بله میشه برو تو این لینک کامل توضیح دادهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکلی داشتی هم بپرس جواب میدم
بله میشه برو تو این لینک کامل توضیح دادهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکلی داشتی هم بپرس جواب میدم
سلام . xbox من هیچ ویدئویی غیر از wmv پخش نمیکنه ! تا اونجایی که میدونستم باید mpg و mp4 و avi و divx هم پخش کنه . ولی مال من پخش نمیکنه . آپدیت پاییز 2009 بود ، آپدیت آپریل 2010 رو هم روش ریختم ولی بازم پخش نمی کنه . (وقتی میزنم اجرا کنه میگه آپدیت مدیا نیاز داره !!) باید چیکار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام
چرا من نمیتونم کدک هارو از لایو گیرم؟ ارور میده
سلام. شما باید برید لایو کدک ها رو دانلود تا فرمت دیگه رو پخش کنه.نقل قول:
سلام . xbox من هیچ ویدئویی غیر از wmv پخش نمیکنه ! تا اونجایی که میدونستم باید mpg و mp4 و avi و divx هم پخش کنه . ولی مال من پخش نمیکنه . آپدیت پاییز 2009 بود ، آپدیت آپریل 2010 رو هم روش ریختم ولی بازم پخش نمی کنه . (وقتی میزنم اجرا کنه میگه آپدیت مدیا نیاز داره !!) باید چیکار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
آقا چه کار کنم که در شروع کار مستقیما به داشبورد پروفایل برم نه ساین این پروفایل(ها) ؟
سلام
میترسم برم لایو چه جور آپدیت کنم کنسولو با کامپیوتر میشه
سلام.نقل قول:
آقا چه کار کنم که در شروع کار مستقیما به داشبورد پروفایل برم نه ساین این پروفایل(ها) ؟
باید اون پرو فایلی که میخواهید اتو ساین کنید.
سلام بله ....نقل قول:
سلام
میترسم برم لایو چه جور آپدیت کنم کنسولو با کامپیوتر میشه
این لینک تاپیک...
اینم لینک اخرین اپدیت....کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=273165
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate_9199.zip
سلام ریجین بازی هاوکنسول های ایرانی چیه واز کجا میشه بدون باز کردن قوطی فهمید که ریجین اش چیه راستی برد جاس پر رو بدون باز گردن قوطی ایکس باکس میشه تشخیص داد
سلام
من اگه خدا بخواد 5 شنبه میخوام یه الایت با یه دسته ی اضافی بگیرم.
به احتمال 99.99% از آقا میثم میگیرم.فقط یه سوال از آقا میٍثم دارم:دسته ی ایکس باکسشون %100اصله؟
روز اول که خریدم نمی تونم 6 ساعت باهاش بازی کنم؟آخه من همین پول رو به زور جمع کردم اگه بسوزه دیگه نمی تونم یکی دیگه بخرم:41::11:
عزیز جان، خیالت راااااااااااااحت باشه!
من صبح تا شب بازی می کنم، داداشم شب تا صبح!
فوقش وسطش 4-5 ساعت استراحت کنه!
ولی آخ نگفته!