نقل قول:بله سراسری بود و الان تازه وصل شده:n36:نقل قول:
Printable View
نقل قول:بله سراسری بود و الان تازه وصل شده:n36:نقل قول:
مال من از دیشب قطعه صبحم به 2020 زنگ زدم گفتش سراسریه
واسه من کلا دیروز ساعت 6 حدودا نیم ساعت قطع شد بعد وصل شد اگر تا شب قطع میشد بابای ولایتو در می آوردم !
کلا الان یه کندی عجیبی داره خیلی ناجوره انگار دارم زیر شکنجه جون میدم انقدر تو اعصابه .
داغونه داغون :n28:
کلمه فاجعه هم برای توصیف وضعیت این روزهای مخابرات کمه!
وای از این زندگی که ما داریم . روزگار سگ بهتره . کاش افغانستان بودیم کاش.... کاش عراق بودیم مادربزرگ من کاروانی رفته بود کربلا تو هتل بهشون wifi مفتی داده بودن هی فیلم میفرستاد نت من که هیچ اصلا با 3g ایرانسلم مجبور شدیم چندتا یکی فیلم ها دانلود کنیم چون حجم تموم می شد:n03:
بعد از ساعت ها تلاش این پست رو گذاشتم :n04:
یعنی عملا اینترنت ندارم.
- - - Updated - - -
یعنی عملا اینترنت ندارم.
- - - Updated - - -
یعنی عملا اینترنت ندارم.
- - - Updated - - -
یعنی عملا اینترنت ندارم.
این همه شکایت اما کسی حرف از اینکه بریم از یه شرکت دیگه سرویس بگیریم نزد
چرا باید این شرایطو تحمل کنیم ؟؟؟ :-(
نامحدود میخوایم چاره ای نداریم مجبوریم . الان با 24 تومن کجا 512 نامحدود میدن؟ اصلا با 50 تومنم نمیدننقل قول:
من توی اینترنت سرچ کردم یه شرکت روسی پیدا کردم اینترنت ماه..واره دو طرفه بدون احتیاج به هیچ سرویس اینترنت دیگه ای میداد 6 مگ کاملا نامحدود ماهی به پول ما میشد 100 تومنو البته 500 تومن هم تجهیزاتی که میخواد . دیگه هیچ چیزشکنی هم نمیخواد همه چی بازه
اما دوتا چیز باعث شده من دنبالش نرفتم: یکی اینکه آخر من نفهمیدم ارسال سیگنال از ماهواره شناسایی میشه میان میگیرن می برنت به عنوان جاسوس و اقدام علیه ... یا مشکلی نداره
دومیش که از همه مهم تر بود 100 تومن ماهی بود من که درامدی ندارم بابام هم در این حد نداره هر ماه یعنی میشه ولی خب سنگینه برای ما 100 پول اینترنت(در جواب بهم گفت نونمونه آبمونه ؟انقدر مهمه که 100 تومن پول بدیم اصلا قعطش کن بره)
اگر مثل ماه..واره همه گیر می شد اشتراکی چندتا همسایه میخریدن همه استفاده میکردن ولی اینا با همین آب باریکه که خودشون دارن میدن باعث شدن کسی دنبالش نداره
اکثر مردمم تو تلگرام اینستاگرام میرن فیلم های خنده داره می بینن یا چت میکنن که فوقش 5 گیگ براشون کافیه و اینجوری شده دیگه 90 درصد اهمیت نمیدن
اما من حجمی دارم میدونستم کیفیت سرویس دهی مخابرات پایینه فقط و فقط به خاطر شبانه (کمپین بهاره) اومدم مخابرات دو ماه اول بد نبود که اختلال فضایی شروع شد از اون موقع بد رفته رو اعصابم
کسی شرکتی با ترافیک شبانه آزاد که حد اقل این اواخر کاربرا ازش شکایتی نکرده باشن سراغ نداره ؟