manhunt 2 عالی بود بازیش حتمن امتحانش کن.نقل قول:
Printable View
manhunt 2 عالی بود بازیش حتمن امتحانش کن.نقل قول:
با سلام.چند تا بازی 2نفره آفلاین میخواستم برای PC و XBOX 360
البته بجز فوتبال
توی سبک racing میتونی سری GRID یا حتی burnout paradise رو انتخاب کنی...نقل قول:
توی سبک action هم میتونی mortal combat یا سری street fighter رو انتخاب کنی..
ولی توی سبک shooter اصولا بازی خاصی برای دو نفره در حالت آفلاین نداریم...
دیگر چه است؟نقل قول:
با درود
دنبال یه بازی مسابقه ماشین می گردم! آخرین بازی که انجام دادم NFS - MW (2012) بود که کپی مسخره ای از MW (2005) بود! (نظر شخصی) GRID auto sport هم بازی کردم به همراه NFS - Shift , NFS - Carbon!
دنبال بازی می گردم که امکان تیونیگ داشته باشه و از لحاظ گرافیکی بالا باشه و مثل MW آرکید باشه ولی دیگه شورشو در نیارن!
با تشکر
سلام الان کدوم بازی هست که سنگین ترین وقدرت مندترین سیستم نیاز داشته باشه چی هست؟
دیگه کم کم عناوین جدید نیازمند سیستم های قدرتمندی هستننقل قول:
ولی تا اونجایی که یادم میاد عناوین مترو Metro از جمله بازی هایی هستند که سیستم خیلی قدرتمندی برای بازی در اخرین تنظیمات گرافیکی رو نیاز داشتند.
دوستان چرا P.T رو معرفی نکردید.حیفه واقعا.
اینو گفتم چون در همین لحظه تاریخی و بعد از جشنواره ریزش کرک و پشم فراوان بالاخره تمومش کردم:n02:
امار پشم های ریخته در دنیا از P.T مثال زدنیه :دینقل قول:
کوجیما گفته که در نسخه اصلی که همون سایلنت هیل باشه کاری خواهم کرد که شلوارتان را خیس کنید. :n27:
:n18::n11::n09::n03:.00................
:n17:
کی میدونه devil may cry6 کی میاد؟
آقا جان من برین این سایت اطلاعات رو برا بازی sw4 پر کنین این نسخه گرافیکش خارقالعادس و فقط در انحصار سونیه و برا pc نمیاد مثل این که!!:n30:
می دونم زیاد اهمیتی نداره ولی سایت change یکی از سایت های خوب دنیاست حالا فقط 38 نفر دیگه لازم هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دیدن 50 دقیقه از گیم پلی بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید
سلام بچه ها
اسم بازی رو هر چی فک میکنم یادم نمیاد هوس کردم اونو دانلود و دوباره بازی کنم خواهشا راهنماییم کنید
یه بازی شخص سوم و زامبی بود همیشه سیگار تو دهنش داشت:n02:مردم میخوردیم و زامبی میکردیم و اونو کنترل میکردیم.....
و یه چیز دیگه اگه بازی داریم که خود شخص اصلی زامبی باشه معرفی کنید
ممنونم:n16:
ولش کن تو تاپیک دیگه جواب گرفتم:n03:
سلام.
دوستان میخواستم بازی استراتژیکی تو سبک سری wargame معرفی کنید.هم از لحاظ سبک استراتژی اش و هم اینکه سلاح ها و تجهیزات کامل و بروزی داره.
سلام
یه سوال
بازی هایی میخوام مثل هیتمن و اسپلینتر سل که توش آزادی عمل داشته باشی م و دستمون برای انجام کارها باز باشه
فرقی نمیکنه که قدیمی باشه یا جدید
ژانر بازی هم مهم نیست
حتی میشه جنگهای صلیبی و جی تی آ رو هم جزو این نوع بازی ها دونست
جای دیگه ای پیدا نکردم که این سوالو بپرسم
ممنون
سری بازی Metal Gear Solid و Assassin's Creed (بخصوص نسخه 1 و 2) تو همین سبک ها استنقل قول:
سلام. من عاشق بازی استراتژیک مثل وارکرفت ۳ هستم، که خب البته بیش از ۱۰ ساله که اومده.. میخواستم بپرسم دیگه چه بازیهایی تو این سبک و در حد و اندازه وارکرفت هست؟؟! به خصوص اینها که شخصیت های اسطوره ای و فانتزی دارن... ضما dota 2 اومده که نسخه جدید دوتاست! اما نمیدونم کلا بشه به دوتا به اون معنی استراتژیک گفت یا نه...
با تشکر
سلام دوستان
اقا من یه بازی ماشینی میخوام که هم اپن ورد باشه و هم مسابقه ای ، مث نید فور اسپید.test drive ultimate چطوره؟ خوبه؟ grid چطوریه؟ اونم اپن ورده یا فقط ریس؟
تست درایو بازی خوبی هست ولی یک مشکلی داشت برای من اونم این بود که کنترل بازی خیلی سخت و رو اعصاب هست اصلا ب خوبی nfs نیستنقل قول:
من rivals رو دارم ولی مشکل افت فریم داره که اعصابمو خورد کرده. یه بازی مسابقه ای دیگه که تنوع ماشیناش زیاد باشه و امکان دستکاری ماشین هم فراهم باشه میتونی بگی؟نقل قول:
ممنون
حذف شد............
تو نید فور اسپید ها دیگه مثل قدیم نمیشه رینگ انداخت و.... یادمه اخریش prostreet بودنقل قول:
تست درایو هم خوبه خالا نصبش کن شاید شما خوشت اومد یک خوبی داره اینه که بمعنای واقعی کلمه اپن ورد هست شما میری تو نمایشگاه ادویی ماشین میخری میری ویلا میخری تو نسخه ۲ میشه اف رود رفت اما مثل nfs حال نمیده من واقعا اینقدری با nfs:run مرحله کویرش خال کردم دیگه با هیچ جیزی حال نکردم
با درود به همهی عزیزان
بهترین بازیها در ژانرهای مختلف اکشن، ماجرایی، استراتژیک، مسابقهای، ورزشی و فکری برای کلاس سوم تا ششم ابتدایی چی هستن طوری که:
- نه بچهگانه و وقتتلفکن باشن و نه خیلی حرفهای که نتونه بازی کنه
- محتوای غیراخلاقی (خشونت غیرطبیعی، فحشهای خیلی رکیک، س ک س، مواد مخدر و ...) نداشته باشن
- بههیچوجه ترسناک و چندشآور نباشن
- صحنههای بازی در حد امکان مناظر طبیعی با گرافیک خوب باشه
- اجرای بازی احساس خوب و مثبت همراه با بالا بردن تواناییهای هوش و خلاقیت، سرعت و دقت برای کاربر بههمراه داشته باشه
اگه بازی رو برای سنین کودک و نوجوال می خوایینقل قول:
بهتره از بازی های سبک داش Dash استفاده کنی _
تو هر سبکی هم خوشبختانه تو سایت ها موجود است
1.بازی های ایرانی خیلی خوبه ، بازی هایی مثل پروانه و مبارزه در خلیج عدن و ...نقل قول:
2.یک سری بازی هم هستن به صورت پک که شامل چندین بازی هم سبک هستن . خوبیشون اینه که سیستم قوی ای نمیخوان و داستانی آنچنانی ای ندارن که بخواد به این موارد خلافی که گفتید ختم بشه
3.بازی های ریسینگ و ورزشی مثل need for speed و فوتبال خوبه ( میتونن بازی کنن کافیه گیم پد (دسته) داشته باشن )
4.استراتژیک معمولا برای این سن سخته و باید بهشون کمک بشه اما Stronghold Crusader نسخه فارسیش خوبه
5.اگر قبلا GTA بازی کردن میتونن Sleeping Dogs هم بازی کنن چون چیزی بیشتر از اون نداره اما اگر بازی نکردن اینم بازی نکنن بهتره
شما هر بازی ای بگیرید ذهن بچه رو پرورش میده ، یکی از خواصش همینه ، به شرطی که زیاده روی نشه و در حد روزی یکی دو ساعت بمونه
سلام
کسی می دونه ازاین سایت چه طوری میشه بازی ها شو دانلود کرد؟؟؟ مرسی:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی های خوب و کم حجم داره
سپاس دوست عزیز
یک بازی مثل counter strick ؟ کسی میدونه چی هست بگید برای دانلود کنم
اینا رو خودم خوشم اومده که بهت پیشنهاد میدم:نقل قول:
Metro: Last Light
Battlefield
Hawken
America’s Army
Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms
Metro: Last Lightنقل قول:
Battlefield
Hawken
America’s Army
Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms
دوستان عرض ارادت
ایابازی کشتی کج در دو سه سال اخیر برای کامپیوتر اومده؟ufc یا بوکس چطور منظورم مخصوص خود کامپیوتر نه با شبیه ساز کونسولهای بازی در ضمن تیکن چی اگه هست لطفا اطلاعاتی بدید ممنون
سلام دوستانبزرگ کردن و تربیت بچه
من دنبال بازی یا بازی هایی می گردم که محوریتشونباشه!:n13:
در واقع یه نسخه پیشرفته تر از بازی های فلشی که برای بچه ها وجود داره و مثلا به بچه غدا می دن یا حمومش می کنن
چیزی شبیه Sims، که این امکان رو داشته باشه که فردی که داره بازی می کنه بر اساس نیازهای بچه و تشخیص خودش، taskها رو انجام بده و امتیاز بگیره ولی خوب به گستردگی Sims هم نباشه و فقط موضوعش بزرگ کردن بچه باشه
در واقع می خوام از این طریق یه چیزایی رو در مورد فردی که داره بازی می کنه بسنجم. آیا همچین چیزی وجود داره؟؟؟
پ.ن: لطفا POU و بازی های اندرویدی بهم معرفی نکنید!!!
سلام.
یه تعداد بازی استراتژیک خوب معرفی میکنید.
مثل سری توتال وار و سیویلزیشن نمیخوام.
یه چیزی مثل The Battle for Middle-earth II
ممنون.
بازی Assetto Corsa رو معرفی کنید در موردش بحث کنیم
گرافیک و گیم پلی فوق العاده ای داره و انحصاری ویندوز هم هست
هیچ کس نیس راهنماییم کنه ؟؟؟ :n40: دانلود بازی های سایت زیر رو می خوام :n16:
نقل قول:
دوستان سلام
یه بازی شهر سازی از الکترونیک آرتز هست که داخلش میشه شهر صنعتی یا رویایی یا تخیلی یا خیلی چیزا دیگه ساخل کسی میدونه کدوم نسخشه؟
به سبک SimCity Societies - 2007 هستش
لطفا سریع جواب بدید اگه میدونید
حتی اول بازیشم وقتی دمو نشون میده شهرهایی با سبکهای مختلف نشون میده یه سری شهرذ عجیب و غریب که فقط داخل بازیها میشه به اونا رسید
با سلام
خوب دوستان توی این تایپ بازی هایی که میتونید توی اون ها مثلا سلاح های خودتونو به سلیقه ی خودتون شخصی سازی کنید و بازی کنید رو لطفا معرفی کنید
توجه : بازی ها انلاین نباشند افلاین بشه بازیشون کرد
pay day 2 خیلی وسیعه هرگونه رنگ امیزی رو اسلحه و ماسک رو داره pattern های مختلف و...
سری های COD
خیلی هست
فعلا به ذهنم نمیرسه
دوستان من یه بازی سبک godfather 2 میخوام هست؟
سلام دوستان
چطور میشه لیست بازی هایی که 1 سال اخیر اومدن رو دید؟(هر سبکی)
همچنین اضافات و...
مرسی.