مارک مودمت چیه؟؟؟نقل قول:
Printable View
مارک مودمت چیه؟؟؟نقل قول:
مارک TP-LINK، آقا من این آدرسی که تو مرورگر میزدی بعد میرفتی تو تنظیماته مودم رو یادم رفته، آدرسش چی بود؟
192.168.1.1
admin
admin
یوزرنم و پسورد رو هر دو اینو بزن
ببین tp-link همون اول که میری توش خودش تو قسمت State هستش .نقل قول:
پایینش دنبال این گزینه بگرد : Data Rate
خب اینم از این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تا جایی که یادمه وضع سیگنال بهتر ازینا بود، شاید ماله بارون باشه:n15:
نویزت که بالا نیست
کیفیت خطت هم خوبه
خطت رو 4 مگ بسته شده و خطت توانایی 15 مگ رو داره
احتمال از مخابرات سرعتت محدود شده زنگ برات درست کنن
SNR شما خیلی خوبه.
مال من که 6 هستش. تازه الان یه مدته که هی میشه 3 یا 2 و بعد دوباره خوب میشه.یه بار یادمه به 0.7 هم رسیده بود.
البته به خاطر اینه که پورتم رو بالا بستن.
برای من 6 مگه هست ولی سرعت رو محدود کردن نویزم 53 الان که دیدم snrرو 15.7 هست که خودم الان تعجب کردم چون همچین عددی رو مخابرات تجربه نکرده بودم
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 12.2 13.2 Attenuation (dB): 53.5 34.9 Output Power (dBm): 19.5 12.6 Attainable Rate (Kbps): 5412 960 Rate (Kbps): 5662 923
خود مخابرات داره میگه ما خودمون با سرعت اینترنت مشکل داریم و این مشکل سراسریه!
یارو خودش به گفت که سرعت ها عادی شده و نا محدود ها قبلا سرعت بالا میگرفتین حال میکردین الان دیگه اینطوری نیست
من الان 128 نامحدود رزرو دارم.
سرویس فعلیم 128 محدوده که حجمش داره تموم میشه.
تموم که شد رزرو رو جایگزین میکنم و بهتون میگم سرعت فعلیم که محدوده با نامحدود فرقی کرده یا نه.
چند گیگ خریدی این حجمی رو؟
کی نموم میشه؟:n02:
اگر شما پارس آنلاین داری تاپیکش هست:نقل قول:
سرعتت چه قدره؟
اطلاعات مودم رو بزار
نقل قول:به نظر من اگر سرعت ها رو واقعی کنن و زیر سرعت واقعی نشه باز هم بهترهنقل قول:
البته اگر شرکتی بهتر از مخابرات نده و تا جایی که می دونم تو مازندران نامحدود فقط مخابرات خوبه
قیمتهای امحدود یکیه ولی مخابرات نوسان داره و الانم داره نامحدود رو حذفش میکنن خود رئیس گفتم دستورشو دادم
این سرعت 16 رو هم بهمون نمیده:n02:
ولی خوب اگه حجمی باشه ترافیک دزدی نداره
یعنی فقط شهر شما داره بر می داره یا کل استان؟نقل قول:
میخواستم نامحدود بگیرم همون اول بهم نمیدادن.نقل قول:
میخواستم یک ماهه محدود بگیرم از شبانه رایگان استفاده کنم که مخابرات گفت فقط 6 ماهه شبانه رایگان داره.
ما هم رفتیم 6 ماهه گرفتیم.کلا 12 گیگ.ماهی 2 گیگ. یه گوگل رو باز میکردم 1 گیگش میرفت:n02:.
دیگه به فکرم نرسید که یک ماهه محدود بگیرم بعد یک ماه رو تحمل کنم دانلود نکنم(که شک داشتم 1 ماه اصلا دانلود نکنم:n02:)بعدش برم از تو پنل نامحدود بگیرم.
الان فعلا حدود 3 ماه گذشت با صرفه جویی های فراوان 1 گیگ مونده.:n09:
من خودم 1 مگ محدود داشتم.الان که نامحدود دارم سرعتشون مثل همه.ههردوتاشون ساعت 11 , 12 ظهر به بعد سرعت دانلود با سرورای خارجی میاد پایین از 300 میرسه به 100, 90. قبلا شاید مشکل از منه.نقل قول:
دیرروز رفتم خونه دوستم 512 محدود 6 ماهه داره.اونم همین مشکلو داره.
یعنی عملا مخابرات سرویساش با هم تفاوتی ندارن. همین واسم جای تعجب.
دوست عزيز تا جايي ك من ميدونم بابل اينجور دستوراتو ميده نه آمل!نقل قول:
بعدش اينكه فك نميكنم اينجور محدود كردنها دست اينا باشه.آخه نميتونيم گوگل رو باز كنيم اين چه ريطي به محدود يا نامحدود داره اخه!
طرفي ك براش زنگ زدين احتمالا جو گرفتتش يه چي گفته:n09:
منم زنگ زدم همينو گفتن.ميگفت تا چند روز ايينده بهمون قول دادن ك درستش كنن!:n29:نقل قول:
منم بهش گفتم تو پبلم میتونم نا محدود بخرم ولی گفت فعلا من دستور دادم برای آمل حذف بشه
فقط پهنای باند این شهر کم اومده؟نقل قول:
بقیه شهرها مشکل پهنای باند دارن؟
ولی در هر صورت فعلا که نامحدود هست!
خودشونو بهم گفتن که شیر فلکه دست بابل هست ما که از بس نامه نگاری کردیم که مشترکا زنگ میزن برای سرعت پایین حرف مونو گوش نمیدن به مشترکامون گفتیم که به 2020 زنگ بزنین منم گفتم که اینا گزارش خرابی میدن باز برمیگرده به شما گفت اونا به بالا دستیها میرسونن چون تمام تجهیزات اونجا هستن.
2020 که حتی بلد نیست سلام کنن 10 بار زنگ زدم برام گزارش خرابی دادن فقط 1 بار درست ثبتش کردن کار نمیکنن
دوستان وضعيت من چطوره؟
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 32.0 16.6 Attenuation (dB): 16.5 8.1 Output Power (dBm): 7.6 12.2 Attainable Rate (Kbps): 22947 1390 Rate (Kbps): 3294 997
نویزت پایینه که خیلی خوبه
snrهم که خیلی بالاست و خوبه
خطت رو 3 مگ بسته شده و توانایی 22مگ رو هم داره
چک کن خودت لطفانقل قول:
SNR or Signal to Noise Ratio:
Describes the ratio of usable data-signals on your line. You can associate the "signal" with the data traveling across your ADSL-line and the "noise" as the unwanted interference affecting the signal. The higher the number the better for this measurement. In some instances interleaving can help raise the noise margin to an acceptable level.
6dB or below is bad and will experience no synch or intermittent synch problems
7dB-10dB is fair but does not leave much room for variances in conditions
11dB-20dB is good with little or no synch problems
20dB-28dB is excellent
29dB or above is outstanding
If your SNR is below 12dB you are pretty much screwed and will not get a consistent level of ADSL-service. You could try to convince Telkom to rewire the cabling - but this is unlikely to happen.
Attenuation:
Is the reduction in signal strength on your phone line. In ADSL this may be reported as "loop loss" and is the natural deterioration of the ADSL signal over distance from the exchange. Attenuation is normally directly linked to the length of your line. Copper is traditionally used in the local loop and the higher gauge of copper will give the best signal, however some lines may have some aluminium or aluminium joints on the line which will increase resistance... as will oxidisation of joints. The lower the dB the better for this measurement.
20dB and below is outstanding
20dB-30dB is excellent
30dB-40dB is very good
40dB-50dB is good
50dB-60dB is poor and may experience connectivity issues
60dB or above is bad and will experience connectivity issues
دوستان الانا snr من بالا پاییین میکنه خیلی.
واسه من قبلا ثابت 6 بود و نوسان نداشت.
اما الان خیلی کم و زیاد میشه و سرعت رو خیلی میاره پایین.حتی به 0.1 هم میرسه و بعد دوباره خوب میشه.
به نظرتون مشکل از خطمه یا مخابرات؟؟ مخابرات هم میتونه تو کم بودن snr دخیل باشه؟؟
اگه نویزگیر خراب باشه چه مشکلی پیش میاد؟؟
ممنون
اسپلیتر وقتی خراب بشه نویزت میره بالا در نتیجه اس ان آر خطت میاد پایین
اگه از اسپلیتر نباشه از مخابرات هست چون من خودم این مقدار نویز و کیفیت خط رو با شرکت خصوصی و مخابرات امتحان کردم
مخابرات کمترین کیفیت رو داشت هم نویز رو بالا میبرد هم اس ان آر رو پایین میاور میتونه به خاطر تجهیزات مخابرات باشه که ضعیفه
آسیاتک داشتم نویزم رو 50 بود الان رو 57
snr آسیاتک رو 15 تا 20 بود الان رو 10
آقا شما چه سرویسی داری؟ والا من سه ماهه سرویس دو مگ محدود دارم هنوز سرعتم از 380 بالاتر نرفته!نقل قول:
ایشون طرح دینامیت 8 مگ از داده گستر عصر نوین (HIWEB) دارننقل قول:
واسه اطلاعات بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید
این آقا روزبه، هم "مخابرات" داره هم "های وب". که احتمالا وضع مخابراتش مثل اینترنت ما داغونه.نقل قول:
اما از "های وب " هم اینترنت طرح دینامیت داره (سرعت تا 8 مگ - ماهانه 8 گیگ ترافیک - بدون ساعات رایگان - و قیمت حدود 26 هزار تومان)
حالا نمی دونم ایشون به چه دلیل میاد تست سرعت "های وب" رو تو تاپیک "مخابرات" میزاره و باعث گمراهی میشه!
این طرح دینامیت "های وب" به نظر میرسه واسه وبگردی خوب باشه؛اما من نگاه کردم دیدم از وقتی مخابرات نامحدود گرفتم، میانگین روزی یک گیگ استفاده میشه. و این یعنی اگه "های وب" بگیرم ترافیک کم میارم!
آقا اینو خودشون هم گفت منم گفتم ایشون یک سال قبل هم همین سرویس رو داشتم ایشون های وب ندارن از یه شرکت دیگه دران یه سری به پست ها قبلی یه 200 صفحه برین عقب معلوم میشه که خودش همون روز ثبتنام کرد تست رو گذاشت
دوستان میخواستم بدونم هنوز سرویس های 128 مخابرات با سرعت قبلی ارائه میشن؟ یعنی روی 4مگ بسته میشن که دانلودش تا 380 کیلوه؟
با سرورای داخلی 300 به بالا بهت سرعت دانلود میده.برای دانلود هم باید 6 صبح پا بزاری دانلود چون اون تایم فقط بالای 300 بهت سرعت دانلود میده.نقل قول:
الان اکثرا اینجوریه:نقل قول:
دانلود: 3296 kbps
آپلود: 999 kbps
این isp سرعت 8 مگ ندارهنقل قول:
ولی تو تست هاشون می نویسه داده گستر عصر نوین
یعنی چی؟
شاید نماینده باشه
[QUOTE=hossein019940;7710837]آقا اینو خودشون هم گفت منم گفتم ایشون یک سال قبل هم همین سرویس رو داشتم ایشون های وب ندارن از یه شرکت دیگه دران یه سری به پست ها قبلی یه 200 صفحه برین عقب معلوم میشه که خودش همون روز ثبتنام کرد تست رو گذاشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/Q
خوب الان که مخابرات کلا قطع و وصل میشه
[SPOILER][/SPOILER]نقل قول:
مسعود جان از کدوم شهری .. مال من که اصلا دانلود نداره .. دو روزه
احتمال داره نمایندش باشه ولی سرویسش تا 20 بود الان کم شده براش