شما در نهایت چیکار کردید ؟ 2828 هم زنگ زدم کلا تو باغ نبودن !نقل قول:
Printable View
شما در نهایت چیکار کردید ؟ 2828 هم زنگ زدم کلا تو باغ نبودن !نقل قول:
من فکر میکنم این وضع تا تیر به همین صورت باشه، بعد اونم تکلیف مشخصه یا ملی ملیه، یا مثل قبل میشه !!
این چه وضعی همش داره بدتر می شه انگار داره کتک می زنه با این پینگ و سرعت:n25:
توی اخبار گفت لنگر کشتی گیر کرده به کابل پاره شده دارن درست میکنن حالا راست یا دروغشو نمیدونم .:n23:
سلام
دوستانی که از اینترنت مخابرات استفاده میکنند میشه راهنمایی کنند که اگه از سرویس حجمی استفاده بشه چطوری میشه فهمید که چقدر حجم استفاده کردم
مرسی
dns مخابرات چنده؟ با dns گوگل هیچی باز نمیشه
217.218.155.155نقل قول:
217.218.127.127
اینترنت 1 مگی که دیال اپ شد
یه هفتس وضع اینترنتمون اینه تو روز روشن دارن جیبمونو خالی میکنن
دزدی تو روز روشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه راهنمایی کنند ثواب داره بخدانقل قول:
باید سر سیم تلفنو مواقعی که خونه نیستید یا خوابید بکنید تو بشکه تا اینترنتتون ذخیره بشه بعد بشکه رو وصل کنید به لب تاب یا pc بعد با سرعت نور استفاده کنید
فراموش نکنید که این معادله توی سرعت تاثیر بسزایی داره:
بشکه بزرگتر+سیم تلفن کلفت+بسته بودن در بشکه=ping2ms
فقط در صورت ترکیدن بشکه از فشار اینترنت ما مسئول نخواهیم بود.چون اکثر بشکه ها ساخت چبن هستند.
این وضع دیگه هیچ وقت درست بشو نیست.نقل قول:
دلخوش به این مقدار نباشید! :دی
یه وقتی باید بگیریم بریم روان پزشک که چرا ما از این مخابرات اینترنت میگیریم.
سلام دوستان اگه میشه راهنمایی کنید ما که از مخابرات اینترنت پر سرعت گرفتیم از کجا باید بدونیم چقدر حجممون باقی مونده و اینکه مثلا از 24 یه ماه اینترنتمون راه اندازی شده این حجممون تا کی اعتبار داره تا 24 ماه بعد هست یا اینکه تا آخر همون ماه اعتبار داره و مثل هزینه تلفن از اول ماه تا آخر هر دوره حساب میشه و از یکم ماه بعد دوباره حجمون به روز میشه؟
مخابرات تهران حجمی نداره. فقط نامحدوده. برای بقیه استان ها میتونید برید سایت مخابرات همون استان یا در تاپیک مربوطه از بچه ها بپرسید.نقل قول:
واسه تهران رو میدونم روزانه حساب میکنه یعنی مثلا اگر 20ام ماه بگیرید به اندازه 10 روز حساب میکنه.
512 مخابرات دارم
مرکز دانشگاه
چند روزه که نوسان سرعت دارم
دوستان دیگه ام اینجورین؟
درسته یکدفعه سرعت چنان پایین میاد که با قطعی فرقی ندارهنقل قول:
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
دوستان سیستم مخابرات بر اساس تعرفه ماهانه هست دیگه که بر تعداد روز تقسیم میشه ...
من چند روزه خیلی سوییچ کردم 3 روز 512 گرفتم که میشه تقریبا روزی 700 تومن بعد 1024 و ....
مشکلی که پیش نمیاد ؟
شايد باورتون نشه اما مسئول مركز مخابرات حافظ يك سگي هست كه دومي نداره من 100 نامه بردم آيه قسيم خوردم همه مناطق دارن 512 ميدن به دانشجوي فوق ليسانس ميگه اونا خلاف قوانين رفتار ميكنن ما نميتونيم بالاي 256 بديم
خدايا چيكار كنيم به نظر شما
افت سرعت شديد در حد تيم ملي داره اين مركز حافظ خراب شده بعد زنگ زدم ميگم خانم چرا كند هست ؟ ميگه دعا ميكنيم سرعتتون بياد بالا كار ديگه اي نمتونيم بكنيم
اگه تهرانی اینترنتی میتونی تا یه مگ ارتقا بدی نیازی هم به منت کشی نیست :n02: البته الان به صرفه نیست چون فعلا رو هواست نت مخابرات و وضعیتش خرابه. من یه مگ داشتم به 512 کاهش دادم!نقل قول:
جای تو بودم میگفتم دعا کن فهم و شعورت بیاد بالا !!نقل قول:
بعضی زنای مخابرات خیلی وحشین دعوا دارن
سلام دوستان میخواستم بدونم آیا دانلود از مخابرات رایگان هستش؟ یعنی اینکه میگن دانلود نامحدود یعنی پولی بابت حجم دانلود نباید پرداخت کرد؟ آخه من دائم دارم فیلم دانلود میکنم. راهنماییم کنید لطفا. هیچکس جواب درست و درمون بهم نمیده
اره نامحدود هست و همون پول اینترنت رو باید بدید مثلا 256 برای من 28 تومن این ماه اومد اما الان خیلی خرابه نت مخابرات .:n21:نقل قول:
منظورت چیه که الان نت خیلی خرابه ...؟نقل قول:
بره منم صفحه به ز.ور باز میکنه لعنتی.....
آخه موندم 512 دانلودش 14 ..؟!؟
صفحه هم که باز نمیکنه...
یعنی صاحاب نداره ...، نه واقعا یکی پیدا بشه به من بگه کی رسیدگی میکنه این وضعیت رو
سلام
دوستان لطف کنند وضعیت دسترسیشون به سایتهای https مانند گوگل و جیمیل رو در تاپیک زیر مطرح کنند:
منطقه 3 درست شد وضعیتش، فکر کنم سایر مناطق هم به مرور درست بشن
سلام
دوستان امروز میخوام ترفندی یادتون بدم تا از تمام پهنای باند اینترنتتون استفاده کنید
این ترفند رو خود من کشف کردم :n04:
لینک پایین رو دانلود کنید و کارهایی که گفته شده رو انجام بدید
دوستانی که از شرکت های خصوصی اینترنت میگیرن هم
استفاده کنند و ببینیم ایا برای اون ها هم کاربرد داره یا نه
موفق باشید
دوستانی که از این ترفند استفاده کردن نظر بدنکد:http://www.mediafire.com/?bjtc9aur5fb0cus
عزیز این ترفند رو مینوشتی خب!:n06:
ویرایش:
دوست عزیز الان من دیدم.این ترفند رو شما تنهایی کشفش کردی؟:دی شوخی میکنم ... همین که وقت گذاشتی راه حل بدی خیلی خوبه اما منظور بدون هیچ گونه نرم افزار تغییر IP و رمزنگاری و تونل و پورت و ... هست!!یه لحظه فکر کردم این محدودیت روی اکانتها از طرف مخابرات رو تونستی رفع کردنشو پیدا کنی!:دینقل قول:
دوستان امروز میخوام ترفندی یادتون بدم تا از تمام پهنای باند اینترنتتون استفاده کنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ترفند رو خود من کشف کردم
لینک پایین رو دانلود کنید و کارهایی که گفته شده رو انجام بدید
دوستانی که از شرکت های خصوصی اینترنت میگیرن هم
استفاده کنند و ببینیم ایا برای اون ها هم کاربرد داره یا نه
+
بعد اینکه این وسط اطلاعات ما به دست چه کسی میرسه و بسته به دانش و نیتش چه استفاده ای میتونه ازش بکنه معلوم نیست!حداقلش مانیتور سایتها و ... هست اگه فرض کنیم به هیچ وجه نمیتونه اطلاعات رمزنگاری شده رو به دست بیاره!! باز این فروشنده های مشکوک الحال میان سرور آلمان و هلند و انگلیس و امریکا میدن شما همین داخل ایران؟!رایگان هم که هست و به به !!! ...
کلا مرسی!:دی
اینم اینترنت پرسرعت بدون کندی و قطعی ما!:
سلام
دوستان من خط تلفنم فیبر نوریه حالا میخوام روش ADSL بگیرم زنگ زدم 2828 گفت که باید بررسی کنیم ولی نت قطع و وصل میشه!!!:n13:
از دوستان کسی هست اینترنت روی فیبر نوری داشته باشه اگه هست سرعتش چطوره؟؟؟ قطعی داره یا نه؟؟
ممنون:n01:
این ترفندی که دوستمون فرمودند در حقیقت یه سرور داخل ایرانه که ظاهرا سرعت خوبی داره، به درد ما ها که مشکل سرعت با سرورای خارجی داریم می خوره، سرعت ما با این سرور خوبه و سرعت این سرور با سرورهای خارجی.
ولی خب از لحاظ امنیتی مطمئنا مشکوکه.
در ضمن از هیتلر هم عبور نمی کنه.
من حدس می زنم چه این و چه بقیه ی پلوخسی های داخل ایران توسط دوستان دانشجو روی اینترنت های بی صاحاب دانشگاه ها درست شده باشن.
دوستان به هیچ عنوان از آن ترفندی که در صفحه قبل معرفی شده استفاده نکنید.به هیچ عنوان.
بله عزیز این سرور داخل ایران هست . هیچ کس نمیتونه امنیت 100% رو بدهنقل قول:
من خودمم فقط برا دانلود از این ترفند استفاده میکنم نه چیز دیگه
همین یه قلم مونده بود که بیایم از ایران تونل بزنیم به داخل ایران !
حتی واسه دانلود با idm ؟نقل قول:
حتی برای کارهای عادی؟ مثلا دانلود از آپلودباز (که معمولا فقط دوتا کانکشن می ده و سرعتش پایینه) ؟نقل قول:
مطمئنا کسی کارای بانکیشو باهاش انجام نمی ده!
نیتش رضایت خداست دیگه ، مگه تابلو نیست؟ خو چه کاریه ما که خودمون با idm و 16 کانکشن به همین سرعت می رسیم که.نقل قول:
خوبه باز میتونی تست بگیری ما که چند سالیه دلمون برا دیدن صفحه تست تنگ شده رو loading 100% میمونه
نقل قول:دوستان ببینید حداکثر پهنای باند که میگیم فرض اینه که سروری که ازش داریم دانلود میکنیم محدودیتی برامون نذاشته حالا چه 16 کانکش IDM دانلود کنی چه با مرورگرت دانلود کنی!تو این حالت باید به حداکثر پهنای باندت برسی یعنی شما از یک سایتی که اکانتهای رایگانش محدودیت دانلود(سرعت/کانکشن/مکث) دارن ملاک دانلودت قرار نده!وقتی میگیم سرعت با سرور خارجی پایینه یعنی سروری که محدودیت نداره هم پایینه!!شما اگه با محدودیت از طرف سرور دانلود کنی سرعتت مثلا باشه 30 با تحریم شکن هم باز همون 30 هست فرقی نداره ...نقل قول:
حالا اینکه نیت چنین سرویسهای رایگانی چیه چقدر امنیت داره و ... نمیدونم! اما اکانت پرمیوم همون سایت رو بخری یا نهایتا لیچر بگیری بهتره به نظرم!اگه نه نرم افزار تغییر ip یا tunneling کاملا رایگان زیاده حداقل اعتبارش بیشتره!
شما مشکل قطعی داشتی حل شد؟نقل قول:
اسپیدتست هم با تحریم شکنت باز کن لود که شد تحریم شکن رو ببند تست بگیر :n01:
مدیر جان (ببخشید بزرگ ارتش داران:n02:) سایتی که 2 تا کانکشن فقط میده اگه بخوای با نت مخابرات بخصوص بعداز ظهر تا اخر شب دانلود کنی از یک پنجم پهنای باندت استفاده میکنی ولی با راهی که دوستمون گفتند با همون 2 تا کانکشن پهنای باند کامل رو داد!خوب این خیلی برای بچه هایی که پرمیوم ندارند بدرد میخوره چون تقریبا تمام سایتهای رایگان تنها 2 کانکشن میدن.نقل قول:
اونی هم که شما میگید به ندرت اتفاق افتاده فقط من رود فایل رو دیدم که سرعت هر کانکشن رو روی 10 کیلو اورده بود.
بین این که با 16 کانشکن به اون سرعت برسی یا با 2 کانکشن به نظر شما فرقی نیست؟فرقش توی اینه که واسه 16 کانکشن شما باید حتما اکانت پرمیوم داشته باشی ولی 2 کانکشن رو تمام سرورهای رایگان میدننقل قول:
خو چه کاریه ما که خودمون با idm و 16 کانکشن به همین سرعت می رسیم که