دیش اهواز خوب بود تونستم بالای 3 گیگ دانلود کنم. این بار تغییرات سرعت دانلود برعکس شده بود تو ساعت های اولیه 2-4 سرعت رو 200 بود ولی 2-3 ساعت اخر به مرور کمتر شد و تا 120 پایین اومد.
برای بقه چطور بوده؟
Printable View
دیش اهواز خوب بود تونستم بالای 3 گیگ دانلود کنم. این بار تغییرات سرعت دانلود برعکس شده بود تو ساعت های اولیه 2-4 سرعت رو 200 بود ولی 2-3 ساعت اخر به مرور کمتر شد و تا 120 پایین اومد.
برای بقه چطور بوده؟
وضعیت شما خوبه.من از 3 گذاشتم سرعت 70 بود و در ساعت 7 به 90 رسیده.کلا 1.4 گیگنقل قول:
افتضاح
والا شما سرعتتون خيلي خوبهمن قبلا شبي 1.2 تا 1.3 گيگ دانلود ميکردم ديشب 300 مگ هم دانلود نشد کلا سرعت زير 10 بودنقل قول:
چند شب قبل برای منم مثل شما بود.حتی الان که روزه سرعتم باید 250 باشه که 70 هستش.این که خوب بودن ندارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این سایت خیلی هم قویه و مرتب فیلتر بشه آدرسش هم عوض میشه
دوستان این 5گیگ نصیب ما قدیمیا که طرح جدید میخریم وقتی تموم میکنیم نمیشه؟
بله شامل شما هم میشه در صورتی که در ماه رمضان طرح نوروزی و یا یکی از طرح های 6 ماه را فعال کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته سیگنالو تا 75- هم میشه در نظر گرفت، غرب تهران با آنتن روی 4 یا 5 خط. زنگ زدم طرحو تمدید کنم، میگم سرعت اینترنت اومده پایین؟، میگه نخیر، امروز زنگ زذم با دلیل حرف میزنم میگه حق با شماست، حتی خودمونم خبر نداریم کی اختلالات برطرف میشه. ممکنه خیلی ها زنگ بزنن و جواب دهن پر کن و سرکاری بگیرن، خلاصه خیلی نامردن.
من که زنگ زدم هر چی از دهنم در میومد به پشتیبانیشون گفتم
هر چی هم میگفت به ما ربطی نداره من حرف خودمو گفتم!!!
شورش رو در آورده این مبین نت... سرعتم از سحر تا افطار از سرعت دیال آپ هم کمتره
شماره های دیگشون هیچ کدوم پاسخگو نیستن
اون رسیدگی به شکایاتشون هم که تو سایت مبین نت زده اصلا پاسخگو نیست!!!!
لعنت به مبین نت لعنتی
پ.ن : منتظر پیام خصوصی aqaa هستم که باز مدیران پستم رو پاک کنن!!!!!!!
حدوداً از ساعت 16:30قطع میباشد! شما چطور؟