بيشتر از 15-20 مگ ميباشه.نقل قول:
Printable View
بيشتر از 15-20 مگ ميباشه.نقل قول:
سلام به اساتید گرامی
می خواستم بدونم چطور میتونم Rootkit scan را در KIS 2010 غیرفعال کنم چون هر بار که سیستم را روشن
می کنم شروع می کنه به اسکن و سرعت رو میاره پایین
ممنون
با سلام.نقل قول:
شما دقيقا از چه نسخه اي استفاده ميكنيد؟
با سلام و ذكر چند انتقاد
1-دليل اينكه اين تاپيك 653 صفحه است چيست؟
آيا مديران محترم تصور مي كنند كاربران با گشت و گذار در بين صفحات به جواب سئوال خود دست مي يابند؟
2- به چه دليل تاپيك يا حداقل يك عنوان مخصوص براي آپديت يا دريافت آپديت روزانه يا ماهانه كسپر در صفحه اول ايجاد نشده؟
3- مديران محترم لطف مي كنند تمامي دوستاني كه لطف مي كنند لينك آپديت هاي روزانه كسپر را در بيرون اين تاپيك و در صفحه اصلي انجمن ارائه مي دهند با ذكر اين موضوع كه تاپيك در جاي خود درج نشده پاك يا تاپيكشان را قفل مي كنند
آيا مديران تا به حال انديشيده اند كه چرا كاربران لينك هاي پردرخواست همانند دريافت آپديت آفلاين روزانه مثلا كسپر 2010 يا نحوه يا آموزش اين مسئله را دربيرون تاپيك اصلي ارائه مي دهند؟
آيا تصور مي كنيد با قفل كردن تاپيك ها يا پاك كردن صورت مسئله مشكل حل مي شود؟
ضمنا صفحه اصلي اين تاپيك از اواسط 2009 تاكنون ويرايش نشده و خبري از ورژن 2010 در آن به چشم نمي خورد !
با سلام و تشكر از انقادهاي شما.نقل قول:
اما ذكر چند نكته نيز ضروريست:
1-دليل عمده ويرايش نشدن پست اول از چند ماه قبل تا كنون اينه كه دوست خوبمون Majid20 عزيز مدتهاست به دليل گرفتاريها و امور شخصي نتونسته اند به انجمن سر بزنند و پست اول را ويرايش كنند و مطالب جديد را در آن پست قرار بدن.
2-در مورد دليل 653 صفحه اي بودن اين تاپيك هم مشخصه.سوالات و مشكلات كاربران و طبيعتا پاسخهاي آنها در طول اين زمان اين حجم صفحه را ايجاد كرده.
3-مديران اين انجمن به فكر كاربران نيز بوده اند در غير اينصورت اكثر مطالب مورد نياز كاربران را يكجا در پست اول تاپيكها قرار نميدادند.بگذريم كه تهيه و دسته بندي مطالب در بين انبوه صفحات خود كار مشكلي بود.
4-دوستاني كه آپديتهاي محصولات امنيتي را در تاپيكهاي جديد ايجاد ميكنند كاري مغاير با قوانين انجمن انجام ميدهند.آن دوستان ميتونن يا منابع مورد استفاده را براي دوستان معرفي كنند يا مطالب خود را در تاپيكهاي مرتبط قرار بدن.همه كاربران هم از طريق آفلاين محصولات امنيتي خود را آپديت نميكنند.
بالاخره قوانين مصوب شده در هرجايي ممكنه به مذاق خيلي از افراد(حتي در جامعه) خوش نياد و اين دليل نميشه كه چون برخي افراد از قوانين تعيين شده خوششون نمياد قوانين را نقض كنند.ميشه اگر اشكالاتي هست آن اشكالات را مطرح كرد تا به بهترين شكل آنها را اصلاح كرد مثل همين كاري كه شما كرديد.
لازم به ذكره در مورد مسايلي كه شما مطرح كرديد بنده پيگير بودم و هستم و مطمئنا شاهد تغييرات خواهيد بود.
با تشكر.
نقل قول:
من از نسخه 9.0.0.459 استفاده می کنم
من خودم در آخرين نسخه منتشر شده يعني نسخه 9.0.736 اين مورد را نديدم ولي ظاهرا قراره كمپاني كاسپر در نسخه هاي آتي براي اين مساله فكر اساسي بكنه و آنرا در اختيار كاربر قرار بده ولي فعلا تنها توصيه استفاده از نسخه اي ميباشه كه خدمت شما عرض كردم.اون نسخه اي كه شما استفاده ميكنيد متاسفانه اشكالات عديده اي داره.نقل قول:
سلام
نسخه 9.0.0.736
نميدونم چرا وقتي protection فعاله وقتي كانكت ميشم هيچ نرم افزاري نميتونه به نت وصل بشه و بايد disable كنم كه خطرناكه
مشكل چيه؟
منظور شما اينكه با Browser ها هم نميتونيد كانكت بشيد؟نقل قول:
ويندوز شما چيه؟
آيا Parentral Control فعاله يا خير؟
روي آيكون كاسپر در قسمت System Tray كليك راست كنيد ببينيد تيكي مقابل عبارت block network traffic وجود نداشته باشه.
نقل قول:
استاد گرامی از راهنماییتون خیلی ممنون
اما من از کجا میتونم این نسخه را دانلود کنم؟
از لينكهاي زير ميتونيد استفاده كنيد:نقل قول:
Kaspersky Internet Security 2010 Final with Patch:
کد:http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/9.0.0.736_with_patch/kis9.0.0.736en.exe
************************************************** *
Kaspersky Anti-Virus 2010 Final with Patch:
کد:http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/9.0.0.736_with_patch/kav9.0.0.736en.exe
با سلام..من نسخه سرور این آننی ویروس را دانلود کردم..میخواستم بدونم از کجا میتونم key براش گیر بیارم؟؟ش
در مورد Key محصولات كاسپر تاپيك اختصاصي وجود داره كه بايد مسايل مرتبط با اين مورد در آن تاپيك مطرح بشه.اما در موردي كه شما مطرح فرموديد بايد عرض كنم كه Key براي محصولات سرور كاسپر در اينترنت پيدا نميشه.نقل قول:
سلام
امروز یعنی همین چند دقیقه پیش یک دفعه کسپر این ارور رو داد :
some components are not enabled
چند بار ریستارت کردم درست نشد . کامپوننت هایی که فعال نیستن هم آنتی اسپم و آنتی پیشینگ هست . آنتی اسپم رو که فعال می کنم دایره ی جلوش خاکستری میشه اما پیشینگ رو که فعال می کنم نرم افزار گیر میکنه و دیگه هم باز نمی کنه
application repair هم نتونست درستش کنه . باید چیکار کنم ؟ چون الان آرم کسپر خاکستری شده ...
ممنون
ويندوز شما چيه؟از كدام نسخه كاسپر با ذكر دقيق نسخه استفاده ميكنيد؟بعد از انجام چه كاري اين اتفاق افتاد؟نقل قول:
من این نسخه رو هم دانلود و نصب کردم اما بازهم همون مشکل قبل رو دارهنقل قول:
بلهنقل قول:
XP Service Pack3
غير فعال
وجود ندارد
راهكار خاصي براي اين مشكل شما متاسفانه وجود نداره.نقل قول:
احتمال آلودگي سيستم شما به ويروس وجود داره.نقل قول:
سلام
اوایل که کاسپر 2010 اومده بود وفعال کردنش با رج کی یکم متفاوت شده بود نسبت به قبل یه راه افلاین بود که میشد کی رو بهش داد (همون سریال باطل شده) که الان دارم استفاده میکنم ولی یاده یه راه هم وجود داشت که میشد انلاین هم رج کی رو بهش داد کسی یادشه چطوری بود؟الان برا فعال کرد باید رج کی رو دانلود کنی از اینترنت قطع بشی بعدش فعال کنی در حالی که ممکنه ضد حال بخوری و اون چند کلید دانلود شده هم توی لیست سیاه باشن و دوباره از نو باید....
راستی برنامه ای برا کاسپر نیومده که مثلا 20 کلید رو بهش بدی و با توجه به ابدیت های کاسپر بهت بگه کدوم باطل شدن کدوم نشد؟
برنامه Kasper-Key Sharing Network (KKSN) v2.7.1d هست که لینکی ازش ندارم. میتونید جستجو کنید. قبلا در انجمن هم معرفی شده بود.نقل قول:
ضمنا سوالات مربوط به کرک و سریال رو در تاپیک خودش بپرسید.
سلام دوستان
من نمیتونم از وایرلس لپتاپم استفاده کنم و احتمال میدم که کایپر اینو بلا کرده باشه
از کدوم قسمت کاسپر میتونم نگاه کنم ببینم درسته یا نه
internet scurity 2010 دارم
بهترين تنظيمات براي kaspersky internet security 2010 رو ميخواستم با تشکر
روي آيكون كاسپر در قسمت System Tray كليك راست كنيد ببينيد تيكي مقابل عبارت block network traffic وجود نداشته باشه.در تنظيمات كاسپر هم چك كنيد ببينيد گزينه Parentral Control تيك نخورده باشه.نقل قول:
اشاره نكرديد ويندوزتون چيه و از كدام نسخه كاسپر استفاده ميكنيد(ورژن دقيق).
شما ميتونيد از راهنماي زير استفاده كنيد.اكثر تنظيمات نسخه هاي 2009 و 2010 شبيه هم هستند.فقط چند تا گزينه جديدا اضافه شده كه خودتون ميتونيد تنظيمشون كنيد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل مصرف سرعت اینترنت حل نشد
تا فردا هم جوابی نباشه کسپر رو پاک میکنم
ممنون میشم هر کسی هر چیزی به فکرش میرسه بهم بگه
ممنون
سلامنقل قول:
همه اونا که گفتید درسته
ویندوزم هم 7 هست:41:
ورژن دقيق كاسپر را اشاره نكرديد.نسخه 9.0.736 داريد استفاده ميكنيد يا نسخه هاي پايين تر؟نقل قول:
ورژن رو کجاش نوشته؟نقل قول:
من نتونستم پیدا کنم
نشانه گر ماوس رو روی آیکون کاسپر که نگه دارید ورژن رو نمایش میده. همینطور با کلیک راست روی آیکون کاسپر و زدن گزینه aboutنقل قول:
دوستان سلام
از ند32 خسته شدم
شما را به خدا کامل بگید ، ایا کاسپر مثل قبل سیستم رو له میکنه و کلی رم رو اشغال میکنه ؟
من رو سیستم خونه مون نصب کردم ، با اون سیستم حرفه ای ، پشت سیستم رو شکست ، دیوونه شدم
ولی حالا میخام رو لب تاب شرکت نصب کنم ، البته نسخه سیکوریتی
مرسی
ورزنش 9.0.0.463 هست
اگر سيستم از نظر سخت افزاري كمبودي نداشته باشه شما چيزي احساس نميكنيد.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ورژن متاسفانه اشكالات عديده اي داره.شما بايد آخرين نسخه كاسپر يعني نسخه 9.0.736 را از سايت خود كاسپر دانلود كنيد.البته چند صفحه قبل لينك دانلود را براي يكي از دوستان قرار دادم.نقل قول:
ممنون.ای کاش با این درست بشه
سلام
دوستان بنده کاسپراسکای 2010 رو روی ویندوز 7 دارم ،و مشکل اینجاست که فایروال کاسپر اسکای با Gmail Notifier مشکل داره !
هر کاری هم کردم نتونستم Gmail Notifier رو Trusted کنم :
حالا باید چیکارش کنم ؟
البته KIS 2010 دارم .
------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن من نمیدونم که آیا فایروال کاسپر اجازه نمیده یا قسمت دیگه ایش !آخه من وقتی فایروال رو Disable هم میکنم باز هم اجازه نمیده !
ولی وقتی Protection رو Pause میکنم ،میتونم Gmail Notifier رو اجرا کنم !
خب نصب شد
کاملا اپدیت شد
ولی نمیدونم چرا وقتی کانکت میشم دوباره شروع به اپدیت میکنه و بازم از همون اول
سلام
چطور میشه کسپر رو از سیستم پاک کرد طوری که اثری ازش نمونه ؟ (Kis 1020)
مورد خاصی داره یا فقط انیستال کنم؟
نقل قول:
شما صفحه اصلي كاسپر را باز كنيد.مطابق شكل زير روي گزينه Application activity كليك كنيد.سپس برنامه موردنظر خود را كه در ليست وجود داره انتخاب كنيد.مطابق شكل دوم روي آن كليك راست كرده و از گزينه Change Rule شما گزينه Trusted را انتخاب كرده و كليه پنجره ها را Ok كنيد:
در صورت امكان تصويري از بخش آپديت قرار بديد تا ببينيم آخرين آپديت براي چه تاريخي بوده.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد خاصي نداره.براحتي قابل Uninstall كردن ميباشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون ،ولی Gmail Notifier حالتش Trusted بود !ولی برنامه رو اجرا میکنم میگه اجازه داده نمیشه !
و کاسپر اسکای رو غیر فعال میکنم اجرا میشه !
و جالب هم اینجاست که بعد از این که Gmail Notifier رو اجرا میکنم و کاسپر رو دوباره اکتیو میکنم هر دو با هم کار میکنن و هیچ مشکلی نیست !
با سلام.میخواستم بدونم چرا حجم اپدیتهای روزانه نسخه ۲۰۱۰ نسبت به ۲۰۰۹ سنگینتره؟مثلا من امروز حدود ۸ مگ اپدیت کردم.سوال دومم اینه که حجم پوشه ی اپدیت تا چه میزان زیاد میشه؟
نقل قول:
شاید علاوه بر آپدیت دیتابیس، خود اپلیکیشن رو هم آپدیت می کنه.
دوستان به نظرتون دادن پول بابت خرید نسخه اصلی کاسپر کار درستی هست ؟ یا اینکه از همون کلید های موجود در اینترنت استفاده کنیم ؟