خاک بر سر مخابرات که یه طرح نمیذاره فقط بلده پول مردما بچاپه.
والا اگه من خطم فیبر نوری نبود عمرا پاما تو این مخابرات خراب شده نمیذاشتم.
Printable View
خاک بر سر مخابرات که یه طرح نمیذاره فقط بلده پول مردما بچاپه.
والا اگه من خطم فیبر نوری نبود عمرا پاما تو این مخابرات خراب شده نمیذاشتم.
این شارژ اعتباری و دائمی سر برج می سوزه یا ماندگار هست؟ زرین رو می گم
مگه زرینش خوبه که کمپین خوب باشه؟نقل قول:
تایم اوت مخابرات زیاد شده + پینگ خارجیش هم یکم بالاست برای همین طول میکشه
فقط بلدن پول مردمو بالا بکشن. ما هم که ماشالا..... حقمونهنقل قول:
اگه اعتباری باشه(یعنی اونی که سیستم خودش شارژ میکنه) 40 روزسنقل قول:
ولی اونی که خودتون میخرید دایمیه
الان مخابرات طرح کمپین میده؟
خب سیستم خودش سر ماه شارژ می کنه دیگه؟ من نمی تونم کاری کنم که شارژ من دائمی باشه؟نقل قول:
ممنون
فعلا شروع نشدهنقل قول:
احتمالش هم هست که کلن عید 93 طرح کمپین نده
بابا همه مراکز مخابراتی توی کل ایران اینترنت نامحدود میده
اینجا نمیدونم چرا نمیده
اگه اول ماه از شارژ که خودمون کردیم مونده باشه و بخواهیم بریم رو شارژی که اول ماه خود مخابرات میکنه و اعتبارش 40 روز هستش باید چه کار کنیم؟؟؟؟؟؟
دوستان طرح عیدانه کی ارائه میشه؟
طرح 2020 چیه کسی میدونه؟
سلام دوتا سوال
نت مخابرات شبانه رایگان نداره؟چرا؟
از کسی شنیدم که مخابرات همینجوری کیلویی حساب میکنه و آخر کار حتی اگه خیلی هم کم مصرف کرده باشی یه مبلغ نجومی میاد روی قبض!!! واقعیت داره؟
طرح زرین شبانه رایگان نداره.نقل قول:
کلا پنل مخابرات خیلی کم میکنه و مشکل داره.
واقعا خیلی کم میکنه؟منکه تازه چیز پی ان هم وصل میکنم فک کنم دیگه دوبله سوبله بکنه تو پاچم !!!!
نه دیگه به اون صورتنقل قول:
مخابرات اول هر ماه(یا دوره) یک گیگ خودکار برای همه شارژ میکنه.اگر اون یک گیگ رو مصرف کردی دسترسیت به اینترنت قطع میشه.ممکنه بعد از یک روز از مصرف یک گیگ خودکار دوباره یک گیگه دیگه شارژ کنه.
در ضمن یکی از دوستان میگفت که حداکثر میزانی که مخابرات میتونه بدون دریافت پول شارژ کنه 12 گیگ برای هر دوره است. یعنی مبلغ اینترنت هیچ وقت نباید از 45 تومن بیشتر بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره پینگ خراب شده
مخابرات گزارش مصرف هم داره؟که بدونیم چه تاریخی چقدر مصرف کردیم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یوزر پس هم از 2020 بگیر
مسخره ترین سرویس adsl توی اصفهان داره پیاده میشه .
آریا فون احمق انقدر گرون کرده !!!! شبانه رایگان نذاشته !!!!!!!!!
حیف که به خط ما فقط مخابرات و اریا فون میخوره ! در جفتشونو باید گل گرفت .
مثل اینکه مخابرات قصد نداره طرح کمپین بده امسال.قیمت ها رو هم که کم نکرده؟شاید اونور سال طرح داد.
سرعت رو هم کم کردن دوباره نامردا :n29:
مخابرات اصفهان هم خبر کاهش قیمت رو گذاشته.البته به نقل از یک خبر گذاری.همچنین خبر طرح کمپین آشنای اول که توش نوشته از 17 اسفند شروع شده.فعلا که نه قیمت ها تغییر کرده نه طرح کمپین اصفهان شروع شده
دوستان به یه کشف دیگه هم رسیدم.مخابرات دیگه با ip dynamic سرویس نمیده بلکه ip ها استاتیک شدن
رنج آیپی های جدیدی هم اضافه شده:
37.255.6
ویرایش.سرعت اکی شد.مشکل از سیستم بود انگار
سلام
من بالاخره بعد از کلی دردسر امروز اینترتم وصل شد.قبلا از مخبارات داشتم خوب بود سرعتش ولی عوش کردم از شاتل گرفتم.الان خونمون عوض شد مجبور بودم از مخابرات بگیرم.امروز وصل شد ولی سرعت دانلودش بالاتر از 20 نمیره.الان اینطوریه یا کلا سرعنش کم شده؟
سرعت دان استريم مودم چقدر هست؟نقل قول:
نويز خط رو هم بگيد.
متوجه منظورتون نشدم.نقل قول:
چطوری؟
نقل قول:
مدل مودمتون چيه؟
آدرس 192.168.1.1 در مرورگر بزنيد user و pass رو هم admin وارد كنيد.
توي صفحه اي كه باز ميشه عبارتي بايد باشه به اسم Downstream كه يه عدد جلوش نوشته شده.
مذل مودم هم TP-Link TD-8817
کدوم طرح رو خریدین؟نقل قول:
سرعتتون رو خوده مخابرات پایین بسته.بسته روی یک مگابیت.خطتون نویز هم نداره.و تا 16 مگابیت رو هم ساپورت میکنه.
زنگ بزنید اعتراض کنید.الان خط من رو روی 3 مگابیت بسته و با سرعت 300 تا دانلود میکنم
خدایا کی میشه منو از دست اینترنت اصفهان راحت کنی !!!!!!
کدوم آدم خری اومد کوچه مارو فیبر نوری کرد ؟
این شارژ خودکار شبانه رو میشه غیر فعال کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
خیر نمیشه غیر فعال کردنقل قول:
این مخابرات محدوده فیبر نوریشو همینجوری زیاد میکنه شرکت های دیگه هم که منافعشون تو خطره هیچ غلطی نمیکنن. نکنه مجوز اینترنت دادن رو فیبر نوری فقط تو دست مخابرته ؟؟؟ گیرم هزینه دستگاهاشون گرون باشه امثال این شرکتا مثل شاتل ندار که نیستن خیلی زود هزینشو در میارن. :n27:
مخابراتو بیخیال
سال جدید مبارک انشالله سال پرسرعت و با ترافیک نا محدود پیش رو داشته باشین
باز هم یک دزدی دیگر از مخابرات اصفهان با آغاز سال جدید مالیات از 6 درصد به 8 درصد افزایش پیدا کرد.
واقعا تشکر می کنیم از مخابرات به خاطر اینکه این همه به فکر کاربران است.
بیخیال مخابرات ، حیف که خطم دی ال سی هستنقل قول:
کسی توضیح میده با شروع سرویس (بعد از خرید) یک گیگ هم داده میشه. آیا این یک گیگ شارژ ماهانه حساب میشه و سر ماه پاک میشه یا نه؟
تو سایتش که هنوز 6 درصده.نقل قول:
راستی طرح کمپین هم از پشتیبانی پرسیدم گفت اواسط عید ارائه میشه
برو تو پنل.نقل قول:
توی پنلت بزن روی قبض شارژ بشه بعد مبلغی که محاسبه میکنه رو ببین . همون دقایق اول دو درصد جدیدو کشیدن روی قیمتا .(شایدم حتی پیش از تحویل سال!!)نقل قول:
دزدای سر گردنه ، اون ۲۰-۳۰ درصدی که قرار بود کم کنند رو دست بهش نزدند و فقط وعدهء کاهش رو دادند (در سایت مخابرات اصفهان که با کمال بی شرمی زده داره اجرا میشه !!!) اما افزایش قیمت رو به طرفة العینی اجرا کردند . این پولای زوری که دارن میگیرن حرومشون باشه.
واقعآ عجب ادمایی هستن!! زدن کاهش قیمت اینترنت مشترکان اغاز شد. از صبح تا حالا که پنلم باز نمیشده امروز هم شارژ مجدد انجام شده با خوشحالی رفتم تو پنل گفتم الان 18550 تومن در ماه حتمآ کلیش کم شده میبینم که تازه به 18900 تومن ارتقا یافته!! این 2 درصد مالیات که قانون جدید بوده که هیچی چرا قیمتا رو درست نمیکن دیوثا. طرح اشنای اولم که همه جا دارن میدن غیر این اصفهان. کلآ تو اصفهان انگار دارن یه کارایی میکنن.