دیشب عجب سرعت توپی بوده، فکر کنم این سری فیبر نوری رو با چسب دوقلو چسبوندن، حسابی دیتا میرسونه!!!:16: حدود 1300،همه لینکها آدرایو. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دیشب عجب سرعت توپی بوده، فکر کنم این سری فیبر نوری رو با چسب دوقلو چسبوندن، حسابی دیتا میرسونه!!!:16: حدود 1300،همه لینکها آدرایو. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان amin123 تو انجمن سخت افزار تو بازار اصفهان هستن میخوای با ایشون هماهنگ کننقل قول:
در ضمن مودم Linksys هم هست دقیقا با همین قیمت و فرق ظاهریش رو میشه گفت فقط تو اینه که آنتن wirless اون معلوم نیست و انتن داخلی داره ولی asus آنتش بیرون قرار داده شده
خب به سلامتی:11:نقل قول:
دیشب بعد از ساعت 1 نه سرعت وبگردی کم شد و نه پینگ بالا رفت:8:
سرعت ها خیلی عالی شده.
من در حالت free از رپیدشیر با سرعت 61-62 دانلود میکنم.با اکانت هم زیر 64 نمیاد.
پینگ با یاهو 217ms و با گوگل 166ms
این هم تست از speed test
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکو 512-اصفهان-مرکز مخابراتی ولیعصر
خوش به حالتون
من الان یه ماهه اینترنتم اختلال داره. تا آخر این ماه هم صبر میکنم. (چارهای هم دارم مگه :19:) به نظر میاد شاتل برای منطقهٔ ما فکری نمیخواد بکنه. فکر کنم اینا زیاد پورت فروختند، اما پهنای باندشونو زیاد نکردن :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از 320 من:31:
سلام.
من از این چیزا بلد نیستم : دینقل قول:
این طور که بنظر میاد مودم شما در حالت Bridge تنظیم شده.
اگر مودم رو در حالت PPPoE تنظیم کنی، خودش کانکت میشه به شبکه و نیازی به «شمارهگیری» از طریق کامپیوتر نیست. البته به شرطی که مودمت بتونه غیر از حالت Bridge وصل شه! مال خیلیها که میشه.
شاید اینطوری مشکلت حل بشه.
الان من باید چکار کنم تا این تنظیماتی که گفتی بشه ؟: دی :31:
مودم asus am 602
ممنون.
کم کردن پورت ها هم نمیدونم چطوره : دینقل قول:
بهتزین راه همون راهیه که آقا سیامک گفتن
فعلا کم کردن پورت ها به 2 پورت هست که دیگه dc نداری
این راه واسه من جواب داد و دیگه بزنم به تخته dc نداشتن
از سیامک عزیز که خیلی بهش زحمت دادیم هم تشکر
ممنون.
:11:
دقیقا مشکلت چیه؟ افت سرعت یا قطعی؟! پشتیبانی چی میگه؟!نقل قول:
اینم عکس از پیغامی که موقع دیسکانکت میاد و دوباره کانکت میشه:
آدرس عکس:
این مشکل ربطی به idm نداره؟کد:http://upload.--------.com/2/1204050105.jpg
اصولا قطعی ندارمنقل قول:
اولها افت سرعت داشتم + پینگ بالا
الان سرعت روزها خوب شده، پینگ هم در اکثر اوقات روزا خوبه (حدود 250 برای 4.2.2.2)
اما هنوز سرعت شبانه درست نشده. یعنی رسما ترافیک رایگان برام فایده نداره :41:
من به کنسول مودم شما آشنایی ندارم.نقل قول:
تنظیمات کنسول خودم رو میذارم اینجا شاید بتونی مال خودتو تنظیم کنی
دوستانی که asus am 602 دارن ایشون رو راهنمایی کنن :10:
کد:http://i44.tinypic.com/1570y1z.jpg
زنگ بزني 23089 كه راحت كمكتون ميكنه... خيلي سريع تر از اينجا :31:نقل قول:
اينم راهنمايينقل قول:
بهترين راهنمايي:
و اينك سري دوم قطعيها(بالاخره فهميديم كشور كابلش پوكيده!)کد:http://shatel.ir/images/stories/FAQ/am602.pdf
ديگه بايد محكم وايسم بينم اشكال از كجاست؟!:exclamati:angry:
ممنون ولی فکر کنم مودم درسته...
تو تنظیمات کانکشنم ببینید:نقل قول:
اگر مودم رو در حالت pppoe تنظیم کنی،
البته الحمدالله الان لینکام مستقیمه و تنظیم کردم بعد دی سی شدن یک ثانیه بعد وصل شه...فعلا مشکلی نیست...گرچه فکر کنم هنوز اصل ماجرا حل نشده...
حالا این جا کجا هست؟ :31: من مشهد هستما...:31: نکنه شماره 110 هستش؟ : دی :27: :31:نقل قول:
زنگ بزني 23089 كه راحت كمكتون ميكنه... خيلي سريع تر از اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
====
ممنون از همگی...
:11:
دوست عزیز شما مشکل من رو دارید و من هم مشکلم رو با کم کردن پورت ها حل کردم (به توصیه سیامک عزیز)نقل قول:
شما احتمالا با idm دان میکنی
برو تو قسمت downloads=> آپشن=> کانکشن و گزینه default max conn number رو به 2 کاهش بده
امیدوارم مشکلت حل بشه
همه تست گذاشتن منم بزارم دیگه اینطوری که نمیشه : دی
پشتيباني مركزي شاتل هست. :31: :46:نقل قول:
نقل قول:
من خودم نظرم روی linksys هست اما مگه نمیگن همه که شاتل با linksys مشکل داره؟؟؟ اگه مشکل پیش بیاد پشتیبانی ساپورت نمیکنه
همه این ها که میگن مشکل داره بهونست مودم ها همه طبق استاندارد های dsl ساخته میشن و این بهونه شرکت هاستنقل قول:
ولی اگه دودل هستی asus هم گزینه خیلی خوبیه دیگه چون اسم اینکه شال باهاش سازگاره روشه خودش باعث خاطر جمع بودن خرید میشه و مطمئنی که دیگه مشکلی نیست ولی در اصل هر مودمی که بخری استاندارد جهانی dsl روش پیاده سازی شده و باید جواب بده با همه شرکت ها
دوست عزیزنقل قول:
در وضعیت فعلی، اتصال به شاتل و ورود اسم کاربری و رمز (Authentication) توسط ویندوز انجام میشه. یعنی اتصال ویندوز (مثل شکل) از نوع PPPoE و اتصال مودم به صورت Bridge
برای اینکه نیازی به Redialing توسط ویندوز نداشته باشید، باید کاری کنید که خود مودم اتصال PPPoE رو برقرار کنه.
من این فایل رو دانلود کردم. به صفحهٔ ۱۰ مراجعه کنید. اونجا توضیح داده.
کد:http://shatel.ir/images/stories/FAQ/am602.pdf
سلام دوستان
سرویس eco 128 در ساعات رایگان و عادی سرعت دانلودش چنده؟؟؟
عادی 16 تا 25 اینا. رایگان(شبانه) هم نوسان داره، از 10-12 بگیر تا 20 اینا. البته به مرکز مخابرات و عوامل دیگه هم بستگی داره.نقل قول:
من سه روز هست دائم اینترنتم قطع و وصل میشه می خواستم بدونم شما هم مشکل دارید یا نه؟
هر 20 دقیقه یک بار شاید هم کمتر اینترنت من قطع میشه و بعد از حدود 4 دقیقه دوباره وصل میشه این چند روز اعصابم رو خراب کرده .
راستی اگه از شهرستان بخواهیم پشتیبانی تهران رو بگیریم باید با چه شماره ای تماس بگیریم؟
البته یکی از دوستان من هم پارس انلاین داره و دو روز پیش که ازش سئوال کردم گفت مال من هم مشکل داره میخواستم بدونم مشکل سراسری هست یا نه فقط بندرعباس مشکل پیدا کرده.
23089نقل قول:
22616955
بلهنقل قول:
سراسري هستش:11:
جالبه از 1 به بعد قطعي نداشتم
اما قبلش ......
امروز چه خلوته اینجا از 5 صبح کسی پست نزده : دی
تست سرعت از سرور یوکوهاما ژاپن
سلام.
ممنون .بله ولی این تعداد کانکشن ها رو کم کنم خوب سرعت دانلودم هم کم میشه...نمیشه؟!نقل قول:
دوست عزیز شما مشکل من رو دارید و من هم مشکلم رو با کم کردن پورت ها حل کردم (به توصیه سیامک عزیز)
شما احتمالا با idm دان میکنی
برو تو قسمت downloads=> آپشن=> کانکشن و گزینه default max conn number رو به 2 کاهش بده
امیدوارم مشکلت حل بشه
====
آها نه ممنون ... صرف شده : دینقل قول:
من به همین پشتیبانی مشهد زنگ میزنم فقط یاد دارن اینو بگن:
1- شمارتون چیه؟این جا مشکلی نیست...
2- چراغ مودمتون روشنه یا نه؟!
3- تلفن بی سیم،فکس و ... رو از مدار خارج کنین و برین از خط تلفن اون جایی که وارد خونه میشه یه سیم بکشین با اون تست کتید...
و...:31:
آخرم نتیجه میشه قسمت سوم...:31: هر چی میگم ما آپارتمانیم...از طبقه پایین سیم بکشم که اینترنت تست کنم؟: دی :19:
====
آها فهمیدم...ممنون...ولی یه مشکلی...تو صفحه 9 گفته تیک فلان گزینه رو بردارین و نکست رو بزنین...بعد میره مراحل صفحه ده...حالا من نکست رو که میزنم به جای اینکه اون صفحه ای که تو صفحه 10 آموزش گذاشته رو بیاره این صفحه میاد:نقل قول:
دوست عزیز
در وضعیت فعلی، اتصال به شاتل و ورود اسم کاربری و رمز (Authentication) توسط ویندوز انجام میشه. یعنی اتصال ویندوز (مثل شکل) از نوع PPPoE و اتصال مودم به صورت Bridge
برای اینکه نیازی به Redialing توسط ویندوز نداشته باشید، باید کاری کنید که خود مودم اتصال PPPoE رو برقرار کنه.
من این فایل رو دانلود کردم. به صفحهٔ ۱۰ مراجعه کنید. اونجا توضیح داده.
:19:
=======
مشکل کم بود اینم اضافه شد:
دیشب با ذوق رپیدباز خریدم و زدم تو کار دانلود ... از 12 شب تا 7 صبح...انوقت صبح پا شدم برم مدرسه... نتیجه رو ببینید:
اون فایل 170 مگ هم 10 درصدش مونده بود!
و فقط اون ده درصد دانلود شده بود + حدود 60 مگ از فایل دوم! تو 7 ساعت!
یادم نبود چراغ مودم رو ببینم اما سیستم رو خاموش کردم بعد چند دقیقه یادم اومد و نگا کردم چرا پاور و استاتوس روشن بود اما چراغ لن که همیشه روشنه، خاموش بود...البته شاید اون موقع که سیستم روشن بوده این طور نبوده...:31:
پشتیبانی تهرون خیلی فرق فوکولهنقل قول:
آها نه ممنون ... صرف شده : دی
من به همین پشتیبانی مشهد زنگ میزنم فقط یاد دارن اینو بگن:
1- شمارتون چیه؟این جا مشکلی نیست...
2- چراغ مودمتون روشنه یا نه؟!
3- تلفن بی سیم،فکس و ... رو از مدار خارج کنین و برین از خط تلفن اون جایی که وارد خونه میشه یه سیم بکشین با اون تست کتید...
و... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرم نتیجه میشه قسمت سوم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر چی میگم ما آپارتمانیم...از طبقه پایین سیم بکشم که اینترنت تست کنم؟: دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
====
یوزرنیم و پسوردت رو تنظیم کردی درست روی دانلود منیجر؟نقل قول:
مشکل کم بود اینم اضافه شد:
دیشب با ذوق رپیدباز خریدم و زدم تو کار دانلود ... از 12 شب تا 7 صبح...انوقت صبح پا شدم برم مدرسه... نتیجه رو ببینید:
اون فایل 170 مگ هم 10 درصدش مونده بود!
و فقط اون ده درصد دانلود شده بود + حدود 60 مگ از فایل دوم! تو 7 ساعت!
یادم نبود چراغ مودم رو ببینم اما سیستم رو خاموش کردم بعد چند دقیقه یادم اومد و نگا کردم چرا پاور و استاتوس روشن بود اما چراغ لن که همیشه روشنه، خاموش بود...البته شاید اون موقع که سیستم روشن بوده این طور نبوده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازه momkhbpsp جان بگم نه براي سرعت هاي ما كه رو كيلوبايت هست نه تأثير نداره. من خيلي تست كردم و ديدم حتي روي دهم كيلوبايت هم فرقي ندارن. من چه با 8 تا كانكشن چه با 2 تا 21.3 دانلود ميكنم. خودت هم ميتوني با يه هاست قوي تست كني ميبيني كه فرقي نداره. :46: حتي كانكشن رو هم بذاري 1 بازم با IDM فرق چنداني نداره و قطعي ها تقريباً به 0 ميرسه. مثلاً ممكنه سرعت بره روي 20.5 بازم ميگم خودت تست كن تا خيالت راحت تر هم بشه.نقل قول:
راستي momkhbpsp عزيز شما هم مشكل عوض شدن آي پي داري يا فقط قطع ميشه؟ قبلاً ازتون درباره ي عوض شدن IP سؤال كرده بودم يا نه؟ (ببخشيد يادم نميمونه با كي درباره ي چي صحبت كرديم:31:)
داستان ما و شاتل عجیب شده ... بچه ها کمک ؟؟؟
داستان اینه که شاتل برای من 0.98 ترافیک مصرفی اضافی علاوه بر 15 گیگ زده ... حالا چه جوری ... ببینید من وقتی تو پنل کاربریم تو قسمت ترافیک مصرفی میرم اگر حالت روزانه رو بزنم و مثلاً از تاریخ 29 اسفند تا 28 فروردین رو بزنم مقدار ترافیک من رو اینجوری میاره :
جمع ارسال (مگابایت) 1257.18
جمع دریافت (مگابایت) 14084.25
جمع ترافیک (مگابایت) 15341.43
ولی وقتی از حالت ماهانه میزنم اینجوریه :
حالا تکلیف من چیه ؟؟؟ فکر کنم این ترافیک اضافی رو از بالایی در آوردن ... ولی مگه ملاک دوره نیست ؟؟
دورۀ من از 29 تا 28 برج بعده ... عجیب نیست ؟؟؟
عجیبه! فقط برای آرت ملاک ماه شمسیهنقل قول:
برای eco که نباید اینطوری باشه آخه
من هرچی گشتم نتونستم راهنمای مودم شما رو از سایت asus بگیرم. جالبه یکی دیگه هم همین مشکلو داشت. انگار asus این مودم رو فراموش کرده.نقل قول:
اینطور که از پیغام به نظر میاد چون این VPI و VCI قبلا برای کانکشن Bridge استفاده شده، نمیتونی برای کانکشن جدید ازش استفاده کنی.
شما باید بری بخش advanced setup کانکشن WAN رو از Bridge به PPPoE تغییر بدی. اونوقت جای وارد کردن یوزر پسورد هم باید بیاد.
نقل قول:
نوشته تو سايت كه:
کد:
بازه استفاده از ترافيک ماهيانه از ابتدا تا انتهای ماه شمسی است.کد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/
کد:
بازه استفاده از ترافيك در كل دوره خدمات است.کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
در ضمن توي راهنمای میزان ترافیک مصرفی نوشته:
شما می توانید با مراجعه به صفحه ترافیک مصرفی، میزان ارسال و دریافت و تعداد دفعات اتصال خود را (براساس مگابایت) در 3 گزارش مختلف به دست آورید.
گزارش اتصالات PPPOE: در این گزارش براساس بازه زمانی مورد نیاز، می توانید تعداد دفعات اتصال از طریق PPPOE و مدت زمان آن را مشاهده فرمایید. همچنین اتصال جاری در لحظه خود را نیز می توانید ملاحظه فرمایید.
این گزارش مبنای محاسبه مصرف شما نمی باشد.
گزارش ماهانه: مبنای این گزارش ماههای شمسی می باشد ، و میزان مصرف در ماه مورد نظر را نشان می دهد
این گزارش برای مشاهده میزان مصرف دورههای مختلف کاربران ART که دوره ترافیک شان ماههای شمسی می باشد قابل استفاده می باشد ولی برای کاربران ECO که دوره ترافیک مطابق دوره سرویس شان می باشد، قابل استفاده نیست
من هم حرفهای سیامک رو تایید میکنم سرعت به هیچ عنوان کم نمیشهنقل قول:
البته 1 ویژگی به من اضافه شد اونم این که بدون اکانت و مستقیم کردن لینک از مگا آپلود با حداکثر سرعت و ریزوم دان میکنم:39: خودم هم نمیدونم چه طوری:18: اما دارم کل سریال prison break رو به همین صورت دان میکنم البته تو رپیدشر نمیتونم
نه نپرسیدی:20:. عوض شدن ip رو نمیدونم چه طور میشه امتحان کرد؟
اما قطعی من تو عید شروع شد و با راهنمایی شما دیگه حتی یکبار هم تکرار نشد
ببینم به این قسمت از توضیحات شاتل دقت کردی؟نقل قول:
حالا تکلیف من چیه ؟؟؟ فکر کنم این ترافیک اضافی رو از بالایی در آوردن ... ولی مگه ملاک دوره نیست ؟؟
دورۀ من از 29 تا 28 برج بعده ... عجیب نیست ؟؟
نقل قول:
این گزارش برای مشاهده میزان مصرف دورههای مختلف کاربران art که دوره ترافیک شان ماههای شمسی می باشد قابل استفاده می باشد ولی برای کاربران eco که دوره ترافیک مطابق دوره سرویس شان می باشد، قابل استفاده نیست
ایشون آرت دارن نه اکو:دینقل قول:
نقل قول:
چه ربطی داره مهدی جان ؟؟؟ یعنی من هم هواسم باید به دوره باشه هم ماه ؟؟؟ چه مسخره ... این جوری که نمیشه ... آخه مگه میشه هم تو دوره 15 گیگ هم تو ماه ؟؟؟
با این وضع تکلیف کسی که 15 تا 15 ام چی میشه ؟؟؟ تکون نمی تونه بخوره که ؟؟ :2::2::2:
دقیقا نمیدونم چطوریه ولی فکر کنم اینطوری باشهنقل قول:
شما باید حواست به ترافیک مصرفی در ماههای شمسی باشه نه مصرف دوره ینی ملاک مصرف شما فقط مصرف در یک ماه شمسی هست
(بازم زنگ بزن به بخش فروش جواب دقیق رو بگیر به ما هم بگو چون منم اگه وضعم خوب بشه یه کار درست و حسابی پیدا کنم میخوام بیام ارت بگیرم)
من یه سوال دارم از دوستان
من الان سرویس art1 دارم..الان میخوام به اکو 512 تبدیل کنم
به نظر شما بکنم یا نه؟
مگاآپلود براي كاربرهاي رايگان نوشته رزيوم نداره ولي لينكش تا 2-3 روز حتي رزيوم داره اونم با هر آي پي و خودكار با يك مانكشن دانلود ميكنه و قطعي تقريباً به صفر ميرسه.نقل قول:
عوض شدن IP رو ميتوني با سايت زير چك كني:
به اين صورت كه وارد سايت زير ميشي و آي پي شما رو بهتون ميگه بعد يه دانلود با 8 تا كانكش بزنيد كه زود قطع بشه بعد از قطعي سايت رو دوباره باز كنيد و IP رو با قبلي چك كنين اينجا هم لطفاً اعلام كنين برام مهمه. مثلاً اگه زمان قطعي ياهو مسنجر يه بار بسته و باز بشه معلومه آي پي عوض شده.کد:http://whatismyip.com/
اشكان جان نميدونم چرا فروم اول پست منو كامل داد بعد قاط زده بود يه خط نوشته بود!
به هر حال بگم ترافيك سرويس هاي آرت فقط تو بازه ي زماني 1 هر ماه تا 30 يا 31 هر ماه حساب ميشه (امسال هم كبيسه بود :31:) حالا چه شما اول قرار داد بسته باشي چه 15 ام چه 30 ام براي آرت ربطي نداره ترافيك شما ابتدا تاانتهاي ماه هست (ساعت 12 شب روز آخر ماه)