D3000 یه حرفه ای هست نباید با غیر حرفه ای مقایسه بشهنقل قول:
بازم میگم g11 بهترین گزینه برای شماست
D3000 یه حرفه ای هست نباید با غیر حرفه ای مقایسه بشهنقل قول:
بازم میگم g11 بهترین گزینه برای شماست
سلام ELSIN جان به نظر شما کیفیت عکس الفا 230 بهتره یا G11 ? میدونم اولیه حرفه ایه و زومش بیشتره ولی نمونه عکش رو ندیدم .....
فرق بین SLR با غیر SLR (همه Compact ها) مثل ماشین واقعی (نه اشغالای توی ایران) با ماشین اثباب بازی میمونهنقل قول:
نقل قول:
با سلام دوست عزیز درصورت امکان لطفا آموزش PDF و شماره تلفن جایی که خرید کردید را برای
من PM فرمایید
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. این که گفتی توی شب نویز داره اگه میشه بیشتر توضیح بده. یعنی جوری هست که عکسهای توی شب میگیره اذیت کننده باشه؟ ممنون میشم بیشتر توضیح بدینقل قول:
اگه قصد خرید دوربین SLR دارید گزینه های بهتری نسبت به سونی وجود دارندنقل قول:
کیفیت عکس های SLR ها به لنز هم بستگی داره. لنز خود دوربین معمولا زیاد جالب نیست و باید ۷۰۰-۸۰۰ هزار تومانی هم برای لنز هزینه کنید !
دوست عزیز ، عکسهای این دوربین و سایر دوربینها به وفور در اینترنت موجود است. یک سرچی توی اینترنت کنی بد نیست.نقل قول:
درباره پاسخ سوالت این را باید بگویم که کیفیت عکس شب ضمن اینکه به کیفیت دوربین مربوط است ، بطور قابل توجهی به مهارت عکاس نیز بستگی دارد. اگر با تنظیمات دوربین آشنا باشی در شب هم می توان عکسهای خوب و بدون نویز گرفت.
دوست عزیزنقل قول:
قابل توجه شما و سایر دوستان
در این آدرس می توانید نمونه عکسهای این دو دوربین و سایر دوربینهای بازار را به راحتی با هم مقایسه کنید :
[HTML]http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM[/HTML]
موفق باشی
سلام خدمت همه ی دوستان.
من بعد از 2 سال کار کردن با H50 قصد دارم وارد دنیای DSLR بشم.
اما نه الان.
میخوام حدود آذر ماه یه دوربین بخرم. و میخوام از همین الان با آرامش و وقت کافی انواع گزینه ها رو بررسی کنم.
نظرتون در مورد آلفاهای سونی سری 5 ها چی هست؟ مثلا 550.
کلا تا حدود 1 میلیون تومن چی پیشنهاد میدین؟
نیکون - کنون یا سونی؟
لایکا تو این قیمت چیزی داره؟
خیلی ممنون. تا آذر ایشالا مزاحمتون هستم. :دی
در این قیمت Canon EOS-550D بهترین گزینه است.نقل قول:
در مورد چنتا اصطلاح هم سوال داشتم.
یکی اینکه Live View چیه؟
و یکی دیگه هم Entry-Level DSLR که تو انجمن ها زیاد دیم میگن.
در ضمن یه سوال دیگه.
سنسور CMOS کلا خوب نیست یا فقط تو دوربین های SLR Like خوب عمل نمیکنه.
چون میبینم اکثر دوربینهای حرفه ای سنسور CMOS دارن نه CCD.
خیلی ممنون.
خوب هستین آقا مازیار
از بچه های اهواز چه خبر ؟ رفتیم با همشهریات توی غربت هم (شاهرود) خونه شدیم...
توی دوربین های کامپکت قبل از اینکه عکس بگیریم ، سوژه رو میتونیم توی lcd ببینیم ، دوربینهای حرفه ای تا چند سال پیش این امکان رو نداشتن ، چون دارای آینه هستن و این آینه جلوی شاتر رو میگرفت و فقط موقع عکس گرفتن ، نور وارد میشد ، ولی با این تکنولوژی که اگه اشتباه نکنم توسط المپیوس ارائه شد ، slr ها هم میتونن سوژه رو قبل از عکس توی lcd ببینننقل قول:
یکی اینکه Live View چیه؟
دوربین های حرفه ای خودشون به چند دسته تقسیم میشن ، به دوربینهای slr آماتور میگن Entry-Level DSLR مثل همین 550d که خوب یه تفاوتهایی دارن با مدل های حرفه ای برای ارزانتر شدنش ، مثل فول فریم نبودن و جنس بدنه و ...نقل قول:
و یکی دیگه هم Entry-Level DSLR که تو انجمن ها زیاد دیم میگن.
cmos هم تا چند سال پیش یه سری مشکلاتی داشت که از ccd عقب بود ولی الان با تغییراتی که دادن توش همانطور که گفتی توی دوربینهای حرفه ای ازش استفاده میشه
البته سنسور به تنهایی نمیتونه کیفیت عکس رو تعیین کنه
لایکاM8 حدود 4500 دلار قیمت دارهنقل قول:
موافقمنقل قول:
اتفاقا CMOS در SLR موفق بوده برخلاف لایکنقل قول:
یا انتخاب عالی هم D90+18-200با قیمت حدود 1.500
مزاحمت چيه؟! لذت ميبريم!نقل قول:
به نظر من تا اون موقع يه مقدار به بودجه ات اضافه كن و بهترين گزينه ممكن يعني D90+18-105kit را تهيه كن.الان حدود 1200000 هست كه كمتر هم پيدا ميشه.بدنه اش كه عاليه و لنز اون هم از با كيفيت ترين لنز هاي نيكونه.
موفق باشي.
بابا دم همتون گرم. چقدر تحویل گرفتین مارو. قربون همگی. :11:
آقا کی گفت من اهوازیم؟ :18:نقل قول:
من فقط دنبال یه بنده خدایی تو اهواز بودم که حل شد. :دی
شاهرود هم درس میخونم. بیا ببینیمت. :دی
ممنون بابت توضیحاتت. :46:
1.500 زیاده یه کم. :11:نقل قول:
قربانت رفیق. ما هم لذت میبریم. :46:نقل قول:
راستش بودجم تا اون موقع میشه حداکثر 1 تومن. اگه الان داشتم که همین الان میخریدم. :دی
چون میدونم که اون موقع پول میاد دستم از الان دارم برنامه ریزی میکنم برای همون موقع.
تازه شاید 1 ماه دیرتر هم بشه. یعنی دی ماه. :41:
رفتم مشخصات 550D رو خوندم. ولی میدونین چیه؟
من ازکنون نمیدونم چرا خوشم نمیاد. :دی
هرکاری میکنم به دلم نمیشینه. میدونم که حرفه ای ترین دوربینا مال کنونه. ولی یه جوریم در موردش.
سونی هم یه کم گرونه قیمتاش. ولی هم استیل دوربیناش به دلم میشینه هم اسمشو دوست دارم.
به نیکون هم فکر میکنم. تو قیمتای 700-800 نگاه میکردم نیکون مدلای زیادی داره!
حالا به نظرتون تا دی ماه قیمت این D90 چقدر میشه؟
امکاناتش چیه؟
بازم ممنون دوستان.
نقل قول:
sony رو فراموش کن٫ازش خوشم نمیاد:21::21::21::21::21::21::27::10:
D5000 نیکون با 18-105 انصافا ارزونتر از این SLR بدرد بخور نمیشه
قیمت D90 بالا نره پایین نمیاد این خاصیت نیکونه
اگه تا 1.5 تا 2 نداری یا بعدا نمیتونی روی لنز هزینه کنی یه مدت به لایک فکر کن
لایک که داشتم و الانم دارم. گفتم تو همون پست اولم که H50 دارم. :46:
بعدا چرا میتونم هزینه کنم ولی الان فعلا تا چند ماه با یه بدنه و یه کیت مثل همین 18-105 یا 18-200 سر میکنم تا بعد عید پول لنز هم دارم.
ولی حالا یه کم تخصصی تر بحث کنیم؟؟؟
چرا سونی رو پیشنهاد نمیکنین؟
کنون 500D و نیکون D90 چی دارن که اینقدر از سونی سرترن؟
ممنون. :11:
اول اينكه نوشتي : يه كيت مثل 18-105 بايد توجه كني كه فقط دي90 اين لنز را به عنوان كيت داره!نقل قول:
بعدش سلام! خوبي؟
ببين شما كه 1 ميليون هزينه ميكني حيفه بخاطر 100 يا 200 تومن دي90 را از دست بدي!
ببين سوني هم خوبه.عكس هاي خوبي هم ميگيره ولي چندتا نكته هست كه بايد بدوني:
سوني كلا تو كار دوربين حرفه اي هنوز به طور جدي وارد نشده(درقياس با كنن و نيكون)
وقتي slr ميخري بايد به فكر بعد هم باشي يعني لنز و ... سوني هم پوشش لنز خوبي نداره(درقياس كنن و نيكون)
سوني سري الفا نميدونم چرا اصلا به دلم نميشينه.البته نظر شخصيمه!
حالا شما هم اگه عشق سوني شدي پول مال خودته هركاري دوست داري بكن!ولي به عنوان يه دوست اصلا بهت پيشنهاد نميكنم.
دوست داشتي هم حاضرم بحث را به فاز تخصصي ببريم.
يا علي.
آقا من هم بلاخره به جمع کاننی ها پیوستم . :46: امروز رفتیم یه SX200 خریدیم . بعد از کلی پرس و جو و اینکه اکثر فروشگاهها تو جمهوری با گارانتی متفرقه میدادن من با گارانتی آفومار خریدم 315 هزار تومن . یه جورایی بهترین قیمت با این گارانتی بود . یه مموری LEXAR CLASS 10 هم گرفتم 4 گیگ15 هزار تومن . فعلا هم چند تا عکس گرفتم زیاد با تنظیماتش آشنا نیستم تا ببینیم چی میشه ؟؟
درود من میخام hs10 بخرم میخام بدونم انتخاب خوبی کردم یا میتونم انتخاب بهتری هم داشته باشم؟! ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.
خیلی ممنون.نقل قول:
آره میدونم بعدشم گفتم یا اینکه 18-200 :31:
این که گفتی سونی به طور جدی وارد نشده رو خوب متوجه نشدم. یعنی چی وارد نشده؟
بعدش هم یه سوالم رو هیچ کس جواب نداد. :دی
مشخصات دی 90 چی هست دقیقا و برتریهای 550D و D90 نسبت به هم چیه.
از همون بعد تخصصی منظورمه.
ممنون. :11:
خیر بهترین دوربینه این ردهFZ35 هستنقل قول:
کد:http://www.dpreview.com/reviews/q110superzoomgroup/
ببین جیگر اگر فقط عکس مهمه D90 خیلی بهتره اما اگر فیلم هم برات اهمیت داره 550Dنقل قول:
درسته دوربینای سونی به پای نیکون و کنن نمیرسه و کلا ارزش خرید ندارند:46:
D90
550Dکد:http://www.dpreview.com/reviews/nikond90/
کد:http://www.dpreview.com/reviews/canoneos550d/
سلام
دوستان لطفا نظرشون را درباره این دو مدل بفرمایند w380 & ixus200
متشکرم
کیفیت ixus200 هم بهتره و هم امکانات بهتری داره.نقل قول:
W380 اصلا ارزش خرید نداره! (به نظر من)
من با دوربینهای کامپکت سونی زیاد کار کردم ولی هیچکدومشون حتی به پای معمولی ترین دوربین کامپکت کنان نرسیدن. (تجربه دارم)
میخای بیشتر میتونیم این دو دوربین با هم مقایسه کنیم!
کجای این لینکت همچی چیزی ثابت شده بود!!!!:21::19:31::31::31::31:نقل قول:
خیلی ممنون بابت لینک ها.نقل قول:
چیزی که اینجا دیدم اینه که کنون محدوده ی ایزوی وسیع تری داره. تا 12800. :18:
و LCD کنون کمی با کیفیت تر هست.
از بعضی اصطلاحات هم سر درنیاوردم. مثل اینها:
•iFCL metering System with 63-zone Dual-layer Metering Sensor
•Eye-Fi connected functions compatibility
•Illuminated focus points
و یه سوال دیگه.
این که میگن مثلا میزان پوشش ویزور 95 درصد هست یعنی چی؟
خیلی ممنون. :11:
محدوده ایزوی بالا در این دوربین اصلا به کار نمیاد برای استفاده از ایزوی بالا باید NIKON D3x OR CANON 1D MIV
داشته باشید
LCD با کیفیت هم خوبه اما گاهی اوقات هم اثر مخرب داره چون عکسها رو بهتر از مانیتور نشون میده
در کل مزیت خوبیه
95% هم یعنی بین اونچه در ویزور میبینید با چیزی که واقعا هست 5% خطا وجود داره
منظورم اينه كه سوني بيشتر تو كار تلويزيون و ال سي دي و ضبط ماشين و اين چيز هاست ولي مثلا نيكن يه شركت بزرگ اپتيك و لنز با قدمت بالاست كه تلسكوپ هاي ناسا و غيره را پوشش ميده.نقل قول:
دركل سوني فقط براي بزار مصرف كننده عادي دوربين ميزنه ولي كنن و نيكون با هدف دوربين هاشونا ارائه ميدهند.
بهتره براي درك موضوع به ساين هاي رسمي و اصلي اين چند شركت سر بزني!
اصلا من يه موضوع را يادم رفته بود.
ببين دي90 mid-level يا مثلا درحد متوسط حرفه اي هست و 550دي entry level يا حرفه اي ابتدايي يا همچين چيزي.يعني قابل مقايسه نيستند بيشتر دي90 با 50دي كنن قابل مقايسه است.
ولي سنسور 550دي سنسور عالي و سريع 7D را داره ولي نيكن سنسور سال 2008.البته دايناميك رنج دي90 در عمل بهتر عمل كرده!
كلا 550دي دوربين جديدتر و با امكانات جديد تريه ولي دي90 مال ساله 2008 هست.اما باز هم لنز عالي دي 90
در كل انتخاب شايد سخت باشه ولي اگه متوجه باشي كه بدنه زياد مهم نيست و بعدا با توجه به نيازت بايد لنز بخري شايد خريد بدنه برات اسون تر شه!
پي نوشت: من معمولا شب ها ساعت 12 ميام روي خط و انجمن را ميخونم براي همين دير جواب ميدم.
ياعلي.
نقل قول:
دوستان محبت نمایند راهنمایی کنند.
مطمئني با گارانتي آفومار اين قيمت گرفتي؟؟؟؟نقل قول:
مباركت باشه خيلي خوب گرفتي.
sx 210 رو با گارانتي آفومار چند مي داد يارو؟؟؟
مرسی عزیز . sx210 رو هم اکثرشون 350 میدادن با گارانتی آفومار !!! در مورد مموری چی ؟؟؟؟ چیز خوبی هست ؟؟؟ به قیمت گرفتم ؟؟؟؟ نمیدونم چرا با sx200 بیشتر حال کردم موقع خرید . البته اصلا بودجه ام به sx210 نمیرسید !!
نقل قول:
قربانت. خیلی اطلاعات خوبی بود.
در مورد بدنه یه سوالی برام پیش اومد.
با این سرعتی که من تو پیشرفت لوازم دیجیتال میبینم به نظر شما امکاناتی که دی90 داره و گفتید برای 2008 هست میتونه مثلا تا 5-6 سال دیگه من رو راضی نگه داره؟
یا اصلا به نظر شما تا همون موقعی که من میخوام دوربین بخرم مدل ارتقا یافته ی این دوربین ممکن هست ساخته بشه؟
راستی تو سایت آفومار 550دی رو گذاشته 1 میلیون و 70 هزار تومن. با یه لنز 18-55.
و دی 90 رو هم دیجی کالا میده 1 میلیون و 120 هزار تومن. :46:
با این اوصاف اگه امکانات دی 90 قدیمی نشه و بتونه منو تا چند سال ارضا کنه همین رو میخرم.
سلام دوستان
بهترین دوربین سوپر زوم کامپکت در حال حاظر چیه؟
از بین این سه مدل که فکر کنم بهترین باشه کدوم رو پیشنهاد میدید
canon SX210
sony HX5
panasonic TZ10
البته فکر کنم با قیمت بالایی که پاناسونیک داره حدود 500 تومن قابل رقابت با اون دوتای دیگه نباشه
اگر دوستان مدل دیگری هم در نظر دارند بگند ممنون میشم
سلام
من دنبال یه دوربین کامپکت می گردم که بهترین عکسها رو داخل منزل بگیره، بهترین دوربین برای این منظور چه دوربینیه؟
درود
من میخام hs10 بخرم میخام بدونم انتخاب خوبی کردم یا میتونم انتخاب بهتری هم داشته باشم؟! ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.
شما که دوباره خندیدینقل قول:
اگر یه کم دقت میکردی میدیدی که این نقد 20 صفحه داره
بالای صفحه یه چیزی هست به اسم منوی آبشاری روش که کلیک کنی باز میشه(خیلی آسونه)
برای درک بهتر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صفحه 19 گفته که برنده ها چه دوربینای هستند
کد:http://www.dpreview.com/reviews/q110superzoomgroup/page19.asp
Image quality: outdoors / daylight
Best of the bunch: Canon PowerShot SX 20 IS, Panasonic FZ35
Middle of the road: Nikon P100, Casio EX-FH25, Fujifilm HS10, Pentax X90, Kodak Z981, Samsung HZ25W
Bottom of the class: Fujifilm S2500HD
Image quality: Low light / High ISO
Best of the bunch: Panasonic FZ35, Canon PowerShot SX 20 IS
Middle of the road: Nikon P100, Fujifilm HS10
Bottom of the class: Kodak Z981, Samsung HZ25W, Pentax X90, Casio EX-FH25, Fujifilm S2500HD
Image quality / performance: Flash
Best of the bunch: Panasonic FZ35, Nikon P100,
Middle of the road: Canon SX20 IS, Casio EX-FH25, Pentax X90
Bottom of the class: Fujifilm S2500HD, Fujifilm HS10, Samsung HZ25W, Kodak Z981
امیدوارم که یاد گرفته باشی وانقدر نخندی
با توجه به رشد سریع تکنولوژی و در نظر گرفت قیمت و امکانات (بخصوص مگاپیکسل و فیلمبرداری HD ) فکر کنمنقل قول:
انتخاب خوبی باشه. با وجود اینکه افزایش مگاپیکسل دوربینها خیلی کم شده اما امسال خیلی از دوربینهای کامپکت رفته اند روی 14 مگاپیکسل و به نظر من 12 مگاپیکسل SLR برای 5-6 سال دیگه کم باشه. شاید این نظر خیلی آماتوری باشه ولی من اگه جای شما بودم می رفتم سراغ 550D اینطور لااقل 18 مگاپیکسلش و فیلمبرداری HD من را تا چند سال راضی می کنه. من نمونه عکس مشابه 550D و D90 را از imaging-resource دانلود کردم و وقتی کنار هم گذاشتمشون بزرگتر بودن عکس 550D خیلی دلچسب تر بود.کد:Canon550D body only + EFS Lens 18-135mm/F3.5
به تاریخ عرضه این مدلها دقت کن :نقل قول:
یا اصلا به نظر شما تا همون موقعی که من میخوام دوربین بخرم مدل ارتقا یافته ی این دوربین ممکن هست ساخته بشه؟
D80 ------> 09-Aug-2006
D90 ------> 27-Aug-2008
اینطور که معلومه هر دو سال و در ماه آگوست مدی جدیدش عرضه میشه . امروز 15 آگوست 2010 است و احتمال اینکه مدل جدید مثلا D100 تا چند روز دیگه عرضه بشه زیاده.
چون محیط داخل خانه ها معمولا تاریک است ، دوربینهای با F پایین برای عکاسی داخل خانه مناسبترند. این مدلها از این نظر بهترینند.نقل قول:
Canon S90 -----> F2
Panasonic LX3 -----> F2
سلام خدمت دوستان
سوالی داشتم ممنون میشم اگه کسی اگر اطلاع موثق داره راهنمایی کنه
قصد دارم دوربین سونی DSC-HX5 رو بخرم. اما متوجه شدم گویا این دوربین و سایر دوربین های جدید سونی از فرمت 3:2 برخوردار نیستند و فقط فرمتهای 4:3 و 16:9 رو پشتیبانی می کنند
کسی از دوستان آیا این رو تایید میکنه؟
آیا این دوربین فرمت 3:2 نداره؟
چون این فرمت برای من خیلی مهمه
اگر کسی اطلاع دقیق داره لطفا راهنمایی کنه
ممنون می شم