:31:نقل قول:
مگه بدون وی پی ان هم میشه از اینترنت استفاده کرد؟
نه داداش قطع نمیکنن نگران نباش....
محتوای مخفی: مخفی
Printable View
:31:نقل قول:
مگه بدون وی پی ان هم میشه از اینترنت استفاده کرد؟
نه داداش قطع نمیکنن نگران نباش....
محتوای مخفی: مخفی
من میرم توی قسمت اطلاعات حساب تاریخ انقضا رو زده تا آخر اسفند ولی من امروز 3 ماهه خریدم؟
باید بهشون زنگ بزنم اطلاع بدم؟
یک سوال دیگه
3 ماهه نامحدود گرفتم حداکثر چند مگ دان کنم قطعش نمی کنند؟
ممنون
منم جدیدا" با خط ایرانسل و شماره 707 دقیقا" همین مشکل شما رو پیدا کردم!نقل قول:
من امروز زنگ زدم خیلی سریع جواب دادند
نه مشکلی نداره میتونی استفاده کنینقل قول:
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
تا هرچقدر دوست داشتی و تونستی دانلود کننقل قول:
آیا..؟ هان؟نقل قول:
دوستان به غیز از خاموش کردن مودم راهی دیگه ای هست که بشه اتصال به اینترنت رو قطع کرد؟
چون برای بازی فیفا اگه به نت وصل باشی نمیشه بازی کرد
این سوال رو هم ممنون میشم پاسخ بدید
نقل قول:
من میرم توی قسمت اطلاعات حساب تاریخ انقضا رو زده تا آخر اسفند ولی من امروز 3 ماهه خریدم؟
باید بهشون زنگ بزنم اطلاع بدم؟
میتونی کابل لن رو از کامپیوتر یا مودم بکشی که به نت وصل نباشینقل قول:
در مورد سوال دومیت هم زنگ بزنی بهتره چون این سیستم E-care مشکل پیدا کرده و از حسابم حدود 30 هزار تومن کسر شده و حدود 2 هفته هست که هنوز بهم جوابی ندادن:41: تا زوده زنگ بزن که الکی دلیل نیارن بگن مشکل از ما نیست
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
اگر میخوای کلا تبدیلش کنی به مبین نت میشه اما اگه بخوای تو زمان های مختلف از هر دوتا استفاده کنی تا جایی که میدونم فعلا راهی نیستنقل قول:
[QUOTE=denzelmovie;6806787]دوستان به غیز از خاموش کردن مودم راهی دیگه ای هست که بشه اتصال به اینترنت رو قطع کرد؟
چون برای بازی فیفا اگه به نت وصل باشی نمیشه بازی کرد
روي آيكون پايين سمت راست كه شكل يك كامپيوتر هست و موقع استفاده از اينترنت خاموش روشن ميشه رايت كليك كنيد و گزينه Disable رو بزنيد. براي اتصال دوباره هم بايد مراحل زير رو طي كنيد:
start > control panel > network connections
و روي Wireless Network Connection دابل كليك و صبر كنيد تا مجددا كانكت بشيد.
ببخشيد براي سوال ديگهتون اطلاع نداشتم.
یه راه ساده تر از بقیه دوستاننقل قول:
من خودم تو برنامه eset smart security دسترسی فیفا رو به اینترنت بستم..شما اگه از سایر نرم افزارهای اینترنتی استفاده میکنی هم میتونی اینکارو انجام بدی!
نقل قول:
دوستان عزیز خیلی ممنون
من از کسپر اسکای استفاده میکنم
با کسپر چطوری باید دسترسی فیفا رو به اینترنت ببندم؟
اونم راحت هست ولی چون من الان کسپر روی سیستمم نصب نیست نیمتونم راهنماییت کنم شما به تاپیک مربوط به کسپرسکی مراجعه کنی و سوالت رو بپرسی اونجا راحتتر جواب رو پیدا میکنینقل قول:
سرعت دانلود 128 وایمکس ایرانسل چقدره؟
چرا برا من انقدر کمه؟
سرعتش نهایت رو 20 هست
نقل قول:
سرعت شما خیلی هم خوبه
سرعت 128 وایمکس 16 هستش
چون وایمکس سرعت های واقعی میده برای همین سرعت ها طبق قانون هستش یعنی 128 =16
256=32
512=65
دوستان این فرکانس ها خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نتیحه سرویس 1 مگ من.
سرویس 128 . سرعت دانلود بد نیست اما باز کردن پیج بسیار کند هست. این مشکل میتونه از PC باشه؟
بعضی ISP ها 128 سرعت می دن در حد بوندس لیگانقل قول:
رفیقم تو شیرزا از ارم نت سرویس می گیره میگه مینیم سرعت دانلودم 300 هستش
حال من خودم تهرانم
نمی دونم ADSL مخابرات چه جوریه
اونم در همین حده یا چه سرویس دهندگانی سرعت خوب می دن
نقل قول:
دوست عزیز وایمکس ایرانسل و مخابرات سرعت های واقعی و قانونی ارائه میدن و اینکه ایرانسل سرویس نامحدودش واقعا نامحدود هستش ولی ISP های خصوصی سرویس نامحدود واقعی ندارن و سرعت زیاد هم فکر نکنید خیلی خوبه چون اون دوستتون سرعت 300 هست ولی خیلی زود ترافیکش تموم میشه این ترفند ISP های خصوصی هستش که سرعت بالا ارائه میدن که شما زودتر ترافیکت تموم بشه و مجبور به خرید ترافیک مجدد در طول ماه بشی
تمام ISP های خصوصی طرح های محدودشون سرعت های بالا ارائه میدن ولی سرویس های نامحدودشون که نامحدود واقعی هم نیست سرعت های واقعی رو ارائه میدن
ISP پارس آنلاین هم بچه ها استفاده میکنن میگن سرعت ها روی 300 تا 500 هستش ولی فایده نداره چون سریع ترافیکشون تموم میشه و مجبورن توی طول ماه ترافیک مجدد خریداری کنن:13:
دوست عزیز بیشتر شرکت های ADSL سرعت بالا معمولا 2 مگ برای سرویس های حجمی شون میدن(یعنی 128 یا 2 مگ باشه هر 2 تا یه سرعت دارن) و این کار باعث میشه خیلی ها جذب همین موضوع بشن اما در نظر داشته باشید که شبانه بیشتر شرکت ها سرعت های پایینی دارهنقل قول:
من تهران هستم و در منطقه مخابراتی ما(منطقه 6) دوستم از مخابرات سرویس داره سرعتش افتضاح هست ثابت رو 12 تا 15 هست برای اینکه مطمئن بشی میتونی به تاپیک ADSL مخابرات بری و یه پرس جویی کنی
تست هم اکنون 1 مگ
نمیدونم چرا با سرور ایران بالاتر از 1Mb/s نمیره
سلام دوستان کسی توی منطقه 6 امیر اباد شمالی (بالای چهار راه ال احمد ) وایمکس داره اگه داره انتن دهی سرعتش چجوریه ممنون میشم جواب بدید:40::40::11::11:
1- وایمکس سرعت واقعی ارائه نمی ده بلکه سرعت شما را در حد معمول محدود می کند .نقل قول:
2- من ISP خصوصی داشتم ، وایمکس دارم و خصوصی رو پس دادم الان مخابرات دارم (راجع به ترافیک هم در سرویس محدود حق با شماست ولی سرویس نامحدوشون فوق العاده (سوپرفوق العاده) هست ، ولی محدودشون همه شرکتها تو ایران یه جوریا سر و ته شو می زنن )
سلام
دوستان براي ارتقا سرعت بايدچكاركرد؟
لطفا راهنمايي كنيد ممنون:11:
سرويس 1 مگ مشهد،
سرور كرج:
سرور پاريس:
ميگم اين سرور پاريس هم همچين بدك نيست ها!!!
بله داره ... آنتن دهیش هم مناسبه. فقط هرچقدر به شهرک والفجر نزدیک بشید فکر می کنم کیفیت میاد پایین. در کل اون محدوده خوبه. ولی باز بهترین کار اینه که خودتون تست کنید.نقل قول:
موفق باشید.
سلام از ایرانسل بهم زنگ زدن کلی سوال گفت راجع به ایرانسل چی میگن گفتم میگن دزدین :27:
ای بابا دزد چیهنقل قول:
یکم به کیفیت و ثبات شبکه گیر میدادی و مخصوصا پینگ
روتینگ سرویس های وایرلس و وایمکس تقریبا شبیه به همه ولی پینگ وایمکس 2 برابره
برای من همه چیزش خوبه راضیم فقط پینگش پایین ولی یادم نبود بگم :31: اخه سر صبح زنگ زد از خواب بیدارم کرد دلیل زنگ زدنم این بود گفت دلیل استفاده نکردن از مودمت چیهنقل قول:
دوباره سلام به دوستان اقا من رفتم ایرانسل ثبت نام اینترنتی کردم گفته تا باهاتون تماس نگرفتن پول رو پرداخت نکنید چقدر طول میکشه به من زنگ بزنن چون تو حساب هم که میرم نوشته تعلیق پرداخت ممنون :40::40:
سلام دوستان
پینگ سروس های شمام بالاست !!!؟
واسه من 500 - 600 - 800 -400 ایناست
بجز امروز که 230 اکثرا بالاست
تقریبا از 2 تا 5 روز طول میکشه تا زنگ بزنننقل قول:
دوستان واسه ارتقا سرعت كسي چيزي نميدونه؟:41:
من هفته پیش مودم رو تحویل گرفتم. دقیقا 4 روز طول کشید تا بهم زنگ زدن.نقل قول:
انتقاد از وایمکس ایرانسل/مشکل کجاست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صنعت - تعدادی از مشترکان وایمکس ایرانسل در تماس های خود با خبرآنلاین از خدمات پس از فروش این شرکت گلایه دارند.
اهم موارد مطرح در این گلایه ها بدین شرح است:
1- زمانی که با قطعی مکرر رو به رو می شوید، با پشتیبانی تماس می گیرید، اما حداقل 24 ساعت بعد برای راهنمایی تلفنی با شما تماس گرفته می شود. تازه در زمان تماس ممکن است در محل دیگری باشید و به کامپیوتر و یا مودم خود دسترسی نداشته باشید.
2- چند بار پروسه قطع خدمات و تماس با وقفه پشتیبانی تکرار می شود، شما درخواست می کنید که کارشناسی برای برسی مشکل احتمالی قطعات شما اعزام شود. اما این اعزام پس از اعلام هزینه 8 هزارتومانی آن پس از 48 تا 72 بعد صورت می گیرد حال اگر شما یک شرکت یا مکان اداری باشید چگونه باید در این مدت کارهایی که نیاز به اینترنت دارند را انجام دهید.
3- اپراتور قسمت پشتیبانی اصرار می کند که حتما باید فردی که سرویس وایمکس به نام او خریداری شده، تماس بگیرد و درخواست اعزام کارشناس را بدهد. حال اگر این فرد مدیر شرکتی است که در سفر خارجی است، چه باید کرد؟
4- همزمان که منتظر رفع مشکل هستید، سرویس اساسا قطع می شود. پیگیر که می شوید، اعلام می شود که اینبار اعتبار پرداخت شده شما با توجه به قطع بودن سرویس و عدم استفاده شما تمام شده است. این در شرایطی است که ایرانسل یک ماه پیش پرداخت را از تمام مشترکان وایمکس دریافت می کند و نزد خود تا پایان قرارداد نگاه می دارد ولی باز هم اقدام به قطع سرویس می کند.
5- زیانی که شرکت ها و موسسات به دلیل استفاده از سرویس مشکل دار وایمکس ایرانسل متحمل می شوند، برعهده کیست؟
6- ایرانسل هیچ تفاوتی بین مشترکانی که سرویس های پرهزینه تر را استفاده می کنند با سایرین قایل نیست. در حالی که بهتر است این دسته از مشترکان از خدمات پس از فروش بهتری استفاده کنند.
خبرآنلاین در پیگیری های شفاهی خود تاکنون به نتیجه مشخصی در این زمینه نرسیده است ولی امید می رود که شرکت محترم ایرانسل برای رفع ابهام این دسته از مشتریان خود پاسخ مکتوب و اقدام عملی قانع کننده ای داشته باشد.
باید حسابت شرکتی باشه (نامه از شرکت یا محل تحصیل داشته باشی)نقل قول:
------
تهران از صبح سرویس قطع بود الان تازه وصل شد!!!
دوستان حرف همه شما درست، اماا من وقتی ثبت نام کردم و پول پرداخت کردم همون فرداش ساعت 3 اومدن مودم تحویل دادن تا الان هم نه افت سیگنال داشتم و نه قطعی. من بارها گفتم که اگه میشه هر کسی که میاد و مشکلشو عنوان میکنه شهر و محل خودشو بگه تا بقیه هم بدونن که کجاها بیشتر اشکال وجود داره. البته من این حرفو قبلا زدم و بعضی ها هم گوش کردن اما بیشتر تهرانی ها عنوان کردن و از شهرستان ها کسی نبود. امیدوارم که از این به بعد هر کسی که مشکلی عنوان میکنه شهر و محل خودشو هم ذکر کنه با تشکر از همگی
من هم ماه بعد به امید خدا به جمع 1 مگی ها می پیوندم
سیگنال وایمکس ایرانسل تو تهرانپارس و حکیمیه چطوره؟
نقل قول:
دوستان ببخشيد نميدونم چرا عكسش اين طوري لينك داده ميشه. چند بار ديگه هم امتحان كردم باز همين جوري اطلاعاتش خاليه. چي كارش كنم درست بشه؟
اين ايرانسل مسخره اش رو درآورده. اولا كه كنترل حسابش واقعا مسخره هستش نه درست ترافيك مصرفي رو نشون ميده نه اينكه وقتي ترافيكش تموم ميشه سايت ايرانسل رو به صورت آفلاين بياره كه بشه پول واريز كرد. تا بخواد اون شارژ رو ثبت كنه 24 ساعت طول ميكشه. ديروز هم كه دوباره آنتن پريد و تا صبح كه بيام همچنان قطع بود. انگار ماهي يكبار تو برنامه هستش كه يك روز رو قطع بشه كلا. يعني روزي رو ميبينه اين سرزمين به خودش كه بتونه از يه جا شكايت كنه و در اون شركت رو ببنده و دستش با دولتش تو يه كاسه نباشه.
من آسياتك داشتم اين مصيبت ها رو نداشت قشنگ مصرف رو نشون ميداد به كيلوبايت و همونجا گيگ اضافه ميخواستي هر چي فاكتور ايجاد ميكردي پرداخت ميكردي با يه قطع و وصل درست ميشد. ايرانسل با اين همه ادعا ....