بله دوست عزیز تو راهنمایی فوق لیسانس ها هم تو چهار راه ها پست میدن متاسفانه :n24: یکیشون دوست خود من که تقریبا نصف بیشتر هفته رو پست میده از صبح ساعت 9 تا 2 و از 4 تا 8 :n28:نقل قول:
Printable View
بله دوست عزیز تو راهنمایی فوق لیسانس ها هم تو چهار راه ها پست میدن متاسفانه :n24: یکیشون دوست خود من که تقریبا نصف بیشتر هفته رو پست میده از صبح ساعت 9 تا 2 و از 4 تا 8 :n28:نقل قول:
شما که می فرمایید نصف بیشتر هفته رو پست میده منظورتون اینه که یک روز کار یک روز استراحت؟نقل قول:
بله تقریبا یه همچین چیزی :n06: البته توضیح کامل تر رو این دوستمون دادند .نقل قول:
سلام
هفته ای یه روز استراحت داری بقییه روزا از صبح 6.30 تا 1 وبعد از ظهرا 3.5 یا 4 تا 8.30 .
البته روزای اماده باش که بطبع بیشتر میشه و تا پایان اماده باش (مثلا همین انتخابات تا 3 نصفه شب تو خیابان بودیم ).
واس چهار راه هم بستگی به رئیس بخشت داره احتمال داره سرباز صفر بزاره احتمالم داره افسر بزاره همه چیز دسته رئیس بخشته .
البته افسر 4 راه 24 - 24 خدمت میکنن ولی بعد از ظهر استراحتشون رو 3 ساعت میرن مداومت .
منظور از بعد از ظهر استراحتشون رو 3 ساعت میرن مداومت چیه؟نقل قول:
ای بابا چرا زیر 6 ماه کسری نمیدننقل قول:
مثلا طرف 6 ماه داره 2 ماه میدن اما منی که پدرم 4 ماه داره هیچ
این عین بی عدالتیه
اگه قراره 6 ماه معادل 2 ماه کسری باشه 3 ماه باید 1 ماه داشته باشه که دیگه ....
چه برسه به 4 ماه :n28:
یعنی ظره ساعت 1 یا 1.30 میره برای استراحت و ناهار و 4 بر میگرده سر پست و منظور از مداومت هم همون ادامه دادن پست هستش دیگه :n02: میره تا ساعت 8 تا 8.30 و بعدش بعد اون میره برای استراحت و آماده شدن برای راند بعدی :n02:نقل قول:
سلام دوستان میخواست بدونم کسی از دوستان داره اطلاع داره بهترین قسمت(ها) داخل یک پادگان سپاه ( برای یگان ) چه جایی یا جاهایی هستش؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
فکر کنم تلفنچی بودنهنقل قول:
این کسری خدمت تنها استفاده امثال ما از سابقه جبهه پدرامون بود که باطلش کردن!!!!نقل قول:
الان باید 21 ماه تمام خدمت کنیم!:n15:
منتظر راهنماییتون هستم دوستاننقل قول: