رنگ قاب سیاه برای 5700 ثابته یا نه ؟
Printable View
رنگ قاب سیاه برای 5700 ثابته یا نه ؟
من از حافظه گوشی یه بک آپ تو مموری گرفتم وبا کد #7370#* گوشی رو ریست کردم ولی وقتی میخوام restore کنم این ارور رو میده:
Unable to restore.
Not enough space to restore entire memory card.
مموری کارت 560مگ خالی و فون مموری هم دو مگ توشه که نمیدونم مال چیه چون هیچی توش نیست.
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم یه همچین مشکلی داشتم و نتونستم درستش کنم. بعدش هم با بک آپی که تو کامپیوتر داشتم و با PC SUITE گرفته بودم restore کردم.
حالا شما سعی کن شاید درست شد.
چرا دوست عزیز شما برنامه quick office رو از gsmaria بگیرید و نصب کنید ... من خودم دارمش !!نقل قول:
سلام به همه...
من یه راه بلدم که وقتی گوشی در حالت مدیا پلایره... بشه از دکمه های عددی گوشی هم استفاده کرد... روش درد نخوریه... ولی باحاله...
کافیه lock phone گوشیو فعال کنید... سپس گوشیو خاموش کنید و بعد گوشیو در حالت میوزیک پلایر قرار بدید و روشن کنید... وقتی کدرو خواست با دکمه های اعداد که الان ÷شت گوشی قرار گرفتن بزنید و وقتی گوشی بالا آمد میتونید از دو طرف گوشی استفاده کنید... نکته ی جالب اینه که با این کار مسخره می تونید پشتورو با گوشی اس ام اس بدید که من با این روش دوستامو اسکل کرده بودم...
یه مشکلم دارم... من بعد یه مدتی که با گوشی کار می کنم (یعنی فقط زنگ زدن و اس ام اس)... وقتی میخوام برم تو اپلیکیشنای گوشی میگه مموری پره... منظورشم مسلما مموری موقتی یا ram هست... ولی وقتی منورو نگه میدارم که هر برنامه ای بازه رو ببندم فقط تلفن و میوزیک پلایر بازن... وقتی هم گوشیو خاموش روشن می کنم گوشی درست میشه... این ارور مموری فول هم فقط در زمان باز کردن برنامه ها و فیلم ها و زوم عکس ها میاد...
شما راهی بلد نیستید؟ برای شما پیش نمیاد؟؟
ّبله منم باکس جف گوشیمو اپدیت کردم.نقل قول:
خیلی ممنون که جواب دادی دوست خوبمنقل قول:
سلام دوست عزیز
منم یه همچین مشکلی داشتم و نتونستم درستش کنم. بعدش هم با بک آپی که تو کامپیوتر داشتم و با PC SUITE گرفته بودم restore کردم.
حالا شما سعی کن شاید درست شد.
با بک آپی که تو pc داشتم گوشی رو restore کردم و خدارو شکر دفتر تلفنم برگشت...ولی چون بک آپ مال چند ماه پیش بود همه انگیج وپوینت هاش پرید حیف ... اگه امین خان بود شاید میدونس این ارور مال چیه و چجوری درست میشه
سلام دوستان کسی مستر کد 5700 رو نداره من میخام ریستور کنم هر کارش میکنم رمز عبور میخاد 12345 رو میزنم فایده ای نداره
میخام ریستور کنم نمیشه ممنون میشم بزارید
سلام دوستان کسی مستر کد 5700 رو نداره من میخام ریستور کنم هر کارش میکنم رمز عبور میخاد 12345 رو میزنم فایده ای نداره
میخام ریستور کنم نمیشه ممنون میشم بزارید
گوشی از اول دست خودت بوده .... یا کارکرده از کسی گرفتی ....؟
احتمالاً قبل از شما دستکاری شده باشه ....
اره داداش دست من بوده
فکر کنم من خودم خیلی وقت پیش تغیر دادم ولی یادم نمیاد رمزش رو :d
این نه ناراحتی داره و نه احتیاج به مستر کد:27:نقل قول:
از توی تاپیک زیر کامل آموزش داده که چه جوری مستر کد گوشی نوکیا رو در بیاریم:21:
من خودم سر خیلی از گوشی ها از جمله گوشی خودم امتحان کردم و جواب داده :21:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=216621
حالا برو ببین کد گوشیت چند بوده به ما هم بگو :34:
یکی هم به من بیچاره بگه چه کار کنم که گوشیم ساعت دریافت Sms رو درست بزنه !!!
گوشی هرچی که دلش خواست خودش میزنه ولی ترتیب Sms ها بهم نخورده
ضمنا از وقتی که گوشی رو گرفتم ساعتش رو دستکاری نکردم
دوست من بخاطر شبکه هست و ربطی به گوشی نداره
من هم نظرم همینه سامان ، ولی بعضی از دوستان می گفتن می شه تنظیمات رو درست کرد!نقل قول:
گوشیم بعضی وقتها خود به خود ریست میشه !
معمولا وقتی که یه برنامه رو می بندم یا باز میکنم
چرا؟
هه هه هه سلام به همه چطورید دوستان یادش یه خیر چه دورانی داشتیم تو این تاپیک هی روزگار
بهبه حمیررضا جان... چطوری...چه خبر از ان 81 ؟؟؟ :10:نقل قول:
یعنی هیچ راهی نداره !!! :41:نقل قول:
سلام به همگی
با توجه به ارزون شدن SMS فارسی منم بیشتر سعی میکنم فارسی SMS بزنم!
حالا مشکلم اینه که وقتی میخوام توی قسمتهای دیگه مثلا Contact List اسمی رو پیدا کنم، چون اسامی رو English تایپ کردم به مشکل برمیخورم و مجبورم تو یکی از محیط های نوشتاری برم و زبون رو عوض کنم به English!
کلید میانبر برای این کار وجود نداره یا راهی برای تغییر سریع زبان نوشتاری.
دکمه ستاره رو هرجا بزنی معمولآ در گزینه هاش writing language قابل دسترسیه.
دستت طلا
من همیشه تو # دنبالش میگشتم
ممنون
مال من رنگ قسمت دکمه ی کنترلش رفته ...
آیا مال شما هم اینجوریه؟
همون جوی استیکش ؟؟نقل قول:
آره ..نقل قول:
لطفا کمکم کنید
کمک که نمیشه کرد.ببین میتونی قابی پیدا کنی که بپوشوندش یا نه
به به علی خان چطوری دادش خوبی ؟ هی نگرفتم n81 رو هنوز هم شاه خودمون رو دارم علی جان تو چیکار کردی هنوز داری 5700نقل قول:
نقل قول:
بعععله هنوز5700 و فعلا هم قصد تعویض ندارم !!! یعنی پولشو ندارم !! :31::31::31:
میشه ببینید ورژن جدید برا آپدیت نیومده یا اومده؟
نقل قول:
باید توی سایت نوکیا پروداکت کد رو بدید و ببینید آپدیت اومده یا نه //
سلام
دنبال dictionary باهالم ؟
نقل قول:
شما برنامه
Asgatech unidict رو بگیرید ... خیلی عالی و خوبه ..
البته یه مقدار حجمش بالاس ولی واقعاً دیکشنری عالی و کاملی هست ....
نقل قول:
اره فکر کنم حدود 20 و خورده ای مگ میشه ..
سلام دوستان عزیز
یک سوال در مورد مشکلی که برام پیش اومده داشتم :
من یک گوشی 5700 رو 5 روزی میشه تهیه کردم ! ( نـــو خــریدم )
مشکل من اینه که : " وقتی وارد موزیک پلیر میشم , کلید Exit نداره ... یعنی نمیتونم به طور کامل خارج بشم .... و وقتی وارد منوی اولیه گوشی میشم و کلید Menu رو نگه میدارم تا ShortCut ها بیان هنوز موزیک پلیر هست و به هیچ عنوان خارج نمیشه ( نه با کلید C گوشی ... و نه گزینه Exit "
ممنون میشم کمک کنید !:20:
شما وقتی تو موزیک پلیر هستی ... برو تو یکی از اکولایزر ها ( یکیشونو انتخاب کن ) ... بعد edit رو بیار ... بعد exit رو بزن ....نقل قول:
آقا درست شد ... احسنت ... مرحبا ... واقعا عالی بود ... خدا خیرت بده
البته دوست عزیزنقل قول:
مدیا پلیر فقط 8 کیلو بایت از رم گوشی رو اشغال میکنه و مشکلی در سرعت گوشی ایجادنمیکنه و به همین علت دکمه exit نداره...
تو ان 73 و 82نقل قول:
حدود 1.5 مگ حجم می گیره
چطور اینقدر حجمش تو 5700 کمه ؟
اینطور شنیدم ! :41: حالا ببنیم واقعا چقدره ..نقل قول: