آره.. دقیقا... مال منم مثل ما شماس.... من خودم تعجب کردم چرا برداشتن...نقل قول:
آره.. دقیقا... مال منم مثل ما شماس.... من خودم تعجب کردم چرا برداشتن...نقل قول:
اره ولي يه هفته هستش كه از توي ليست برداشته شده . آخه به غير ديناميت سرويس 2مگ هم برداشته شده . نميدونم مشكل از پهناي باند مركز مخابراتي ما هست كه كم آورده يا مشكل سرارسري اين شركته .نقل قول:
ممنون دوست عزيزمنقل قول:
مركز مخابراتي شما تو شيراز اسمش چيه ؟
256 نامحدود | اندیشه سبز خزر | ماهیانه 28 تومان
بهترین شرایط:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود: 28 کیلوبایت باتوجه به عکس / سرعت دانلود تک فایل توسط اینترنت دانلود منیجر: 10 تا 25 کیلوبایت
512 نامحدود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آسیاتک بار دیگر خوش درخشید...
به گزارش روابط عمومی آسیاتک، این شرکت در پی تکمیل افتخارات سال 91 که برترین آن دربافت تقدیر نامه 2 ستاره جایزه ملی کیفیت ارتباطات و فن آوری اطلاعات کشور ICTINQA بود، این بار هم با حضور در جشنواره فاوا خوش درخشید این جشنواره که سومین دوره برگزاری آن 28 اردیبهشت همزمان با روز جهـــانی ارتباطات و فنآوری در سالن اجلاس سران در تهران برگزارشد، با حضور مسئولین برجسته کشوری از جمله ریاست محترم جمهوری و دیگر دولت مردان رنگی دیگر به خود گرفت.
آسیاتک با رای هیات داوران سومین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات (فاوا) توانست تقدیر نامه درجه اول را به پاس تلاش و اهتمام در کارگروه کیفیت و ارائه خدمات شبکه ای در محور خدمات عمومی انتقال داده کابلی (بدست آورد.
آسیاتک برترین شرکت ITدر ایران از نظر سیستم های مدیریتی منطبق بر استاندارد های بین المللی نشان افتخار دیگری را به پشتوانه مشتریان فهیم و سرمایه های انسانی کار آمد به افتخارت خود افزود . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من حالت عادیش اینه
تو دانلود فقط چند ثانیه با سرعت 30 باقی میمونه بعد برمیگیرده به حالت عادی!
نقل قول:
برا من درسته سرعتش پایین و Timeout خیلی میده ولی ping اش عددی خوبه :دی
نمیدونم این پینگهای فضایی رو چطوری تحمل میکنید:n13:نقل قول:
فیاض بخش ...نقل قول:
به سختی :n02:نقل قول:
حسابشو کن توو شهر شیراز بهترین روزانه رو همین های وب میده... دیگه حساب بقیه شرکتا رو بکن... مخابراتش که همه بچه ها دارن فرار میکنن.... من همه شرکتا رو دور زدم.... امشب یه تست شبانه میزنم ببینم چه جوریاس... سرویسمو از 128 کردم 256 ... به نظرت یه اپسیلون اضافه شده... قبلا 30 کیلو بیشتر نیود :n02:
این مایهی افتخار ماست که بالاترین پینگ خاورمیانه را داریم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه توجه کنی رییس جمهور هم بابت همین ازشون تقدیر کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم های وب داری و هم آسیا تک ؟؟؟نقل قول:
با عشق و علاقه شدید به اسیاتک... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تک دونس پینگش تو ایران
آقا ما یه دستی تو این تنظیمات مودممون زدیم الان اینترنت قطع شد.زنگ زدم پشتیبانی بهم گفت نباید دست میزدی.دوستان نمیدونید چطوری درستش کنم؟
مودم tp-link تو run wizard گذاشتمش رو bridge mode الان قطع شده..سرویسم از مخابراته
.
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
تقدیر از آسیاتک!
محتوای مخفی: تصویر اصلی!
باید با pppoe وصل کنینقل قول:
اگر bridge گذاشتی با یوزر و رمز مثل دیال آپ وصل شو
اگر هم فکر می کنی نمی دونی چیکار کردی یک بار مودم رو ریست کن از نو کانفینگ کن
ریست کردم درست شد.نقل قول:
راستی دوستان من رفتم تو سایت های وب ببینم مرکز مخابراتی ما رو پوشش میده یا نه شماره رو که زدم گفت در سیستم موجوده کسی میدونه مشکل از چیه؟
این یعنی اینکه hiweb از خط شما پشتیبانی میکنه و میتونه روی خط شما adsl راه اندازی کنهنقل قول:
مشکلی نداره... شما شماره دیگه از مرکز خودتون بهش بده.... 2 رقم به شماره خودت اضافه کن.... البته توو مراحل ثبت نام هم بهت میگه شمارتو پوشش میده یا نه ...نقل قول:
مرکز شما رو پوشش میده...نقل قول:
سرور دورتر از اینا سراغ دارین بدین.مسافت رو حال کنین.
256 نامحدود مخابرات خوزستان - 17/خرداد/1392 - تست دوم
نقل قول:کوفت:n02:نقل قول:
سرویسم درست شد:n07:
آدرس سایتشو میدی منم چک کنم واسه خودم؟نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=-=
من تا امروز فکر میکردم سرویس های وب سرعتش خفنه.
سلامنقل قول:
دوست عزيزم 7 تا اينترنت رو با هم ادغام كردم مجموعش شده اين سرعت .
مرسی آرش جاننقل قول:
این آسیاتک دهنمو آسفالت کرده. تو دو هفته 3 گیگ به راحتی تموم شدو یک ماه و نیم تا پایان سرویسم مونده ولی حجم باقیمانده 100 مگه
دیروز نت مخابراتمون پینگش 100 بود الان 206 هست از صبح پایین هم نیومده !
دوستان رو یه خط میشه 2 تا ISP سرویس گرفت؟؟؟؟؟؟
نه خیر:n01:نقل قول:
256 - نامحدود مخابرات
:confused:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
حالا امشب سرعت شبانه سرویس 256 یه تست میکنم.... خبرشو میدمت.... منم خیلی حجم میسوزونم... لامصب فیلم آنلاین خیلی حجم میبره.... من 256 سه ماه 12 گیگ از 2 تا 5 صبح رایگان گرفتم ... 48 تمن....نقل قول:
روزانه های وب نسبت به بقیه isp هایی که داشتم بهتر بود.. شیراز که مخابراتش خیلی له هست.... اگه های وب ساعتای شبانشو بیشتر میکرد خیلی خوب میشد...
دیگه همیارنت هم تمدید نکردم...
دوست عزیز مطمئنی نامحدوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یعنی چی؟چطور؟:n13:نقل قول:
سلامنقل قول:
به وسيله يه سخت افزاري به نام لودبالانسر كه كارش ادغام پهناي باند خطوط اينترنت هست اين كار رو انجام دادم .
میشه بیشتر توضیح بدی واسم.ببینم نم میتونم اینکارو بکنم یا نه.هزینه هاش.نحوه ی انجامش.نقل قول:
نقل قول:
قابلت رو نداره 8 میلیون برا ایشون در اومده:n02:
ببين دوست عزيزم يه دستگاهي هست كه شما لينك هاي اينترنت رو بهش ميدي و اونم پهناي باند همش رو با هم تريكب ميكنه و خروجي بهت ميده البته در شرايط مشخص و خيلي قابليت هاي ديگه ام داره مثلا اگه يكي از لينكات قطع شد خودش اتومات سوييچ بشه روي يه لينك ديگه كه فعاله و خيلي چيزهاي ديگه كه مهمترينش اينايي بود كه بهت گفتم . اگه فقط براي خودت بخوا استفاده كني يه مدل داره كه دو تا ورودي اينترنت داره و دو تا خط اينترنت رو برات تركيب ميكنه كه البته قيمتش بالاست ولي اگه بخوا براي خونه اون خوبه بگيري به غير اون براي خونه ديگه نميصرفه . من رو هم كه ميبيني براي يه ساختمون 4طبقه راه انداختم و داريم ازش استفاده مينيم چون هزينش خيلي بالاس .نقل قول:
لودبالانس يه اصطلاح هست براي تركيب خطوط اينترنت كه به وسيله سخت افزار هاي مشخصي ميتوني اين كار رو انجام بدي كه به دو دسته تقسيم ميشه يكي ميكروتيك و يكي هم پپلينك كه پپلينك قيمت بالاتري داره ولي تخصصي تره و قالبليت هاش و پايداريش بيشتره ميكروتيك هم خوبه هزينش كمتره ولي راه انداختن اولش يكم پيچيده تر از پپلينكه .
اگه خواستي اين سيستم رو راه بندازي بگو چقدر ميتوني هزينه كني تا راهنماييت كنم . ولي براي پپلينك فقط سخت افزارش از پايين ترين و ساده ترينش 1ميليون و دويست هزار تومات شروع ميشه و براي ميكروتيك از چهارصد هزار تومان تومن فكر كنم .
آخرین نفسای طرح بعثت.
خوشبختانه طرحم داره تموم میشه تو این مدت هیچی دانلود رایگان نداشتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]