دوستان منم دقیقا همین مشکل رو دارم و مودم من هم TP-Link TD-8811 ولی ویندوزم 7 نیست ویستا ست .نقل قول:
Printable View
دوستان منم دقیقا همین مشکل رو دارم و مودم من هم TP-Link TD-8811 ولی ویندوزم 7 نیست ویستا ست .نقل قول:
الان USB وصل شده چراق ADSL روشنه فقط کانکت نمیشه میتونه از نویز باشه ؟:41:نقل قول:
سلام دوستان من وقتی adsl گرفتم مودمو با lan نمیتونستم وصل کنم و با usb وصل کردم ولی انگار سرعت lan بیشتره لطفا یکی به من بگه باید چکار کتم که با lan وصل بشه اخه اگه کابل usb رو دربیارم و Lan رو بذارم این پیغامو میده :
connecting through wan miniport{pppoe
مودم من micronet sp3362 ویندوزم هم سون
تنظیمات مودم روی always on هستش؟نقل قول:
---------- Post added at 10:05 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------
تفاوت usb و lan در سرعتهای بسیار بالا احساس میشه نه سرعت ایران،اما شما ببینید درایورهای کارت شبکه رو نصب کردید،مودم رو ریست کنید ببینید درست میشهنقل قول:
شما دستی IP روی سیستم ست می کنید؟نقل قول:
من نمیدونم چجوری بفهمم درایور کارت شبکه نصبه یا نه
---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
کارت شبکه من انبورد یعنی جدا نگرفتم که روی برد نصبش کنم
من قبلاً یک مودم سمفونی داشتم که باهاش کانکت میشدم و هیچ مشکلی باهاش نداشتم. الان میخوام مودم SMC رو کانفینگ کنم اما وقتی با کابل شبکه به سیستم وصلش میکنم علامت شبکه کنار ساعت ویندوز که دوتا کامپیوتر کنار هم هست به صورت یک علامت اخطار زرد رنگ در میاد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و نمیتونم با کانفینگش کنم و همش اینترنت اکسپلورر اخطار میده که همچین صفحهای وجود نداره!
یک دفعه هم مودم رو ریست کردم اما درست نشد!
میگید چه کار کنم؟!
با سلام به دوستان عزیزنقل قول:
مهرداد جان از کمک و راهنمایی شما سپاسگزارم . راه حلی که اشاره فرمودید رو انجام دادم ولی باز هم همین پیغام ظاهر میشه و گاهی با خاموش/روشن کردن مودم تصادفی کانکت میشم مثل الان ولی برخی اوقات هم پیغام ظاهر میشه.
از کمک و راهنمایی دوستان ممنون و متشکرم
پاینده و کامیاب باشید
سلام من یه مودم dlink 2640u دارم که راحت با کانکشن brigde به اینترنت وصل میشم
امروز یه لپ تاپ دل گرفتم و قتی می خوام باش به وایر لس مودم وصل شم وایر لس رو پیدا می کنه ولی تو اینترنت نمیره هیچ صفحه ای هم باز نمیکنه
ویندوزم هم سون هست لطفا یه توضیح کامل بدید از اول تا اخرش چون زیاد از تنظیماتش سر در نمیارم
خوب چرا با LAN وصل نمي شه اون كه راحت تر.نقل قول:
سلام
چه مودمی وایرلسی هست که ارزون باشه(برای دو کامپیوتر هم زمان)، و با بیشتر ISP ها هم همخوانی داشته باشه؟(صبا. شاتل. پارس)
این رو نمی دونم ، چه طوری باید بفهمم ؟نقل قول:
تنظیمات مودم روی always on هستش؟
نهنقل قول:
شما دستی IP روی سیستم ست می کنید؟
در ضمن من الان یکسال دارم از ADSL و همین مودم استفاده میکنم و تا حالا همچین مشکلی نداشتم ولی الان دو هفته ای میشه این مشکل رو دارم .
شرکت سرویس دهنده اینترنت من از ساعت 6 عصر تا 7 صبح سرعت اشتراکش رو دو برابر میکنه یعنی 64 من میشه 128 و این مشکل هم توی همین فاصله زمانی اتفاق می افته . می خوام بدونم مشکل از مودممه یا از سرویس دهنده ؟
نقل قول:
سلام بچه ها...کمکم کنید خواهشا.....
من مودمم ایسوز WL-AM604g هستش که چند ماهی هستم خریدمش...خدایی مودمه خوبیه...اما چند وقته که خود به خود ریست میشه ..یعنی یک دفعه خاموش و روشن میشه..و .تا چند دقیق اصلا به نت وصل نمیشه تقریبا روزی یک بار این جوری میشه نه بیشتر.....ابدیت هم کردم همون موقع که خریدم....تازگیها هم در ویندوز سون که دارم میبینم که یکدفعه هیچ صفحه ای باز نمیشه میرم به صفحه کانکشنها و تنظیمات میبینم یک علامت تعجب افتاده روی علامت مخصوص اینترنت یا همون کارت شبکه اگه اشتباه نکنم...و باید حتما مودم رو خاموش روشن کنم تا درست بشه....بعضی وقتها هم یک دفعه ارور میده وسط کار با اینترنت که میگه یوزر و پسورد مودمت رو وارد کن!!!!!!
نمیدوم چرا این جوری شده...در ضمن پیکربندی مودمم رو pppop انجام دادم یعنی خودش مستقیم به اینترنت وصل شه...در ضمن از روترش هم برای استفاده از اکانت cccam دارم استفاده میکنم...نکنه به خاطره اونه؟؟؟
2 ماه بعد !!!!!!!!!!!!!!!!:19::19::19::19:!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
دوستان من واسه پروژم شدیدا به adsl نیاز دارم و وقتم هم کمه:41:نقل قول:
هر مودمی که خودت خواستی بخر اینم که میگن ساپورت نمیکنه چرته اگر هم خواستی از مودم هایی که خودشون پیشنهاد دادن بخری از خودشون نگیر همونو از بازار بگیر ارزون تر هستنقل قول:
سوال ما سخت بود؟!نقل قول:
احتمالا لینک ندارینقل قول:
نقل قول:
اقا لطفا یکی منو راهنمایی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
وارد 192.168.1.1 میتونی بشی؟ مودم خط رو شناخته و وصل شده؟نقل قول:
--------------------
نیازهاتون رو بگی بهتر میشه راهنمائی کرد:نقل قول:
1- هزینه ؟
2- وایرلس یا فقط LAN باشه؟ ( مودم های بدون وایرلس که 4تا LAN دارن حدود 40 و وایرلس دار حدود 70 تومنه).
راه چاره چیه؟نقل قول:
نه نمیشه وارد 192.168.1.1 یا هر IP دیگهای شد! پیغام میاد که همچین صفحهای وجود نداره! آره مودم خط رو شناخته، چراغ SYIC روشن میمونه.نقل قول:
وارد 192.168.1.1 میتونی بشی؟ مودم خط رو شناخته و وصل شده؟
[/QUOTE]
سلام
نه آقا منم این مشکل رو دارم،به هیچ طریقی نمیشه وارد صفحه کانفیگ شد.نمیدونم ایراد ازکجاست؟
تمام اینترنت رو زیرو رو کردم ولی پستهایی دیدم که این مشکل رو داشتند و جواب نگرفته بودن،حتی فرومای انگلیسی رو هم نیگا کردم ولی راهکارهاشون جواب نداد:41:
من الان بدون هیچ مشکلی دارم از مودمم که ایسوس 602 هست استفاده میکنم.فقط میخواستم تنظیمات کانفیگ رو ببینم که نمیشه.
جلوی ipv4 default getway خالی هست و هیچی نوشته نشده.توفروم انگلیسی نوشته بود آی پی نوشته شده جبوی این برا کانفیگ کردن هست.
فکرکنم کامل توضیح دادم،مشکل فایروال هم نیست، همه رو چک کردم.
یه استاد شبکه میخاد این مشکل رو حل کنه.
یا حق
1-قبلا با تنظیمات مودم ور نرفتی؟ احتمالا آدرس رو عوض کردی یا عوض شدهنقل قول:
2-چراغ لینک یا ADSL ثابته؟ چشمک نمیزنه؟
نقل قول:کسی نبود کمک کنه .نقل قول:
در ضمن یه مودم smc فعلا امانت گرفتم . با این مودم دیگه دیسکانکت نمیشم ولی تقریبا به همون تناوب که دیسکانکت مشد باید صفحات رو رفرش کنم تا یه صفحه رو بیاره .
مثلا برای آوردن این صفحه 5 بار رفرش کردم تا آورد .
کسی میدونه تو سایت پارس آنلاین وقتی درخواست اشتراک adsl بدی (برای جایی که فعال نباشه) آیا رسیدگی میکنن؟؟؟
فعال نباشه یعنی چی؟ یعنی مرکز مخابراتی رو ساپورت نمیکنن؟ اگر در آینده اون جا راه اندازی میشه احتمالا میری تو رزرو اگر هم نه که هیچینقل قول:
نه ور نرفتم. مودم رو ریست هم کردم اما فرقی نکرد!نقل قول:
آره چراغ ADSL روشنه.
مگه نباید وقتی مودم رو به کامپیوتر وصل میکنیم سریع به هم کانکنت بشن؟! چرا این مودم کانکت نمیشه!!!
سلامنقل قول:
نه آقا منم این مشکل رو دارم،به هیچ طریقی نمیشه وارد صفحه کانفیگ شد.نمیدونم ایراد ازکجاست؟
تمام اینترنت رو زیرو رو کردم ولی پستهایی دیدم که این مشکل رو داشتند و جواب نگرفته بودن،حتی فرومای انگلیسی رو هم نیگا کردم ولی راهکارهاشون جواب نداد:41:
من الان بدون هیچ مشکلی دارم از مودمم که ایسوس 602 هست استفاده میکنم.فقط میخواستم تنظیمات کانفیگ رو ببینم که نمیشه.
جلوی ipv4 default getway خالی هست و هیچی نوشته نشده.توفروم انگلیسی نوشته بود آی پی نوشته شده جبوی این برا کانفیگ کردن هست.
فکرکنم کامل توضیح دادم،مشکل فایروال هم نیست، همه رو چک کردم.
یه استاد شبکه میخاد این مشکل رو حل کنه.
یا حق[/QUOTE]
جواب منم بدید ثواب داره.شاید هم کسی وارد نیست
نقل قول:
برو تو properties لن کامپیوترIPV4 رو پراپرتیز رو بزن ببین تو اون DNS ها و IP ها چی نوشتهنقل قول:
2 آی پی هست قبلا چک کرده بودم، الان هم چک کردم.جواب نداد.نقل قول:
درست شد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چیکار کردم درست شد، دگمه ریست رو حدود 10 ثانیه گرفتم و بعد که ولش کردم مودم رو شناخت! منم با آی پی 192.168.2.1 وارد تنظیمات مودم شدم. به همین راحتی :)
الانم که این پست رو میگذارم با مودم SMC کانکت شدم. :46:
پیش شماره ی من 520 هست در حالی که توی سایت نوشته فعاله اما وقتی میرم نمایندگی پارس آنلاین که توی شهرمونه میگه نه سرویس واسه پیش شمارتون فعال نیست به 2تا isp دیگه هم رفتم اونا هم همینو میگن.:41:نقل قول:
سلام دوستان،من یه مشکلی دارم،امروز یه مودم BILLION مدل Wireless G خریدم که 4 تا lan داره و وایرلس هست،این مودم رو برای این خریدم تا بتونم لپ تاب رو هم به اینترنت وصل کنم از طریق وایرلس!
مشکل من اینه که وقتی Config می کنم رو حالت Bridge به راحتی به نت وصل میشه،ولی رو حالت PPPoE هر کاریش کردم به هیچ صراطی مستقیم نیست و به نت وصل نمیشه،دیگه دارم دیونه میشم،4 ساعت وقتم رو گرفت هر راهی بود امتحان کردم،به نظرتون مشکل از چیه و چطور باید حلش کنم؟
اینم بگم که مودم قبلیم یه مدل چینی به نام هائووی بود که به راحتی با PPPoE و Bridge به نت وصل میشد و هیچ مشکلی نداشت،تنها عیبش این بود که وایرلس نداشت!
دوستان خواهشا هر کی چیزی می دونه راهنمایی کنه،این پشتیبانی های فناوا که هیچی بلد نیستن.:11:
نقل قول:
دوستان من یک مشکل دارم با مودم TP-Link TD-8811!
مشکل اینه که بعضی وقت ها اینترنت از کار میوفته! یعنی به اینترنت وصل هست ولی کاری نمیکنه! به سایتی باز میکنه نه دانلود میکنه! باید 1 بار ریبوت کنم مودم رو تا درست بشه! بعضی وقت ها 10 15 ساعت بدون مشکل کار میکنه ولی بعضی وقت ها هر 5 دقیقه یکبار اینطوری میشه!
و اینکه فقط وقتی دانلود میکنم اینطوری میشه و زمان UP کردن و وبگردی مشکلی نیست.
کسی نتونست به من کمک کنه ؟نقل قول:
در ضمن من الان یکسال دارم از ADSL و همین مودم استفاده میکنم و تا حالا همچین مشکلی نداشتم ولی الان دو هفته ای میشه این مشکل رو دارم .
شرکت سرویس دهنده اینترنت من از ساعت 6 عصر تا 7 صبح سرعت اشتراکش رو دو برابر میکنه یعنی 64 من میشه 128 و این مشکل هم توی همین فاصله زمانی اتفاق می افته . می خوام بدونم مشکل از مودممه یا از سرویس دهنده ؟
اگه فریم ویر رو آپدیت کنم درست میشه؟
سلام دوستان.من یه adsl از شرکت صبانت گرفتم.مودمم Tp Link 8811 هست و همه چی کاملا درسته، ولی با اینکه سر راه گوشی اسپلیتر گذاشتم ( اسپلیتر فابریک مودم) بازم وقتی مودم روشن باشه صدای خش خشه نسبتا زیادی توی گوشی میاد.مشکل از چه چیزایی میتونه باشه؟ کابل،اسپلیتر گوشی یا ...؟
لطفا منو راهنمایی کنید.
دوستان دیگه ای هم که با اسپلیتر این مودم مشکل داشتن یا دارن هم نظر بدن ممنون میشم.
در این مورد ، من چند صفحه پیش یه پستی دادم:نقل قول:
همین!نقل قول:
اگه هر تلفن و مودمتون مستقیم به پریز تلفن وصل هست ، برای هر تلفن جداگانه باید یک اسپلیتر بذارید!
اگه از پریز یکی از تلفن ها ، سیم به طرف مودم میکشید ، باید اسپلیتر از یک طرف مستقیم به پریز و از طرف دیگه به تلفن و مودم در قسمتهای مخصوص خودش ، ضمنا برای هر گوشی تلفن دیگه ای هم که روی خطه باید یه اسپلیتر جداگانه بگیرید!
سلام دوستان
یک راهنمایی لازم دارم
بین tp-link w8901g
و
d-link dsl-2640t
کدوم رو بگیرم؟
ایا این دو خیلی از نظر کیفیت کاری و ساپورت وایرلس از asuse WL-600g کمتر هستند؟بین این سه تا یه مقایسه ی کوچیک میخوام که کدوم رو بگیرم و اینکه فرق این دو با 600g خیلی زیاده؟یعنی اصلا ارزش نداره که یکی از آن دو رو بگیرم؟و اگه بخوام بگیرم کدو.م یکی رو؟
سلام .
1- چراغ adsl و lan رو شنه . درایور مودم را نمیتونم نصب کنم ( مودم tp-link 8817 ) . یعنی موقع نصب با این خطا مواجه میشم : pleas plugin adsl usb router now
محتوای مخفی: تصویر
چند بار هم ریست کردم مودم را
2 - با اکسپلورر نمیتونم وارد 192.168.1.1 بشم .
3- کانکشن broadband ساختم . کانکت شدم اما صفحات اینترنت باز نمیشه .
چکار کنم ؟
آقایون خیلی عجله ایی هستنقل قول:
سلام دوستان
یک راهنمایی لازم دارم
بین tp-link w8901g
و
d-link dsl-2640t
کدوم رو بگیرم؟
ایا این دو خیلی از نظر کیفیت کاری و ساپورت وایرلس از asuse WL-600g کمتر هستند؟بین این سه تا یه مقایسه ی کوچیک میخوام که کدوم رو بگیرم و اینکه فرق این دو با 600g خیلی زیاده؟یعنی اصلا ارزش نداره که یکی از آن دو رو بگیرم؟و اگه بخوام بگیرم کدو.م یکی رو؟
کسی نمیتونه کمکی کنه؟!
دوستان من فریم ور مودم smc مدل 7401BRA رو میخام...ورژن خودش 1.13 هستش..ورژن بالاتر رو میخوام..مرسی
سلام بچه ها
من یه مودم alfex وایرلس خریدم ...
از پورت lan با کابل شبکه وصل کردم به pc و قشنگ داره کار میکنه
ولی وقتی لپ تاپ رو میخوام با وایرلس کانکت کنم pin cod میخواد .. چیکار کنم .. این چیه ؟ تو دفترچه هم چیزی نیست
ممنون میشم زود کمک کنید .. بدجوری گیر کردم