دوستان من دو ماه از طرح نوروزی ام باقی مونده و تقریبا یک گیگ از حجم ام باقی دارم. اگر الان طرح جدید بردارم، مثلا شش ماهه ای که 5 گیگ رایگان ماه رمضون هم شاملش میشه، آیا یک گیگ قعلی ام هم به طرح جدیدم اضافه میشه؟ یا صبر کنم حجم ام تموم شه بعد بخرم؟
Printable View
دوستان من دو ماه از طرح نوروزی ام باقی مونده و تقریبا یک گیگ از حجم ام باقی دارم. اگر الان طرح جدید بردارم، مثلا شش ماهه ای که 5 گیگ رایگان ماه رمضون هم شاملش میشه، آیا یک گیگ قعلی ام هم به طرح جدیدم اضافه میشه؟ یا صبر کنم حجم ام تموم شه بعد بخرم؟
منتقل نمیشه. تمومش کن، بعد برای تمدید زنگ بزن.
خیلی ممنون. قیمت ها هم که خیلی بالاست... دوست داشتم تا مهر استفاده می کردم بلکه به طرح های ویژه مهر (دانشجویی و... ) برسم...احتمال داره چنین طرح هایی در مهر مطرح بشه؟
چه عرض کنم! امیدوارم طرح های بهتری بشه، ولی جای شما باشم ریسک نمیکنم. فعلاً به صرفه تر از این طرح وجود نداره و شخصاً امیدی به ارائه ی طرح های مناسب تر ندارم.
دوستان باید چیکار کرد اوضاع مبین نت داره بدتر میشه
باید ب فکر یه راهه حل باشیم
میدونستم خوشیم لحظه ایه . فقط نیم ساعت سرعتم فول بود :n22:
حالا هم سرعتم 1/30 شده هم دیگه به دکلی که سیگناش خوب بود وصل نمیشم !:n27:
خاک تو سرشون سرور خود مبین نت بدتر از بقیه است
سرور توس پاسارگاد (1 مگ نوروزی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
با تمدید طرح 1 مگ نوروزی هم این 5 گیگ تعلق میگیره بهمون؟
نقل قول:
شما چرا هیچ وقت پینگت زیر 100 نمیاد؟ من پینگ ایرانم معمولاً زیر 80 بود!
امروز که از غروب تا حالا قطه. فکر کنم دکل مارو کندن بردن یه جای دیگه:n02:
هی بابا شما هنوز دارین پول به زبان رو میدین مبین نت ؟ همان شرکتی که رفتم 200 هزار تومان مودم outdoor خریدم به هوای اینکه مودم خوب گرفتم و فرکانس عالی هست و نگو که کلان ربطی به مودم اینجور چیزا نداره شرکت از ریشه کلاهبرداره . در این ماه رمضان دعا میکنم چنان بخورن زمین که مجبور شن برای فروش ... بدن .