با سلام،
من فصل های پایان نامه ام رو جدا جدا نوشتم حالا که می خوام همه فصلا رو کنار هم بزارم واسه اولین فصل مشکلی نداره اما از اون به بعد فونت و همه چی رو به هم می ریزه. به نظرتون چیکار کنم؟ :(
Printable View
با سلام،
من فصل های پایان نامه ام رو جدا جدا نوشتم حالا که می خوام همه فصلا رو کنار هم بزارم واسه اولین فصل مشکلی نداره اما از اون به بعد فونت و همه چی رو به هم می ریزه. به نظرتون چیکار کنم؟ :(
فکر کنم اگر پی دی افو اینجا بذارید تا ما هم ببینیم بهتر بتونیم کمکتون کنیمنقل قول:
نکنه تنظیمات صفحه اول رو برای تمام صفحات اون فایل setکردید؟!!!:13:نقل قول:
سئوالتون مبهمه اگر چپ به راست (یاراست به چپ)-فونت وازاین قبیل موارد بهم میریزه به سادگی حل میشه اخه چیش بهم میریزه؟
ببینید من با ctrl+d فونت و سایز فارسی و انگلیسی رو برای همه صفحات تمام فایل ها ست کردم، همینوطر راست به چپ، justify و فاصله بین خط ها.
فصل های پایان نامه باید پست سر هم باشه، اما موقعی که مثلا می خوام فصل دوم رو به انتهای فصل اول اضافه کنم فونت وسایز و فاصله بین خطوطش به هم می ریزه. حتی یه صفحه یه صفحه ام اینکار و انجام دادم. اما مثلا اگر اون مطالب یه صفحه از فصل دوم بوده اینجا میشه یه صفحه و دو سه خط . اگر بخوام دوباره همه رو از اول تنظیم کنم خیلی وقت میگیره. 120-130 صفحه است تازه مثل فایل اصلی هم نمیشه.
سلامـــــــ
با عرض خسته نباشید خدمت اعضایـــــ محترم
شرح مشکل :
من ویندوزم رو تازه نصب کردم 7 64 بیت هست و ورد 2010 سرویس پک 1 رو نصبــــ کردم و کرکش هم کردم حالا هر چی می کنم وقتی می خوام پرینت بگیرم تصویر تو پیش نمایش مثل شکل 1 هست و پرینت رو که میگیرم تو برگه میشه مثل شکل 2 و page borderــش میریزه به هم.
لطفآ راهنماییم کنید....
با سپاس پیشاپیش:11:
سلام دوستان منم همین مشکل رو دارم
یعنی وقتی برای یه صفحه حاشیه تنظیم میکنم توی پیش نمایش پرینت دقیق نشون میده ولی توی پرینت ،حاشیه جابجا میشه ( البته متنها درست سرجای خودشون پرینت میشن )
اگر کسی از دوتان راهنمایی بکنه ممنون میشم
یا علی
سلامـــــــنقل قول:
دوستان مشکل حلــــ شد از تنظیمات خود پرینتر بود که اینجور می شد
به control panel برید و اینجور پرینتر رو تنظیم کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این تنظیمات واسه پرینتر HP 1006 بودش واسه برند های دیگه ممکنه متفاوت تر باشه:46:
با تشکر
حسین
:40:
سلامنقل قول:
اصلاً متوجه سوالتون نمیشم!!! اینکه فصلها تو فایلهای جدا هستن؟یا چیز دیگه ای منظورتونه؟!
اگه براتون ممکنه دو صفحه یا فصل رو بزارید اینجا,تا من یا دوستان دیگه ببیینم مشکلتون چیه...
ببخشید مثل اینکه خیلی گنگ نوشتم.خوب من در شروع کار تعداد صفحات و مطالب هر کدوم از فصل های پایان نامه ام معلوم نبود و اگه همه مطالب رو پشت سرهم تو یه فایل ورد می نوشتم شکل ها و نمودارهای صفحات پایین تر به هم می ریخت، واسه همین برای هر فصل یه فایل ورد جدا باز کردlم. حالا که می خوام فهرست بسازم باید همه مطالب رو تو یه فایل، یکجا داشته باشم، ولی موقعی که مثلا می خوام فصل 2 و به انتهای فصل1 اضافه کنم، مطالب فصل 2 به می ریزه، فونت عوض میشه، فاصله بین خطوط و....حالا چیکار کنم؟؟
اینم لینک مربوط به دو فصل خلاصه شده از پایان نامه
http://up.--------.com/images/md4m5q20olejbjwpdyfo.docx
http://up.--------.com/images/oqjsnskon7xn9ectwjgw.docx
سلام
برای تنظیم فاصله عرضی پاراگراف ها در ورد 2007 چه باید کرد؟ در حالت عادی وقتی اینتر می زنم فاصله زیادی بین دو پاراگراف ایجاد می شه که می خوام این فاصله کم بشه.
با تشکر
همونطور که خودتون گفتین تنظمات به هم میریزه ... حتی من نرم افزار ورد مرج رو دارم که با اونم خراب میشدنقل قول:
ولی با این روشی که انجام دادم تغییری نمی کنه
فایل دوم رو باز کنید,برید به Insert>object>Text from file و فایل اول رو انتخاب کنید.
البته کرسر ماوس رو بزارید اول صفحه ... نمی دونم با این روش می تونید انجامش بدید یا نه؟
من این فایلها رو دو 3 بار ادغام کردم و مشکلی نداشت
اینم لینک فایل ادغام شده
کد:http://up.--------.com/images/sxaw0y0r27kh000nxez.rar
سلامنقل قول:
نقل قول:
سلام این رو جواب می دهید
سوال جدید
1- چطور اون مصوت را بزنیم
2- چطور اون الف های کوچک را که بالای کلمات لاتین هست رو بگذارم بالای حرف چون دقیق بالای حرف است
سلام دوستان. من میخواستم بدونم چطوری میشه یه فایل متن فارسی با فرمت درست یعنی بدون به هم ریختگی کلمات و جملات مرتب از راست به چپ هم باشه و با پسوند TXT توی ورد سیو کرد. آخه من یه متن فارسی منظم رو که با فرمت UTF-8 تو ورد بصورت plain text سیو میکنم ولی با هر بر نامه دیگه ای بازش میکنم . مثلا نوت پد . دوباره همش چپ به راست و چپ چین میشه و به هم میریزه. حتما هم میخوام فرمتش TXT ذخیرش کنم چکار باید بکنم . تو ورد خوب نشون میده بقیه جاها به هم ریخته میشه دوباره. مرسی
سلام دوستان
می خواستم بدونم چطور میشه وقتی word باز میشه همیشه فرمت نمایش right to left باشه ؟
با تشکر
سلام
من برای فصول پایان نامه ام هدر گذاشتم، هر فصلی باید هدر خاص خودشو داشته باشه در حالیکه همه هدر فصل اول رو بالای صفحه هاشون دارن. چطور برای صفحات هر فصل هدرشون با هم تفاوت داشته باشه؟
اینو بخونیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=189129&page=3
یعنی اگر این علامت رو مثل توان روی حروف بذاریدمشکل حل میشه؟:13:نقل قول:
نقل قول:
Office bottun>>Word Option>>Show document content>>Document Veiw>>Righ to left
سلام من یک مشکلی رو دارم خیلی بده...یه سری هم اینجا پرسیدم جوابم رو چندتا از بچه ها دادن ولی هنوز مشکل دارم
من فایلی رو ک باسیتم خودم office 2010 هست مینویسم فارسی هم هست میرم روی یه سیستم دیگه 2007 یا 2010 باشه فرقی نداره هردوشون فاصله ها رو نمیزنه و حروف همه به هم چسبیدن..گزینه ذخیره فونتهام توی تنظمیات میزنم..ولی بی نتیجست..فونتی که استفاده میکنم هم روی دوتا ویندوز دیگه که افیس 2007 و 2010 هستن نصب کردم و فونت b lotus هست ولی فرقی نمیکنه و باز به هم میچسبن..مثلا میشه
اینیکتستاستبرایخواندنانکل یککنید
دی:
با سلام
من در word 2010 را فعلا توضیح می دم.
در زبانه home،به گروه Paragraph رفته و روی فلش سمت راستِ پایین کلیک کنید.
در کادر گفتگوی باز شده،به زبانه Indent and Spacing رفته و روبروی گزینه Direction
Right to left را برگزینید.
و سپس روی دکمه Set As Default کلیک کنید.
در صورت این کار یک کادر سوال باز می شود که در گزینه اول از شما می پرسد که فقط در همین سند این کار اعمال شود و در گزینه دوم روی همه سندها اعمال می شود یا همان پیش فرض روی همه سندها.گزینه دوم را انتخاب کنید و Ok را بزنید.
نقل قول:
دقیقاً باید بالای حرف باشه
می دونید حالا کلاً لازم دارم که فونتیک یا همون تلفظ کلمات انگلیسی را تایپ کنم نمی دونم چکار باید کرد
3تا سوال دارم
1- چطوری میتونم برای 2صفحه ورد سر برگ header بذارم بطوریکه صفحه اول یه چیز باشه صفحه دوم یه چیز دیگه
2-چطور میتونم فهرستها رو در ورد به صفحاتش لینک کنم یعنه روی یکی از عناوین فهرست کع کلیک میکنم منو ببره به همون صفحه ای که متنش هست
3-چطور میتونم پاورقی درست کنم مثلا به یه کلمه شماره 1 اختصاص بدم بعد توضیحاتش رو در پاوورقی بیارم و اینکه وقتی موس رو روی اون کلمه میذارم متن پاورقی رو برام نشون بده مثل یه tooltip یا یه همچین چیزی
باتشکر:x
سلامنقل قول:
این مسیری که نوشتی کجا هست بیشتر میشه توضیح بدین؟؟؟
این مربوط میشه به word 2003 ؟؟؟
باتشکر
Office bottun که میشه این قسمت :نقل قول:
مسیر کاملترش هم میشه این :
Office bottun>>Word Option>>Advanced>>Show document content>>Document Veiw>>Righ to left
مسیری که ایشون نوشتن مربوط به 2007 هست !
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته مراحل همونه,فقط به جای شماره صفحه از هدر استفاده کنید.
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-برید به تب references و Insert footnote
سلام
ببخشید آخرین ورژن آفیس برای xp چه ورژنی هست؟
نقل قول:
ورژن 2010 روی ویندوز xp sp3 قابل نصب هست
سلام.چه طوری می تونم در word پاورقی بزنم؟عددی که بصورت توان بالای کلمه قرار می گیره چه shortcuti داره؟معمولاً اندازه فونت برای پاورقی چه انداره می باشد؟
ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان.
سلام، برای پاورقی از alt+ctrl+f استفاده میشه. عدد مربوط به اون به صورت خودکار ایجاد میشه. اندازه معمول هم 10 هست.نقل قول:
سلام
من دارم پایان نامه می نویسم باید منبع هر نوشته توی [] بزارم و آخر پایان نامه بنویسم اسم منبع رو بنویسم میخوام اگه شماره منبع تغییر کرد شماره ای که جلوی نوشتم گذاشتم هم تغییر کنه ! یعنی اگه شماره منبع مثلا از 3 شد 7 دیگه نیازی نباشه برگردم توی متن پایان نامه هم اونو اصلاح کنم آیا همچین چیزی امکان داره باتشکر از شما:20:
سلام
بله امکان داره.فکر می کنم منظورتون فهرست مطالب باشه.
در آفیس 2010 باید اول به زبانه References بری و بعد از گروه Table of contents،گزینه table of contents را انتخاب کنی.
از منوی بازشده می توانی هم فهرست مطالب پیش فرض انتخاب کنی و هم گزینه Insert Table of Contents را انتخاب کنی.اگر insert را انتخاب کنی،تنظیمات باز می شه که درباره هر کدوم ابهام داری بگو تا توضیح بدم.
در آخر اگر خواستی فهرست مطالب را حذف کنی، Table of Content رو باز کن و گزینه Remove Table of Contents رو بزن.
ممنون از جوابی که دادی اما منظور من به این شکله
" این الگوریتم بر دو مفهوم اساسی استوار است[2] :
الف ) عموما تصاویر معمولی یک طیف پایین گذر داردند و زمانی که تبدیل موجک بر روی اینگونه تصاویر اعمال می شود، انرژی موجود در "
بعد آخر پایان نامه که منابع هست به این صورت
[1] Balaji Vasan Srinivasan: Image Compression Using Embedded Zero-tree WaveletCoding (EZW)[1] 2005
[2] [2]J.M. Shapiro, “Embedded image coding using zerotrees of waveletcoefficients,” IEEE Trans. Signal Process, 41, , pp, 3445–3462.. 1993
[3]A. Pearlman, “A new, fast and efficient image codec based on setpartitioning in hierarchical trees,”IEEE Trans. Circuits Syst. VideoTechnology, vol. 6, , pp, 243–250. 1996اگه من شماره 2 رو با 3 عوض کردم خودش توی متن او 2 رو بکنه 3
سلام می گم میشه برای پاورقی
عددی که بالای حرف در خود متن قرار می گیرد
یا عددی که در پایین صفحه در قسمت پاورقی قرار می گیرد
هر دو یا یکی از این ها داخل یک پرانتز باشد
راهش چیه
سلام fattahimediWord 2003:
به این کار میگن پاورقی
حالا باید برای ایجاد پاورقی این کار رو انجام بدی.
اول کنار کلمه ای که میخوای پاورقی براش بزاری کلیک کن و بعد کارهای زیر رو انجام بده.
در منوی Insert گزینه References را انتخاب کن و عبارت Footnote را کلیک کن.حالا در پنجره باز شده Footnote به معنی پاورقی است که توضیحاتی که درباره یک کلمه می خواهیم بدهیم در انتهای صفحه قرار می دهد.
Endnote: توضیحات کلمه را در آخر سند می آورد.Convert: این دو حالت را جابجا می کند.
Number format: قالب بندی شماره گذاری را معین می کند.
Custom Mark: اگر بخواهیم بجای شماره گذاری از علائم استفاده کنیم، از این گزینه کمک می گیریم (در صورت استفاده کردن از این گزینه باید دکمه روبروش Symbol رو بزنی.
Start at: معین می کند که شماره گذاری از چه عددی شروع شود.نکته: بستگی به Number format دارد اگر این گزینه را حرف انگلیسی انتخاب کرده باشی،باید انتخاب کنی که از چه حرفی شروع بشه.
Numbering: سه حالت دارد که به شرح زیر است:
Continuous: یعنی شماره گذاری پاورقی در صفحه بعد ادامه صفحه قبل باشد.
Restart each section: شماره گذاری پاورقی در هر بخش دوباره از ابتدا شروع شود.
Restart each page: شماره گذاری پاورقی در هر صفحه دوباره از ابتدا شروع شود.
Apply change: اگر بخش در فایل داشته باشیم دو حالت دارد:
This section: تغییرات در همین بخش اعمال شود.
Whole document: تغییرات در کل سند اعمال شود.در نهایت کلمه مورد نظر را که می خواهیم پاورقی داشته باشد را انتخاب می کنیم و در این پنجره تغییرات لازم را می دهیم و گزینه Insert را کلیک می کنیم.
تو پست بعدی در Word 2010 توضیح می دم.
سلامWord 2010:
میتونی پاورقی در ورد 2010 هم اضافه کنی.
زبانه References را انتخاب کن و سپس از گروههای موجود در این زبانه،به زبانه Footnote برو.
حالا توضیحاتی در مورد گروه Footnote
Insert Footnote: توضیحات کلمه را در آخر صفحه می آورد.
Insert Endnote: توضیحات کلمه را در آخر سند می آورد.
Next Footnote: برای حرکت میان Footnote وEndnote است.
Show Notes: با این گزینه می تونی کنار هر کلمه ای که براش پاورقی گذاشتی کلیک کنی و بعد Show Note را بزنی و میتونی توضیحاتی که براش گذاشتی رو ببینی.
نکته آخر:
در گوشه سمت راست پایین یه فلش روبروی Footnotes هست که اگه اونو کلیک کنی میتونی پاورقی ها رو تنظیم کنی.
یک خانه جدول دارم به عرض x و طول y
می خواهم این خانه را به دو یا سه یا چند خانه از طریق ستون یا ردیف تقسیم کنم
و می خواهم طول و عرض خانه اولیه حفظ شود یعنی به صورت خودکار این طول بین مثلاً ردیف یا سه ستون تقسیم شود
چطور امکانش هست
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------
من خیلی به لاتین اسم های فارسی و همینطور لاتین و هم فینگلیش اسم کشورها احتیاج دارم چکار باید کرد
مثلاً اسم امیرحسین حروف دقیقش به لاتین چی می شه
یا کشور ترکیه اسمش به لاتین و همینطور به فینگلیش چی می شه
سلامنقل قول:
من 2003 ندارم ولی در کل روشش اینه ... و امیدوارم برای 2003 هم جواب بده.
تو RUN یک نقطه بنویسید و Enter رو بزنید.(تیک Show hidden files رو هم بزنید)
تو صفحه ای که باز میشه این مسیر رو برید (البته تو سون مسیرش کمی متفاوته)
Application data>Microsoft>Templates
رو فایل Normal کلیک راست کنید و Open رو بزنید و Ctrl + Shift سمت راست کیبورد رو بزنید تا راست چین شه.
و بعد ورد رو ببندید.با این کار دفعات بعدی که ورد رو باز می کنید باید به صورت Right to left نشون داده بشه.
1- چرا توی بعضی جداول ارتفاع اخرین خونه رو اصلا نمیشه کم کرد با اینکه کلی فضای خالی داره..
2-گزینه Auto fit to Window توی سربرگ Layout در مورد جدول ها یعنی چی...یعنی چه جوری با پنجره فیت میکنه..میشه مثال بزندید؟..ممنون
اگر بخواهیم ارتفاع و پهنای خونه ای رو تغییر بدیم اول اون سلول یاجدولو انتخاب میکنیم از سربرگLayoutمیتونید هرعددی دوست دارید وارد کنیدنقل قول:
2)یعنی نوشته اون سلول هرچقدر طولانی بشه عرض پنجره زیاد میشه ولی اصلا اینتر نمیخوره بره خط بعد
یعنی نوشته در داخل اون سلول فیت میشه
سلام به دوستان
من ميخوام وسط يك متن چند بيت شعر بذارم، قبلا اينكه چطوري بايد بيت رو درست نوشت تو همين تاپيك بحث شده و اون روشو بلدم كه شيفت اينتر ميكنيم و دو ستونه...
ولي الان مشكلي كه هست اينه كه وسط متن (متن يه ستونه س) ميخوام اينكارو بكنم همه چي ميريزه بهم، توي يه صفحه ي ديگه هم كه شعره رو درست ميكنم و كپي پيست ميكنم بازم مشكل سازه
لطفا اگه راه حلي داريد براي نوشتن شعر در وسط متن خيلي ممنون ميشم
با سلام،
من موقعی که برای داکیومنت فهرست مطالب می نویسم مطالب می ریزه به هم و شماره صفحات هم اشتباه میشه چیکار کنم.