تو این رنج که شما قیمت دادی باند بهتری هم هست یا حالا یکم بالاتر ؟؟تا 220نقل قول:
میشه هم باندی معرفی کنین که امکان امپلی داشته باشه ؟هم بدون امپلی
تو این رنج که شما قیمت دادی باند بهتری هم هست یا حالا یکم بالاتر ؟؟تا 220نقل قول:
میشه هم باندی معرفی کنین که امکان امپلی داشته باشه ؟هم بدون امپلی
اصلا این حرفا نیست !نقل قول:
من فقط واقعیت رو بیان میکنم !:n18:
بخاطر تنظیمات زیاد و قیافه بهترش میخواستم ! پس بماند برا بعد از نصب سیستم و ... !
همشهری عزیز رو هم از طریق پیغام خصوصی راهنمایی کردم !
مرسی حمید خاننقل قول:
ممنون میشم اگه لطف کنید واسه اون هلیکسه دوستتون
فقط این 60 واتیه تن صداش مث همون 100ـه هست؟؟ فقط با قدرت کمتر ومقداری کیفیت و دقت کمتر درسته؟؟
جنس صداش یکیه درسته؟؟؟
بعد اون گلیدن که میرسه ؟؟؟
اون چطوریه؟؟؟
حجمش راضیی کننده هست؟؟
دیگه چه کار های خوبی داریم؟؟؟
واسه نصب هم فکر کتن بدم مهدی
بعد یک سوال دیگه
شما به نظرت واسه کسی که ماشینش 207 هست
و اکثر موقع ها عقب خالیه
2 استیج ارزون پیشنهاد میدی مثلا k6 یا یک های اند مانند
با یک ساب؟؟؟
امپ وچه هم 1700 قیمت دارم البته شاید ---- بیاره کمتر هم بهم بده البته این قیمتی که من دارم
حامد جان به احتمال زیاد پست شما حذف خواهد شد چون اسم فروشگاه نوشتین واسه من یه بار اتفاق افتاده
ولی میخوام بگم بهترین فروشگاه تو کل ایرانه قیمتش هم بسیار مناسبه خودم یه پخش و اسپیکر خریدم تو کمتر از دو روز ارسال کرد و حدود 80 هزار نسبت به شهر خودم ارزون دراومد.
سلام بر حرفه ای ها و دوستان ارجمند
مبلغ مهم نیست . با کیفیت ترین و با قدرتمند ترین سیتسم حال حاضر اعم از (پخش و باند و امپلی و ساب و کامپونت و تیوتر . غیره) که البته همگی با هم همخوانی داشته باشند رو بهم معرفی کنید که تک باشه چون می خوام بترکونم
نقل قول:
مبلغ که مهمه
مثلا شما میتونی 60 میلیون خرج کنی؟؟؟:n02:
باید دقیقا ببینیم چی میخوای یعنی سیستم کیفیتی باشه ؟ قدرتی باشه؟ اگه میخوای هم کیفیتی باشه هم قدرتی خیلی باید خرج کنی
هم خرج برق ماشینت هم خود سیستم و هم نصب
محمد یک سیستم 100 میلیونی هم به من معرفی کن . به قول امید امشب میخوام مست بشم ..:n02:نقل قول:
حالا بی شوخی ... یک پخش با دو جفت خروجی تا 350 معرفی کنید . ممنون
سلام اساتید محترم علی الخصوص داش حمید
راستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان بازگشت پرافتخارتو تبریک میگم :n06:
یه سوال :
آمپلی 5602 واسه کاپا 693.9i خیلی زیاد نیست؟
واسه این میگم که 5602 رو 2اهم 225 وات میده درحالیکه 110 وات نیاز داره
سلامنقل قول:
تو این رنج بهترین گزینه کنوود x400
2 تا USB
3 جفت خروجی 4 ولت
5 باند اکولایزر گرافیکی
سلام دوستان من 1700 پول دارم میخام سیستم ببندم که بعدا قابلیت ارتقا داشته باشه برند پایونیرم فقط میپسندم
رفتم مغازه یکی از اشنایان (مثلا فامیل) بهم گفته امپ d9604 ساب باکس 503t باند 6975v2 امپ a6604
که بهم گفت بعدا میتونی با امپ d9604 یه ساب دیگه هم اضافه کنی و با امپ a6604 هم میتونی بعدا یه جفت باند دیگه اضافه کنی
راستی ایا باطری ماشین 52 امپر جواب این دو تا امپ رو میده؟؟
اگه سیستم بهتری میدونید پیش نهاد بدین ممنون ؟