این سوال بنظرم 500 بار پرسیده شده!!!نقل قول:
Printable View
این سوال بنظرم 500 بار پرسیده شده!!!نقل قول:
ایرانسل خیلی بهتر و به صرفه تر هستش البته استفاده کننده هم زیاد داره بعضی مواقع اصلا ترافیکی رد و بدل نمیشه و اگر هم بشه به زور میشه خصوصا ساعات اوج مصرف .نقل قول:
از دکل دور هستی و انتن کم داری فول باشه سرعت بیشتر از این میشه .نقل قول:
2 تا 7 محدودیت 20 گیگ داره . و مجموع با اپلود و دانلود و برای اینکه شارژت رو نخوره 18.5 گیگ میتونی بگیری با توجه به سرعت . 1 تا 11 فکر کنم محدودیت نداره . هر چقدر سرعت بیشتر دانلود هم بیشتر .نقل قول:
سلام دوستان...
من 4G همراه اول دارم وقتی تست سرعت میگیرم از انواع سایتها میانگین سرعت 7 مگ رو نشون میده ولی وقتی میرم دانلود می کنم نهایت تا 1.5 مگ میره در حالیکه سرعت 3G اینقدره ... آنتن هم تقریبا پره و دانلود منیجر هم دارم IDM ...باید تنظیمات خاصی انجام بدم ؟؟؟ واقعا ممنون میشم کمک یا راهنمایی کنین:V4:
اون 7 که میگید نشون میده واحدش مگابیت هست و سرعت شما رو دانلود منیجر مگابایت در ثانیه هست برای تبدیل بیت به بایت واحد رو تقسیم بر 8 کنیدنقل قول:
- - - Updated - - -
شما مطمئن هستی 1 تا 11 محدودیت نداره؟ یعنی برای اینکه مطمئن بشم باید چکار کنم؟ 0912 دارم و میترسم پولم زیاد بیادنقل قول:
شما مطمئن هستی 1 تا 11 محدودیت نداره؟ یعنی برای اینکه مطمئن بشم باید چکار کنم؟ 0912 دارم و میترسم پولم زیاد بیاد
اصلا با دائمی این کار رو انجام ندین . با اعتباری و شارژ 5000 ت که برای 1 تا 11 باید بزنید .
سلام
همراه اول 4g با مودم e3372 شمال شرق مشهد ساعت 12 ظهر
داخلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارجی!!
چیزی که جالب بود وضعیت سیگنال دهی نسبت به ایرانسل بود که خیلی بهتر بود
آنتن فول در تمام نقاط منزل در حالی که با ایرانسل حالت معمولی یک خط الی دوخط انتن و دربهترین نقطه 4 خط انتن داره
با ایرانسل حداکثر سیگنال که دیدم حدود 14 دسیبل بود بهترین rsrp منفی 84
وضعیت خط با همراه اول
فکر کنم شهر کوچیک ما رو هم دارن 3G میکنن ! :n02: شهر بقلی هم داره 4G میشه !
.
دوستان این همون 3g ــه ؟ :n16:
اصلا معلوم نیست که، تو منوی گوشیت الان تو قسمت نوع شبکه چی رو انتخاب کردی؟ بیشتر شبیه 2جی میمونه چون جلوی اسم ایرانسل ننوشته 3جی یا 4جینقل قول:
عزیز شما تو مشهد روی 4G رجیستر میشی حالت معمولی بدون بسته آلفا+ یا حتما باید بسته داشته باشی ؟ دوستان تو شهرهای دیگه گذارش دادن که شرط بسته داشتن برداشته شده ولی من بدون بسته نمیتونم رجیستر بشم رو 4G تو مشهدنقل قول:
تفاوت سرعت 3G و 4G
جفت فول انتن و بهترین سیگنال دقیقا توی یه منطقه
لرستان_بروجرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من لاهیجانم بدون بسته 4جی بودم الان البته بسته دارم اما قبلش هم 4جی بودمنقل قول:
دوستان من یه سیم رایتل دارم اگه ترابرد کنم به همراه اول ، سیم کارت همراه اول 4جی بهم میدن یا 3جی؟
بعد برای اینکه بسته ی شبانه نامحدود فعال بشه باید بسته یک روزه فعال کنم؟ بسته یکروزه که باعث فورجی شدن میشه چنده؟
از همراه اول تو اینستاگرام پرسیدم محدودیت مصرف سرویس نامحدودتون چقدره گفت نامحدوده چرا اینجا دوستان میگن بیست گیگ هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my TIT-AL00 using Tapatalk
عین سگ دروغ میگه همین که به هیجده گیگ دانلود رسید از شارژ کم میکنه،یه ۲۹ هزارمو خورد که با شکایت پس گرفتم،چندین بار هم زیر هزار تومن خورده که پیگیر نشدمنقل قول:
همراه اول و های وب = دروغ و دغل بازی
.نقل قول:
داداش اینجا تاپیک همراه اوله نه ایرانسل ، منم منظورم همراه اوله ! :n16:
رفتم دکل رو نگاه کردم ، 2 نفر روش داشتن کار میکردن . به احتمال زیاد یکی دو روزه وصل میشه ! :n12:
الان دیدم یکی دیگه زیر حرفای من و جواب ایشون این پستو زد و اونا اینطوری ج دادن. متاسفانه من سیمم دایمی هست و اعتباری هیچوقت نداشتم و میترسم الان از نامحدودش استفاده کنمنقل قول:
جوگیر نشو، اولا که من داداش نیستم دوما فرقی نداره ایرانسلو همراه جوال سوالتو دادم از گوشیت چیزی معلوم نیست چه جلوی نام همراه اول چه ایرانسل تو گوشیت نزده ۳جی یا۴جینقل قول:
اولا یک هفته طول میکشه شارژو برگردونن،نقل قول:
دوما یک هفتس داری میگی سیم دائمی دارم میترسم استفاده کنم،خب یه سیم اعتباری بگیر استفاده کن،مطمئن باش بیش از هیجده گیگ دانلود کنی از شارژت کم میشه حالا باور نکن!
.نقل قول:
دوست عزیر چرا ناراحت میشی ؟ =)))) بنده که چیزی نگفتم ! :n12:
به هر حال ممنون !
.
پ.ن : تازه فهمیدم که خانم هستید ، شرمنده ! نمی دونستم
یک هفتست من دارم میگم؟ من دیروز پست زدم، چرا عادت دارید جو بدید به ماجرا، گفتم که شاید یه راهنمایی بکنید که فعلا یه چیزی خودم پیدا کردم، یه بسته شبانه روزی هم الان فعال کردم با بسته یک تا یازده صبح که ده ساعت نامحدود هست، امشب شروع به دانلود میکنم هر زمان که شروع کرد از بسته شبانه روزیم کم کنه یعنی نامحدود همونقدر دانلود شده، کنترل میکنم منم نتیجشو اینجا قرار میدم، اما امیدوارم تو بسته ساعت یک تا یازده محدودست بیست نباشه حداقل ۴۰گیگ باشهنقل قول:
لنگرود.همین الان یهویی
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
سیمکارت مال برادرم بود که تازه گرفته بود...بسته هم بسته هدیه هست،اوایل 4جی رجیستر نمیشد که بعد یکی دوروز درست شد ولی فکر نمیکنم از فعال بودن بسته باشه چون از اول فعال بود و با 3g استفاده میکردنقل قول:
1 تا 11 محدودیت نداره . ولی اگه کسی از بسته های نامحدود همراه اول استفاده میکنه حتما با توجه به اینکه احتیاط شرط عقله شارژ بیشتر از 500 تومان نداشته باشه تا فردا براش مشکل نشه . همراه اول زیر بار فعال سازی کنترل مصرف ازاد نمیره و کاری هم نمیشه کرد .نقل قول:
حرفه دوستمون درسته و بارها هم طبق تجربه گفتیم فقط سیم کارت اعتباری و نداشتن یا داشتن حداقل 500 تومان شارژ در داخل سیم کارت و مجموع دانلود و اپلود حداکثر برای بسته 2 تا 7 - 18 تا 18.5 گیگ .نقل قول:
چون بسته هدیه داره میره رو 4G بعد تموم شدن احتمالا دیگه نمیره رو 4G مگر با خرید بسته های الفا پلاس .نقل قول:
دوستان من بسته هدیه شبانه فورجیم هنوز تموم نشده امشب اگه بسته یک روزه نامحدود بزنم میتونم از بسته استفاده کنم؟
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
بله میتونید .نقل قول:
الان رو سیم دایمی خودم یکماه شبانه نامحدود رو خریدم میرم برای تستش
دوست عزیز منظور دوستان بسته یک روزه 5000 تومنی هستش نه یک ماهه . ماهانه ها همه تست شده هستن و هیچ محدودیتی ندارن .نقل قول:
سلام دوستان کسی اطلاع نداره چه زمانی 4g همراه اول در شهرهای استان خراسان رضوی مثل تربت حیدریه و نیشابور فعال میشه؟
خب دوستان ۴۴ گیگ و ششصد تا همین الان دانلود کردم از ساعت یک شب تا الان، دیگه قطع کردم که این ۲ دقیقه اخر که مونده به ساعت ۱۱ حاشیه امنیت باشه. کاش سرعت نتم بهتر بود دیروز از سرعتم براتون شات گذاشتم دیشب تا الان اصلا از ۱.۲۵ مگابایت در ثانیه تو IDM بیشتر نرفت انتن هم هرکاری کردم هیچجای خونه دوتا بیشتر نمیشد
دوستان یکی دوروزه به LTE همراه اول کانکت نمیشم و فقط علامت 4G رو دارم، دلیلش چی میتونه باشه؟ ربطی به نوع بسته داره؟
اگر بتونید رو باند 4G-2600 لاک کنید سرعتش بیشتره چون پهنای باند 1800 کمه. البته اگه آنتن 2600 باشه اون سمتا.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
من با گوشی متصل میشم و نتشو برای لپ تاپم شر میکنم مودم ندارم، و نمیدونم به کدوم باند متصل میشمنقل قول:
به احتمال زیاد به 1800 وصل شده که سرعت اونقده. پهنای باندش 5مگاهرتزه. با 3G تست کنید اگه دکل خلوت باشه سرعت ممکنه بهتر باشه چون ۲تا 5 مگاهرتزه. من خودم رو 2600 هم بیشتر از 1.6MB/s نتونستم بگیرم.نقل قول:
اتفاقا دیدم یکی از بچه های اینجا گفته بود 3جی سرعتش از 4جی بیشتره امتحان کردم نمیدونم چرا اما هرکاری میکنم روی 3جی اینترنتم وصل نمیشه هرکاری میکنم اما تا میندازم رو 4جی اینترنتی دارم 2جی هم اینترنت دارم اما 3جی ندارم. نرم افزاری هست که بشه فهمید با چه باندی وصل میشم؟نقل قول:
شاید 3G اونجا تازه راه افتاده هنوز پهنای باندش وصل نیست. با برنامه میشه ولی گوشی باید روت باشه. تو سامسونگ با کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #* میشه دید.نقل قول:
بسته 2 تا 7 رو گرفتم حدود 4 گیگ تونستم دانلود کنم ، ولی هم اتاقیم حدود 10 گیگ دانلود کرد !! منطقه صادقیه هستیم !! کسی می دونه مشکل از کجاست ؟
روی فور جی تنظیم کردم همین بود ، روی تری جی هم همین بود !! ولی قبلنا 20 گیگ دانلود می کردم !
گوشی من روت هست و هواوی هست اگه برنامه ای میشناسید اسمشو بگید. 3جی مدت 2 سال هست که اینجا وصل هست 4جی تازه اومدهنقل قول:
4g همراه اول بروجرد