یاهوی من چرا اینطوری شده؟
وقتی اون صفحه ای که توش پی ام میدیم رو باز میکنم یه نفر یه "هح"میگه.صداشم خیلی بلند و طولانی نیست...
همیشه هم نمیاد خیلی کم پیش میاد که اینطوری بشه.
اما خوب لابد یه ایرادی داره دیگه....
Printable View
یاهوی من چرا اینطوری شده؟
وقتی اون صفحه ای که توش پی ام میدیم رو باز میکنم یه نفر یه "هح"میگه.صداشم خیلی بلند و طولانی نیست...
همیشه هم نمیاد خیلی کم پیش میاد که اینطوری بشه.
اما خوب لابد یه ایرادی داره دیگه....
روی لینک هایی که تو این پی ام ها هست کلیک نکن؛ این ها ربات های منتشر کننده بدافزار و ویروس هستند که به شما پی ام میدن! (البته برای من و خیلی های دیگه هم، از اینجور پی ام ها میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
بچه ها من یه مشکل پیدا کردم
یاهو مسنجرمو که باز میکنم
این ارور رو میده و دیوونم کرده
یکی کمکم کنه لطفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://haniehnobakht.persiangig.com/Capture.PNG
یکی بهم گفت ورژن دیگه شو اگه نصب کنی درست میشه، کردم ولی هیچ فرقی نکرد
نقل قول:
یاهو مسنجر رو پاک کنید و نرم افزار زیر رو دانلود و اجرا کنید تا سیستم رو پاکسازی کنه وبعد از پاکسازی سیستم رو ریستارت کنید و آخرین ورژن یاهو رو نصب کنید
کد:http://fs11.filehippo.com/9784/27f97cbf34114ee89b7c03c25f0a041a/ccsetup302.exe
کودوم لینکا؟!نقل قول:
یه بار دیگه بخون...
الان این مشکل بعضی وقتا هست.خیلیم جالبه یه جیغه آروم میزنه...
در کل چیز مهمی نیست.نقل قول:
ازش یه عکس بذار
بیخیال بابانقل قول:
از صداهه عکس بذارم؟
بالاخره یاهو خودش اینطوری نیست...
سلام من voice call مسنجرم قطع شده از تمام ورژنها هم استفاده کردم میشه راهنمایی کنید
فکر کنم واسه تحریم باشه...نقل قول:
با وی پ ی ان بری مشکلت حل میشه...
منم همين مشكل رو دارم وقتي با ديال آپ وصل ميشم ويس كالم غير فعاله اما وقتي با اي دي اس ال ميام كار ميكنه؟ممكنه به خاطر اون آي اس پي باشه؟چون اكانت ديال آپم مال يه شركت ديگه بودنقل قول:
نوشته شده توسط _unforgiven_
سلام من voice call مسنجرم قطع شده از تمام ورژنها هم استفاده کردم میشه راهنمایی کنید
کردم این کارونقل قول:
درست نشد...
نقل قول:
عجیبه که با این نرم افزار مشکل حل نشده
یک مورد دیگه هم هست که میتونید تست کنید
از add remov programs نرم افزارهای زیر رو پاک کنید و ریستارت کنید و سپس ورژن جدید و بروزش رو برای ویندوزتون دانلود و نصب کنید
Java Microsoft .NET Framework
Microsoft Visual C++
آقا توروخدا یکی کمک کنه چند ساعتی هرکی هرچی مینویسه یا من هرچی مینویسم توی بلاک نشون نمیده ولی توی جایی که دارم تایپ میکنم نشون میده . نرم افزار رو پاک کردم دوباره نصب کردم یا مثلا ورژنش رو هم عوض کردم درست نشد !!!! حتی آفلاین هم برام میاد هیچی توی صفحه نیست و همه چی سفیده چکار کنم ؟!!!!!!!!!!!!! :41:
نقل قول:سلام
یکی دو صفحه عقب تر اگر نگاه میکردید جوابتون رو میگرفتید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :40:
شرمنده من نمیدونستم مشکل جدی باشه . اخه من آنی ویروس داشتم و همیشه هم آپش میکردم اصلا به فکر بد افزار نمی رفتم
آنتی ویروس ها هم بلاخره راه نفوذ توشون هست , حالا یکی کمتر و یکی بیشترنقل قول:
منم همين مشكل رو دارم وقتي با ديال آپ وصل ميشم ويس كالم غير فعاله اما وقتي با اي دي اس ال ميام كار ميكنه؟ممكنه به خاطر اون آي اس پي باشه؟چون اكانت ديال آپم مال يه شركت ديگه بود
بله دقیقا برمیگرده به ISP ها و شهر محل سکونت
به غير از استفاده از وي پ ي ا ن چيكار ميشه كرد؟نقل قول:
بله دقیقا برمیگرده به ISP ها و شهر محل سکونت
نقل قول:
استفاده از محیط Confrance یاهو مسنجر
به اون ويس كال نميشه ويس كال دقيقا مثل تلفنهنقل قول:
استفاده از محیط Confrance یاهو مسنجر
منظور پنجره های چته
ببخشید دوستان چند وقته می خوام کنفرانس بزارم ارور صدا می ده ، چی کار کنم
عکس ارور اینه!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متن ارور
نقل قول:
Voice Error
You are not authorized to join to conference
سلام دوستان من قبلا یه سایتی عضو شدم روزی 100 تا ایمیل میفرسته برام ایا روشی هست بتونم کنسل کنم که دیگه ایمیل نفرسته .... تو سایته عضو باشما ولی ایمیلاش رو بلوکه که :31:
اعصابم بهم ریخت از بس ایمیل مزخرف پاک کردم :8:
ممنون میشم دوستان کمکم کنند اگه هم جای این سوال اینجا نیست لینک بدید اخه پیدا نکردم اینجا پرسیدم :10:
ممنون میشم اگه آخرین ورژن مسنجر رو بذارید. لینک بابلایی کار نمیکنه
اونی که شما نیاز داری تنها راهش همون استفاده از وی || پی // ان هستنقل قول:
ايا سرويس رايگان ديگه اي هم هست كه بتونه مثل ويس كال ياهو عمل كنهنقل قول:
اونی که شما نیاز داری تنها راهش همون استفاده از وی || پی // ان هست
پنجره های یاهو گروهی باز میشه چوری میشه کاری کرد که تکی باز بشه؟منظور پنجره های چته
چطوری میشه متن ها ذخیره شده چت رو به یه سیستم دیگه منتقل کرد؟
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
وقتی وارد یاهو میشم میگه برای دریافت پیام هات پلاگین رو نصب کن . از کجای میتونم این پلاگین رو نصب کنم؟
با سلام خدمت دوستان
من از yahoo messenger 10 استفاده می کنم ولی جدیدا موقع رفتن به chat room هیچ کسی رو نشون نمیده room های مختلفی رو هم تست کردم ولی این مشکل پابرجاست میشه راهنمایی کنید.
با تشکر
راه حل 100% سفید بودن صفحه چت یاهونقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5732496&postcount=3152
نقل قول:
منظور از پنجره های تکی چت چیه؟ نرم افزار رو شما اجرا میکنی و لوگین میکنی روی یک آی دی دبل کلیک و شروع به چت کردن میکنی ... مشکل کجای کاره الان دقیقا؟
این مشکل قبلا حل شد.این 3تا رو جواب بدید ممنون میشمنقل قول:
وقتی وارد یاهو میشم میگه برای دریافت پیام هات پلاگین رو نصب کن . از کجای میتونم این پلاگین رو نصب کنم؟
چطوری میشه متن ها ذخیره شده چت رو به یه سیستم دیگه منتقل کرد؟
چطوری میشه فهمید کسی که ادش کردم منون حذف کرده یا نه؟
برنامه یاهو زیاد هنگ میکنه دلیلش چیه؟
ورژن 10
وقتي وارد يكي از اطاق ها ميشم و Enter chat رو ميزنم اين ارور رو ميده This request was refused
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد:13:
قسمت های صوتی در یاهو خیلی وقته که غیر فعال شده و مشکل پیدا کرده. چیز جدیدی نیست.
برنامه های دیگه ای هم هست که ویس کال داره. مثل برنامه های : skype / windows live / icq / google talk / oovoo
وقتي وارد يكي از اطاق ها ميشم و Enter chat رو ميزنم اين ارور رو ميده This request was refused
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد:41:
قبلا که اگه تاریخ تولدتو کوچیک میزدی اینطوری میکرد الانم فک کنم واسه همینه!نقل قول:
چطوری بفهمیم یه ایدی توکدوم یک از رومها است؟تاماهم به اون روم بریم
نمیشه...لااقل من تاحالا ندیدم...نقل قول:
همونطور که دوستمون عرض کردند این مورد فعلا امکان پذیر نیست و نمیشه پی برد طرف تو کدوم rom هست