خیلی شاخ بود!! یه روز داشتم آنلاین میزدم همین LBP 2 رو!! رفتم یه مرحله نوشته بودش Kill Justin Bieber!! کسایی که موزیک گوش میدن میدونن کیه!! منم انقدر ازش بدم میاد!! رفتم خیلی باحال بود باید با تفنگ عکسشو میزدی!!!
آخه ناصر جان(سمتو درست میگم؟؟:31:) -- شدن کنسول چه ربطی به لینوکس داره؟؟
سونی لینوکسو بعده این که هاتز اعلام کرد که موفق به -- کنسول شده حذف کرد. یعنی بعده قضیه ی --!
راستی بچه ها یادتونه گفتم پول دستمه؟؟
چند روز پیش رفتم پولا رو خرج کردم!!!
چند تا چیز خریدم:
اولیش یه پک Starter Move به قیمت 115
یه Navigation Control به قیمت 45
و یه Modern Warfare Collection که براش یه Modern Warfare 2 ریجن 2 با 50 تومن سر دادم و این پک ریجن 1 رو گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام نظرمو راجع به Move بگم.
دوتا سری رو امتحان کردم:
1- Starter Disk: که توش بازی های Eyepet و Shoot و Sports Champions دقتی عالی داشتم!(حیف که دمو بود!!) مثلا وقتی پینگ پونگ بازی میکردی تمام ضربات با زاویه و قدرت بسیار دقیق منتقل میشه!! بازی Shoot هم نشون میده که این وسیله تو بازی شوتر کم نمیاره!! ولی مشکل اینه که بازی ریلیه و هنوز KillZone 3 رو بازی نکردم ببینم چجوریه!! بازی Eyepet هم که تهه Fun ه!! بابام داشت نگاه میکرد میگفت خجالت نمیکشی! این چه بچه بازی ایه!! بعدش خودشم حال کرده بود!! خیلی باحاله!!
2-بازی Fight : اینو کرایه کردم! و اصلا باهاش حال نکردم!! اصلا دقت نداره!!! اعصاب آدم خورد میشه!! فقط برا تحرک خوبه!! جالبه منی که Navigation گرفتم اصلا تو هیچ بازی ای نتونستم ازش استفاده کنم!! جالبه که تو این بازی باید کنترولر کنسولو بگیری دست چپت ولی نمیشه از Navigation استفاده کرد!! کلا تو چه بازی هایی میشه ازش استفاده کرد؟؟ البته به غیر Killzone 3!!
ولی کلا از دقت دسته راضیم!!
میخوام برم Sports Champpions رو بخرم!
اون Collection رو هم به خاطر اراده ی زیاد به مدرن و آنلاینش گرفتم!! و همچنین چون Modern Warfare 1 رو اصلا تک پیدا نکردم!! راستی پکم پلم بود!!:8: