تازه دارن پوشش کامل میکنن الان من خودم شهرک ولایت بودم بیرون پر بود داخل خونه قطع ....اینم طبیعیه دارن کم کم خیر سرشون پوشش میدن......نقل قول:
Printable View
تازه دارن پوشش کامل میکنن الان من خودم شهرک ولایت بودم بیرون پر بود داخل خونه قطع ....اینم طبیعیه دارن کم کم خیر سرشون پوشش میدن......نقل قول:
من فکر می کنم این سایت زیاد کاربردی نیستنقل قول:
و خود نقشه ای که اپراتور میده بهتره
مثل رایتل
سلام دوستان، فکر کنم غیر از مشهد هیچ شهری هنوز به ال تی ئی کامل نرسیده، مثلا تهران و قم و سایر شهرها هنوز پهنای باند اختصاص ندادن واسه همین تستهای بچه های تهران خیلی پایینتره، تو مشهدم که فعال شده اصلا نمی دونید چی شده، بیش از نصفی از پهنای باند اپراتور های موبایل رو فقط به مشهد و ال تی ئی اختصاص دادن، جوری که از پنج شنبه قبل تا الان روز به روز سرعت اینترنت موبایل پایینتر میاد و عملا از ساعت ۶ عصر تا دو شب اصلا وصل نمیشه، این قضیه هم در مورد ایرانسل و هم همراه اول صدق می کنه، فقط مناطقی که خیلی خلوت هست مثل روستاها، همراه اول سرعتش نسبتا خوبه بین ۱۰ تا ۲۰ کیلوبایت، بقیه جاها اصلا بدرد نمی خوره، من دیروز یه فایل رو صبح ساعت ۸ زدم دانلود بشه، حجمش ۴۹ مگ بود، دقیقا چهار ساعت و نیم طول کشید، امروز هم یه فایل یازده مگی رو یک ساعت و نیم طول کشید بگیره، تازه این واسه صبحه که هنوز شبکه خلوته، ایرانسل که همه ی پهنای باندشو داده به مشهد و اصلا تو شهر ما قابل استفاده نیست، با این استقبالی هم که از 4g شده فکر کنم چند روز دیگه کلا اینترنت adsl هم واسه شهر های استان غیر قابل استفاده بشه
این سایت کلن اشتباههنقل قول:
دقت : 0درصد
من هم از این سایت به عنوان یک سایت برای تشخیص پوشش استفاده نمی کنمنقل قول:
دوستان این سرویس های 2 تا 8 صبح حداقل روزی چقدر دانلود میشه ؟ جواب بدین ثواب داره
نه عزیزدل این خبرا نیست. شما کجا هستی دقیقا؟نقل قول:
افرادیکه گوشی/تبلت/مودم نسل 4 داشته باشن نادره. استقبال کجا بود؟!!!! یکروز قلم کاغذ دست بگیر از مردم و یا حتی دانشجو جماعت و ... آمار بگیر تا به حرفم برسی!
اینجورم که شما خیال کردی نیست که یک بخش ثابتی از پهنای باند رو مثل کیک بریده و کنار گذاشته باشن برای نسل4 و اگه از طرف کاربرهاش هم استفاده نشه بازم از دسترس کاربران 3G خارج باشه!!!
توی شهرها پوشش 3G کامل نیست تا چه برسه روستا. یعنی اگه توی حومه GPRS هم گیر بیرید باید کلاهتون رو بندازید هوا
100% سرکاریه. پوشش 4g که مشهد کلا نداره اینم از پوشش 3g !!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به مکانت داره مثلا: من تو اصفهان سرعتم روزها تعطیل از 5 کیلو تا 50 متغیره(به معنای واقعی ایرانشُل)نقل قول:
شب ها سرعت میره بالا تر اون اوایلش میانگین سرعتش 300 ولی نزدیک صبح میره بالا 500
در کل حدود 8گیگ شاید بیشتر تو یه شب دانلود میکنه
اگه جات خوب باشه میتونی یه 24گیگ رو یه شبه خالی کنی
با این ترفند به راحتی میشه فهمید سیستم چفدر حجم نت رو استفاده کرده
خب بریم سراغ ترفند:
یکی از قابلیتهای جدیدی که در ویندوز 8 وجود دارد امکان مشاهده میزان مصرف اینترنت از اولین اتصال است. این قابلیت به ویژه برای کاربرانی که اینترنت دارای محدودیت حجمی استفاده میکنند بسیار کاربردی خواهد بود. شما میتوانید به وسیلهی این قابلیت از میزان ارسال و دریافت اطلاعات هر کانکشن اینترنت در طول مدت زمان دلخواه آگاه شوید. در این ترفند به معرفی نحوه انجام این کار میپردازیم.
بدین منظور:
ابتدا (ترفندستان) کلیدهای ترکیبی Win I را فشار دهید و سپس بر روی Control Panel کلیک کنید.
پس از باز شدن Control Panel وارد Network and Sharing Center شوید.
سپس بر روی Connect to a network کلیک کنید.
خواهید دید که نوار Charms همراه با پنل Network نمایان خواهد شد.
اکنون بر روی کانکشن اینترنت خود راست کلیک کرده و Show estimated data usage را انتخاب کنید.
اکنون میزان مصرف حجمی اینترنت این کانکشن را به همراه تعداد روزهای محاسبه شده مشاهده خواهید کرد.
جهت صفر کردن این شمارنده حجمی، میتوانید بر روی Reset کلیک کنید.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من الان سیگنال نسل 3.5 که دارم دریافت میکنم 100 درصد و تا 89 dbm... میخواستم بدونم این سیگنال خوبه؟ یا باید جای بهتری پیدا کنم تا dbm پایینتر بیاد؟ چون هر جای خونه که تست میکنم از این بهتر دیگه نمیشه . سیگنال الان بازی هم نمیکنه... ممنون میشم راهنمایی کنید
اصلا سرعت دریافتی چقدر به سیگنال در 3g ربط داره؟
در همين حد خوبه ٨٧-٩٠ زير اين ديگه عالي هست مثل ٦٠-٧٠ بالاي ٩٠ ديگه روي سرعت تاثير گذار ميشه ولي اگر جايي رو پيدا كردين كه پايين تر بده اونجا بگذارين اما اگر نبود ديگه به همين راضي باشين چون تفاوت زيادي روي سرعت نميده استيبل باشه كافيهنقل قول:
من خودم اينجا يه نقطه رو پيدا كردم ٨٥ ميده و سرعت تا جايي كه پهنا باند اجازه بده بالا ميره اما همين كه گوشيو دستم ميگيرم و مكانش تغيير ميكنه ميره تا ١٠٣ و گاها ١١٣ كه كلا قطع ميشه و ميره روي نسل ٢ از نظر سرعت هم روي ١٠٣ db سرعتي كه ميتونه ٦٠٠ ٧٠٠ باشه ميشه ٥٠ ٦٠
Sent from my iPhone using Tapatalk
بچه ها ایرانسل امشب یه مرگیش شده نمیتونم بسته فعال کنم ارور میده
رفیق ممنونم ازت... من الان با این شرایطی که بهت گفتم سرعتم با 32 کانکشن یا 16 یا بیشتر (فرقی نمیکنه ! ) و سرورهای مختلف و پرسرعت ... بالای 250 نمیره به هیچ وجه... با برنامه gps هم که وصل میشم به اینترنت جامو بر اساس دکل اینترنتم نشون میده که دکل دقیقا همون دکلی هست که یک کوچه با ما فاصله داره!! ( از این نزدیک تر که دیگه نمیشه..) والا دیگه اگه گوشیو ببرم تو بالکن خونه میشه 85 dbm .... بنظرت این 3 تا سرعتمو خیلی بالاتر میبره؟نقل قول:
این نشون میده که اون bts خیلی دگیر هست و بار ترافیکیش بالاست یا کلا پهنا باند اختصاص داده شده بهش کمه !نقل قول:
خیر زیاد تاثیری نداره اما حالا امتحان کنید بد نیست من خودم بودم قفل میکردم روش انقدر تست میکردم تا ببینم چی به چیه :n02: کم کم خودم دارم میشم یه دکل سیار :n31: از بس هی جای گوشیو عوض کردم و تست گرفتم:n08:
والا ما اینکارارو موقعی که edge تازه اومده بود خیلی کردیم:n08:ولی این 3g سیگنالش خیلی خیلی حساس هست... 10 سانت 10 سانت خیلی تغییر داره!نقل قول:
درسته حساسیتشخیلی بالاتر هست
شما 10 سانت 10 سانت جا عوض میکنی من 1 میلیمتر 1 میلیمتر! زمانی که ADSL رو برای تغییر ISP قطع کرده بودم و وابسته به 3G بودم مناسبترین نقطه کنار پنجره بود رو پیدا کرده و گوشی رو از سقف آویز و وصل به PC کردم و تنها با چند درجه چرخوندن حول خودش 3 آنتن میشد 4 آنتن و با دو درجه چرخوندن دیگه میشد 5 آنتن کامل:n38:نقل قول:
دوستان برای اولین بار بسته یک 1 گیگ خریدم . (از 2 تا 8 صبح)
دوستان از ساعت 2 گزشتم دانلود که کالا به غیر از اون هزینه بسته که خریدم ، کل شارژ گوشیم روهم خالی کرد ....:n03:
سلام با مودم D-Link DWM-156 روی ویندوز 7 حداکثر چه سرعتی میشه از 3g ایرانسل گرفت؟ من از طریق tethering گوشی Huawei رو با همین سیم کارت و همین آنتن دهی وصل کردم به کامپیوتر و تا 500 کیلوبایت سرعت دانلود داشتم اما با این خیلی کمتره ، طبیعیه یا مشکلی داره؟
مشکل از مودم هست چون متاسفانه انتن شون به قدرت گیرندگی انتن گوشی نیستنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
اینجا که تو اصفهان نقص فنی داره دیتا رو که فعال میکینی تا شروع میکینی به استفاده چند ثانیه طول نمیکشه که دیتا میپره چند ثانیه بعد دوباره دیتا وصل میشه
زنگ زدم پشتیبانی میگه سراسریه که دری وری میگه میدونم
بعد جالبیش اینه که بش میگم چرا سرعت اینقده طعتیله روز ها میاد رو ۲۰کیلو میگه ۳جی اصلا سرعتش 128ه
واقعا این ایرانشل شاهکاریه واسه خودش باید تو گینس ثبت بشه
خوب این دانگل حداکثر تا 7.2 مگ ساپرت می کنه که با کسوراتش میشه حدود 800 کیلوبایت. ببین قدرت آنتنت چند dbi ضمنا می تونید برنامه کانکشن منیجر دانگلتون برای من هم بفرستید می خوام ببینم دانگل منو میشناسه؟ برای شما توی کامپیوتر امکان گرفتن موجودی هست؟ قسمت ussd داره؟نقل قول:
نکته مهم
طبق تجربه من وب گردی با اینترنت ایرانسل خوب نیست اما دانلود خوبه و من یک راه حل دارم برای این مشکل پینگ و وب گردی.
با یک اکانت اینترانت از سرعت ایرانسل لذت ببیرید. از لینک زیر اکانت تست بگیرید و امتحان کنید. برای من به شدت تغییر کرد مخصوصا هنگام شب
سلامنقل قول:
عزیز این db که گفتی چیه؟
چطوری من باید به دستش بیارم؟
ممنون
Sent from my HM NOTE 1W
ایرانسل ترکونده
این تستو با اکانت اینترانتم گرفتم
تست چیه؟ اکانت اینترانت چیه دقیقا؟نقل قول:
احتمالا توی نرم افزارتون یکجایی rxpower رو نوشته که قدرت سیگناله هر چی کمتر باشه بهتره یعنی منفی 76 دی بی ام از منفی 80 dbm بهترهنقل قول:
آهاننقل قول:
فک کنم گرفتم
این برا زمانیه که بخاد، از اینترنته موبایل تو کامپیوتر استفاده کنی
من که کلا با گوشیمم
شما یه ریکوست به سرور ایرانی می فرستی اون همشو جمع می کنی بهت تحویل میده. سرعت لود صفحات خیلی بهتر میشه البته دانلود تغییر نمی کنه شاید بعضا کم هم بشهنقل قول:
اکانت ایتنرانت یعنی به یک سرور توی ایران وصلی میشی توی آدرسی که دادم اکانت تست هم داره
کسی از این روترهای دانگل خور نداره مثله تی پی لینک 3220 3020 3420 می خوام بدونم دانگل سیم کارت خوره منو میشناسه.
مدلش alcatel 1k3m
سلام به همه دوستان عزیز.
من تو شیراز هستم و فعلا که اصلا همچین سرعت هایی رو که دوستان میگن ندیدم با ایرانسل!
تو بعضی جاها که علامت H یا H+ هم میاد به زور یه صفحه وب یا اینستا باز میشه. چه برسه به دانلود با سرعت چند صد کیلو!:n04::n13:
نمیدونم از شانسه یا چیز دیگه:n02:
موفق باشید.:n12:
من خیلی وقته h+ ندیدم روی گوشیم
یا 3G یا H
اگرم که 4جی باشم میزنه 4G
گوشیمم htc one m7
نه داداش منم شیرازم و تو حونمون سیگنال هم وضعیت خوبی داره... توی روز که خیلی خلوت هم هست به زور سرعت به 250 کیلوبایت میرسه وگرنه در حالت عادی برا من 100 کیلو بیشتر نیست... همیشه مردم شیراز رو تو این چیزا فراموش میکنن...نقل قول:
نمونه سرعت دانلود با ایرانسل در کرج:
این عکس ها مربوط به محله ی باغستان هست.
در عوض ایرانسل در گوهردشت و محوطه ی دانشگاه همش پکت لاسه و سرعت زیر 40 کیلو.
باز خیلی خوبه 250 ، همون 100 هم خوبه!نقل قول:
من نت ADSL خونه تو این روزا به 100 نمیرسه!
شما فکر کنم طرفای بالاشهر باشی که اینطوره.
من میگم یه پیج ساده باز نمیشه :n02:
سلام داداش تو محله ی ما "شاهین ویلا " دقیقا سرعت بین 900 تا 1200 هست " 2 ماهه سرعتم همینجوری هست و همیشه روی H+ هست "" تست ها در پروفایلم هست"" . .. ولی عظیمیه رفتم سرعت بزور 100 بود!!! همه محل های کرج هم تقریبا همه از نت استفاده میکنند پ ربطی به مشرک کم و زیاد نداره "" که بعضی ها میگن "" !! فکر کنم تو بعضی مناطق پهنای باندش کمه!!! یا از بضی محل ها میترسه ایرانسل پهنای باند رو باز بزاره!!!نقل قول:
کاکو میگم که یجورایی به انتن هم تازه چسبییدم... فاصله زیر 50 متر!نقل قول:
در هر صورت نه ما مرکز شهریم پاسداران هستیم... همیشه در حق شیرازیها کم لطفی میکنن...
3.5 هم وصل میشه ها...
میدونم جاش نیست ولی حیفه واکینگ دد رو 480 ببینی حداقلش دیگه1080[emoji6]نقل قول:
دوستانی که از 3g استفاده میکنن یه لطف کن از cmd از خود dns ایرانسل یعنی 92.42.51.31 و 92.42.51.77 پینگ بگیرن بزارن ببینم تایم اوتشون زیاده یا نه ! واسه من که وایمکس دارم و همین dns ها هستن یه ماه هست از عصر به بعد همش تایم اوت دارم خیلی افتضاحه تو پیج باز کردن و سرعت. ایرانسل باید dns هاشو قوی کنه جوابگو این همه مشترک باشه . خواستم بدونم شما هم این مشکل رو دارین؟؟ به خصوص از ساعت7 شب به بعد ؟! مرسی از لطفتون