اینجا هم 38 من شاخ درآوردم 60 خریدن ایشوننقل قول:
Printable View
اینجا هم 38 من شاخ درآوردم 60 خریدن ایشوننقل قول:
زیره آیکون تقلبی نداره و قیمتش هم 30-40 متغیره
اول که اومده بود و کسی شناخت نداشت ازش تا 70 هم فروش میرفت ولی الان مردم قیمت این ادکلن دستشون اومده
دوست با تجربه اولا من از آشنا خریدم همون جنسی که شما از بازار 16 خریده بودی رو 15 میداد :31: دوما جنسی که سایت آمازون 30 دلار قیمت زده چطور میشه تو ایران زیر 30 خرید :18:نقل قول:
ایکون درسته چیزی نیست اما از الگانت و محصولات اماراتی که شما خریدی خیلی شاختره حداقل جنس آمریکاییه:31:
جنس تقلبی و اصلی خیلی هم فرق دارند از نظر شما که از بازار خرید میکنی فرقی ندارند چون بیشتر کار فیک و اماراتی میخری اما از نظر من فرق داره چند روز پیش یک بلو شنل از همون جا که شما خرید میکنی 10 تومان خریدم عکسش هم گذاشتم احتمالا اونم با بلو شنل 220 تومانی فرقی نداره درسته؟
نقل قول:جنس تقلبی بوده شما بارکدش رو نگاه کنید حتما با 67 شورع میشه درسته؟نقل قول:
تقلبی داره بارکد 67 و عدد حک شده روی شیشه و جعبه یکی نیست!نقل قول:
دوست عزیز صد در صد اصل هستش و اگه خواستی بخری برو کوچه مروی فروشگاه علی عرب دقیقا روبروی فروشگاه گل سنگنقل قول:
آخه من چنتا سایتو دیدم که میگن موندگاریش بالاس اما چن نفری هم مثه شما میگفتننقل قول:
گفتم شاید اونا تقلبیشو داشتن
یجا داشتن پیشنهاد میکردن اول از نسخه ریو اون ادکلن استفاده کنیم و اگه خوشمون اومد بریم سراغ اصلش
یعنی ریو اصلا خوب نیس؟حداقل واسه من تازه کار؟
[QUOTE=30vil;7043132]دوست با تجربه اولا من از آشنا خریدم همون جنسی که شما از بازار 16 خریده بودی رو 15 میداد :31: دوما جنسی که سایت آمازون 30 دلار قیمت زده چطور میشه تو ایران زیر 30 خرید :18:
----------------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم قیمت کشید بالا
ولی در کل من قبولش دارم از کارهای عربی بهتر ....
[QUOTE=dxcess;7043338]کارای عربی هم دنیای خاص خودشو داره...یعنی درسته شبیه کارای اروپایی نیست اما اگه دلت بخواد و عربی پسند باشی میتونی باهاشون اندازه کارای اروپایی ارتباط برقرار کنی...من که با یه سری کارای اجمل و رصاصی و امپر حال میکنم و به همون اندازه ادکلنای دیگه ام ازشون لذت میبرم چون احساس میکنم دنیای خاص خودشونو دارن که متفاوته.نقل قول:
بچه ها کسی اطلاعی درباره ادکلن Joop! Homme Joop! for men داره ؟
اینم لینکش :
قیمتش ؟ نوع بوش ؟ پخش بو ؟
قیمت 125 میلش یا 150 اش حدود 40 بود ولی الان تو سایتا تا 80 قیمت میدن.نقل قول:
بوش هم که گرم و تند و شیرین .ازون ادکلن هاست که هر جا بری کل محیط خف میکنه .شاید بدتر از سیلور سنت
سلام
گرین ایریش خریدم 290 تومان بوش و ماندگاریش عالیه فقط ایا کرید کاره فیک داره ؟ چون قیمتهاش تو سایتا مثل امازون بیشتر خورده
یه ادکلن ارزون قیمت بهم معرفی میکنید (مردانه)
حدود 15تا20 تومن
چون که اینجا هوا گرمه و رطوبتی ادکلن سردی باشه
یه عطر سرد مردانه هم معرفی کنید
ممنون
چی چی از شرکت ساپیل . قیمتش هم زیر 15 تومنه .نقل قول:
ممنون از پاسخنقل قول:
بجز چی چی
یعنی بوش خوب نیست ؟نقل قول:
چون تو سایت fragrantica.com دیدم زیاد ازش تعریف کردن مخصوصا خیلیا گفته بودن خیلی خیلی س ک س ی ه .
نقل قول:
مگه سیلورسنت بده؟منظورم پخش بو و ماندگاری بود.
خب این ادکلن به خاطر تندی ای که داره ممکنه خیلیا سر درد بگیرن.من عاشق فرمول قدیمش بودم.الان فرمول عوض شده و مثل قدیم نیست و منم دوستش ندارم مثل قبل
تجربه ثابت کرده که بوهای شیرین تقریبن همه پسنده پس اگه سر دو راهی موندی و بین دو تا کار شیرین و گرم و غیر شیرین موندی اونی که شیرینه رو انتخاب کن.
راستی محمد جون الان واسه کارای گرم زود نیست ؟ تازه اول تابستونیم.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
چرا کاملا زودهنقل قول:
راستی محمد جون الان واسه کارای گرم زود نیست ؟ تازه اول تابستونیم.
والا دارم یه لیست 10-20 تایی تهیه میکنم واسه فصل سرد اونو اینجا بزارم که بچه ها با توجه به خواسته هام نظر بدن که کدوم بهتره
که خب هنوز زوده
دوستان راست می گن عطر سکرفایز اجمل همون بوی الین بنفش. میده یعنی دیگه 200 تومن ندم به الین؟
بین الین بنفش و عطر ال صورتی کدوم خوشبوترن؟کمی بوهاشونو توصیف می کنین؟ممنون
خودم عطر کوکوی شانل رو دوست دارم اما 300 گرونه خوب:18:
آرت و آرت فرش از پاریس ولی. کوبیسم از امپر.البته موندگاری در حد 4-5 ساعتهنقل قول:
امروز عطر امانوئل اونگارو 3 هم خیلی بهم حال داد بوی خاصی داره نمیتونم بگم شبیه چه عطریه خریدمش 55 تومن خیلی خوبه 2 ساعت پخش بو و 7-8 ساعت ماندگاری داره.بلو من اصل هم برای دوستم خریدم که 90 میگفت و من 86 بهش دادم.در اصل بودنش هم شک ندارم.
قابل توجه دوستان . ست زیر ایکون شامل شاور ژل +عطر+افتر شیو تو بازار قائم دیدم 50 تومن. درباره بارکد هم بگم که خیلی از محصولات یک کشور به دلیل ارزون بودن تولید در جای دیگه و تحت لیسانس اون کشور تولید میشه که خب بارکد کشور دوم رو میخوره و این دلیل بر تقلبی بودن جنس نیست.
راستی فرنچ کلاب رو که زده بودم چند نفر اسم عطرم رو پرسیدن .خیلی حال کردم. اونوقت بهم ثابت شد تو انتخابم اشتباه نکردم.فقط موندگاریش خیلی کمه3-4 ساعت ولی تجربه بوی 250 تومنی!
وست عزیز سکریفایز خود الین بنفشه.ماندگاری و پخش بو عالی و شیکی و تلخیه خاصی داره 50 میل 25 تومن.الی هم یه بوی شیرین و گرم که اگر کوکو شنل دوست داری از اینم خوشت میاد یه بوی شیک و قوی و شیرین و گرم.هیچکدوم مناسب فصل نیست و مناسب زمستون هستن..نقل قول:
بلو من مربوط به کدام برند هست؟نقل قول:
1- کشوری نداریم که بارکد تولید 6-796 داشته باشه!نقل قول:
2- برای ثابت شدن قیمت ایکون به شرکت وارد کننده شمیم کیش زنگ زدم شمارشو خواستید میدم 125 میل 55 قیمت داد و این ستی که گفتید رو با عطر 75 میل 45 تومان اون قیمت 30 تومان رو نمیدونم از کجا گرفته بودید احتمالا از بازار عراقیا بوده!:31:
نقل قول:
الان زیرآیکون شما بارکدش با چی شروع میشه؟میشه عکس بزاری؟
سلام
آقا آدرس این گالری ونیز دقیقا کجاس ؟
غیر هایلند و این جا دیگه جایی عطر تست نمیکنن ؟ تو غرب تهران چی ، جایی هست ؟
یه سوال دیگه....
تو فرانسه قیمتا چه جوریه ؟ خرید از اون جا مزیتی داره ؟؟
استاد بزرگ کسی که بخواد یه جنس رو جعل کنه خیلی راحت میتونه بارکددش رو هم جعل کنه.چرا اینو نمیگیری عزیز؟ راحت ترین نوع تقلب کپی کردن بارکده.هیچ وقت بارکد به تنهایی ملاک تقلبی بودن نیست.نقل قول:
برای اینکه بفهمی مشکلی نداره بارکد عطرمو تو گوگل سرچ کردم و کلی لینک زیر آیکون اومد.اینم بارکد
679614350018
اگر میخوای اعتبار یه بارکد رو بدونی که معتبره یا نه اونو تو گوگل سرچ کن.امیدوارم به این بحث بی دلیل خاتمه داده باشم
نقل قول:
قیمتها زیاد تفاوت نمیکنه فقط هزینه ارسالش زیاد میشه که تقریبا دوبرابر میشه و به صرف نیست.
ولی در عوض کیفیت جنس بسیار بالا و قابل مقایسه با محصولات تو کشور هست. چون تمام واردات ادکلن تو کشور به 3 عنصر زیر خلاصه میشه:
چین
امارات
ترکیه
که کیفیت اون محصول تولید شده در اروپا رو ندارند.
آهان!نقل قول:
چون شما نوشته بودید بلو من و این بولگاری من هست!:31:
درسته.چون سریع و به اختصار نوشتم.شرمنده فرید جان.نقل قول:
راستی دوستان این لینک رو ببینید
خرید سفارشی منظورم نبود . داییم داره میره اونجا ، گفتم اگه کیفیت محصولات بهتر از اینجا باشه بهش بگم از اونجا بخره ..نقل قول:
ولی متوجه نمیشم چرا کیفیت تو اونجا بهتره ؟ یعنی جنسی که صادر میکنند با جنسی که تو کشور خودشون عرضه میکنند فرق داره ؟ یا فقط به دلیل تازگی ؟
بارکد ادکلن 30vil رو تو گوگل سرچ کردم فقط 3 تا سایت چینی آوردنقل قول:
دوست عزیز با سرچ کردن در گوگل نمیشه چیزی را فهمیدنقل قول:
این بلو شنل را من 10 تومان خریدم جنس تقلبیه شما لطفا بارکدش را سرچ کنید ببینید به چه نتیجه میرسید
من مطمئنم که ایکون اصلی خرید کردم چون هم برچسب شبنم داره هم از کیفیت و موندگاری کار میشه به اصل بودن پی برد در عوض خرید از بازار عراقیا و قیمتهای کم بدون برچسب طرح شبنم و جنس های قاچاقی و تقلبی به صلاح نیست هرچند 20 تومان هم ارزانتر باشه
دوست عزیز بالاخره شبنم شد یا شمیم؟نقل قول:
میشه آدرس سایت این شرکت رو بهم بدی؟
ممنون
برچسب شبنم چه ربطی به شرکت شمیم داره!؟ شمیم شرکت وارد کننده هستش و برچسب شبنم چیز دیگست که وزارت بازرگانی میزنه شما که دست به سرچتون خوبه یه سرچ بکنید و در مورد برچسب شبنم اطلاعاتی کسب کنیدنقل قول:
منظور از شبنم شرکت نیست. بلکه شبنم یک طرح هست که مدتیه شروح به کار کرده.نقل قول:
طرحی که موجب میشه واردات کالاهای خارجی مثل ادکلن زیر نظر دولت انجام بشه و در حد مایحتاج کشور. به همین دلیل هم روی اصل و بدل بودن نظارت میشه. نمونه شناسایش هم یک لیبل مربعی شطرنجی هست که خودش یک نوع بارکد هست.
نقل قول:
من زیرآیکونمو 1.5 سال پیش گرفتم 42 تومن.اون موقع از طرح و این چیزایه مسخره نبود.منم شک ندارم اصلیه.داری حساس بازی در میاری برادر:46:
اگر اینطوره پس حتما بشون سفرش بدید که وقتی جنس به دستتون برسه کاملا تفاوت رو هم احساس خواهید کرد.نقل قول:
البته نا گفته نماند که توصیه کنید از فروشگاه های معتبر خرید کنند چون اجناس فیک (بدل) نیز به اروپا هم رخنه کرده.!
بحث کیفیت رو ما متوجه نمیشیم و مهم ترین دلیلش هم اینه که ما چون از لحاظ رتبه جهانی کشوری در سطح پایینی هستیم معمولا اجناس با کفیت تر رو صادر میکنیم و مابقی رو مصرف داخل قرار میدهیم. ولی در کشورهای که صنعت خوب و گ
جایگاه جهانی بالایی دارند بنجل ترین اجناسشون برای ماها بسیار با ارزش میشه.
برای همین ادکلنهایی که تو امارات و یا چین منتاژ میشند هر چند که اصل هم باشند ولی کیفیت اون محصولی رو که در اروپا و یا امریکا تولید میشه رو ندارند.