هر روز بدتر از دیروز.
سرویس مخابرات داغون تر از هر روز
:n34:
Printable View
هر روز بدتر از دیروز.
سرویس مخابرات داغون تر از هر روز
:n34:
:n02:پسورد نت رو خود پشتیبانی واسم عوض کرد ولی پسورد پنل ام همچنان همون پسورد اولیه که گذاشته بودند.تقربا 3 بار پسورد خودم از پنل عوض کردم ولی پسورد وصل شدن تغییر میکنه و پنل همچنان همون اولیه !خدا نکنه یکی هک شه و پسوردش همون پسورد اولی باشه که براش تنظیم کردند چون هکره مستقیما میره تو پنل اش دخلشو میاره:n05:حتی اگه پسورد رو بعدن عوض کنه بازم اون تغییر نمیکنهنقل قول:
فک نمی کنم بشه ربطش داد به هکر !! فک کنم واسه تاخیر و عدم سینک شدن پسورد تغییر داده شده از سمت کاربر با سیستم مخابرات باشهنقل قول:
واسه منم قبلن چند بار اتفاق افتاده بود از پنل پسورد عوض کرده بودم اما پسورد جدید اعمال نشده بود و با قدیمی وصل میشد
پیگیری کردم از پشتیبانی (البته بعد از چندین باز تماس با صبر ایوب و صحبت کردن با چندین پشتیبانی کم اطلاع و نفهم، بالاخره نفر پنجم تقصیر رو به گردن من ننداخت و گفت مشکل از تاخیر سیستم های مخابرات هست که پسورد جدید رو با تاخیر در نظر می گیره و چون سیستم هاشون باگ داره با همون پسورد قبلیه هنوز کار می کنه)
- - - Updated - - -
فک نمی کنم بشه ربطش داد به هکر !! فک کنم واسه تاخیر و عدم سینک شدن پسورد تغییر داده شده از سمت کاربر با سیستم مخابرات باشهنقل قول:
واسه منم قبلن چند بار اتفاق افتاده بود از پنل پسورد عوض کرده بودم اما پسورد جدید اعمال نشده بود و با قدیمی وصل میشد
پیگیری کردم از پشتیبانی (البته بعد از چندین باز تماس با صبر ایوب و صحبت کردن با چندین پشتیبانی کم اطلاع و نفهم، بالاخره نفر پنجم تقصیر رو به گردن من ننداخت و گفت مشکل از تاخیر سیستم های مخابرات هست که پسورد جدید رو با تاخیر در نظر می گیره و چون سیستم هاشون باگ داره با همون پسورد قبلیه هنوز کار می کنه)
به هکر ربطی نداره اما اگر کسی اولین پسورد یک خط رو داشته باشه چون پسورد پنل تغییر نمیکنه میتونه هر بار با تغییر پسورد از خط طرف استفاده کنهنقل قول:
سلام
مخابرات منطقه ما آزادگان (سرافرازان)هست
فعلا خودم مخابرات دارم.
میخواستم بدونم میشه از شرکت های خصوصی طرح گرفت
کابل مسی هس
ممنون
- - - Updated - - -
سلام
مخابرات منطقه ما آزادگان (سرافرازان)هست
فعلا خودم مخابرات دارم.
میخواستم بدونم میشه از شرکت های خصوصی طرح گرفت
کابل مسی هس
ممنون
امروز نمیدونم چه فیلمی میخوان سرمن دربیارن که امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز نمیشه.
یعنی الآن حق نیست من فوحش بدم؟؟
هرسایتی که باز میکنم باید ۱۰۰بار رفرش کنم تا صفحه باز بشه(در واقع ۵بار و گاهی ۸بار باید رلود کنم.)
- - - Updated - - -
امروز نمیدونم چه فیلمی میخوان سرمن دربیارن که امروز http://translate.google.com باز نمیشه.
یعنی الآن حق نیست من فوحش بدم؟؟
هرسایتی که باز میکنم باید ۱۰۰بار رفرش کنم تا صفحه باز بشه(در واقع ۵بار و گاهی ۸بار باید رلود کنم.)
باز دوباره جدی شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات بابت خرید پهنای باند اینترنت، ۴۰۰ میلیارد تومان به شرکت زیرساخت بدهکار است و شرکت ارتباطات زیرساخت نیز باید بابت خرید پهنای باند بینالملل به اپراتورهای بینالمللی همین مقدار پول را پرداخت کند.
معلوم نیست مخابرات پول مردم رو کجا برده حالا نداره بده مثل موسسه میزان پول رو از موسسه خارج کرد داد پدیده حالا نداره بده به صاحبان حساب
اره ظاهرا داره جدی می شه به بهونه باگ سیستم هاشون ، هی ترافیک می خورن چون توی ساعات شبانه درطی دو هفته اخیر برای چهار شب از من حجم کم شد با این که توی تایم شبانه مودم رو قطع و وصل کردم که ای پی جدید بگیره این که زا این شاهکارشون ، دزدی توی شب تاریک :n25:نقل قول:
یکی دیگه از دوستان چند وقت پیش توی تاپیک گفت از 1 تا 1.20 شب از حجمش کم میشده از همون زمان چندین بار واسه منم اتفاق افتاد
- - - Updated - - -
اره ظاهرا داره جدی می شه به بهونه باگ سیستم هاشون ، هی ترافیک می خورن چون توی ساعات شبانه درطی دو هفته اخیر برای چهار شب از من حجم کم شد با این که توی تایم شبانه مودم رو قطع و وصل کردم که ای پی جدید بگیره این که زا این شاهکارشون ، دزدی توی شب تاریک :n25:نقل قول:
یکی دیگه از دوستان چند وقت پیش توی تاپیک گفت از 1 تا 1.20 شب از حجمش کم میشده از همون زمان چندین بار واسه منم اتفاق افتاد
معلومه پولها کجاست سرمایه گذاری تو جاهای دیگه ساخت و ساز پولا اینطوری خرج میشه قانون که نیست که قانونه جنگلهنقل قول:
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
سلام دوستان
سوالی داشتم اگر جواب بدهید ممنون تان می شوم.
قبلنا میشد با یوزر پسورد یه اکانت دیگه رو هم استفاده کرد اما مثل اینکه جدیدا این امکان وجود ندارد.
درسته یا راه دیگه ای داره ؟ اگه داره لطف کنید به بنده اطلاع دهید.
با تشکر