مرسی از آقای mohandes23@ بابت 200 گیگ فشفشه 7 روزه رایگان که لطف کردن دادن به من .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مرسی از آقای mohandes23@ بابت 200 گیگ فشفشه 7 روزه رایگان که لطف کردن دادن به من .
سلامنقل قول:
جریان این های وب چیه ؟راییگان؟فشفشه چیه ؟:D
رفاقتی داد به من داستانی نداره .....نقل قول:
پایان کار پارس آنلاین ؛ خرید غول اینترنتی ایران توسط های وب
دقایقی پیش سید ایمان میری، مدیرعامل شرکت های وب، در اینستاگرام خود با اعلام خبری غیرمنتظره، خرید پارس آنلاین توسط شرکت متبوعش را اعلام کرد.
بر اساس تفاق نامه ای که میان عبدالله فاتح (مدیرعامل پارس آنلاین) و ایمان میری امضا شده، سهام گروه شرکت های پارس آنلاین، به های وب فروخته شده و قرار است فرآیند ادغام تا پایان سال جاری به انجام رسد.
در بیانیه مشترک دو شرکت ابراز امیدواری شده با تجمیع فعالیت ها، شبکه و دارایی ها در قالب شرکت های وب، این اقدام به ارتقای بهره وری و توسعه روز افزون دسترسی به خدمات ارتباطی کشور شتاب بخشد.
ایمان میری، در توضیحات خود همچنین از وزیر ارتباطات نیز برای کمک به دستیابی به این توافق تشکر کرده است. در همین رابطه بیانیه دو شرکت اضافه می کند که:
«این اقدام به منظور تحقق بخشیدن به برنامه های اعلامی جناب آقای مهندسی آذری جهرمی مبنی بر شفاف سازی بازار و تشویق اپراتورهای غیر دولتی برای استفاده از ظرفیت های بازارهای مالی به ویژه از طریق حضور در بورس صورت گرفته است.»
جزییات بیشتر در رابطه با این توافق قرار است در آینده و در قالب یک کنفرانس خبری اعلام گردد.
امیدوارم این کار باعث افزایش کیفیت های وب بشه نه کاهش !:n03: ( دیشب تو ساعت های اوج مصرف اینستاگرام واقعا برام کند باز میشد ولی از 1 به بعد خوب شد )
از رفقا کسی فشفشه ی ماهه برای فروش داره!؟
نقل قول:
قطعا باعث بهبود وضعیت فعلی مشترکین نمیتونه بشه، چرا که خود پارس یا حتی اسیاتک در حال ضرردهی هستند و تزریق پول به امید برگشت سرمایه تنها با کار کشیدن بیشتر از شبکه ادغامی میسر میشه ! و این یعنی افزایش احتمالی هزینه خدمات.
شاتل انصافا داره میبلعه باقی شرکتها رو!!
من برای بازگشت به شاتل تماس گرفتم با نمایندگی، پیشنهاد یک ساله با 240 گیگ اینترنت بین الملل 113 هزار رو بهم ارائه دادند! اما پورت خالی در مرکز مخابراتی نداشتند و باید می رفتم تو نوبت!!
های وب با فشفشه بازیش حالا حالا ها باید پول خرج کنه برای خرید مشترک!
به جای این کار بیان روی فیبر نوری دیگه همشون که آقازاده هستن خودی محسوب میشن :n09:
به نظر من که کار خوبی داره میکنه های وب چون وقتی آسیاتک و پارس آنلاین در های وب ادغام بشه رقابت میشه بین های وب و شاتل و مخابرات
های وب واقعا با فروش حجم فشفشه داره به نت ایران خدمت میکنه همین که میشه 30 گیگ نت شبانه روزی را خرید 20 تومن واقعا برای خیلی افراد
که مصرف بالایی دارن خیلی خوب هست البته مشکلاتی مثل افت سرعت تک کانکشن در ساعات پیک مصرف نت هم هست که امیدوارم های وب برطرف کنه
شاتل شرکتی بوده که از قدیم همش به فکر حقه بازی و گول زدن کاربران بوده از اون سرویس های مسخره و مضحک نامحدودش که میاد بعد از حجم مشخص
سرعت از دیال آپ هم کمتر میکرد که عملا به هیچ دردی نمی خورد و اصلا انگار نت نداشتی تا به شدت کم کردن سرعت سرویس هایی که شبانه رایگان داشت
در ساعات شروع حجم رایگان تا مسخره بازهای جدیدش مثل شاتل موبایل و کلا هیچ وقت به فکر مشترکاش نبوده و فقط فقط پول واسش مهم بوده و بس ....
به احتمال بسیار بسیار زیاد باعث ضرر کاربرای فعلی های وب میشه.
پارس انلاین از های وب خیلی بیشتر مشترک داره (داشت) ، حالا باید بیاد این فشفشه ها رو برای اونا هم عرضه کنه .قطعا دیگه براش قیمت فعلی فشفه ها نمیصرفه ، افزایش شدید مشترک باعث افزایش شدید حجم و پهنای باند مصرفی میشه ، این یعنی از حالا باید پول بیشتری بدیم . البته اگر بخواد افزایش قیمت بده ، من دیگه عطای اینترنت adsl و به لقاش میبخشم. دیگه شرکت adsl خوبی وجود نخواهد داشت ، مگر برای مشترکین کم مصرف.