پروفایلو Edit کن. عکسشو بذار ببینیم چه گزینه هایی دارهنقل قول:
البته از قسمتهای دیگه هم عکس بگیری بهتر میشه راهنمایی کرد مثلا Advanced و ...
Printable View
پروفایلو Edit کن. عکسشو بذار ببینیم چه گزینه هایی دارهنقل قول:
البته از قسمتهای دیگه هم عکس بگیری بهتر میشه راهنمایی کرد مثلا Advanced و ...
D-Link به نظر من از Tp-Link خیلی بهترهنقل قول:
دی لینک 2730 هم همون قیمته حدود 80-85 خوشگل و با کارایی بهتر
کسی نمیخواد جواب مارو بده؟مام ادمیم بخدانقل قول:
جمال عزیز مودم خوبیه و اگه از مارک دلینک هم خوشت میاد 2730 از 76 تا80 هست و انتنش یوخده از اون تی پی بهتره.من جفتشو دارم از دلینکه راضی تر هستم.گرچه تیپی لینک اپدیت بیشتر میده برون.نقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
شرمنده خیلی دیر جواب میدم چون یه مدت نبودمنقل قول:
برای این کار باید یه مودم 2 انتن بگیری با قدرت انتن دهی خوب (حالا هر مارکی)
بعدشم به جای وایرلس لپ تاپ باید حتما از یه کارت شبکه بی سیم خوب استفاده کنی که مشکل قطع و وصلی بی سیم رو نداشته باشی
فکر کنم با حدود 300 تومن میشه این کار رو کرد
چرا تو تنظیم مودم شما vpi & vci 0-59 هستش؟نقل قول:
کدوم شرکت هستش؟
با ریستارت کردن مودم اون فرق نمیکنه ؟
مودمت آپدیت هستش؟
سلام دوستان
کسی راهی میدونه که چطور میتونم مودمم رو مثلا هر نیم ساعت ریستارت کنم؟!
چون واسه دانلود شبانه رایگان میخوام استفاده کنم، این آسیا تک هر چند دقیقه قطع میکنه و باید حتما ریستارت کنم مودم رو با دکمه پشتش!
جالبیش اینه که وقتی این قطعی به وجود میاد با دستور telent اصلا ریستارت نمیشه ، انگار آی پی نمیگیره!
دوستان اگه راهی به ذهنشون میرسه کمک کنن! از دانلود افتادیم این چند وقتی که از این شرکت سرویس گرفتیم! :n03:
شما نیاز نیست که مودم رو ریستارت کنیدنقل قول:
میتونید بذارید روی بریج و با نرم افزار به سیستم دستور بدید تا هر چند دقیقه که دلتون خواست این کار رو انجام بده
سلام خسته نباشید
من امروز واسه اینترنت ثبت نام کردم...مودم رو ه بردم واسم تنظیم کرد ...ولی منه پخمه نمیدونستم که نباید دیگه دست به تنظیماتش بزنم ..فکر میکردم باید خودمم اون سی دی مودم رو نصب کنم ..واسه همین چندین و چند بار خواستم نصب کنم اخرس ارور 020 داد ...بعد اخرش زنگ زدم به اون نمایندگیش اونم گفت اخه چرا پس مودمو اووردی تنظیم کنیم؟ چرا سی دی رو نصب کردی؟ کی گفت نصب کنی؟ منم تو دلم گفتم کسی ام نگفت نکنم خخخ ..بعد هیچی گفت که باید بیاری دوباره تنظیم کنیم! با روش های تو نت هم بجایی نرسیدم! فردا هم که تعطیله و باید صبر کنم تا پس فردا!
دو تا سوال داشتم! اولیش اینکه وقتی تنظیم کرد اون طرف دیگه فقط باید سیمارو وصل کنمو وصل بشم به اینترنت ؟ تمام؟
بعدش نمیشه خودم تنظیم کنم؟ اخه حوصله ندارم تا دوروز صبر کنم ...اخه میخاستم دانلود کنم ....میشه راهنمایی کنین؟ یا راهی نداره و باید بدم خودشون تنظیم کنن؟
مرسی داداش ممنون ..همون مدلی که گفتم رو خردیم ...نقل قول:
دشمن شرمنده داداش این حرفا چیه ...نقل قول:
کاش زودتر میومدی دادا ...من رفتم یه مودم تک انتنه گرفتم و کلا بیخیاله قضیه شدم ..چون به گفته ی شما با گیرنده ی لپ تاپ نمیشه و باید کارت شبکه بگیرم ..اونم قیمتش زیاده و نمیشه!
ممنون