نه افزونه ها فقط برا فایر فوکس هستشنقل قول:
Printable View
نه افزونه ها فقط برا فایر فوکس هستشنقل قول:
جدی میشه این کارو کرد؟شنیدم اگه تلفن هم بنام خودم باشه حله راسته؟نقل قول:
دوستان خرید اکانت 6 ماهه و سرعت 2 مگ یا 1 مگ که تو سایت زده میده به آدم یعنی پول رو بریزی آنلاین براشون وا میشه اون سرعت؟
یا چیزای قانونی می خواد نامه و مجوز؟
سلام دادانقل قول:
نظر من اینه که این قضیه ای که گفتی یه معجزه ی الهیه که باید سجده شکر به جا آورد که تو این زمونه که همه ی آی اس پی ها دارن مشتریاشونو سرکیسه میکنن یه چنین اتفاقهایی هم میفته(ترافیک دانلود 0 برای شما)
حالا از شوخی گذشته منم فکر میکنم سیستم پارس آنلاین یه جاش میلنگه و یه باگ گنده به قول شما داره ،پس بیاین پیداش کنیم
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
مگه در صورتی که از 6 به بعد دانلود داشتیم نباید حتما قبل از 7 مودم رو خاموش کنیم تا واسمون رایگان بیفته؟نقل قول:
دقت کن در هر دو عکسی که گذاشتم ساعت از 7 گذشته بود و مطمئنا تا بعد 6 هم رو دانلود بود پس چرا یکی رایگان بود و دیگری رایگان نبود؟
من 512 گرفته بودم ازشون ، ولی یادم نمیاد واسشون نامه برده باشم !! بابا فرمالیته هستش ، نبردی هم نبردی ، حالا که گفته ببری ، همون رو ببرنقل قول:
اگه چیزی هم گفتن بگو باشه فعلا همینو بگیرین و وصل کنین بعدا ( !!!! :31:)میاری دیگه :10:
ای ول ، پس بیاین پیدا کنیم:10:.نقل قول:
نظر شخصیه من اینه که قضیه همونیه که از 12.35 میذاریم دانلود شه و تا 1 دیسکانکت نشیم (که دانلودمون رایگان شه) ، از اون ور هم ساعت 6.30 تا 7 رایگان هستش به شرطی که قبل 7 دیسکانکت شیم ( که اگه بعد 7 دیسکانکت شیم از ساعت 6.30 تا 7 رو هم حساب میکنه که شما بین ساعت 6.30 تا 7 دانلودی نداشتین و حجم 0.01 مگ استفاده شده که این وقتی هستش که مودم روشنه ( سیستم روشنه ) و دانلودی انجام نمیشه )
اگه تو روز معمولی هم فقط کانکت شین و نیم ساعت بعد دیسکانکت شین ، سیستم پارس آنلاین واستون حداکثر 0.5 مگ حساب میکنه
آقا این سرویس من الان اعمال شده . ولی این عیدی.اس.ال که می گفتن 15 روز اضافه میشه اضافه نشده که :31: چیکار باید کرد ؟ :31:نقل قول:
حرفت درسته و قشنگ جور در میادنقل قول:
اگه از 6:30 تا 7 رو در اون حالت رایگان حساب نمیکنه،واسه من 274 مگ بریدند،یعنی بر اساس سرعتی که داشتم در عرض نیم ساعت 274 مگ دانلود کردم؟میشه متوسط 150KB/s ! که یادم میاد در همین حدودا اون روز سرعت داشتم و در اون روزی که فقط 01/ مگابایت برام بریدند احتمالا دانلودی نکردم از 6:30 تا 7
نتیجه گیری : پس از 6:30 تا 7 رو رایگان حساب نمیکنند در صورتی که قبل از 7 دیسکانکت نشیم
نقل قول:
گرفتم.
تاثیر داره ولی فکر نمیکنم زیاد باشه.
اول اینو مبگم پریشب 250 گیگ ازم تو دانلود رایگان کم کرد البته از 12:35 تا 6.55 از7 یه کی دو دقیقه ای میگذشت که مودمو پاشدم خاموش کردم ولی خوب دیگه ذره ذره جمع گردد وانگهی دریا شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه از ترفند هم استفاده نمیکردم هم با کم میشد احتمالا........
دوم اینکه دیشب 12:35 که گذاشتم برای 6:55 بعد قرص خواب اور خوردمو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم لالا گوشیمو گذاشتم رو 6:56 و با همون گوشی روی 6:58 ... خوابم برده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا نفهمیدم کی زنگ خور چیجوری 2 تا زنگو خاموش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صبح وقتی بیدار شدم 9:50 بود کپ کردم اصلا کرکوپرم ریخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ........ گفتم همه ی حجمم رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مودمو خاموشو روشن کردم رفتم توی کنترل پنلم فقط چند کیلوبایت کم کرده بود . شاید گذاشتمش روی بریدج مودممو ............
میگم برای اینکه صبحا از خوابم نبره اینجوری کنم >>>>>>>>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]