vivabarca عزیز یک سوال؟
من اون پچ گزارشگر انگلیسی رو که تو سایتت بود رو دان کردم تو پوشه بازی نصب کردم ولی گزارشگر عوض نشد؟؟مشکل کار کجاست؟؟؟لطفا کمک کنید
Printable View
vivabarca عزیز یک سوال؟
من اون پچ گزارشگر انگلیسی رو که تو سایتت بود رو دان کردم تو پوشه بازی نصب کردم ولی گزارشگر عوض نشد؟؟مشکل کار کجاست؟؟؟لطفا کمک کنید
سلام به همه pes بازها
من تازه از کنسول به Pc کوچ کردم و تو کنسول هم فقط pes بازی میکردم.
چند تا pes ایرانی و دستکاری شده گرفتم ولی اصلا نتونستم به راحتی کنسول باهاش بازی کنم.تا 2011 اورجینالش رو پیدا کردم.خیلی شبیه به کنسول هست و باید به همین عادت کنم.
اگه میشه راهنمایی کنین برای اینکه بازی رو سفارشی کنم و تیمهای ایرانی و کفش و توپ و ... رو وارد باز کنم باید چیکار کنم.یا تو چند تا سایت ورزشگاه ها و ... ایرانی رو داشت که میشد به این بازی اضافه کرد اونها رو چجوری باید اضافه کنم.
این تاپیک هم خیلی طولانی و سنگین هست.
چند تا سایت و برنامه که بتونه کمکم کنه رو بهم معرفی کنید.
کسی از مسابقات pes تو ایران خبر داره ؟؟
بعد از نصب ، این گزارشگر جایگزین گزارشگر انگلیسی قبلی بازی ( جان چمپیون ) میشه . شما یه بار دیگه گزارشگر رو پاک کن و از اول تو پوشه ی نصب بازی نصب کن شاید درست بشه ( دقت کن که در حین نصب چند لحظه ای پنجره ی نصب فریز میشه که باید صبر کنی و نصب رو کنسل نکنی )نقل قول:
سلام دوستان کسی استادیوم آشیانه المپیک پکن رو سراغ نداره واسه دانلود؟
اگه اون استادیومه که شبیه زرافه بود توی افریقای جنوبی هم کسی لینکی داره لطفا بذاره...
ممنون
سلام
تو pes ها قبلی برای فعال کردن استراتژی ها دکمه LT (یا L2 ) رو می زدیم
تو این چطوریه ؟؟
با دکمه select استراتژی ها کار میکنن.نقل قول:
بچه ها من یه کرک خوب برای پچ 3.5 میخوام
دائم میپره بیرون وسط بازی
Directx هم نصبه آخرین ورژنش
سون 32 بیت
سلام دوستان. میخواستم آخرین و بهترین پچی رو که برای بازی منتشر شده و خودتون هم امتحان کردید معرفی کنید و اگه امکانش هست لینک دانلود هم بگذارید. واقعا ممنون میشم... :11:
سلام دوستان.لطفا چندتا سایت معرفی کنید که بشه پچ و لباس و چهره و ... مربوط به pes رو دانلود کرد.
دوستان هرگونه سوالات و درخواست های خودتو تو سایت ما مطرح کنین.
کد:www.pesedit.ir
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
اخرین پچ منتشر شده پچ 3.6 گروه پس ادیت هست که میتونی اینجا دانش کنی:نقل قول:
سلام دوستان. میخواستم آخرین و بهترین پچی رو که برای بازی منتشر شده و خودتون هم امتحان کردید معرفی کنید و اگه امکانش هست لینک دانلود هم بگذارید. واقعا ممنون میشم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://pesedit.com/forums/showthread.php?6144-PESEdit-com-2011-Patch-3-6-Released%21-%2808-07-11%29
---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
شما هم میتونین ازپچ pespersian patch1.1 سایتمون استفاده کنی که روی پچ 3.5 طراحی شده.نقل قول:
م به همه pes بازها
من تازه از کنسول به Pc کوچ کردم و تو کنسول هم فقط pes بازی میکردم.
چند تا pes ایرانی و دستکاری شده گرفتم ولی اصلا نتونستم به راحتی کنسول باهاش بازی کنم.تا 2011 اورجینالش رو پیدا کردم.خیلی شبیه به کنسول هست و باید به همین عادت کنم.
اگه میشه راهنمایی کنین برای اینکه بازی رو سفارشی کنم و تیمهای ایرانی و کفش و توپ و ... رو وارد باز کنم باید چیکار کنم.یا تو چند تا سایت ورزشگاه ها و ... ایرانی رو داشت که میشد به این بازی اضافه کرد اونها رو چجوری باید اضافه کنم.
این تاپیک هم خیلی طولانی و سنگین هست.
چند تا سایت و برنامه که بتونه کمکم کنه رو بهم معرفی کنید.
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
هر گونه سوال-مشکل و درخواستی داشتین هم اینجا وهمون تو سایت در خدمتم.:5:
لینک مستقیم این نیست؟نقل قول:
اخرین پچ منتشر شده پچ 3.6 گروه پس ادیت هست که میتونی اینجا دانش کنی:
حجمش چقدره؟آخه این چند تا فایل داره که هر کدوم 250 مگ هست
نقل قول:کد:http://www.----------.com/1390/04/%D9%BE%DA%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-pes-2011-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D8%A7%D9%85-pesedit-2011-patch-3-6/
دوستان یه سوال دارم خیلی برام مهمه
من هم ps3 هم کامپیوتر گیم خفن
حالا سوالی که دارم اینه که من میتونم سیو تیمی که تو مستر لیگ درست کردم با ps3 رو به کامپیوتر دوستم انتقال بدم تا بتونم با تیم مسترم تو کامپیوتر بازی کنم یا نه
اگه این امکان باشه سیستمم رت میفروشم برای همین برام مهمه
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
دوستان یه سوال دارم خیلی برام مهمه
من هم ps3 هم کامپیوتر گیم خفن
حالا سوالی که دارم اینه که من میتونم سیو تیمی که تو مستر لیگ درست کردم با ps3 رو به کامپیوتر دوستم انتقال بدم تا بتونم با تیم مسترم تو کامپیوتر بازی کنم یا نه
اگه این امکان باشه سیستمم رت میفروشم برای همین برام مهمه
فکر نمیکنم این کار ممکن باشه....نقل قول:
حتی سیوی که با کامپیوترم انجام شده به هر بازیی نمیخوره...
کرک سالم واسه پچ 1.3 نیست؟نقل قول:
کسی خبر از pes 2012 نداره؟
سلام دوستان من پچی میخوام که نقل و انتقالات درست شده باشه اسم ونام تیمها هم درست باشه کم حجم باشه طوری باشه راحت بتونم دانلود کنم درضمن سرعتم دیال اپ هست با تشکر
نقل قول:
دوست عزيز آخه با دايال آپ هم مگه ميشه دانلود كرد؟ شما اون پول تلفني كه بابت دانلود با دايال آپ ميخاي بدي بجاش برو از بيرون پچ و آپديتهاي PES رو بخر، بخدا خيلي با صرفه تره، تازه روشن موندن سيستمت و پول برق رو هم فراموش نكن
سلام دوستان گل
من یه رمزی چیزی میخوام که وقتی میرم تو قسمت become a legend اون اول که میخوام بازیکن بسازم ۱۴ تا خونه بهم میده که شوت و سرعت و پاک و دریپ و..... رو پر کنم
من میخوام این ۱۴ تا زیاد بشه مثلا بشه ۳۰ تا
ممنون میشم کمک کنید
دوستان لینک دانلودش رو بزارید لطفا.
چرا این بازی اینقدر تو دریبل زدن یا جاخالی دادن کنده بعضی مواقع دیگه اعصابه ادم خورد میشه.
من بازیم نصبه ، پچ 1.03 + دیتا پک 7 + سریال اورجینال بعد با برنامه پورت چکر خود کونامی هم میزنه playable، پورت 5739 هم بازه اما میرم تو آنلاین قسمتی که آیدی و پسورد می دهیم اصلا ربطی نداره که چی بزنم تا لاگین میزنم می گه An error has occurred چرا اینطوریه کلافه شدم، 100 دفعه بازیو آنیستال اینستال کردم جواب نداد همه چی درسته! اما این اررو منو کشته!
ممنون می شم بگی چیکار کنیم
با کیبورد چه جوری میشه تکنیک زد ؟
دوستان من خیلی تغییرات تو pes2011 ایجاد کردم تا چند روز دیگه تمام امتیازات رو ازاد می کنم
الان تقریبا تمام بازیکنان کلاسیک رو ازاد کردم با فیس های جدید
بازیکنا کلاسیک رو بردم تو تیم های سابقشون برا ارسنال هانری برکمپ کمپل پیرس لیونبرگ ویرا و غیره رو اوردم
خیلی با حال شده سعس کردم قدرت تیم هارو برابر کنم کارلوس رو مثل سابق کردم سرعتی شوت زن تو مادرید
رفیقام هر کس بازی کردیم گفته save هامو براش رایت کنم
اگه دوستان مایل بودند اپلودش میکنم همه استفاده کنن و لذت ببرن 170 مگابایت البته پچ هم باید دانلود کرده باشید اون هم یک گیگ و خورده ای
سلام
دوستان میشه یه نفر به ما بگه چطوری میشه پنالتی هوایی رو گرفت ؟؟؟؟؟
نقل قول:
بايد بسوزيم و بسازيم، پنالتي گرفتن رو كلا بيخيال شو چون پنالتي هاي هوايي رو نميشه گرفت اگه هم بشه شانسي ممكنه بخوره يه جايي و نره تو گل. از همه بدتر پنالتي چيپ هستش كه اصلا و به هيچوجه نميشه گرفت
دوستان سلام
اقا من این بازی رو تازه نصب کردم برا داداشم که تابستونه بازی کنه
حالا یه درخواست دارم اگه ممکنه
1- اخرین پچ رو اگه لطف کنین لینکش رو که مستقیم باشه و مهمترین نکته روش نصب این پچ ها(تازه کارم)
2- میخوام این مشکل صدا رو درست کنم الان داداشم میگه همه گزارشها بازیکنها رو اشتباهی میگه
این پچی نیست که صدای گزارشها رو فارسی کنه و احیانا فردوسی پور گزارش کنه؟
3- اگه بخواد انلاین بزنه چی؟ یه لایسنس معنبر باید داشته باشه برا ثبت نام تو سایتش درسته؟
قبونتون برم یه حالی به این داداش ما بدین نمراتش خوب خوب شده
اصلا تو این سری 2011 پنالتی زدن خیلی مسخره شده هم گرفتن هم زدن پنالتی
تو نسخه های قبل بهتر بود.
دوستان تابستون تموم نشده جواب بدین تو رو خدانقل قول:
قربونتون برم
ای خدا کمککککککککککککککککککنقل قول:
سلام
پنالتی رو چه جوری بزنم؟
ببین اگه بگیری سمت چپ یا راست بعد مربع رو بزنی شوت میکنه بیروننقل قول:
بهتره وقتی که مربع رو زدی یکم بگیری سمت راست یا چپ بعد سریع دستتو بردار
که میزنه تو گل یخورده تمرین کنی راحت میتونی.
سلام به همه
من یک بازیکن تو become legend ساختم داشتم بازی میکردم که برق رفت حالا وقتی میرم سیو باری رو لودش کنم میزنم فایل خراب شده . آیا راهی برای بازگردان دنش هست ؟ خیلی حالم گرفت .تا جاهای خوبی رفته بودم . مرسی
نقل قول:
اگه پيغام file corrupted ميده متاسفانه نميشه كاريش كرد
داداش چجوری میشه پنالتی رو چیپ زد ؟نقل قول:
:20:
1- شوت رو بزن (مهم نيست كه چقدر نگهش ميداري چه يه لحظه چه 2ثانيه)نقل قول:
2- بلافاصله بعد از شوت يه لحظه كليد جهت راست كيبورد رو فشار بده ( بر عكس كليد شوت ،كليد جهت رو اصلا نگه ندار فقط يه لحظه فشارش بده)
3- با گرفتن كليدهاي بالا يا پايين به توپ جهت بدهي (واسه اينكه خوب جهت داده بشه حداكثر 1 ثانيه اون كليدهارو نگه دار)
اين روش واسه پنالتي حين بازي به كار ميره اما در حالت تمرين به جاي كليد جهت راست بايد پايين رو بزني و واسه جهت دادن از كليدهاي جهت چپ و راست استفاده كني
اين تفاوت در زدن پنالتي در تمرين و حين بازي بخاطر اينه كه در حين بازي بازيكن پنالتي زن از كنار نشون داده ميشه ولي در حالت تمرين پنالتي زن از پشت سر نمايش داده ميشه
سلام دوستان
یه سوال فنی داشتم !
مدتیه که دارم BAL رو بازی میکنم. توش میچرخیدم. توی فسمت option. گزینه سوم عبارت است از : Setting
Legend Mode Partner برای چیه ؟
داخلش که میریم 4 تا پست دروازبانی و مدافع و هافبک و مهاجم داره که میتونیم واسه هر کدوم 1 بازیکن انتخاب کنیم. میخواستم بدونم اینا واسه چیه ؟ چه فایده ای داره ؟
ممنون
فكر كنم اون 4 تا بازيكن همزمان با بازيكن تو وارد دنياي فوتبال ميشن و ممكنه يه روزي همبازي هم بشيدنقل قول:
بازیکنان واقعی رو باید انتخاب کنیم( مثل دیوید بکهام. دروگبا و ... ). اینا که توی بازی هستند. دیگه وارد شدن نمیخواهد !نقل قول: