ببخشید دیر دارم جواب میدم اینترنت قطع بود،والا پخش 7650 آمپ هم پاور بیس (مونو)هس،ساب هم تک هست تو باکس پورتد که ویبره خوبی میده البته میخوام تو لوله ای بندازم که ویبرش بیشتر شه .نقل قول:
ببخشید دیر دارم جواب میدم اینترنت قطع بود،والا پخش 7650 آمپ هم پاور بیس (مونو)هس،ساب هم تک هست تو باکس پورتد که ویبره خوبی میده البته میخوام تو لوله ای بندازم که ویبرش بیشتر شه .نقل قول:
سلام
واقعا شرمنده آقا حمید! بخدا دیگه خجالت میکشم سوال بپرسم ازتون!
آقا حمید هرچی گشتم پیدا نکردم اون کلیپ رو! :n03:
آقا حمید تو سیلد 40 لیتر ویبرش در چه حدیه؟
یه چیزی میخوام که تمایل بیشتری به ویبره داشته باشه اما کوبش خوبی هم داشته باشه !
کواک رو هم موندم چیکار کنم ! چندتا کلیپ از کاپارو تماشا کردم ! دوسش دارم !♥ فقط درباره حجمش دو به شکم !
بازم ممنون:n16:
سلامنقل قول:
1-بله کن وود هست.کیفیت صدای X400 بیشتره و به نظر من ارزش داره هزینه رو افزایش دهید.
2-انتهای ترکهای موزیک رو به هم میچسباند.
3-بله با آمپ هم صدای خوبی میده.
4-بسیار زیاد.البته منظور آمپلیفایرهای معتبر و استاندارد هست نه کالاهای متفرقه.با آمپلیفایر هم کیفیت و هم قدرت صدا افزایش پیدا میکنه.
5-کن وود U256 ارزونترین مدل کن وود هست.صدای معمولی داره.355BT رو ندیدم تاحالا.
6-دیگه کمتر از این رو پیشنهاد نمیکنم.
مخلصم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست شماره 17 رو مطالعه کن.
938 بیس خشکی داره.نقل قول:
کاپا بیس نرمی میزنه.حجمش کمه
7158 اگه با آمپ قوی بسته بشه حجم بیس بالائی داره ولی رضا جان یکی از دوستان داشتند گفتند تو ولومهای بالا صدا تیز بوده. به خاطر تعداد زیاد تیوترها میتونه باشه.البته اگر اکولایزر رو فلت قرار دهید یا فرکانسهای بالا رو کاهش بدید ممکنه کمی بهتر بشه.
رضا جان دشمنت شرمنده.نقل قول:
خودم هم پیداش نکردم. یادم نیست کجاس.
رضا جان 40 پورتد براش کوچیکه.کلا پورتد کوبش تو قوی نیست.ذاتش اینه.نمیشه ویبره بالا داشته باشی و کوبش هم باشه.
باید تصمیمت رو بگیری.ویبره یا کوبش:n02:
آقا حمید باکس نهایتش 90 میگیره !
یدونه 50 یا 60 پورتد رو سفارش میدیم !:n02:
با ویبرش حال میکنم !
بعد میرم سراغ کوبش و خون تو رگ جاری شدن !
فقط کواک فکرمو مشغول کرده شدیـــــــد !:n03:
سلام میشه فرق لوله ای عادی با لوله ای 6 ضلعی رو بگید تو چیه ؟
فرق بین باکس پورتد و سیلد هم بگین ممنون میشم ، فرق پورتد اگزوز دار با خطی هم بگین واقعا ممنون میشم :D
رضا جان کلیپ ساب RS گلیدن با باکس 50 لیتری و تیون 35 هرتز رو تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کردم.یه کلیپ دیگه هم هست اونم بعدا آپ میکنم. همراه عکسها.نقل قول:
سلامنقل قول:
منظورتون باکسه دیگه؟:n02:
فرقشون تو نوع ساختشون هست. شکل باکس هیچ تاثیری تو صدا نداره. البته یکی باکسهائی هست که ساب داخل آنها قرار میگیره و پورت به سمت پائین هست این باکسها به خاطر محل قرار گیری پورت تنین بیس و لو بیس بهتری دارن. اینگونه باکسها مخصوص سیستمهای سینامی خانگی هست.
پس تو باکسهای پورتد یکی حجم باکس و یکی فرکانس تیون پورت هست که در انعاکس صدای باس موثر هست شکل اون هیچ تاثیری نداره.
نکته مهم:
داخل کلیه باکسها ،لبه های دو قطعه MDF که به هم چسبانیده شده اند باید با چسب آکواریوم به صورت گرد در بیاید و هیچگونه زاویه 90 درجه ای داخل باکس نباشه.
باکس پورتد دارای یک یا چند پورت یا دریچه هست برای تبادل هوا ولی باکس سیلد کاملا بسته هست و هیچ روزنه ای نباید داشته باشه.
پورتها دو گونه اند
1- اسلات یا چهارگوش
2-استوانه ای
فرق این پورتها در تیون کردنشون هست. مثلا برای رسیدن به فرکانسهای پائین باید طول پورت افزایش پیدا کنه که اغلب از پورت اسلات و از طریق زاویه دار کردن پورت(L) به مقصود میرسند.
پست شماره 15 این تاپیک هم مطالعه نمائید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50 خوبه بالاتر نرو.نقل قول:
کواک هم فعلا همون رو نگه دار اگر با اضافه شدن ساب راضی نبودی هرتز 690 میگیرم برات.
شب خوش.:n12:
شب عالیـ ، متعالیـ ! ♥
ممنونتم آقا حمید ! دیگه کار از زحمت گذشته !
آره ! با 50 هم کارم راه میوفته !
خودمم به این نتیجه رسیدم !
البته وسایل هم بیاد تازه مشکلات زیاد میشه ! آمپلی فایر !:n15:
تا آمپ نیاد ... !
ایشاللا اگه یه موقع هم خواستم عوض کنم کواک رو ( که مصادف با خرید آمپ هست ) که میشه چهار پنج ماه بعد :n03: co 609 رو میگیرم !
اگه تا اونموقع بار نرسه دیگه یه جریانی داره حتما !:n08:
آقا حمید برا ساب همون hdp4 بهتره یا جی بی ال 601 ؟ 8106 هم که ضعیفه براش فک کنم !
ممنون بابت کلیپ !♥ هدف از ، ببین اصلا بازی نمی کنه ، چیه ؟!:n02:
یاعلیـ♥
سلام
یه مشکلی واسم پیش اومده ممنون میشم کمک کنین وقتی فلش رو برای اولین بار زدم رو پخش اهنگ هارو خیلی راحت خوند حالا وقتی اهنگ های دیگه میزنم رو فلش دیگه اپدیت نمیشه همون اهنگ های قبلی رو میخونه! و وقتی اهنگ های قبلی رو پاک کنم مینویسه خالیه!
فرمت هم کردم فلش رو و همچنین ضبط دکمه ریست هم داشت زدم ولی بازم نشد :n03:
چک کنید فرمت آهنگهای جدیدتون mp3 یا هر چیزی که پخشتون میخونه باشه. شاید آهنگهای جدیدی که ریختین مثلاwma باشه و پخشتون نتونه بخونه.
Sent from my iPhone using Tapatalk