نقل قول:
تا 26 شهریور میشه فعال کرد.
در ضمن ایرانسل دوست داره پولاشو اینجوری خرج کنه!!!
مگه چیه؟
نقل قول:
تا 26 شهریور میشه فعال کرد.
در ضمن ایرانسل دوست داره پولاشو اینجوری خرج کنه!!!
مگه چیه؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
دوستای عزیز ... نمی دونم شاید تو شهرهای مختلف یا مناطق مختلف کمی با هم فرق کنه ... اما من هم مثل دوستمون meshkiposh2200 با همون شماره مرکز پیام اصلی ( 989350001400+ ) به همه شماره ها حتی برنامه 200090 SMS میدم ... حالا اگه موقع برنامه خصوصا برنامه نود که حجم ترافبک بالاست SMS نرفت میشه با مرکز پیام تالیا بدید راحت تر میره ... البته اگه حوصله داشته باشید شماره رو عوض کنید ....
... شماره دیگه مرکز پیام ایرانسل 989350001420+ است ... درست گفتم بچه ها ؟؟
hossein-p30-f عزیز ... منم گوشیم مثل شماست ( D900i) و با همون شماره اصلی ( 989350001400+ ) می فرستم و میره !!! عحیبه که پیامک های شما نمیره ...
آقا شاهین ... مگه میشه به این برنامه های تلویزیونی برای بعضی ها SMS بره برای بعضی ها نره ؟
سلام شاهین جوننقل قول:
راستی که خیلی خر تو خره برای من که واجد شرایط نبودم سیم کارت هدیه داده.برای دادشم میخاد بدهیش چک کنه
میزنه از بدهی 50هزارتومنی شما کسر شده ولی عصر اون پیغام معمولی میاد در صورتی داداشم قبل از اول مرداد سیم خریده.
راستی شاهین جان با این تلیغت جدید فکر کنم احتمالا بشه تا 1 ماه دیگه از طرح تابستونی استفاده کرد.(جریان خر تو خر)
فقط یک سوال هر موقع طرح تعرفه بخواد عوض بشه حتما باید اس ام اس بیاد.یا عبارت دیگه اس ام اس نوعی تاییده
است برای هر کاری تو ایرانسل درسته.
آق شاهين من كه گفتم تا 26 شهريور وقت داره شما زدي له و لوردمون كردي ((پست 6432 صفحه 644))نقل قول:
.نقل قول:
آقا چرا بنده خدارو گمراه می کنید.
آخرین زمانه فعال کردن طرح ها 20 شهریور بود
احتمالا هر شهري فرق ميكنه و بعضي از شهرها نمي تونن بفرستن:13: ((من يزدم))نقل قول:
بچه ها یه حوصله کنید برید تو این تاپیک پستم رو بخونین ... یه آقای دکتری یه حرفایی زده .. در ضمن به شکلک ها هم توجه کنین باحال شدن ... خیلی سعی کردم طوری حرف بزنم به آقای دکتر بر نخوره
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?p=1582480&posted=1#post1582480
سلام رفقا امروز شهر ما(بهبهان) در خوزستان زیز پوشش ایرانسل رفت
تبریک به بهبهانی های عزیز.
همچنان در انظار آپدیت سایت هستیم !
بابا ايول :10:نقل قول:
من با مركز پيام 989350001420+ تونستم بفرستم هنوز نرفته ديليورش هم اومد :21:
حتی به 200090؟نقل قول:
من نمیتونم بفرستم به هیچ شماره ای ! :13:
من یه مشکل با پیامگیر صوتی دارم!!!
من چند هفته پیش اونو فعال کردم الانم کار میکنه یعنی اگه زنگ بزنی و در دسترس نباشی میتونی پیام بزاری اما وقتی می خوام پیامها رو بشنوم شماره 100 یا 105 رو میزنم کار نمی کنه. اولش یه هشداری می اومد:note active divert. ولی الان اصلا به هیچکدوم از 100 101 102 103 104 105 زنگ نمیزنه(فورا قطع میشه)
من چند ماهه که فعالش کردم!!!همین مشکل شما رو دارم!!!خوب شد گفتین یادم رفته بود!! :31:نقل قول:
یعنی به 100....105 نمیتونم زنگ بزنم!
دوستان عزیز کسی خبر نداره سیم کارت پیام رسان ایرانسل کی میاد بازاره اخه نوشته 24 شهریور امروز هر جا رفتم نداشتن جریان چیه ؟؟؟
یعنی کلا مشکل داره؟؟؟
کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟نقل قول:
آقا 5-6 تا شماره اون زيره كدوم IMEI هستش؟؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط New World [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sms ميزنم به 2225 با مدل گوشيم : w300i اين پيغامو ميفرسته. منظورش چيه؟
Send S IMEI or S phone type for
self provisioning, NamedConfiguration phone type for named configuration.
از زیره باطری گوشیت IMEI رو یادداشت کن و برای 2225 Send کن.
حالا خیلی عجله نکن یه دو سه روز تحمل کن میاد تموم که نمیشه :46:.نقل قول:
یعنی به نظر شما تا فردا پس فردا میاد اخه خیلی کار ضروری دارم با Gprsنقل قول:
من تو تهرانم و با همون شماره اصلی همه sms ها میره؟؟؟ مگه شما تو تهران نیستی ؟؟ یعنی مناطق مختلف تهران هم با هم فرق دارند؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
... من از همون اول صندوق صوتیم رو فعال کردم و کاملا درست بود ... حدود یک ماه و نیم مشکل شما رو دارم ... هر چی باشه مشکل از شبکس ...نقل قول:
یه شماره 15 رقمیهنقل قول:
آره میاد نترس مطمئن باش تا آخر این هفته میاد !:46:نقل قول:
مبارکه!نقل قول:
به امید راه اندازی رودهن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنماييتنقل قول:
نقل قول:این آقا شاهین پیداش نشد؟؟؟نقل قول:
یه کم صبر کن ... یه دوست خوبی داریم به نام شاهین که تو ایرانسله ... پستت رو ببینه مشکلت رو حل می کنه یا میگه چکار کنی ...
نقل قول:
آقا شاهین خیلی وقت پیش پیداش شد ... شما توجه نکردی .. فکر کنم اینم جوابش باشه به شما ...
شما از تاریخ اولین تماس به مدت حداکثر 15 روز فرصت دارید که ثبت نام خودتون رو انجام بدید.
یه sms به 7777 بفرست یا اینکه با 120 تماس بگیر و ببین ثبت نامت انجام شده یا نه.
اگه انجام نشده بود همون لحظه انجام می دن.
ثبت نام که انجا شده باشه تا حداکثر 20 روز بعد سیم کارت هدیه برات ارسال میشه.
[quote=hossein-p30-f;1582481]آق شاهين من كه گفتم تا 26 شهريور وقت داره شما زدي له و لوردمون كردي ((پست 6432 صفحه 644))
quote]
بابا من که 1000 بار گفتم
ابرانسل فعلا خر تو خره
خودم دیشب رفتم به پروسه نویس میگم مگه تو نگفتی که آخرین زمان انتخاب طرخ 20 شهریوره؟
من از دیروز هر کی زنگ زده گفتم تا 20 شهریور بیشتر نیس.
می گه خوب حالا که دارن انتخاب می کنن و مشکلی نیست از الان به بعد هر کی زنگ زد بگو 26 آخرین زمانشه.
آخرش ببینید این طرح ها چی میشه.
حالا حالا ها استفاده کنید که خر تو خره.
نقل قول:
بابا ایول داره.!!!
شما هر وقت میای فقط چند تاپیک آخر رو می خونی؟
من که جوابتو همون روز دادم که.
نقل قول:
همونی که با 35 شروع میشه
نقل قول:
خطت رو دیشب برات درست کردم تازه sms هم زدم:10:
اگه دیدی مشکلی داشت #002## رو بزن درسته درسته.:8:
دیگه ناراحت نباش:27:
یادته کم مونده بود منو بزنی؟:18:
ساعت 4:43 دقیقه صبح امروز آنتن دلاوران (رسالت هنگام) در تهران کلا تعطیل شد و امرجنسی سرویس شد. از صبح یکی 2 بار اومده اما نه میشه زنگ زد و نه اس ام اس و باز میره. :19:
شاهین جان خبریه؟ دارن کاری می کنن؟
آخه اون یارو چرخ و فلکیه جدید بود :20: آفتاب مهتاب میزنه بابا :46:نقل قول:
گفتم شاید اون طرح رمضانی هست که پیشنهاد دادین...
در خر تو خر بودن ایرانسل که شک نکنید...
من از دیروز هرچی از GPRS استفاده می کنم بهم اضافه میشه!!! خنده داره ها! (اعتباریم)
البته پریروز رفت تو ....! نمیدونم یه نیم ساعت مسنجر رو فعال کردم که یهو اومدم از 4200 شده بودم 2900!! :18:
از امروز هم سعی می کنم که بهترین برنامه ها رو خورد خورد با معرفی راهنما اینجا معرفی کنم. یکسری برنامه هست که البته به زبان انگلیسی نیست که دارم کلا فارسیش (پینگیلیش) می کنمشون. برنامه های توپی هستند. آماده شد یکی یکی میفرستم که همه بچه ها با هم حال کنیم. :10:
ایراد سرویس سنتر تالیا اینه که اگه واسه یکی بفرستی و گوشیش خاموش باشه سریع از سیستم پاک میشه و نات دلیور میده! اما اگه باشه سریع می رسه و اگه نشه با سرویس سنترهای دیگه فرستاد با تالیا حتما میره.
برنامه های تلویزیونی هم که هم با 1420 میره هم 1480 هم تالیا. بی مشکل و سریع.
ممنون. اين شماره رو هم فرستادم دوباره همون مسيج قبلي رو فرستاد!نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط New World [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا 5-6 تا شماره اون زيره كدوم IMEI هستش؟؟
همونی که با 35 شروع میشه
امروز رفتم از یک فروشنده ی سیم کارت های ایرانسل که ادعا می کرد نمایندگی ایرانسل هست یه کارت شار÷ بخرم کارت 5000 تومنی را 5500 می داد بعد از کلی جر و بحث حاضر نشد کوتاه بیاد
منم ول کردم و رفتم;
حالا اگه ادعای این بابا درست باشه و نمایندگی باشه چرا نباید شرکت ایرانسل روشون نظارت داشته باشه؟
یه عرض دیگه که داشتم اینکه از کجا می تونم ادرس نمایندگی ایرانسل شهرم را پیدا کنم ؟ در سایت ایرانسل که یافت نشد.
خمینی شهر ( ترجیحا سده )
مرسی
نقل قول:
سوره یونس،آیه11: اگر همانگونه که مردم در به دست آوردن خوبیها عجله دارند خداوند در مجازاتشان شتاب می کرد (بزودی) عمرشان به پایان می رسید (و همگی نابود می شدند) ولی کسانی را که ایمان به لقای ما ندارند، به حال خود رها می کنیم تا در طغیانشان سر گردان شوند.
اين سورهكه انتخاب كردي خيلي جالب بود با اينكه ربطي به ايرنسل نداره ولي ممنون:10:
راستي چند روز كه از gprs استفاده ميكردم 300 تومن الكي كم كرد ولي حالا بعد از چند روز دوباره اضافه كرد
بابا ايول ايرانسل چه ديتا بيسي داره :5:
بهتره كه كارت شارژ را از فروشگاه زنجيره اي مثل رفاه بگيري به هيچ وجه زير بار حرف زور نرو:11:نقل قول:
آقا یه سوال داشتم میخواستم ببینم با این سیم کارت ها 10 تومانی میشه مکالمه کرد .
اگر نمیشه آیا میشه از طرف دیگه به این سیم کارت زنگ زد یعنی (فقط یک طرفه باشه؟؟؟؟
به هيچ وجه نمي توني تماس داشته باشينقل قول:
از ساعت 3 به بعد همه جا اینجوری بود.نقل قول:
چرا دورغ بگم.
هی چی نمی دونم.
ولی برای ارتقاء شبکه چند ورزی در مناطق مختلف یه سری مشکلاتی پیش میاد
حق با فروشنده هستش.نقل قول:
شرکت کارت شارژ رو به توزیع کنندها یی مثل:
پارس نیکاتل ، صاایران ، مرکز اینترنت تهران و... میده و اونها بین فروشنده ها پخش می کنند.
اکثراً به فروشنده ها 5000 تومان میدن.
سلام
آقا خواستم بپرسم اين سيستم ايرانسل که اگه يه سيم کارت اعتباری بگيری يه سيم کارت ديگه هم به عنوان جايزه می دن هنوز برقراره؟
اگه آره مهلتش تا کی هست ؟
بعدشم اينکه الان که تو شهر ما می گن سيم کارت دوم از طريق پست می آد می رسه به دست آدم؟
اگه نياد راهی واسه پيگيری داره؟
بعدم اينکه جشنواره تابستانی کی تموم می شه ؟
و اينکه طرحهای آبی و قرمز هم با پايان جشنواره تابستانی تموم می شه؟
بعد اين هم از اين طرحها خبری هست يا نه؟
ممنون می شم اگه حوصله کنين و جواب سوالامو بدين.
توجه توجه
سلام دوستان
با همكاري آقا شاهين كلنگ يك وبسايت (انجمن) با موضوع "هواداران ام تي ان ايرانسل" رو زديم :دي
كه قراره اونجا تمام مسايل و مباحث پيگيري بشه ! آقايوني كه اينجا عضو هستن منظورم اين تاپيك هست تو اون سايت هم عضو بشن تا فعاليت رو شروع كنيم !
اين سايت تخصصا براي مباحث ايرانسل خواهد بود با بخش ها و قسمتهاي مختلف .
بايکد:WWW.MTNCLUB.IR
آقا یه سوال ! ایرانسل توی تبلیغات سیم کارت پیام رسان میگه Gprs نیــم بها ! اما مگه Gprs تعرفه عادی 15 ریال نیست و پیام رسان 5ریال ؟ پس چرا میگه نیم بها ؟! یعنی می خواد تعرفه عادی Gprs کم کنه ؟!
سلامآقا من یه چند روزه یه مشکلی تو تماس دارموقتی کسی بهم زنگ میزنه 2تا بوق میزنه بعد دیسکانکت میشه.چه ایرانسل به ایرانسل چ سایر خطوط به من.یه اعتباری هم دارم ولی اون همچین مشکلی نداره.گوشیم و هم عوض کردم بازم این مشکل بود.این مشکل شبکه هست یا مشکل خط من ؟