سرتو درد نیار:n02:نقل قول:
Printable View
سرتو درد نیار:n02:نقل قول:
اگر بخواد با خود لپ تاپ وصل بشه به نظرم خودتو تو دردسر و هزینه الکی نندازی بهتره :دینقل قول:
باوشه :n02:نقل قول:
حالا اگه بخوایم به اون مسافت برسونیم چه کارایی باید بکنیم و چه هزینه ای برمیداره؟ میشه بگی داداش؟:n13:
مثلا باید چه مدمی بخرم؟ با چه هزینه ای؟ و چه وسایل جانبی ای؟ بگی ممنون میشم
خخخ ممنون :n02:نقل قول:
حالا واقعا نمیشه یکاری کرد که بشه؟ با چه هزینه ای؟
سلام دوستان
من مودم shuttel 920 WM سری n دارم . هیج موقع خاموشش نمیکردم و همیشه بصورت بی سیم با لب تاب و گوشی میرفتم نت ، تا اینکه یک ماه پیش به خاطر اینکه میخواسم پسورد وایرلسم رو عوض کنم مودم رو رریست کردم ، خوب از اون روز چند بار تلاش کردم مودم رو تنظیم کنم از طریق ای پی و اینا که نشد و وصل نت نمیشد بعد با کمک سی دی که داخل جعبه مودم بود تنظیم کردم و درست شد و وصل شد .
تنظیم شد و نت هم میرفت ولی بعد چند ساعت فهمیدم این مشکل رو داره ، صبح که میخوام اینترنت وصل بشم ، با گوشی که نمیره و میزنه نت مشکل داره ، لب تاب هم کنار کانکشن وایرلس علامت اخطار زرد رنگ میزنه و هیج سایتی باز نمیکنه ، چراغ های مودم هم همگی سبز هستن ، وقتی مودم رو در این حالت خاموش و روشن میکنم ، بعد از جند ثانیه که لود میشه کامل مودم مشکل حل میشه و میتونم ازش استفاده کنم ، حالا دوباره ظهر ( حدود 6 ساعت بعدش ) که میخوام استفاده کنم مجدد این مشکل رو دارم و باید مودم رو خاموش روشن کنم تا بتونم برم نت ! منم حوصله این کار رو ندارم
با کابل هم که وصل لب تاب میکنم بازم علامت زرد رنگ اخطار کنار کانکشن هست و تا مودم رو خاموش روشن نکنم درست نمیشه
تو رو خدا اساتید بگین دلیل این مشکل چیه به نظرتون و چطوری میشه این مشکل رو حل کرد ؟!؟!؟ این یه ماه عصبیم کرده
یعنی فقط صبح ها مشکل داره؟نقل قول:
نه فقط صبح ها ، وقتی خاموش روشن میکنم تا چند ساعت خوبه ( حدودا 6 ساعت ) بعد همجنان چراغهای مودم سبزه و به ظاهر وصله اما نه با لب تاب نه با گوشی هیج سایتی نمیشه رفت تا وقتی که مودم رو خاموش روشن کنم بعدش درست میشه ، ینی صبح باید خاموش روشن کنم ، بعد از ظهر همینطور دوباره شب همینطور و ...نقل قول:
مثلا ساعت هشت صبح مودم رو خاموش روشن میکنم و میتنوم برم نت میرم بیرون برمیگردم ظهر ساعت 2 دوباره باید مودم رو خاموش روشن کنم تا ساعت 5 درسته حدودا دوباره باید ساعت 5 خاموش روشنش کنم و ... در حالیکه قبلا ماه به ماه خاموشش نمیکردم و مشکلی نداشتم اما حالا علارغم اینکه جراغ های مودم سبزه و به ظاهر وصله ولی هیج سایتی باز نمیشه با چندتا گوشی هم تست کردم تا مودم رو خاموش روشن نکنم درست نمیشه !
اینم عکسی از تنظیمات مودمم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی مودم دیگه اینترنت ندادنقل قول:
یک پینگ بگیر تا ببینیم پینگ میده یا نه
چطوری پینگ بگیرم ؟نقل قول:
از توی cmd ? دستورش چیه ؟