به نظرم شما اول یک سرویس 1 ماهه ارزون بخر اگه از کیفیت راضی بودی بعدش بسته قرمز 1 ساله بگیرنقل قول:
Printable View
به نظرم شما اول یک سرویس 1 ماهه ارزون بخر اگه از کیفیت راضی بودی بعدش بسته قرمز 1 ساله بگیرنقل قول:
به نظر من سمت های وب نیا!!! قیمتش شاید مناسب باشه ولی پینگ داغون سرعت در طول روز نوسان شدید داره و کمبود پهنا داره در اکثر مراکز ( سرعت 16 میبنده دانلود از 500کیلوبایت بیشتر نمیشه) سرعت تک کانکشن داغون:n21:نقل قول:
چون های وب در مرکز شما داغون بوده ، دلیلی نمیشه که برای همه کیفیتش داغون باشه!!! الان من خودم از شاتل اومدم های وب و نتم از هر جنبه ، سرعت و پینگ و کیفیت خط و غیره ، بهتر از شاتله ؛ پس باید برم تاپیک شاتل و بگم که سمت شاتل نیاین و داغونه و فلان و برین های وب بگیرین؟!!!!!نقل قول:
تو این مشکل پهنای باند که برای شما پیش اومد. Max Rate هم اومد بود پایین؟ یا اوکی بود و فقط Data Rate اومده بود پایین؟نقل قول:
الان یه چند وقتی هم هست برا من هم مشکلاتی بوجود اومده احساس میکنم کمبود پهنای باند هستش
نه دوست گرامی اصن کمبود ما به خط نبودنقل قول:
مثلا ریت رو 16 مگ میبیست سرعت بصورت نرم افزاری از خودشون بالاتر از 4 مگابیت نمیرفت
ریت 12 مگ بالاتر از 4 مگ نمیرفت
هر رییتی میذاشت محدود شده بود خط هم همیشه کشش تا 16 مگ رو داشت مکس ریت همیشه پاین تر از 16 نمیومد
خط هیچ تغیری نداشت تو کیفیتش فقط محدودیت سرعت بود که اخر سر گفت همین مقدار پهنا رو میتونیم بدیم منم درخواست تخلیه دادم
الانم مرکز رو سرویس دهیشو قطع کردن
تست سرویس 16 مگ های وب با سرور خارج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت چند وقته خوبه : ( خط روی 6 مگ )
اینستاگرام و تل مشکلات نداره برای شما ؟نقل قول:
امروز زنگ زدم گفتم خط رو روی 24 مگ بزارن ببینم خط کشش داره یا نه ، الان اکی کردن این شده وضعیت :
تا 22 مگ انگار اکی شده ، و جالب اینجاس با اینکه snr شدیدا افت کرده ولی اصن احساس نمیکنم که خط قطع و وصل میشه یا تایم اوت داره ! این سرعت دانلودم در مجموع : (2.1مگ)
این هم پینگ در حالی که داره دانلود میکنه :
بهشون بگم بزارن رو 16 مگ یا اینکه همین بمونه ؟ :n41:
دوستان پینگ های وب چطوره؟
الان اندیشه سبز خزر هستم (رشت) شبانه هارو برداشتن به صرفه ترین ISP ها وبه
خیلی پینگ برام مهمه
به نظرتون مهاجرت کنم به های وب؟