عزیز دمت گرم بابت ترجمه...هوس کردم دوباره این بازی رو پلی کنم!
راستی شما که زحمت ترجمه رو کشیدی به نظرت شهر وجود داره یا نه اصلا؟!
Printable View
عزیز دمت گرم بابت ترجمه...هوس کردم دوباره این بازی رو پلی کنم!
راستی شما که زحمت ترجمه رو کشیدی به نظرت شهر وجود داره یا نه اصلا؟!
توی مقاله ای که ترجمه کردم حرفی از شهر زده نشده بود . . .نقل قول:
و در کل به نظر من اصلا شهری وجود نداره ، چون اگه بود حتما حداقل یه عکس از شهرش توی گوگل پیدا میشد که من هرچی سرچ میکنم پیدا نمیشه !
اقا AC_POP همش از ترجمه بود يا تجربيات خودتم هست؟؟
راجع به الهه هاي ديگه جيزي نبود؟؟
اين 2 تا رو ديده بوديم
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
يعني قسمتهاي مخفي همينا بود فقط؟؟
از جناب AC_POP بابت زحمت ترجمه تشکر می کنمنقل قول:
نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنا مطالب دیگری هم هست مطالبی که در کتاب لوح نامه هم آورده شده بود که بعضی هاش البته اشتباه و دروغ بود ولی اکثرا مطالب خوبی داشت. 10 سال از تاریخ بازی کردن من با این بازی می گذره. هنوز سوالاتی هست که جوابی براشون نداریم. جدا که فکر برای این بازی دوست داشتنی شده. فکر.
همش ترجمه بود . از یه سایت معتبر که مخصوص Harvest Moon : Back To Nature بود ، من تو تک تک صفحات اون سایت هرچی بود و نبود رو براتون جمع آوری کردم نوشتم . اگر جایی رو اشتباه کردم بگین اصلاحش کنم .نقل قول:
نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت های مخفی که یکیش بعنوان " راز های بازی " آورده شده ، یه قسمتش هم که با عنوان " توت فرنگی های انرژی ( مخفی ) " آورده شده ، عکس پرینت ماهی ها هم توی خرین صفحه قسمت " ماهیگیری " آورده شده .
این چیزی رو که من ترجمه کردم میشه تقریبا بهش آموزش بازی کردن و استراتژی کلی بازی گفت . بقول دوستمون pcsoft اونقدر شایعه راجع به این بازی ساختن که هنوزم که هنوزه بعد از 10-11 سال کسی نفهمیده واقعا یه همچین چیزایی هستن یا نه !!!
تبلیغ عید بانک سینا با تم آهنگ هاروست بود
نشون میده چقدر طرفدار داره
واقعا ؟ کدوم آهنگش ؟ من نشنیدمنقل قول:
این منم
این رضا
هارویست مون بازی میکنم .... یعنی میکردم
همشم میگم یکم سرم خلوت شه ادامشو بازی میکنم ولی کو سر خلوتی
عید هم مبارک
اینونقل قول:
واقعا ؟ کدوم آهنگش ؟ من نشنیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. این بازی آنلاین هم هست؟ یا MMO تو همین مایه ها و سبک و سیاق پیدا میشه؟
سلامنقل قول:
بازی مخصوص PS1 هست و قابلیتی(حداقل در این ورژن) برای آنلاین بودن وجود نداره یعنی نیازی نیست وجود داشته باشه. بازی خط داستانی و نکات فراوانی داره که باید تک نفره طی بشه.
MMO رو سرچ کردم یه چیزایی اومد ولی فکر نمی کنم.
................................................
کسی می دونه گل cow reins رو از کجا باید بیارم...
برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنهنقل قول:
دوستان سلام.
برای رفتن به شهر لازمه که کارهای زیادی انجام بدین.البته فکر میکنم غیر ممکن باشه.اما وجود داره.
کارهایی که باید تا پایان سال3وم انجام داده باشید:
کامل کردن تمام توت فرنگیهای قدرتی.
زن و بچه دار شدن.
بزرگ بودن بچه.
هدیه دادن به افراد در روز تولدشان.
99آیتم فروخته باشید.
بیدار کردن تمام الهه ها.
.
.
.
بعد پدربزرگتون میاد پیشتون وبهتون میگه:
stey in my town?
go to king city?
یادم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وشما با انتخاب go to king city میتونید به شهر رویایی رفت و آمد کنید.
البته تجربه شخصیم اینه که وقتی توی بازی باkarenازدواج کرده بودم یه روز اون مریض بود ودکتر من رو برای تهیه دوا فرستاد به شهر هرچند جاهای زیادی نمیتونستم برم اما جای گستره ای بود.
این مربوط به4-5سال قبله و من دستگاه روفروختم وگرنه حتما سیو بازی رو براتون میزاشتم.
.................................................. ...........................
پ ن:یه راهنما دوستمون گذاشته که باید ازش کمال تشکر رو کرد.اما واقعیت اینه که اگه بخواییم بهش یه عنوان اعطا کنیم باید بگیم:
(مقدماتی درباره مزرعه دار)
بازی مذکور فوق العاده پیچیده و غریبه!
خودم بیش از 4بار وهربار3ساله بازی کردم اما اونی که میخواستم نتونستم انجام بدم....
تازه این نکته رو در نظر بگیرید:
میتونید2بار ازدواج کنید!
میتونید2مرزعه داشته باشید!
میتونید تجارت کنید!
میتونید کمباین داشته باشید!
و....
این بچه هارم الکی سر کار نزار
هم من میدونم هم خودت خوب میدونی کل چیزایی که گفتی چرت و پرته:)
اگرم واقعا به این اراجیفی که استخراج کردی از خودت باور داری و کسی بهت گفته به کسی که اینارو بت گفته یه چندتا بد و بیراه بگو بدون بقیه چیزایی هم که بت گفته درباره ی مسائل دیگه دروغ بوده !
اگرم فقط قصدت مسخره کردن و سرکار گذاشتنه بدون اگه الآن تو یه عده رو سرکار بزاری یه دست بالاتر از تو پیدا میشه که تورو بدجوری سرکار بزاره و برات گرون تموم بشه!
سلام.نقل قول:
برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه
این بچه هارم الکی سر کار نزار
هم من میدونم هم خودت خوب میدونی کل چیزایی که گفتی چرت و پرته
اگرم واقعا به این اراجیفی که استخراج کردی از خودت باور داری و کسی بهت گفته به کسی که اینارو بت گفته یه چندتا بد و بیراه بگو بدون بقیه چیزایی هم که بت گفته درباره ی مسائل دیگه دروغ بوده !
اگرم فقط قصدت مسخره کردن و سرکار گذاشتنه بدون اگه الآن تو یه عده رو سرکار بزاری یه دست بالاتر از تو پیدا میشه که تورو بدجوری سرکار بزاره و برات گرون تموم بشه!
دوست من سری اول این بازی که سانسوری نبود رو شاید هنوز بشه تو جای سیدی بعضی دوستان پلی 1 باز پیدا کرد این بازی 10سال پیش سالم سالمش بود وجود داشت من خودم باچشمام شهرو ندیدم ولی اینو میدونم که وقتی خیلی خیلی بچه بودیم بازی درست حسابیش بود واین بدونین که فقط وفقط میشه با یه قطعه سخت افزاری که اسمش یادم نیست به شهر رفت من مطمئنم 100%که بقیه چیزا مثل مزرعه دیگه وبرنج وبقیه غذا ها وبقیه چیزارو میشه جور کرد جز اونایی که با اون قطعه بدست میاد شما بگردین خیلی خیلی زیاد هم باید بگردین شاید تو بچه های محله های قدیمی شهرمون هنوز کسی این بازی رو داشته باشه ولی ندونه که حجمش 550مگ هست چون اصل بازی550 مگ هست مال ما فکر کنم200مگ باشه که خفن ناقصه.
این بازی مال 10سال پیشه ولی یاد خاطرش هیچ وقت از ذهن من یکی بیرون نمیره چون مثل اینو من یکی ندیدم.
موفق باشید.
شما 550 مگ رو برا ما بیار ما دستت رو میبوسیمنقل قول:
سلام.
دوست من سری اول این بازی که سانسوری نبود رو شاید هنوز بشه تو جای سیدی بعضی دوستان پلی 1 باز پیدا کرد این بازی 10سال پیش سالم سالمش بود وجود داشت من خودم باچشمام شهرو ندیدم ولی اینو میدونم که وقتی خیلی خیلی بچه بودیم بازی درست حسابیش بود واین بدونین که فقط وفقط میشه با یه قطعه سخت افزاری که اسمش یادم نیست به شهر رفت من مطمئنم 100%که بقیه چیزا مثل مزرعه دیگه وبرنج وبقیه غذا ها وبقیه چیزارو میشه جور کرد جز اونایی که با اون قطعه بدست میاد شما بگردین خیلی خیلی زیاد هم باید بگردین شاید تو بچه های محله های قدیمی شهرمون هنوز کسی این بازی رو داشته باشه ولی ندونه که حجمش 550مگ هست چون اصل بازی550 مگ هست مال ما فکر کنم200مگ باشه که خفن ناقصه.
این بازی مال 10سال پیشه ولی یاد خاطرش هیچ وقت از ذهن من یکی بیرون نمیره چون مثل اینو من یکی ندیدم.
موفق باشید.
وقتی شما خودت نرفتی معنیش اینه که شنیدی
650 صفحه ی این تاپیک ما بحث کردیم درباره شهر و هیچ اثری ازش پیدا نشد که نشد
پس بهتره به شایعات اعتنایی نکنیم
این بازی برای خودش قشنگه نه شهری که هیچ وقت وجود نداشته
هیچ عکسی از شهری رویایی شما در هیچ جای جهان پیدا نمیشه چه برسه به سیو
میشه کمک کنید تا به شهر برسیم.؟؟؟نقل قول:
عزیز من شهری وجود ندارهنقل قول:
میشه کمک کنید تا به شهر برسیم.؟؟؟
اون آقایی هم که خودش داره میگه من نمیخوام تو بحثا شرکت کنم دلیلش اینه که خودش خوب میدونه چیزی که داره میگه از اساس یک دروغه
من عکس برای شما میارم که با اولین دوربینی که ساخته شده گرفته شده هنوز هست تو همین اینترنتم هست
ما میگیم سیو هیچی چرا هیج عکسی وجود نداره؟
این بازی لذتش به همینه که خودشو بازی کنی نه اینکه هی دنبال شهر خیالی باشی
کسایی هم که با قاطعیت میگن وجود داره فقط و فقط مشکل آزار دادن دیگران و به قولی عقده ی سرکار گذاشتن دارن
یه سری فقط شنیدن و نقل قول میکنن اونا که هیچی
دیدی که تا من اومدم کسی نیومد از اون فلسفه ی غیر واقعیش دفاع کنه غیر از کسی که فقط دربارش شنیده بود !
شاید ایمان-رضا من رو یادش بیاد من یوزر های متعددی داشتم یکیش Zende بود
ما تو این تاپیک بیش از 400 صفحه بحث کردیم برای شهر و هیچ نتیجه ای ندیدیم
خیلی ها اومدن گفتن ما رفتیم ما رفتیم عکسم بخواید میزاریم براتون بعدم دیگه پیداشون نشد
خیلی ها میخواستن بفروشن سیو شهر رو اونم گرون ! =))
پس بهتره شما هم برید از خود بازی لذت ببرید
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث خوبی رو ادامه دادین.
حرف شما هم منطقی هست که چرا عکسی از شهر وجود نداره.
من که شخصا برای شهر رفتن بازی نمی کنم. چون خود بازی اینقدر آیتم و نکات و زیبایی داره که می تونه به تنهایی گیمر رو راضی کنه.
دوستان از بازی لذت ببرید و این که بگیم شنیدیم و گفتن که شهر وجود داره رو قبول نکنید. متاسفانه شایعه درباره این بازی خیلی زیاد هست.
من حاضرم یک عکس از شهر بزارم . ولی ازم نخواهید که در بارش توضیح بدم .
اگه همه قبول می کنید بگید تا اینجا بزارم.
دوست خوب من.نقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اون لحظه ای که این بازی وارد بازار شد من دارم بازی می کنم تا الان.
تا به حال به شهر نرسیدم اما 100% مطمئنم که شهر وجود داره.
همه می دونند که برای رسیدن به شهر یه سری کار هارو باید انجام داد .
اگه همه ی کار هارو خوب انجام داده باشید در یکی از روز های سال دوم وقتی که به فستیوال برید(فرق نمیکنه چه فستیوالی باشه) شهردار پیش شما میاد و یه قرار ملاقات تو منطقه حمام میزاره .
وقتی که به قرار میرید شهردار در مورد شهر با شما صحبت میکنه . اون به شما میگه : تا اینجا خوب کار کردید و باید همینطور ادامه دهید. و یه سری توضیحات هم در مورد اینکه چه چیز هایی شما رو از رفتن به شهر باز میداره میده. و در اخر هم میگه: اگه تا سال بعد همه کار هارو درست انجام بدید سال بعد شما رو همین جا در همین روز میبینه.
این متنی که الان من نوشتم رو تو هیچ راهنمایی پیدا نمیکنید . چون الان خودم نوشتم.
یه سری صحبت هایه دیگه ای هم داخل دهکده در مورد شهر میشه.
من به وبسایت شرکت سازنده این بازی رفتم . هرکی در اونجا سوالی راجع به شهر رفتن به پرسه جوابی نمیگیره .
اما یک نفر پرسیده بود :
آیا واقعا شهری وجود داره یا فقط برای این که بازی خود را جذاب نشان دهید این شایعه را راه انداختید.؟
و جوابی که دریافت کرده بود :
ما برای درست کردن این بازی کلا 10 ماه وقت صرف کردیم . اما برای درست کردن داستان بازی بیش از 2 سال وقت صرف کردیم . با کلی داستان نویس همکاری کردیم و کلی هم هزینه کردیم. ما نمیگوییم که شهری هست یا نیست فقط میگوییم که این بازی بیهوده ساخته نشده.
=))نقل قول:
من حاضرم یک عکس از شهر بزارم . ولی ازم نخواهید که در بارش توضیح بدم .
اگه همه قبول می کنید بگید تا اینجا بزارم.
بزار
اگه خیلی خوبی به صورت عکس توی خود تاپیک بزار نه لینکا یا اینکه دانلود کنید عکس رو بعد بری ببینی تروجان بوده ویروس بوده و غیره
خیلی ها از این کرما داشتن
نه داداش . این حرفا چیه !!!!!!:18:نقل قول:
الان میزارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابت کیفیت پایین معذرت می خوام . با دوربین گوشی بوده . چندین سال پیش
(هیچ توضیحی نمیدم)
عکس رو دیدم. قبول کردیم توضیح ندین. ولی به چه دلیل نمی خواین توضیح بدین؟نقل قول:
اینجا هیچ توضیحی نمیدم.نقل قول:
دارم یه سایت میزنم در باره این بازی . همه توضیحات و عکس هارو اونجا قرار میدم
ما پیش خودمون گرفتیم که این عکس واقعینقل قول:
اینجا هیچ توضیحی نمیدم.
منتظر سایت شما هستیم
ببینیم احیانا شما هم نرید مثل بقیه خدا بیامرزا که قرار شد مدرک بیارن بگم بگم بعد دیگه پیداشون نشد
من تو خیلی از سایتا خوندم فقط زمانی میشه رفت شهر که فقط با کارن ازدواج کنی و 1روز مریض میشه و مجبور میشی بخاطر پیدا کردن دارو بری شهر,اونم فقط 4 روز نه بیشتر.بعد از پیدا کردن دارو دوباره برمیگردی تو همون ده.همه هم بخاطر همین 4 روز که از ده برن شهر به زور همه کارارو انجام میدن و به زور با کارن ازدواج میکنن و خدا خدا میکنن زودتر مریض شه.
هیچ شهری وجود نداره وگرنه بخاطر ثابت کردن این قضیه هم شده بود یا عکس دقیقتر یا توضیح واقعی تری گذاشته میشد.
من فکر میکردم بعد از اینهمه تلاش میشه رفت شهر ولی همش دروغ بوده.من حتی این عکسم دیدم باور نمیکنم شهری وجود داشته باشه.بقیرو نمیدونم.
دروغ گفتن راحته ثابت کردنش سخته
وگرنه بهانه سایت زدن و تو سایت خودم حرف زدن دیگه چیه.:angry:
ببینید دوستان نوشتن چند سال پیش خب درسته؟منم گفتم چند سال پیش.نقل قول:
خب این عکسو که من میبینم شبیه به بیمارستانه ولی تاحالا همچین جایی ندیدم تو بازی خب من از ایشون خواهش میکنم که فقط بگن خودشون بازی کردن ورفتن شهر واین عکسو گرفتن؟
اگه اینطور باشه که دوستمون باید لطف کنن توضیح بدن وگرنه درج هر مدرکی از شهر تو این بازی وداخل این تایپیک بدون توضیح و دلیل ومدرک ومخصوصاً عکسای بیشتر وحتی ویدیو کاملا رد میشه مگر اینکه سی دی بازی حجم بالای 500مگ داشته باشه من نمیدونم این عکس از کجا اومده ولی چون توضیحی وجود نداره هیچ کس باور نمیکنه که این عکس دلیلی برای وجود شهر وشهر رفتن هست.
من با کارن14 سال بازی کردم مریض نشد نکنه باید پیرش کنی که مریض بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
من تو خیلی از سایتا خوندم فقط زمانی میشه رفت شهر که فقط با کارن ازدواج کنی و 1روز مریض میشه
امیدوارم بتونید دوستان رو توجیه کنید واقعاًخیلی علاقه مندم بدونم چطوری واز کجا این عکس اومده از ظاهر عکس مشخصه از گوشی های قدیمی گرفته شده.نقل قول:
اینجا هیچ توضیحی نمیدم.
حالا امیدوارم راهی برای شهر رفتن تو این بازی با سیدی اصل بازی وجود داشته باه.
ممنون.
درضمن سیو 100 درصدم واسه این بازی وجود نداره.اگه بود معلوم میشد رفتن شهر واقعیه یا الکی.
همه جا گفتن یکی از روشهای رفتن شهر اینه که تو تمامی فستیوال ها برنده شی ولی من هرکار میکنم تو مسابقه شنا برنده نمیشم.پس نمیتونم هیچوقت برم شهر.
هه,چه دروغایی.:41:
شما فقط توی مسابقه شنا موندی؟کاری نداره که. ترینر رو بزن. مشکل ما از این خیلی بزرگتر هست.نقل قول:
دوستان خوش باشید :
گفتم این عکس برام آشناس ها.:31: چون نسخه دختر رو من خیلی وقت پیش بازی کرده بودم ولی ادامه نداده بودم. چینی بود. هیچی نمی فهمیدیم.نقل قول:
و البته ویدئو :
توضیح : این ویدئو شروع داستان در ورژن HMBN : GIRLS رو نشون میده.
خوب
اینم مثال نقص!!
دیدید که دیگه پیداش نشد
توضیح میخواد بده =))
این هم پایان بازی برای Elli: زن من هم الی بود. ولی من این صحنه آخرش رو ندیده بودم. چون برای من به سال چهارم و به عبارتی به سه سال دوم کشیده شد.
نکته دیگه هم اینکه اون دختر ابتدای بازی. الی بود!کد:http://www.youtube.com/watch?v=B4U-K1NnZ4Y&feature=player_detailpage
من نمی دونم این قضایای کتاب لوحه خانه درست یا نه
مثلا در مورد گرفتن مزرعه 2 (زن دوم :دی)
یا مثلا جمع کردن 999 عسل روز 3 تا به لویس بدیم بعدش یه گل می ده که گل رو بکاری زنبور بیشتری میاد به مزرعه
یا شهر دار شدن
یا گاو سواری ....
یا مثلا نوشته بود اگه آب پاشو با آب حوضه معدن زمستانی پر کنی نا محدود می شه به هر حال خیلی سر کارمون گذاشت ولی خوب بود
این اتفاقات واسه ما که نیفتاد
اما در مورد شهر فک نمی کنم باشه
این عکسی هم که از شهر گذاشتن فک کنم همون دمو بازی مزرعه داری که کارکترش دختر بود ولی چینی بود یه همیچین صحنه ای هم بود بعدش یه زن و مردی از در میان تو با این پسره صحبت می کنو بعد کارکتر دختر رو نشون می ده
پ.ن = حالا چیکار به شهر دارید ده به این خوبی این شهر ام جای خوبی نیست که این پسره ازش فرار کرده اومده اینجا :دی
آب پاش رو میشه با Cheat Engine بی نهایت کرد.نقل قول:
مشکل من فقط شنا نیست که.مثال زدم.:31:
1جایی خوندم نوشته بود طریقه رفتن به شهر :
1- کامل کردن درجه 99 نشان آبی و صورتی هر چهار فصل در هر سال
2- کامل کردن تمام توت فرنگی های قدرتی
3- کامل کردن تمام آیتم ها
4- کامل کردن تمام کاغذهای پرینت شده فرشتگان
5- بیدار کردن تمام الهه های بازی
6-هدیه دادن به افراد در روزهای تولد
7- زن و بچه دار شدن
8- بزرگ بودن بچه
9- بدست آوردن pocket station
بعد از پایان 3 سال بدون آنکه دچار اشکال یا خطایی در بازی شده باشید,پدر یزرگتان به دهکده آمده و به شما 3 انتخاب میدهد:
1-اقامت در دهکده stay in my town
2-رفتن به شهر go to king city
3-هیچکدام nothing else
تا حالا کسی این کارارو کرده که معلوم بشه این کارا و حرفا واقعیت داره یا نه؟
اصلا کسی تا حالا تونسته pocket station رو بدست بیاره؟
اون جایی که شما خوندی حتما لوح خانه بوده خیلی باور نکن:دینقل قول:
مشکل من فقط شنا نیست که.مثال زدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1جایی خوندم نوشته بود طریقه رفتن به شهر :
1- کامل کردن درجه 99 نشان آبی و صورتی هر چهار فصل در هر سال
2- کامل کردن تمام توت فرنگی های قدرتی
3- کامل کردن تمام آیتم ها
4- کامل کردن تمام کاغذهای پرینت شده فرشتگان
5- بیدار کردن تمام الهه های بازی
6-هدیه دادن به افراد در روزهای تولد
7- زن و بچه دار شدن
8- بزرگ بودن بچه
9- بدست آوردن pocket station
بعد از پایان 3 سال بدون آنکه دچار اشکال یا خطایی در بازی شده باشید,پدر یزرگتان به دهکده آمده و به شما 3 انتخاب میدهد:
1-اقامت در دهکده stay in my town
2-رفتن به شهر go to king city
3-هیچکدام nothing else
تا حالا کسی این کارارو کرده که معلوم بشه این کارا و حرفا واقعیت داره یا نه؟
اصلا کسی تا حالا تونسته pocket station رو بدست بیاره؟
به عبارتی ما میگیم الف تو میگی انف :دی
اصلا شهری نیست
ولی در مورد pocket station
pocket station یک تیکه بود که به خود دستگاه وصل میشد یه چیزی مثلا فرض کن تو مایه های memory!
که نمیدونم چکار میکرد:خخخخ!