نبوت 1 مگ نامحدود سرعت دانلود 5 کیلو
نبوت شاتل هم دارم سرعت 120 !
Printable View
نبوت 1 مگ نامحدود سرعت دانلود 5 کیلو
نبوت شاتل هم دارم سرعت 120 !
پارس آنلاین، مبین نت رو تست کردم، همه وضع همین ...نقل قول:
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
من قبلا هر وقت ip رو چک می کردم تو این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میزد isp = tct
الان با هر کانکشنی که کانکت میشم چه کاهش پینگ چه خود نت tct میزنه isp = google !
تست کنید ببینید مال شما هم همینه !
نقل قول:
Information Technology Company (ITC)
- - - Updated - - -
نقل قول:
Information Technology Company (ITC)
سلام
همانطور که دوستان اشاره کردن واقعا شب ها غیر قابل استفاده شده و من دیشب هر کار کردم همین پی سی ورلد هم نصفه و نیمه صفحات لود میشدن
این سیستم کش شون هم خیلی مسخرست مثلا من صفحه مربوط به یکی از ispها رفته بودم پریشب و یه پست گزاشته بودم چون اختلال دشت و نصفه نیمه لود میشد آواتار من هم نصفه نشون داده میشد حالا هر چند بار که تو اون صفحه میرم
آواتارم همچنان نصف نشون داده میشه واین یعنی اینکه از روی کش داره میخونه تا وقتی که F5رو بزنم
یادمه زمان دیال آپ هم ISPها کش داشتن:n02:
دوستان به حدی خرابه که تمام صفحه ها رو نصفه لود می کنه تقریبا می تونم بگم هیچ کار نمیشه کرد باهاش مودم رو هم ریست می کنم ip میپره سمت رومانی یا استونی نمی دونم واقعا باید چیکار کرد هیچ کسی هم که نه زنگ می زنه 4 تا فحش به این بی پدر مادرا بده نه شکایت تو اون 195 .
لعنت به اول و آخرت ج.جهل و جنایت که ایران رو به یه کثافت دونی واقعی تبدیل کردی .
دانلود شبانه رایگان سرویس های شگفت انگیز محدود شده و اگر بیشتر استفاده کنید براتون حجم اضافه حساب میشه.تعرفه سرویس ها هم جدید شده و قیمت های قبلی برای همه کاربران یکسانه.
به کجا میشه شکایت کرد وقتی قرارداد یکساله رو خودشون تغییر میدن؟اونم بدونه اطلاع مشترک
اینم مدرک.قبض تلفن این ماه من برای سرویس شگفت انگیز 2مگ
این مشکل کندی شدید و نصفه لود شدن پیج ها به خاطر ip استونی هست من انقدر خاموش روشن کردم مودمو تا یه ip ایران گرفتم سرعت بهتر شد !
اول تو این سایت چک کنید ببینید واسه کجاست !
سلام دوستان این سرویس های کمپین جدید رو کسی گرفته اینایی که میگن سرعت تا 16 مگ افزایش پیدا میکنه و اینکه مودم رایگان داره
دانلود شبانه داره ؟ سرعتش شبا چطوریه ؟
من میخوام از پارس بیام مخابرات
من گرفتم. الان مثل همه 3 روز که نتونستم استفاده کنم . در حالت عادی خوبه برای من بین 600 الی 650 با idm سرعت میده دیگه دیگه این ته خط من هستش و بیشتر نمیکشه.نقل قول: