تا ساعاتی دیگر وصل میشه :biggrin:
Printable View
تا ساعاتی دیگر وصل میشه :biggrin:
این پیام یک ساعت پیش اومد ولی تا الان که درست نشده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست شد دوستان
من میگفتم رایتل داره کارهایی انجام میده الان هم پینگش و سرعتش بهبود خواهد یافت حتی از همراه اول هم بهتر!!!نقل قول:
من حتی مکالمه هم قطع بود برام
سویچ کردم روی 3جی همراه اول و تونستم تماس بگیرم
تست سرعت فورجی رایتل باند 3 ساعت 8 صبح بوشهر 200 متری دکل رایتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من سیمکارت رایتلم خراب شده میخوام عوضش کنم
چقدر میشه هزینه ش؟
هفت هزار تومان میشهنقل قول:
من دو تا سیمکارت رایتل داشتم یکی اعتباری و یکی دیتا، یه دفعه دیدم اومده سیمکارت دیتا رو کامل قطع کرده!
رایتل بعد از این همه وقت که قطع بود دیروز شهر ما وصل شد اما امروز دوباره قطع شد و فقط سایت های داخلی باز میشه واقعا که :grrr:
رایتل امروز وصل شد بلاخره
همراه هم وصله ولی ایرانسل نیس
تبریز
والا همچنان سرعتش از ۲ مگا بایت تجاوز نمیکنه فول انتن LTE تو خونه ما.
باید همون ایرانسل برگردم چون آن تا ۶ مگابایت هست.
اما رایتل بسته ها و قیمتش خیلی سرتره و تازه ای پی هم میده اخیرا. :blush:
البته هر دوش هم به درد استفاده میخوره و یکجوری باید تقسیم کنم.
کاشکه مودم/ روتر ۲ سیم کارته Fdd وجود داشت. هنوز نساختند نه؟!:devil: فکرش رو بکن مثلا وای فای یک برای سیم یک و وای فای دو برای سیم دو
سلام دوستان
کسی طرح سیمکارت اولی رایتل شرکت کرده؟ بسته نت رایگانش چطور فعال میشه؟
واسه منم فعال نبود پیام دادم بهشون بعد کلی سوال پرسیدن گفت بله فعال نیست ثبت میکنم درخواستتونو و هنوز خبری نشده!نقل قول:
تو نقشه چک کردم زده بود 3g,4g جای خونه ولی الان فقط تری جی میگیره با یک آنتن!
پس احتمالا شاید کلاهب.رداری باشه و بگن پولیه... کی درخواست ثبت کردید؟
پس احتمالا شاید کلاهب.رداری باشه و بگن پولیه... کی درخواست ثبت کردید؟
دو روز پیش درخواست دادم امروز فعال شد!من واسه بسته های نامحدودش گرفتم که با این وضعیت اینترنتش عملا به هیج دردی نمیخوره!نقل قول:
من فکر میکردم منطقه ما خراب شده در صورتیکه ایرانسل و همراه اول راحت 60تا 80مگابیت سرعت داشتمنقل قول:
بعد رفتم تو منطقه های متفاوت دورتر دیدم نه کلا سرعت داغونه
زنگ زدم به چند از دوستان که تو شهرهای مختلف بودن که اونها هم گفتن سرعتشون نهایت 20مگابیت هست
سرعت من کلا روی 500کیلو شده چه روز چه شب
هفته پیش بسته هفتگی 6 تا ۱۲ گرفتم اما دیدم دیروز پس از ۷ روز اعتبار اتمامش شده ۱۰ روز :hmm:
استفاده ای هم نداشتم شاید ۱۰ گیگ کلا چون سرعتش افتضاحه و کیفیتش هم یک جوریه یعنی بی کیفیته کلا جنس خوب نیست. دانلود میکنه یکدفعه سرعت ممکنه صفر بشه بعد دوباره شروع میکنه.
کلا رایتل داره سعی میکنه جذب مشترک بکنه ولی خوب کیفیت خوبی نداره.
سلام. برای من هم فعال شد بسته هدیه
سلام
کد سیمکارت هدیه رایتل : 8262361382837648
مهلت استفاده 10 روز
بسته اینترنت هدیه رایتل ۱۰ روزه
بسته بصورت شانسی و رایگان هدیه ای بین ۱ تا ۱۰ گیگابایت برای شما فعال میشود
شماره گیری #223*
ستاره دویست و بیست و سه مربع
برای من در جواب نوشته بصورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد اما هنوز پیامکی نیومده
نقل قول:
کمی صبر کنید فعال میشه. برای من سه چهار ساعتی طول کشید تا پیامک بیاد.
برا من 1 گیگ 10 روزه داد :دینقل قول:
برای منم فعال شد ده گیگ ده روزه
طرح سیم کارت اولی رایتل
سلام
برای اینکه این طرح شامل یه خط بشه ، شرایط خاصی وجود داره؟
اینو می پرسم چون روی سیمکارت خودم و یه سیمکارت دیگه فعال شد ولی برای سیمکارت یکی از آشناها نوشت "مشترک گرامی ، شما مشمول این طرح نمی باشید".
اگر طرح اعتبار 10روز منظورتون هست که باید بگم به همه سیمکارتها نمیدهنقل قول:
2نکته مهم
1 در زمان قطعی اینترنت اگر سیمکارتتون فعالیت مکالمه ای زیاد داشته باشه بهشون میده
2 یا بسته داشتی چه استفاده کردی چه نکردی به اونهم میده
ظاهرا تلگرام رو IPV6 رایتل بدو ن فیلتر شده
بله فعلا کار میکنه اما ی مشکلی که هست روی رومینگ همراه اول در بعضی مناطق کار نمیکنهنقل قول:
فکرنکنم ربطی داشته باشهنقل قول:
چون من یه خط دارم که هیچ استفاده ای نداشت و ۱ گیگ داد
من تاحالا رومینگ نشدم و خط رایتل یا... مجازیاشو نداشتمنقل قول:
ولی تا جایی ک میدونم همراه اول خودش اصن ipv6 نداره
منظورتون از مجازیا چیه متوجه نشدم؟نقل قول:
سلام امروز بعد چند ماه که سیمکارت رایتلم رو فعال کردم دیدم که اعتبارم صفر شده و زمانی که با پشتیبانی تماس گرفتم گفت که به خاطراینه به اشتراک گذاشتم که در جریان باشد
* در صورت وجود اعتبار یک بار پس از بازه زمانی 90 روزه و همچنين به ازاي هر دوره زماني 60 روزه از آن پس، که سیم کارت بدون تراكنش از طرف مشترك باشد، به منظور جبران هزینه های نگهداری شبکه، به میزان تعرفه 20 دقیقه به نرخ روز مکالمه پایه تلفن همراه دایمی (برون شبکه) از اعتبار مشترک کسر میگردد و در اين صورت مشترك مجاز به استفاده از باقيمانده اعتبار خود خواهد بود. آخرين تراكنش مشترك، مبناي شروع بازه زماني 90 روزه است و تا زمان اتمام اعتبار مشترک تکرار این روند بلامانع میباشد.
جبران هزینه های شبکه :))
سیمکارت خاموش چه باری بر شبکه داره؟
نقل قول:
اونم چه شبکه ای!!! خیلی از شهرها بعد این همه مدت هنوز شبکه 4G خود رایتل در کار نیست و برای 4G باید به همراه اول وصل شد...
از امروز صبح دوباره اینترنت بین المللی قطع کردن فقط سایت های داخلی باز میشه....... تو روحت ...