نقل قول:کد:http://dp.fanava.ir/%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D9%87%D8%A7-2.html
Printable View
نقل قول:کد:http://dp.fanava.ir/%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D9%87%D8%A7-2.html
سلام دوستان عزیز
توی دانلود شبانه تفاوت سرعت دانلود سرویس DP-256-5G و DP-128-5G چقدر هست؟ و حدودا هر شب چقدر میشه دانلود کرد؟
و سرعت نامحدود 256-bu هم اسمی هست؟ یعنی سرعت بیشتر از 40-50 نمیشه؟
انشاءالله سربلند باشید
بله فرق میکنهنقل قول:
شبانه سرعت دو برابر سرویس هست
و 256 bu اسمی هست و بیشتر از اون نمی شه :n01:
دوستان گل مطمعنین اگر مودم ریست نشه در ساعت رایگان و به دانلود ادامه بدیم از حجم کم نمیشه؟نقل قول:
مثلا من یه فایل قبل ساعت 2 دارم دانلود میکنم اگر از 2 بگذره از حجمم کم نمیشه؟
دوستان گل مطمعن هستین که کم نمیشه از حجم اگر ساعت 2 مودم رو ریست نکنیم؟
مثلا من یه فایل قبل ساعت 2 دارم دانلو میکنم اگر از ساعت 2 بگذره بقیش ازحجمم کم نمیشه؟
لطفا دقیق جواب بدین ممنون
تا 2:10 تقریبا از حجم کم میکنه و بعدش میره روی رایگاننقل قول:
من که از 2:00 شروع به دانلود میکنم چیزی کم نکردهنقل قول:
از 2:00 تا 8:00
اگر از قبل دو شروع کرده باشی اونجوری میشهنقل قول:
بعد داداشم چی جوری تا 8 صبح دانلود میکنی هیچی کم نمی شه ؟ :n29:
شبانه تا ساعت 7 صبح هست
منم راس2:01 میذارم حجمی کم نمیکنه.دیشب تا ساعت 3 سرعت دانلودتون کم نبود؟سرعت دانلود من تا 3 20 بود!ولی بعدش رفت رو 140-150
:n31: ببخشید اشتباه شدنقل قول:
فکرکردم تاپیک آسیاتک هست :n02:
من هنوز آسیاتک دارم ترافیکم تموم بشه قطع میکنم میام فن آوا
من توی تایم شبانه رایگان وقتی یه فایل میزارم دانلود سرعتش حدود 40 هست بیشترم نمیشه
بعدش وقتی 2 ، 3 تا فایل همزمان هم استارت دانلود میکنم همزمان سرعت همشون حدود 40 هست :n02:
قضیه چیه ؟ لینکامم سرعت بالاس مشکلی نداره
سرور خارجی هســـت درســته؟نقل قول:
اون مشکل از خود آسیاتک پهنای باند خارجی رو محدود میکـــنه:n01:
نخیر لینک کاملا داخلی هست :n02: از سایت های download.ir یا دانلودها یا p30day که مشکلی از لحاظ سرعت ندارننقل قول:
اگه خارجی بود که مشکلی نبود حلش میکردم
مثلا یه فایل میزارم دانلود باید سرعتش 120 باشه ولی حدود 40 - 50 هست
بعد همزمان یه فایل دیگم میزارم اونم 40 - 50 هست سرعتش
حتی سومی هم میزارم دانلود اونم همینطور :n31:
همینطور که گفتم دوست عزیز شبانه تمام شرکت ها افتضاح شده تنها الان های وب و فناوا موندن که شبانه نسبتا خوب میدننقل قول:
درسته ، البته بستگی به مرکز مخابراتی هم داره. من روی خط قبلیم یکی دو ماه آخر شبی 7 - 8 گیگ میگرفتم :n02: اصلا لینکام تموم شده بود نمیدونستم چی دانلود کنم دیگه :n31:نقل قول:
ولی الان توی این مرکز یوزرای آسیاتک زیادن و فکرکنم همشون شبانه میریزن دانلود میکنن واسه همین میخوام بیام فن آوا
نقل قول:
تایید میشه
آب بدجور قطعه !!!
به شدت تایم اوت دارم
یک ساعت مدوم هاموش بود تا بتونم مودم دوم رو وصل کنم آخرش نشد
قدیم 5 دقیقه نهایت خاموش بود میشد
تو ساعات رایگان که کلا مودم خاموش کنم وصل نمیشه
فن آوا ... پیش به سوی فن آفلاین
نقل قول:
اکثر سایت های دانلود و داخلی روی سرورهای خود آسیاتک هستن
اگه شما یوزر شاتل ، پارس یا... باشید بابت دانلود کاربرها از این سایت ها شرکت از شما پول میگیره و یه بخشی رو به آسیاتک بابت پهنای باند مصرفی میده
واسه همینه که سرعت از سرور خارجی معمولا پایین تره چون پول باید به دلار به شرکت های خارجی پرداخت شه و گرون تر می افته
حالا فکر کن وقتی یوزر خود آسیاتک بیاد از رو سرور همون سایت ها دانلود کنه مثل این میمونه که یه شبکه کافی نت رو در نظر بگیرید و سیستم 3 بیاد از رو سیستم سرور فایل دانلود کنه یعنی کاملا رایگان بعد طرف بگه این قدر بابت حجم دانلود باید پول بدی
تا اینجا درست و سود شرکته که فایل ها رو رو سرور خودش آورده ولی اینکه بیاد بابت 100 % سودی که میکنه سرعت یوزر رو هم محدود کنه دیگه خیلی سوزش داره ، وقتی داره کاملا رایگان رو هر گیگ 3500 میفروشه بیاد سرعت رو هم لیمیت کنه !!!
عاقااا عاقااا تکلیف مارو روشن کنین!!:n38:
من رفتم پارس افلاین رو خالی کردم ، الان که شما میگین فن اوا هم خراب شده!!!
من کجا برم الان برای دانلود کردن نامحدود!!!!:n19:
مخابرات :n10:نقل قول:
نقل قول:
سرعت شبانه 1 مگ و 2 مگ چقدره
نمایندگی شهر ما سرویس 2 مگ هم رایگان داره
اون فنآوا نیست اون لقمانه همون اپراتور چهارم مخابرات(پردیس رایان جنوب) خوزستان فنآوا ندارهنقل قول:
همه سرویس هاش هم شبانه رایگان از ساعت 1تا هفت دارن
دوستان نمیدونم چرا در ساعات شبانه هم سرعت قند شکن میاد پایین و هم سرعت پیج باز کردن تو پینگ هم تایم اوت داره ولی سرعت دانلود خوبه در ضمن من مشهدم کسی دیگه هم همچنین مشکلی داره؟:n34:
من پینگم خیلی فرق نمی کنه ولی سرعت دانلود خیلی پایین میادنقل قول:
من 512 ماهی 5 گیگ گرفتم که شبانه رایگان داره و گفتن که رو 4 مگ میبندن ولی تو مودم من 3 مگ نشون میده.به پشتیبانی هم 2بار زنگ زدم ولی گفتن که تو سیستم ما 4 مگ نشون میده و اشکال از مودمته.
البته فکر کردن با خر طرف هستن.من قبلا پارس آنلاین داشتن و رو 9 مگ بسته شده بود و تو تنظیمات مودم هم دان استرین 9 مگ رو نشون میداد.
میخوام بدونم کسی اینجا هست که شرایطش مثل من باشه.
در ضمن سرعت دانلود شبانه میاد رو 120 کیلوبایت و انگار که سرعت شبانه رو محدود میکنن.واسه شما هم همینطوره بچه ها؟
یه عکس از استاتوس مودموتون بذاریدنقل قول:
پورت و تجهیزات هر شرکت با شرکت فرق داره عزیز ممکنه شما روی پارس تا 16 مشکلی نداشته باشه ولی مثلا فن آوا تا 2 هم نکشه
بله شبانه هم محدود روی 120 هست ( شبانه سرعتش دو برابر سرویسی هست که خریداری کردید )
:n16:
سلام، این حداقل ترافیک ماهانه یعنی چی دقیقاً تو سرویسهای نامحدود؟؟؟؟
سرویس محدود 2048 تو شبانه و غیر شبانه چند سرعتش؟؟؟
آقا شایان شما نماینده فن آوا هستی؟ چون اطلاعاتت خیلی کامله!
سلام عزیزنقل قول:
قضیه اش یه چیزه دیگس با اون چیزی که شما فکر میکنید بهش اصلا ربطی نداره
کلی بگم که این نامحدود های شرکـــت فعلا هیچگونه قانون منصفانه ای نداره و کاملا نامحدود است
2048 فقط یک سرویس 40 گیگ اش شبانه داره که اون هم در روز تا جایی که خط تون کشش داشته باشه براتون میبندند که 10 یا 12 مگ هست
و شبانه بین 4 تا 5 مگ بهتون سرعت میـــده
نماینــده نه بابا :n01: 2 سالــی هســـت کاربر ایــن شرکـــت هستم فقط همیــن :n16:
الان مثلا سرعتو روی 5 مگ ببندن سرعت شبانه حدودا چقد محدود میشه؟
همون 5 مگ هست شبانه دو برابر یا دو نیم برابر تقریبا سرویسی هست که میخرید :n01:نقل قول:
مگه خودتون 2 مگ گرفتین؟ تا اونجای کاربر های اینجا گفتن و گرفتن سرعت شبانه 2 مگ یکمی بیشتر میشه روی 250kb هست که شبی نهایت 5 گیگ میشه کلا سرویس 2 مگ ارزش خرید نداره با اون پول نامحدود میگیرین و چند برابر در ماه بیشتر دانلود میکنینقل قول:
نقل قول:
روی 5 مگ بخوان براتون ببندن باید سرویس 1 مگ بگیرید سرعت شبانه فن آوا همیشه محدود بوده 1 مگ روی 190 kb هست و تقریبا شبی 3.3 گیگ میتونید بگیرید
لطفا پاک شود......
سلام. دوستان من قصد دارم شرکت سرویس دهنده ـم رو تغییر بدم و یه مقدار که تحقیق کردم ظاهراً تو مرکز ما فن آوا خلوته به نسبت ISP های دیگه.
اطلاع دارید برای 2 مگ 40 گیگ شبانه سرعت رو چنده و در روز رو چند می بندن؟
ناظر جان شما چرا؟! :n01: صفحه قبل گفتم سرعت شبانه 2 مگ محدود میشه و سرعت اسمی 250 رو میده که میشه شبی 5 گیگ بنظرم خرید 2 مگ محدود کلا اشتباه هست (بجز مواردی که خود طرف میدونه)شما همین 110 هزار تومان رو 2 مگ نامحدود بگیرید که میشه 2 مگ برنزی سرعت 250 هست و محدودیت دانلود نداره و تاحالا کسی گزارش نداده خوب با 2 مگ نامحدود در 6 ساعت 5 گیگ دانلود در 24 ساعت 20 گیگ دانلود بعد به نظر شما سرعت 250 در چه کاری در اینترنت کم میاره ؟! مگر عشق سرعت و مایه دار باشی محدود بگیری هی حجم بخری که کم پیدا میشهنقل قول:
پس با این محدودیت ها سرویسی نداره که سرعت شبانه رایگانش بین 300 تا 500 کیلو باشه؟
فکر می کنم وارد حاشیه نشیم بهتر باشه، ممنون از اینکه پاسخگوی بنده بودید. با این حساب فکر می کنم همون سرویس نامحدودش رو باید بگیرم در صورتی که از این شرکت سرویس تهیه کنم. باز اگه پیشنهادی برای بنده داشتید خوشحال می شم نظرتون رو بدونم.نقل قول:
سرویس 2 مگ 40 گیگ :n01:نقل قول:
بله داشتمنقل قول:
شبانه 2 مگ بین 400 تا 500 کیلوبایت هست که میشه تقریبا شبی 7 8 گیگ :n01:
سلام دوست عزیز. اطلاع دارید در حال حاضر هم به این شکل هست یا به گفته اون یکی دوستمون حدود 250 هست؟ چون من تا حدود دو هفته دیگه می خوام تغییر سرویس بدم، دونستنش برام مهمه.نقل قول:
اون دوستمون نمی دونم بر چه اساسی گفتن 250 ! :n13:نقل قول:
ولی 250 200 رو برای سرویس 1 مگ میده شاید منظورشون هم همین بوده
ولی سرویس 2 مگ شبانه حداقل بین 300 تا 500 بهتون سرعت میــده :n01:
سلام. من 512 نامحدود گرفتم وضعیتش خوب نیست . نامحدود هاش زیاد مشکل داره .