:n05:شارژ 3 گیگ 1 روزه 1700تومن هم اضافه کرده :n01: قابلیت فعال کردن در هر زمان این بسته وجود داره خیلی خوبه :n09: مثل شاتل نیست فقط روزای تعطیل 5 گیگ 3000 تومن بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
:n05:شارژ 3 گیگ 1 روزه 1700تومن هم اضافه کرده :n01: قابلیت فعال کردن در هر زمان این بسته وجود داره خیلی خوبه :n09: مثل شاتل نیست فقط روزای تعطیل 5 گیگ 3000 تومن بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جریان چیه بعضیا تا 2 مگ دارن بعضیا تا 4 بعضیا تا 8 بعضیا هم تا 12 !؟نقل قول:
--------------------------------
امروز تو پنل نگاه کردم یه حجم 30 گیگ 30 روزه اضافه شده که خیلی خوبه ! برای کسی که طرح 1 ساله داره و ترافیکش تموم شده و مصرفش حدودا روزی 1 گیگ هست عالیه
اره حجم یه روزه هم اضافه شدهنقل قول:
برای بعضی استانا بعضی از شهر ها شرایطشو دارن میدن ولی بی وجودا پینگ من داغون کردن سرعتم نصف شده البته طرحم جشنواره است تموم شه ی یماهه 8 مگ بگیرم بینم وضعیت جی میشه
سرعتمون ک 12 مگ هست اما تو بهترین شرایط نصف سرعت رو میگیرم مشکلی نداره خط ها مشکل از خود صبانت هست خط هم بالا میبنده تا 13 مگ میبنده اما سرعت کمه اگ بسته های ی روزه اشو بیشتر کنه صد در صد میمونم واقعا دیگه باید خسیس بازی بذاره کنار
این تعرفه ها هنوز هست نمایندگیا دارن صبانت رو نمیکنه
Sabanet, [10.12.16 03:40]
طرح ویژه ترکیبی برای کاربران جدید و تمدیدی صبانت
سرويس ترکيبي تا 12 مگابيت يکساله جمعا 30 گيگ (ماهيانه 2.5 گیگ) به همراه ترافيک نامحدود بامدادي
قیمت :32.700 تومان
طرح تركيبى چى هست؟نقل قول:
اسمشه گزینه خرید رو بزنید شرایط رو متوجه میشیدنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
من در مورد این حجم 30 روز 30 گیگ میخواستم بدونم این حجم تا کی تو پنل میمونه ؟ تا اخرش یا فقط برای یه مدت محدود ؟
اگه فقط برای یه مدت محدود هست چند تا بخرم ، چون میره تو قسمت تاریخچه خرید و فکر کنم بعدا هم بشه ازش استفاده کرد
سلام بر همه.
این تاپیک چقدر خلوته. ظاهرا همه راضی هستن از صبا.
من امروز با خرید دوتا سرویس از جشنواره ۶۰ گیگ، به صبا پیوستم.
امیدوارم من هم مثل شما راضی باشم این یک سالی از صبا.
من تا الان پارس داشتم، و به خاطر قیمت بالا، دیگه تمدید نکردم.
کلا دو سه ساله سالیانه تو جشنواره ها وارد میشم، و بعد از پایان، تخلیه می کنم.
داخل کانال و سایت که خبری مبنی بر زماندار بودن طرح ذکر نشده ... فعلا میتونید با خیال راحت استفاده کنید . بنظرم یدونه اضافه بگیرید و در پنلتون نگه دارید.نقل قول:
سلام امیدوارم وضعیت مرکز مخابراتی شما مناسب باشه . بله وضعیت صبانت یه مقدار از بقیه شرکت ها بهتره ...حداقل واسه منی که چندتا شرکت سرویس دهنده عوض کردم ک اینطور بوده ... موفق باشید .نقل قول:
ممنونم. امیدوارم وضعیت خوب باشه.
اینجا جدیدا صبانت اومده و به نظرم زیاد شلوغ نیست.نقل قول:
این حجم های اضافه نمیخوان تخفیف بخورن?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk