ما گفتن بود :نقل قول:
بدترین پینگ ایران ، حجم دزدی باورنکردنی ، نوسان سرعت و بالاخره گل سرسبدش : کم سرعت پر محدود:n28::n28::n28:
با سلام.
من همیشه سرعت 512 نامحدود برنزی داشتم و از صبح تا شب هم اینترنت و بعضا هم دانلود داشتیم خیلی بخواهد مصرف کنیم 5 گیگ در ماه میشه اما من الان 512 10 گیگ گرفتم سرعت خیلی بالا هست ولی حجم خوری عجیب هست به طوری که در سه روز فقط وبگردی 2 گیگ میخوره . برنامه کنترل اینها هم چک کردم اصلا ربطی نداره یعنی چندتا سایت باز کردن این همه حجم میخوره ؟ ضمنا دوستان بین قیمت 35 تومان تا 45 توامن در ماه یک سرویس مناسب برای بنده راهنمایی کنید که سرعت مناسب و حجم بالا داشته باشد .