اینطور که من خوندم و دوستان تو صفحات قبل گفتن هم باید حجم دو برابر شه هم زمان 15 روز اضافه! وگرنه که سر من بد کلاه رفته :41:نقل قول:
Printable View
اینطور که من خوندم و دوستان تو صفحات قبل گفتن هم باید حجم دو برابر شه هم زمان 15 روز اضافه! وگرنه که سر من بد کلاه رفته :41:نقل قول:
آخر چی شد برا کاربر جدید یا تمدید هم دو برابر می کنن
کاربری که از 15 اسفند 90 تا 15 فروردین 91 پارس آنلاین گرفته باشه (برای اولین بار) هر حجمی خریده بهش دوبرابر میدن.یعنی اگه 128 سه ماهه ی 6 گیگ خریده بهش 128 سه ماهه 12 گیگ میدن.نقل قول:
کلمه ی تمدید برای کاربرای جدید به کار نمیره و هر حجمی که اولین بار خریدن دو برابر میشه و چیزی به اسم تمدید وجود نداره.
برای ما هم که قدیمی هستیم با تمدید کردن فقط 15 روز اضافه میکنن که البته اونم هنوز ندادن.
بله درسته و فقط و فقط برای کاربرانی که تو اون بازه مشخص تمدید کردن 15 روز اضافه میشهنقل قول:
برای ما هم که قدیمی هستیم با تمدید کردن فقط 15 روز اضافه میکنن که البته اونم هنوز ندادن.
من زنگ زدم گفتن برای شما 30 فروردین عیدی 15 روز اضافه شدن رو اعمال میکنن
احتمالا برای همه تمدیدی ها همون 30 فروردین 15روز اضافه میکنن
فقط و فقط 15 روز اضافه میکنن و حجمی اضافه نمیشه
بچه ها من امروز سرویس 512 هم راه افتاده زده دریافت 512 ، ارسال 256
سرعت دانلود که از 195 بالاتر نمی رفت دیگه 230 - 220 و اینا میده و بالاتر از این نمیره چون تو مودم تا 2 مگ تعریف کردن و 2 مگ هم نهایت سرعتش همینه
حالا امشب دانلود شبانه رو با ترفند تست می کنم امیدوارم 4 گیگ بشه دانلود کرد چه شود :31:
نیومده 600 مگ از 12 گیگم پاک شد نگو از اکانت قبلی دانلود می کرد تموم شده و رفته رو این اکانت به درک اونم
ای تو اون روحشون
15 روز بخوره تو سر خود پارس و رئیسش که فقط فکر پولن
من میدونستم بجای 256 6 گیگ 128 8 گیگ میگرفتم
همینطوری الکی میخورن ازش کم میشه چه برسه که 2 گیگ هم کمتر باشه نسبت به مصرفم
تازه باید زودتر هم تمدید کنم و پول نا حق بریزم گلوشون
ایشالا پایین نره از حلقومشون :دی
این 15 روز که اضافه میشه برای کاربر چه سودی داره ؟نقل قول:
من به زور خودم تا اخر قرار داد می کشم تازه اگه 15 روز دیگه اضافه بشه که باید گیگ اضافه بخرم !
ممنون میشم سود 15 روز اضافه را بگین
دادش هیچ سودی نداره،چون در حالت عادی ما قبل از موعد اصلی حجم تموم میکنیم حالا چه برسه به 15 روز بیشتر،به نظرم اینا با این کارشون مارو اسکل گیر آوردن،اگه مرد بودن حجم اضافه میدادننقل قول:
ادمین میشه مثل تاپیک شاتل یک نظر سنجی بزنید که ببنیم چند درصد راضی هستند چند درصد هم ناراضی
آقا من الان سرعتم ساعت یک شب به شدت پایین امده زنگ زدم به پشتیبانی بعد دقیقاَ 41 دقیقه انتظار پشت خط تلفن میگه نورم سرعت 7 کیلو بایته و ماکسش حدود 9 کیلو بایت به نظر شما الان باید یقیه کیرو بگیری همین الان دوستانی که از صبا نت استفاده میکنند به راحتی با 128 شبی 3 گیگ دان دارند اون وقت اگه خواستی از خدماتی که داری بابتش هزینه پرداخت کرده ای استفاده کنی باید دست به چه کار های نکرده ای بزنی .