ممنون از جوابتون. سرعت دانلود از ----------- الان تست کردم حدود ۵۰۰ هست اما خیلی نوسان داره تا ۳۰۰ هم میاد.نقل قول:
Printable View
ممنون از جوابتون. سرعت دانلود از ----------- الان تست کردم حدود ۵۰۰ هست اما خیلی نوسان داره تا ۳۰۰ هم میاد.نقل قول:
بچه ها من قندشکن وقتی رو های وب وصل میکنم همه سایت ها وصل میشه به جز اون مهم ها مثله یوتیوب ، فیس بوک ...یعنی از سمته های وب این مجدودیت اعمال شده که به هیچ روشی نشه یه تعداد سایت رو باز کرد ؟
با گوشی چی ؟!نقل قول:
با گوشی تست نزدم، موندم خدایی دلیلش چی میتونه باشهنقل قول:
اول باید با گوشی تست کنینقل قول:
اون همه زنگ بزن شکایت کنو فلان
اخرسر های وب تو سایتش مرکز مارو فروششو متوقف کرد بخاطر کمبود پهنا
از اول اینکارو باید میکرد وقتی کسی سرعت بالاتر از 400 کیلوبایت نمیتونست بگیره
نقل قول:
مگه بیشتر از 16 مگ هم میبندن اگه خط بکشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان خط من ینی تا 24 مگ جواب میده ؟
بله خطتون تا 21 مگ کشش داره میتونید بگید ببنده (21 مگ میگم چون ممکنه گاهی اوقات تو شب و روز همینطور بارندگی اینا کیفیت یخورده پاین بالا بشه اگ تا مکس ببندن ممکنه قطعی پیدا کنید)نقل قول:
هم از اینستا بگید میبندن هم تلفنی هم انلاین
اینا بکنار
تنها چیزی که مهمه اینه مرکزتون پهنای باند 24 مگ رو بهتون بتونه بده
الان ریتتون رو 16 هست بهتون 16 مگ کامل رو میده؟
اگ میده بگید بالاتر ببنده اگ نه که بیخیالش شید چون مرکزتون پهنا نداره 21 مگ هم ببنده سرعتتون هیج تفاوتی نمیکنه
مرکز ما خط رو بالاتر میبست اما کمبود پهنا داشت سرعتمون هیچوقت بیشتر از 4 مگ نمیشد
زنگ زدم گفت فقط رو 24 مگ میشه بست ، ما بینش نمیشه مثلا 21 ، بعد گفتم ببیند ببینم چطوری میشه گفتش snr افت کرد نویز میگیری اورد رو همون 16 مگ ، حالا نظر خودم این بود از این فشفه های 100 گیگ روز افتاد دستم بگم ببندن روی 24 مگ یه روز ببینم چطو میشه :n02:نقل قول:
با سلام
دوستان من از نت مخابرات استفاده می کنم می خوام تغییرش بدم نظرتون در مورد اینترنت های وب چیه ؟
می خوام این سرویس رو خریداری کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون