اگر کمرنگ شده شاید تونر خوبی نریختی
فکس برادر یا پرینتر ؟
مدلش چیه؟
Printable View
اگر کمرنگ شده شاید تونر خوبی نریختی
فکس برادر یا پرینتر ؟
مدلش چیه؟
salam bebakhsid ye soal dashtam
man tooie shabake yeki az clinetha ra mikham be printer server share konam...ama vaghti share mishe,mige nemitoonam prinet ra be onvane printere default beshnasam,dalilesh chie?mishe rahnamee konid?
سلام دوستان .
من پرینترم HP 1102 است و مدتی تو شارژ با مشکل روبرو هستم .
متاسفانه بعد از شارژ وقتی پرینت میگیریم پودر از یک سمت تیونر میزنه بیرون و بد جور میشه انگار باز باشه . نمیدونم چیکار کنم و موندم توش .
دلیلش جی میتونه باشه ؟
حتی اگه پودر کم هم باشه این اتفاق می افته .
پیغام One Document Is Pending For Administrator میاد و پرینت نمیگیره.اعصابم م دیگه ریخته بهممممممم:n03:
متوجه نمی شم چی نوشتینقل قول:
احتمالا کارتریج تو شکوندی یا یه چیزی و نبستینقل قول:
حتی اگر کم هم باشه می ریزه بیرون
همه چیو بستم مطمئنم .نقل قول:
احتمالا کارتریج تو شکوندی یا یه چیزی و نبستی
حتی اگر کم هم باشه می ریزه بیرون
از یکی پرسیدم گفته پودر شما خوب نیست :n13:
در ضمن صبح ها خصوصا وقتی پرینت میگیرم بیشتر فضای کاغذ رو سیاه میکنه و انگار نم داشته باشه و پودر های روی درام رو هم که با دست پاک میکنم مثل جوهر میمونه .
سلام
از راهنماییتون ممنون میشم..من یه جوهر افشان 1050 hp دارم با کارتریج 61.امروز برای اولین بار کارتریج رنگیش رو شارز کردم با جوهر ink mateو کیت شارز..الان که کارتریج رو گذاشتم چراغ کارتریج همینجور روشن میمونه ولی پرینت میگیره.میخواستم ببینم مشکلش چیه؟ولی کیفیتش یکم انگار با خود عکس فرق داره کیفیت رنگهاش یکم انگار واقعی نیس و قاطی داره.البته خیلی کم
سلام
علت تکرار چاپ روی کارتریج 109 در پرینتر 4300 چیست؟
لطفا زودتر پاسخ بدهید
با تشکر:n13:
این ارور بخاطر چیه ؟
10.0000 SUPPLY MEMORY ERROR
پرینتر Hp مدل 1102 .
البته کارتریچ رور تازه گرفتم و نو هست .
دوستان من یه پرینتر hp laser jet p1006 دارم
الان بعد تعویض ویندوز میخوام درایورشو نصب کنم ، داره اذیت میکنه
من عکس هاشو میذارم ، دوستان لطفا راهنمایی کنن
ممنون :n16:
محتوای مخفی: عکس ها
همه ی پورت هاش هم وصله ، البته 2 تا پورت بیشتر نداره که یکی به برق میخوره و یکی به کیس
دوستان من باید چیکار کنم ؟؟؟
کارتریجت اصل نیست و چیپی هم که روش گذاشتن دکوریهنقل قول:
تا اون موقعی که پیغام نداده نباید کابل USB رو وصل کنید.نقل قول:
می تونه فوم یا درام باشهنقل قول:
مارک پودرت چی هست.؟نقل قول:
فروشنده میگفت گارانتی داره ً مشکلی که پیش نمیاد ؟نقل قول:
کارتریجت اصل نیست و چیپی هم که روش گذاشتن دکوریه
prax hp 1005/1006 داخل قوطی سبز هستنقل قول:
مارک پودرت چی هست.؟
سلام به همگی
علت ارور Paper jam please open back door در چاپگر Lexmark در حالی که هیچ کاغذی در دستگاه وجود ندارد چیست ؟:n13:
یعنی وقتی دستگاه روشن میشه این ارور همینطور میاد و بوق میزنه.:n03:
من پرینتر جوهر افشان اپسون استایلوس cx3200 دارم
هروقت یک صفحه رنگی که حجم عکسهای آن زیاد است پرینت می گیرم اواسط کار هنگ می کند
درود
اقای خضوعی کالیبره کردن دستگاه رنگی لیزر اچ پی 1215 را بلدی رنگ زرد با یک میلیمتر فاصله داره چاپ میشه ( ویندوز سون )
گارانتی داره یعنی کارتریج اصل نیست. کارتریج اصل تو ایران گارانتی نداره.نقل قول:
نه اگر کارتریج رو به قیمت خریدی مهم نیست.
من پودر پرکس رو پیشنهاد نمی کنم و تاییدش هم نمی کنم.
این پیام نشونه اینه که یکی از سنسورها داره یه کاغذ و یا یه قطعه ای رو می بینه. یعنی دلیل نداره حتما یه کاغذ بزرگ تو دستگاه گیر کنه و این پیغام رو بده. حتی می تونه یه منگنه گیر کرده باشه.نقل قول:
می تونه فرمتر دستگاه باشه. البته من جوهر افشان زیاد وارد نیستمنقل قول:
سلام عزیزمنقل قول:
تو قسمت HP toolbaoxباید تو قسمت device setting بری؟
ایا درایور رو فقط نصب کردی یا کامل؟
البته بگم 1215 اگر فریمور قدیمی داشته باشه. این مشکل براش بیشتر پیش می آد.
سلام بر همه
پرینتر کانن مدل pixma mg2440 دارم میخوام عکسی رو پرینت بگیرم اندازش هم A4 هست اما چهار طرفش همش ناقص میفته یعنی اندازه هاش یکی نیستن،چه از ورد،فتوشاپ و هر برنامه ی دیگه ای همین مشکل برقراره
Sent from iPhone 4S
\نقل قول:
درود
برای یک اداره است ، درایور نصب بوده و از انجاییکه ویندوز هم سون هست و راه انداز خود دستگا برای سون نداره احتمالا فقط درایورش را دانلود کردند و نصب کردند - بله ظاهرا کامل نیست -
را انداز کاملش را سایت داره - چطوری غرمورش را ابدیت کنم ؟
سلام
از راهنماییتون ممنون میشم..من یه جوهر افشان 1050 hp دارم با کارتریج 61.امروز برای اولین بار کارتریج رنگیش رو شارز کردم با جوهر ink mateو کیت شارز..الان که کارتریج رو گذاشتم چراغ کارتریج همینجور روشن میمونه ولی پرینت میگیره.میخواستم ببینم مشکلش چیه؟ولی کیفیتش یکم انگار با خود عکس فرق داره کیفیت رنگهاش یکم انگار واقعی نیس و قاطی داره.البته خیلی کم
سلام. من یک پرینتر hp 1000 دارم. اما به مشکل خوردم
چطوری میتونم سیاه و سفید پرینت بگیرم؟ قبلا epson داشتم که خیلی راحت گزینه print in black and white داشت. این نداره. یه جا خوندم گفته بود کارتریج رنگی رو در بیار که خب این که نمیتونه راه حل باشه. گزینه سیاه و سفید کجاست؟
چطوری بفهمم چقدر جوهر مونده؟ تو epson خیلی راحت گرافیکی یه عکس بود که نشون میداد هر جوهر چقدرش مونده. این نداره؟
با سلام
من پرینتر canon 4870w خریداری کردم که از پرینت دورو پشتیبانی می کند ولی من هنوز موفق به استفاده از این امکان نشدم . در صورت امکان مراحل بکارگیری را توضیح دهید .
با تشکر
سلام من یه پرینتر mf4010 cannon سیاه سفید دارم خودم حوصله نداشتم وقتی درامو خریدم گفتم بنداز روش الان وقتی عکس پرینت میکنم 4 تا بیضی پشت سر هم میفته چی کار کنم از کلینر یا بلید هست یادرام اشغال داره؟ البته تو پرینت متن مشکلی نیست فقط تو عکس ایراد داره
کارتریج fx10
با سلام
من یک پرینتر 1320 خریدم که فکر میکنم برادران محترک تیپاکس لطف کردند تو حمل و نقل ضربه شدیدی بهش زدند چون وقتی روشن میشه هیچ عکس العملی نشان نمیده فقط چراغ نارنجی روشن میشه چه عیبی میتونه پیدا کرده باشه ؟ لطفا سریعتر راهنمایی بفرمایید چون بدجوری بهش احتیاج دارم
درودنقل قول:
دستگاه شما تو بوده ؟
اگر بلی است ، قطعات از جمله کارتریح را به درستی باز کردید ؟ در پوش کاغذی و نوار روی مگنت را بیزون کشیدید ؟ به ظاهر باید اقدامات راه اندازی مشکل دار باشد انها را چک کنبد
سلام.دیروز یه پرینتر رنگی جوهرافشان hp مدل 2510 خریدم .اول بگم که از اول یه سری از سوراخهای کارتریجاش گرفته بود و با مکافات نصف جوهرشو تو هد کلین و پرینت الکی حروم کردم!
اما متاسفانه وقتی باهاش پرینت میگیرم نقاط جوهر روی کاغذ ، به شدت دون دون هست و اصلا شباهتی به عکس نداره!رزولوشن پرینت خیلی پایینه!حالمو بد جوری گرفته!باید چکارش کنم؟
:n03::n03:نقل قول:
احتمالا کارتریجش اصل نیست شاید فروشنده عوض کرده باشه با کارتریج طرحنقل قول:
پرینتری که خریدی تک چسب بود.؟
اگر درایور کاملشو از سایت اچ پی بگیری و نصب کنی امکان تک رنگ گرفتن رو بهت می دهنقل قول:
نه متاسفانه قبلا باز شده بود!من از سایت دی جی کالا اینترنتی خریدم،بازش کرده بودن!یعنی کارتریجاشو دزدیدن؟!؟اگه اینطوره که خدا به زمینه گرم بزندشون!!!به قول قدیمی ها،خرج دوا درمونش بکنن!!!از کجا بفهمن که کارتریجاشو عوض کردن یا نه؟!رو کارتریجه نوشته product of china
نرم افزاری که باهاش پرینت میگیری هم تو کیفیت پرینت تاثیر داره؟!
قصد خرید پرینتر دارم،چون مجبورم هرازگاهی مدرک رنگی پرینت بگیرم ،مجبورم رنگی بگیرمفمیخاستم بدونم بهترین پرینتر رنگی تک کاره لیزری بنظرتون چیه؟ از لحاظ هزینه اگه بخام پرینت سیاه سفید بگیرم از لحاظ هزینه فرقش با پپرین گرفتن با رینتر سیاه سفید چیه؟چه برندهایی از لخاظ هزینه مواد مصرفی و کیفیت و قیمت دستگاه بصرفه هست..هدف اصلی ام اکثرا پرینت متن هست ولی شاید مجبور بشم یک مدرک را رنگی پرینت بگیرم که بیرون این کار را نمیکنند....درضمن قیمت 3 کاره رنگی لیزری حدودا چنده؟
کارتریج جوهرافشان اصل HP یه تاریخ مصرف روش داره، هم روی جعبه هم روی کارتریجنقل قول:
وقتی می بینی پرینتر قبلا باز شده برا چی تحویل می گیری؟