سلامنقل قول:
اگر صدا از سمت تسمه ها هست , تسمه ها رو باز کنین و روشن کنین
اگه دیگه صدا نداد پس صدا از دینام یا کلاچ کمپرسور یا هر چیز دیگری هست که با تسمه میچرخه
اگر باز هم صدا میده پس باید جای دیگه دنبالش بگردین
Printable View
سلامنقل قول:
اگر صدا از سمت تسمه ها هست , تسمه ها رو باز کنین و روشن کنین
اگه دیگه صدا نداد پس صدا از دینام یا کلاچ کمپرسور یا هر چیز دیگری هست که با تسمه میچرخه
اگر باز هم صدا میده پس باید جای دیگه دنبالش بگردین
به پست بالا اضافه شود یکی از ایرادات شایع پراید که ایجاد صدا از ناحیه تسمه می کنه خراب شدن واتر پمپ هست
به هر حال باز کردن تسمه و روشن کردن موتور باعث میشه شما مطمئن بشید که ایراد از ناحیه تسمه هست بعدش می تونید عامل صدا را پیدا کنید
اول از همه از راه حل های کم هزینه استفاده کنید (بررسی پولی ها و هرزگردها و سپس دینام ، پمپ هیدرولید ، کمپرسور کولر و در آخر واتر پمپ)
امروز داشتم با پژو 206 تیپ 3 مدل 85 رانندگی میکردم، یه دفعه چراغ ABS و STOP هم زمان روشن شد بعد از کمی( چند ثانیه ) خاموش و بعد چند بار این روند تکرار شد...
مشکل از کجاست؟ (روغن ترمز و لنت ها تا با حال عوض نشدن)
دوستان من چند روز پیش اب رادیاتور رو عوض کردم..از اون روز دمای ماشین به 90 نمیرسه و سر 80 ترموستات باز میشه و دما میاد پائین..تو جاده هم کلا با کولرو بدون کولر یکم پائینتر از 90 وایمیسته!
گفتن ترموستات خرابه..از ایساکو یه ترموستات گرفتم ولی دقیقا اینم همونجا باز میشه و فرقی نکرد
مایع خنگ کننده رو کلا عوض کردن ولی تاثیری نداشت
نمیدونم چرا اینجوری شد و چیکارش کنم الان
دوستان نظری ندارن؟
ماشین و8 مدل 89
نه اینکه با روشن کردن کولر فن روشن نشه الان که توتابستونه بلافاصله بعد از چند دقیقه فن ماشین روشن میشه منظورم این بود که موقعی که ماشین و خاموش میکنم دوسه دقیقه بعد سوییچ و باز میکنم دیگه فن ماشین شروع به کارکردن نمیکنه که دما رو بیاره پایین ولی ماشین قبلیم واکثر ماشینهایی رو که دیدم همینطوره وقتی ماشین و خاموش میکنی اگه هنوز موور داغ باشه فن ماشین شروع میکنه به کار کردن.نقل قول:
فن هاش که همون ابتدای روشن کردن ماشین روشن میشه .دمامعولا اگه تو ترافیک باشم و گاها کولر بگیرم از نصفم بالاتر میره ولی اب کم نمیکنه ولی خیلی زود آمپر دما ی ماشین میاد رو نصف وای میایسته تقریبا بعد از سه چهار دقیقهنقل قول:
جسارتا این عکس ها گرفتم از روغن ریزی ..اگر چیزی معلوم هست لطفا بفرمائید
و هزینه حدودی چقدر هست...
روغن کف حیاط خیلی نمیریزه اما روغن از کل ماشین کم میشه و سر ریز میکنم. کف ماشین خیلی روغن نشتی داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
این عکس خیلی به محل نشتی نزدیکه
جائی که یک قطره روغم هست چه قطعه ای هست ؟
یا از همین قطعه هست یا دقیقاً از بالاش
احتمال زیاد واشرش (گاسکت) خراب شده
سلام. دوستان . پرایدی که زمان دور زدن و فرمانو تا اخرچرخوندن صدای زیادی می ده مشکلش از کجاست؟
سی بگ(اسمشو درست نمی دونم). هزینه تعمیرش چند میشه ؟ممنون
اگر از کارت گارانتی خودرو استفاده کنین شامل چه مواردی میشه؟
فرمان رو تا آخر بپیچید و حرکت کنید، اگر در این حتالت صدای تق تق بیاد احتمال زیاد صدای پلوس هستنقل قول:
سلامنقل قول:
اگر صدای تق تق پلوسها هست , لازم نیست سر پلوس عوض کنین
اول گردگیرش رو بزنین کنار و توی کاسه ی ساچمه ها رو حسابی پر از گیریس نرم کنین تا هوا نداشته باشه
بعدش با فرمان پیچیده حرکت کنین
اگر دیگه صدا نداد پس فقط بی گیریس بوده و باید گیریسکاری بشه و گردگیرش نصب بشه
اگر با گیریسکاری صداش قطع نشد پی خراب شده به علت کار کردن زیاد بدون گیریس یا گاز شدید موقع پیچیدن فرمان و یا بنجل بودن سرپلوس و یا همه ی اینها
حرکت با شتاب زیاد و فرمان پیچیده پلوسها رو داغون میکنه
باید آروم گاز بدین یا پا روی کلاچ و با سرعتِ اولیه دور بزنین و بعد از صاف کردن فرمان اونوقت کلاچ رو ول کنین و گاز بدین
گردگیرها هم باید به محض پاره شدن عوض بشه تا سر پلوس بی گیریس نشه و خراب نشه مخارج چند برابر نشه
پیچیدن فرمان در حالت ایستاده هم اشتباهِ محضه . باید اول ماشین حرکت کنه بعدش با فشار فقط دو انگشت فرمان رو بچرخونین (چه عادی باشه چه هیدرولیک . خصوصاً برای پراید هیدرولیک که هیدرولیک فرمان زود لق میشه و حادثه ساز میشه )
اطلاعات بیشتر در مورد صرفه جوئی در هزینه های خودرو تا سقف ملیونها تومن
معمولا بیشترین دلیل اینجور روغن ریزی در پراید حرابی اورینگ دور پایه دلکو (در مدل کاربراتوری) و یا دوتا اورینگ نصب شده بر روی سنسور میل بادامک ( در مدل انژکتوری ) است.نقل قول:
با تعویض این اورینگها و مقداری چسب زدن مناسب روغن ریزی برطرف میشه البته این مسئله بیشتر بخاطر یک ایراد در طراحی هست و ممکنه در بلند مدت دوباره روغن ریزی شروع بشه
کسی سوالو منو جواب میده؟
نقل قول:
امروز داشتم با پژو 206 تیپ 3 مدل 85 رانندگی میکردم، یه دفعه چراغ ABS و STOP هم زمان روشن شد بعد از کمی( چند ثانیه ) خاموش و بعد چند بار این روند تکرار شد...
مشکل از کجاست؟ (روغن ترمز و لنت ها تا با حال عوض نشدن)
ظاهرا وقت رسیدگی به وضعیت لنتهای ترمز رسیده، همینطور بازدید سطح روغن ترمز که بسیار ساده است.نقل قول:
نقل قول:
سلام
دوستان یک سوال:
ماشین ما اصلا یک قطره روغن نمیداد. از روی که خریدیم سال 91 تا الان همش ایرانول 8000 میریختیم. منتها این سری رفتم بهران تکتاز ریختم که روغن ریزی بدی پیدا کرده
آیا میتونه از تغیر روغن بوده باشه؟
سلامنقل قول:
نکته ی مهم :
اگر کم شدنِ روغن در مخزن علتش نازک شدنِ لنتها باشه باید اول لنت ها تعویض بشه بعدش اگر روغن کم بود روغن اضافه بشه تا خطِ MAX
اگر قبل از تعویض لنتها روغن اضافه بشه ممکنه بعد از تعویض لنتها روغن سر ریز بشه
کم شدنِ روغن در مخزن باید فقط به علتِ نازک شدن لنتها باشه
هر دلیلِ دیگری خطرناک هست چون حاکی از نشت روغن از مخزن یا لوله های فلزی یا شیلنگ لاستیکی پشت چرخ یا پیستون ترمز هست
باید همه چیز به دقت بررسی بشه تا اگر جائی چرب شده فوراً تعمیر بشه
سیستمهای بازدارنده و هدایت کننده ماشین باید همیشه سالم باشه و با بهترین قطعات تعمیر بشه حتی اگر مجبور بشیم قرض کنیم
ترمزها , ترمز دستی , لاستیکها , فرمان , کمکها و فنرها , جلوبندی , چرخها , چراغها , برف پاکن ها , شیشه ها , کمربندها , ایرباگ ها , سیستم سوخت رسانی , سیستم خنک کننده ی موتور
ماشین جاندار نیست اما اگر بهش بی توجهی و اهمال بشه بدجوری انتقام میگیره
پراید 131مدل93.
کولرش اصلا تعریفی نداره بردم گارانتی گفت گاز لوکرت کمه گاز زدم هیچ تغییری نکرد دوباره بردم گفت احتمالا شیر گازت خراب نفهیمدم منظورش چیه گفت برات عوض میکنم اونم عوض کرد بازم خوب کار نمیکنه انگار فقط فن داره کار میکنه البته فقط فن که اغراق یکم از حالت فن خنک تر میشه ولی درحدی نیست که به ماشین بخوای فشار بیاری که این کولرو بهت بده نه ارزش نداره.نمیدونم گاز آشغال میزنن یا مشکل کجاست و سر درنمیارم؟؟
ترموستات کولر شاید خراب است و زود خاموش و روشن میکنه و نمیتونه خنک کنهنقل قول:
شما مطمین هستید روغن موتور هست؟نقل قول:
احتمال داره اونی که روغن رو عوض کرده فیلتر یا پیچ تخلیه رو خوب نبسته باشه
سلامنقل قول:
عزیز از ته ماشین نیست..به نظرم از موتور هست که داره نشت میده به قسمت های پائین
از کف نیست مشخصه
سلام
ماشین ما 3 سال کار کرده
شنیدم میگن برای پیشگیری بهتر است که ترموستات رو قبل از اینکه جام کنه، عوض کنی.
حقیقته؟
اخه می ترسم ترموستات فعلی ، جنس ش از جدیده بهتر باشه!
سلام دوستان
ماشین من پراید هست
1- گردگیر کمک عقب پاره شده بطوری که شافت جک تماما مشاهده میشه . چطوری متونم گردگیر رو تعویض کنم ؟
2- چرخ جلو سمت راننده اغلب اوقات در سرعت کم صدای جیرجیر میکرد که به تعمیرکار نشان دادم گفت مشکل از بیرینگ نیست ، لنت ها صدا می دهند. خودم لنت ها رو باز کردم با چرخ دیگر جلو جابجا کردم . اول صدا نداشت بعد از مددتی مجددا صدا دار شد اما کمتر .
سلام، ممکنه چندین سال دیگه هم کار بده اما توصیه میشه هر دو سال یکبار عوض شهنقل قول:
سلام، 1. فکر کنم کمک باید باز شه، روغن نزده؟نقل قول:
2. اگه لنت تموم نشده، ممکنه بخاطر جنس لنت باشه
سلام
روغن ترمز رو چطور میشه عوض کرد؟
سلام .نقل قول:
تعویض لازم نداره حتی در گرمسیر
فقط اگه کم داره باید اضافه بشه
امریکائی و آلمانی بهترینه
درب مخزن باید همیشه کیپ باشه و قبل از باز کردنش اطرافش خوب تمیز بشه
سلامنقل قول:
تجربه ی 30 ساله:
ترموستات یهو جام نمیشه . اولش علامت میده
علامتش اینه که کمی گیر میکنه و آمپر میره بالا بعدش یهو ظرفِ 30 ثانیه حرارت میاد پائین
این یعنی وقتشه تعویض بشه
دیگه دنبالش نرفتم که آیا تعمیر میشه یا نه چون هم گران نیست هم کار حساسی امجام میده
اما نباید با بالا رفتن و پائین اومدن آمپر به علت کمبود آب رادیاتور اشتباه گرفته بشه
سلام
وقت بخیر
ک سوال مهم که چند نفر پرسیدم ، کسی نمی دونه فقط یک مکانیک گفت ترموستات هست
206 نو فقط 2 هزار تا راه رفته
منتها از 1000 تا که رد کرد
وقتی خاموش میکنم، حتی زمانی که فن خاموش شده و دما رو کم کرده و اب مقداری خنک هست. یعنی روی 90 تا 95 درجه
برخی اوقات بعد از 5 تا 10 دقیقه سوئیچ رو که باز کنم دما روی 120 و خط قرمز هست ... اما در حالت روشن چنین چیزی اتفاق نمیافته
فن خوب کار میکنه به نظرم
دما میاد 90 ترموستات باز میشه. اون روز اول صبح دست به لوله زدم.دیدم روی 90 گرم شد و ترموستات باز کرده بود
اینکه در حالت خاموش چند دفعه یکبار چنین اتفاقی میافه از چی هست؟
میگن 206 در حالت خاموش چون اب جران نداره حداکثر تا 110 مجاز هست
اما نه دیگه تا 120
درود
1-خدا ناکرده اگر ترمز برید ، آدم باید چی کار کنه؟ (غیر از فاتحه)
و
2-مواقعی که حتما باید ترمز گرفت به هر طریق ( ترمز کفایت نمیکنه) همیشه میشه دستی کشید؟
فقط تا میتونیم معکوس بدیم؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بنظرم، با توجه به این نکته که فرمودین، تو سایر مواقع و احتمالا هم گرما و فشار زیاد خنک کاری ماشینت درست کار میکنه، پس این چندثانیه هم شروع هم نباید مشگلی ایجاد کنه و جای نگرانی نیست، ممکنه روشن شدن چراغ کمی جای تامل داشته باشه ،
حالا باز دوستان و اساتید میان بیشتر توضیح میدن
بله درست کار میکنه اما موقع خاموش شدن تا 120 خیلی هست!!نقل قول:
همه ماشین ها حداکثر تا 110 میره
من میگم شاید ترموستات خوب کار نمیکنه، یعنی وقتی ماشین روشن هست چون اب گردش داره و پمپ کار میکنه ، اب میتونه خودش رو از ترموستات رد کنه
اما وقتی خاموش هست و اب گردش نداره، ترموستات هم خوب اب رو رد نمیکنه و دما سریع میره بالا
میشه؟
مخصوصا چون چند بار یکبار این اتفاق میافته. رو ترموستات شک دارم
نری عوضش کنی، پیش این مکانیکا، ترموستات برمیدارن یه مدل متفاوت از اینی که هست برات میزارن که بازدهی رو میاره پایین، آسیب هم میزنه،نقل قول:
اقلا فقط نمایندگی برو
بله گارانتی داره. حداقل این در پریتی که دست مردم میدن رو ..بینیم خودشون سر در میارن ازش..نقل قول:
نه ترموستات پائین که پاک کردن صورت مساله هست :n03:
در اینکه حرارت آب بعد از خاموش شدن موتور بیشتر میشه، شکی نیست اما یکی از دلایل زیادتر بودن این مقدار ممکنه بخاطر کمبود آب رادیاتور باشه و یا اینکه مقداری هوا در داخل سیستم گردش آب باقی مانده باشه.نقل قول:
مورد دیگه تفاوت فشنگی نشانگر حرارت هست که احتمالا با نمونه های قبلی که در سالهای گذشته استفاده میشد، فرق می کنه و باعث این تفاوت نشان دادن حرارت در زمان بیشتر شدن دما باشه. به هر حال 206 بعد از تغییر و تحولاتی که زمان گرانتر شدن دلار به خودش دید، دچار یک سری ایرادات شد که کم کم داره بروز میکنه و من هم با چندتا از این ایرادات برخورد داشتم.
شما که عضو TT هستین،اونجا یک نگاه میکردین جوابتون میگرفتیننقل قول:
اگر اشتباه متوجه نشده باشم،این مورد توی موتور TU5 عادی هست و کلا جزو ذات 206 و رانا هست که به محض خاموش کردن، اگر سویچ را بازکنی میبنی آمپر تا آخر میاد بالا...
اگه بردیش گارانتی لطفا بیا نتیجه رو هم بگو دوست عزیزنقل قول:
دوستا عزیزنقل قول:
چند بار یک بار این طوری میشه
خوب حالا یکبار واقعا امپر بره بالا ما از کجا بفهمیم این رفته بالا یا نرفته؟
اگر در طول حرکت بره بالا،قطعا مشکل داره ولی بعد از خاموش کردن و دوباره روشن کردن،چیزی که از خیلی ها دیدم میگن عادیه..
بله درسته عادیهنقل قول:
اما همه تا 110 میره
مال من میچبسه به خط قرمز یعنی 120
راه آخر گارانتی ولی اونها هم درست به صحبتتون گوش نمیدهند،بهترین جا همون TT هست،از بچه های خبره شون بپرس