آدرس سایت رو بده منم یه تست بگیرمنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Printable View
آدرس سایت رو بده منم یه تست بگیرمنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
تا آخر یکسال؟ عجیبه:n04:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه شد سر شب تست بگیر
اره پهنای باند کلا ندارن باید عوض کرد دیگه مخصوصا گیمر ها یه سالو یه ماه بودم اینجا بد نبود ولی الان دیگه نمیشه بیشتر صبر کرد
سرویس های جدید اضافه کرده
این تست من سر شب هست وضعیت تا قبل تابستون خوب بود دیگ ترکیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی تو مرکز مخابراتی امامت (تهران) سرویس داره ؟ کیفیت و سرعت و پینگ چطوریه ؟
من چند ساله های وب دارم ولی سرویس رایگان شبانه رو حذف کردن و دیگه صرف نمیکنه که بخوام بمونم روی های وب به همین دلیل میخوام صبانت بگیرم ولی تو مرکز امامت پورت ها پر هست و مدتی طول میکشه که نوبت من بشه.
میشه بفرمایید که سرعت دانلود شبانه چجوریاست و هر شب چقدر میشه دان کرد.
ممنون
سلام.گـــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــول صبـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــانـــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــت نخورین.نت صبانت اصلا بدر بخور نیست و توصیه نمیشه.این هم تست نت 16 مگ من!!
ترفندهای دیگه ای هم بلدن که اگه تا فردا سرعتم درست نشد پتشون رو آب میندازم.از دست کلاهبرداری ایرانسل فرار کردیم و از چاله دراومدیم افتادیم توچاه.
ایرانسل از همون اول نصف حجم کم میداد اما صبانت بدتر ایرانسله.
گــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــول شبانه رایگانش نخورید که چند برابر پولش ازتون میگیره بعد 10 کیلوبایت سرعت دانلود میده اونهم ساعت 4 صبح به بعد که همه خوابن.نمیدونم والا رایگان ساعت 4 صبح اونهم باسرعت 10 کیلوبایت به چه درد میخوره ؟
والا این منطقه ای که گفتین رو من اطلاعی ندارم ولی در مورد شبانهنقل قول:
سرویس جشنواره صبحانت سرعتش رو 120 هست - شبی تقریبا 2.2 گیگ میتونین دانلود کنید
البته مثل اینکه صبانت فعلا این جشنواره که شبانه رایگان داشته رو حذف کرده !
من نمیدونم شما کدوم سرویس رو دارین که سرعت شبانتون 10 کیلو هست ! ولی سرویس جشنواره صبحانت حداقل سرعت شبانش 120 کیلو هست که اونقدرا هم بد نیستنقل قول:
صبانت تخفیف برای حجم ها نمیزاره دوباره ؟ چند وقت پیش گذاشته بود
اقا وضعیت شبانه صبانت چطوره کلا صرفه داره سرویسم از شاتل بیارم صبا؟