سلامنقل قول:
از مخابرات مرکز عاطف میپرسم میگن تجهیزات فیبر و vdsl ندارند
ولی این باکس یه کوچه بالاتر نصب شده
پس قاعدتا باید کافو نوری وجود داشته باشه و بنابراین امکان vdsl هم باید وجود داشته باشه درسته؟یا ربطی نداره؟
Printable View
سلامنقل قول:
از مخابرات مرکز عاطف میپرسم میگن تجهیزات فیبر و vdsl ندارند
ولی این باکس یه کوچه بالاتر نصب شده
پس قاعدتا باید کافو نوری وجود داشته باشه و بنابراین امکان vdsl هم باید وجود داشته باشه درسته؟یا ربطی نداره؟
نقل قول:
بله دوست گرامی
احتمالا فیبر هست
چون اون سیم که از باکس اومده بیرون رو کار .. خیلی نازک هست و سیم مسی نیست . پس فیبر نوری ه
منم مرکز عاطف هستم. رفتم مخابرات درخواست تانوما دادم. ولی وقتی بعد از 10 روز رفتم برای پیگیری گفت اون فرمی که پر کردی سر کاری هستش و مثل اینکه به کسی به غیر از ADSL چیزی نمیدن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این 2 تا عکس رو ببینید ، این باکس کنار خونه ما نصب شده ، آیا مربوط به فیبر نوری هست ؟ از روی همین تانوما میدن ؟
سلام
کافو های ONU ، کافوهای نوری هستند یا معمولی؟
ممنون
optical network unit = ONUنقل قول:
دوستان قرار شده فردا بیان برای من فیبر کشی و نصب سرویس ، از دوستانی که تجربه دارند اگر چیزی لازم هست مطلع باشم ممنون میشم بهم بگید
و اینکه مودم از خودشون بگیرم بهتره یا جدا خودم بخرم ؟
نقل قول:
onu به اون باکس که دم در خونه میزنن میگن
ولی هر باکسی که روش نوشته onu فیبر نیست .
باکس ها فیبر تقریبا مربع شکل ه و نسبتا بزرگ . سفید رنگ . آرم مخابرات هم داره وسطش
معلوم نیست مودم خودتو بتونی بخری چون کارمند های مخابرات بایس مودم ت رو از دور تنظیم کنندنقل قول:
چرا فیبرنوری به منازل نرسید
آذری جهرمی با ذکر مثالی از اقدامات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: در شهر دزفول بهعنوان پایلوت از حداکثر سرعت 16 مگابیت بر ثانیه در اینترنت خانگی به حداقل 70 مگابیت بر ثانیه رسیدیم.وی اظهار داشت: همچنین مخابرات درباره تانوما در سراسر کشور اعلام ثبتنام کرده و آمادگی دارد تمام کسانی که علاقمند به استفاده از فیبر نوری در منازل خود هستند و میخواهند سرعت بالا تا یک گیگابیت بر ثانیه را تجربه کنند از این خدمات استفاده کنند.