:eh:مشكل شما ديگه خيلي حاد شد:n28: در غم خود مارو هم شريك كن:hmm: :34:نقل قول:
Printable View
:eh:مشكل شما ديگه خيلي حاد شد:n28: در غم خود مارو هم شريك كن:hmm: :34:نقل قول:
بچه قصد ثبت نام سرویس VIP مکس نت رو دارم الان خودم 128 صبا دارم که هر شب 4.5 گیگ دانلود میکنه و روی هم رفته بد نیست.دوستان لطفا یه راهنمایی بکنید با صد تومن از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟
فقط دانلود شبانه بیشتر مد نظرم هست و نه چیز دیگه ای
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه بلوط منطقه شما رو ساپورت میکنه که بلوط وگرنه، همون وی آی پی مکس نت .نقل قول:
دوست عزیز با VIP مکس نت تفاوتی خواهد بود نسبت به صبانت؟نقل قول:
اگه صبانت 2 مگ بگیرم دانلود شبانه اس بیشتر میشه نسبت به 128
با وی آی پی شما حداقل 8 و حداکثر تا 9 گیگ میتونین از ساعت 2 تا 8 صبح دانلود داشته باشین،غیر از جمعه ها که تا ساعت 10 هست تایم دانلود و در نتیجه دانلود بیشتری هم میتونید داشته باشین.نقل قول:
دقیقا سرعت دانلود روزانه و شبانه تون چنده؟نقل قول:
اگه برنامه مونیتورینگ دارید تو برنامه سرعت چند ثبت میشه؟
و اینکه با دانلود زیاد لیمیت نمیکنن؟
سرعت VIP مکس 439 تا هست و اینکه دوستان میگفتن سرعتهای بالاتر صبانت فقط تو روز هست و تو شب تفاوت چندانی با 128 نداره
ممنون VIP مکس نت رو میگیرمنقل قول:
دوست عزیز برنامه ای نصب نکردم واسه منیتورینگ تو خود پنل صبانت نگاه میکنم هر شب بدون هیچ محدودیتی 4.5 گیگ دانلود میکنه و روزها هم 250 تا 300 سرعت داره و پینگ هم با سرور های خارجی خیلی کمه و در کل نسبت به هزینه سرویس عالی هست اما من فقط به خاطر دانلود شبانه بیشتر میخوام برم مکس نت بگیرمنقل قول:
دوستان من دو تا خط تلفن دارم 5 ماه پیش سرویس همارا داشتم که تموم شد همون موقع رفتم دفتر اصلی همارا درخواست جمع اوری دادم الان بعد از 5 ماه هنوز جمع اوری نکردن خط من الان 5 ماه رانژه هماراست و دست ور دار نیست چه راهی هست از دست همارا خلاص بشم؟
پسرخالم صبانته تو بگو من بهش یاد میدم!:n02:نقل قول:
قضیه باگ 20 دیقه مخابرات چیه؟ اونم باید توضیح بدی! :n02: