سلام.من میخواستم صرفا برای دانلود دیتای بازی ps4 یه سرویس eco8192 بگیرم.سرعت دانلودش چنده از شاتل لند؟و اون ترافیک 5000 گیگ شاتل لند قیمتش 10 تومنه؟
Printable View
سلام.من میخواستم صرفا برای دانلود دیتای بازی ps4 یه سرویس eco8192 بگیرم.سرعت دانلودش چنده از شاتل لند؟و اون ترافیک 5000 گیگ شاتل لند قیمتش 10 تومنه؟
فکنم اون سرویس که شما پرسیدی p2p باشه vdsl فقط روی فیر نوری میدن و یک مودم که vdsl ساپورت کنه نیازی به تجهیزات اضافه نیستنقل قول:
پس اوني كه ميگه براي برج ها و مجتمع مسكونينقل قول:
پوينت تو پوينت
اين فيبر
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
به من گفتن که خودشون با کسایی که تحت پوشش باشن تماس میگیرن ولی شما میخوای مطمئن شی تماس بگیر بپرسنقل قول:
اونی که به شما گفتن سرویس پوینت تو پوینت هستنقل قول:
vdsl چیزی لازم نداره فقط یه مودم که از حدود 100 تومن هست تا 1 میلیون تومن
من خطم مسیهنقل قول:
تست سرعت خارجی در زمان شلوغی شبکه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم وضعیت خط
چجوری بگیریم ؟ این مهمه !
احتمالا به خاطر اینکه فاصلتون بار مرکز زیر 500 متر بوده بهتون سرویس دادن وگرنه فلسفه سرویس روی کافو های نوری هست که به منازل نزدیک هست.نقل قول:
برای سرویس VDSL باید سیم کشی کاربر به تجهیزاتی که روی پست تلفن تا منزل میرسه به حدود 1 کیلومتر برسه تا برتری خودش رو نشون بده بعد از 1.5 کیلومتر هم تقریبا با سرویس +ADSL 2 فرقی نداره. بررسی رو باید خود شرکت بگه که ساپورت می کنه یا نه
بله همینطورهنقل قول:
فاصلم فکر کنم حدود 300-200 متر باشه
سرویس adsl هم تا 24 مگ خطم کشش داشت
سلام
دوستان چند ماه که اکانت ساعات رایگان شبانه محدود شده و اصلا نمیشود استفاده کرد لطفا بفرمائید راهی نداره یا برنامه ای یا سرویسی نیست برای رفع محدودیت
ممنون
یک هفته قبل از ورود به تایم شبانه مودم رو خاموش کن و تا تموم شدن تایم شبانه روشنش نکن احتمالا درست بشهنقل قول:
با این حساب تکلیف اونایی که تو این رنج نیستن چیه؟
برای vdsl :n27:
فاصله من هم تا مرکز مخابراتی حدود 300 متره و این هم اوضاع خطم(عکس مربوط به چند وقت پیشه و زمانی که مشترک مخابرات خوزستان بودم. متاسفانه الان دسترسی ندارم به مودم)نقل قول:
خبر دارین این سرویس تو بقیه شهرهای خوزستان هم ارائه میشه یا فقط اهوازه؟
ممنون.
اطلاع دقیقی ندارمنقل قول:
زنگ بزنید واحد فروش بپرسید بهتون میگن تحت پوشش هستید یا نه
با سلام،
دوستان این سرویس آرت 1 رو که میگن سرعت دانلودش 150 هست آیا منظور سرعت تک کانکشنش هست؟
با دانلود منیجر تو همین حدوداسنقل قول:
سلام
ممنون اما تاثیری نداشت روی دانلود رایگانه شبانه
دوستان سرویسی برای این کار نیست که بشود استفاده کرد واقعا دانلود شبانه اصلا نمیشود استفاده کرد خیلی محدود شده
ممنون
دوستان کسی میدونه ارت یک محدود بشه سرعتش چقدر میشه دقیقا؟
سرور داخلیت هم محدود شده؟نقل قول:
سلام
دوستان کسی میدونه چطور میشه از آپلود سنتر استفاده کرد؟ من هر لینکی وارد میکنم انتقال داده نمیشه. باید از سایت خاصی باشه تا بشه ریموت آپلود کرد؟
ممنون
سایت باید لینک مستقیم باشه اگه ایرانی هم بود بهتره البته 95 درصد اوقات خرابهنقل قول:
من چند تا از سایت های معروف ایرانی دانلود را امتحان کردم نشد، (دقیقا آدرس فایل مستقیم رو میدم)؛ پس یعنی خرابه ؟ میشه یه سایتی که مطمئنید بگید من امتحانش کنم.نقل قول:
ممنون
محدودیتش چند مرحله داره!نقل قول:
مرحله اول سرور خارجی محدود میشه (30-50 KB)
مرحله دوم سرور داخلی هم محدود میشه (30 - 50 KB)
مرحله سوم هم خارجی هم داخلی (10 - 25 KB)
مرحله چهارم کلا نت مرخص میشه (1 - 3 KB)
دانلود منیجرها چند کانکشنه هستن. سرعت دانلودش با مرورگر چقدر هست؟نقل قول:
8 کانکشن، با مرورگر هم توی همین رنجه تقریبانقل قول:
شاتل هم زده تو کار موبایل
شاتل موبایل به زودی
شاتل هم زده تو کار موبایل
شاتل موبایل به زودی
متشکرم. سرعت آپلود حدودا چقدر هست؟نقل قول:
شرکت توسعه ارتباطات همراه شاتل (شاتل موبایل) موفق به دریافت “پروانه نوع اول اپراتور مجازی تلفن همراه” (Full MVNO) بعنوان نسل جدید اپراتورهای تلفن همراه کشور از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شد.
به گزارش روابط عمومی شاتل موبایل، بر طبق پروانهای که عصر سهشنبه دهم اسفندماه از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی صادر شد، این شرکت بعنوان اپراتور خدمات سیار گروه شرکتهای شاتل، خدمات مبتنی بر نسلهای جدید شبکه تلفن همراه خود را در قالب سیمکارتهایی با نام تجاری «شاتل موبایل» به مشتریان خود در سراسر کشور عرضه میکند.
اپراتورهای مجازی نوع اول (Full MVNO) با تامین تمامی امکانات، تجهیزات فنی و هسته شبکه و با بکارگیری زیرساخت رادیویی شبکههای تلفن همراه موجود، خدمات نوآورانه و متمایزی را به مشترکین خود ارائه میکنند.
براساس این گزارش، شاتل موبایل بعنوان ارائه کننده خدمات ارتباطی سیار مبتنی بر شبکههای تلفن همراه و خدمات اینترنت پرسرعت بیسیم بر پایه فناوری TD LTE گروه شرکتهای شاتل، خدمات ارتباطی همگرای ثابت و سیار بر پایه اینترنت را به صورت یکپارچه، به مشترکین خود ارائه خواهد کرد.
گروه شرکتهای شاتل (آریا رسانه تدبیر)، بزرگترین مجموعه فعال در حوزه ارایه خدمات دسترسی به اینترنت و راهکارهای ارتباطی اینترنتی در کشور است که توانسته طی سالهای فعالیت خود، خدمات متنوع و متمایزی را در این حوزه به صدها هزار نفر از مشتریان در سراسر کشور ارایه کند. این شرکت اولین ارایهکننده خدمات +ADSL2 در ایران بوده است.
شاتل با بیش از ۱۳۰۰ نفر نیروی متخصص، با گسترش دامنهی توزیع خدمات خود در استانهای مختلف از طریق نزدیک به ۴۰۰ دفتر نمایندگی، یک هزار عامل فروش و بیش از ۲۵۰۰ نفر نیروی انسـانی، توانسته سراسر کشور را تحت پوشش خدمات خود قرار دهد و بزرگترین سهم از مشتریان بازار اینترنت و خدمات تکمیلی آن در کشور را به خود اختصاص دهد.
شاتل، در سال ۱۳۹۴ و با هدف تمرکز روی نسلهای جدید خدمات ارتباطی بیسیم مبتنی بر شبکههای تلفن همراه، TD-LTE و Wi-Fi عمومی، شرکت توسعه ارتباطات همراه شاتل را بعنوان ارائه کننده خدمات ارتباطی سیار خود تاسیس کرد.
هستی دانلود و تاینی موویز واسه ریموت خوبن، سایت فیلم تو مووی هم خوبهنقل قول:
در ضمن سعی کن تو ساعات خلوتی ریموت کنی که کارت سریع تر انجام شه
داداچ ساعت خلوتش چه موقعیه؟:n29: من فقط از تاینی صوت دوبله میتونم ریموت کنم :n37:نقل قول:
فکر کنم آپلود سنتر دچار مشکل شده. تو ساعات خلوت دو روزه ریموت می زنم، حتی یه فایل 50 مگی رو ریموت نمی کنه.
بقیه هم این مشکل رو دارن؟
من از اون 200 تا سایتی که زده همه چی میتونم ریموت کنم (حالا خوبه اون 200 تا سایت تو جشنواره هست :n22:
ولی از بقیه سایتا هیی نمی تونم ریموت کنم :n41: سرعت اپلودش هم شخمیه بزور یه عکس اپلود میکنه :n27:
دوستان تو شاتل استفاده از سایت های داخلی (غیر از اون 200 سایت کذایی) ترافیک نصفه استفاده میکنه؟
یا به بهونه بسته ایران این مصوبه رو پیچونده؟
مصوبه از 15 اسفند برای شرکتها لازم الاجرا میشه.نقل قول:
سلام
امروز (13 اسفند) از صبح سرعت خیلی داغون ـه
سرویسم اکو 512 هست ولی سرعت دانلود به سختی به 10-15 کیلوبایت بر ثانیه می رسه.
به احتمال خیلی زیاد محدود هم نشدم، چون خیلی دانلود نکردم
چی شده؟ برای شما هم اینجوریه؟
ممنون
مثلا ساعت ۶ صبح:n02:نقل قول:
ولی من معمولا اول رو ترینبیت ریموت میکنم بعد رو شاتل لند. نمیدونم چرا اینطوره ولی همیشه جواب میده
دوستان بعداز مدت ها کانتر 1.6 نصب کردم تجدید خاطرات شه:n02:!...
ولی هرکاری میکنم به سرورهای آسیاتک وصل نمیشه و پینگم با ای پی هاش تایم اوت میده!...
خواستم بدونم برای همه ی شاتلی ها IP سرور آسیاتک مسدود هست یا فقط من مشکل دارم؟؟!...
IP: 10.48.9.130